Artık gülümseme sırası bendeydi. Karşımdaki çam yarması en sonunda koşturmayı bırakmış, hakettiği yere düşmüştü. Eh... Dersini almıştır umarım.
Adımlarımı daha da hızlandırıp koşturmaya başladım. Az önceki düşüncemin aksine suya değil direkt adama yaklaşmaya başlamıştım. Koştururken de bir yandan Shurikenshin için gerekli olan el mühürlerini yapmaya başladım. Rakibim bitap bir haldeydi, bu yüzden ekipman çantamda kalan bütün shuriken ve kunaileri kullanarak yapacağım bu teknik, işini bitirmem için son adımı sağlayabilirdi bana.
Shurikenshin için gerekli mühürleri bitirir bitirmez, adamla aramızdaki mesafe ne hale gelmiş olursa olsun aniden duracağım. Durduğum yerden tekniği uygulayacak, bunu yaparken de dediğim gibi çantamdaki bütün kunai ve shurikenleri kullanacağım.
[1. Tur] Nobiro Mikio vs. Kai Tori
- Kitamura Susumu
- Kusagakure
- GM - Naruto
- Game Master
Re: [1. Tur] Nobiro Mikio vs. Kai Tori
Tori : Yönünü değiştirerek direkt olarak rakibinin üzerine koşmaya başlıyorsun. Eş zamanlı olarak başladığın mühürler ise kısa sürede tamamlanıyor. Ayakların ilerleyişini durduruyor ve zeminde hafif kayar durumdayken ekipman çantandaki tüm shuriken ve kunaileri rakibinin üzerine müthiş bir güdümle fırlatıyorsun !
Tek yaşam emaresi nefes almak olan rakibin ise buna karşılık hiç bir tepki veremiyor. İlerleyen shurikenler rakibinin vücudunu delik deşik edeiyor. Göğüs, kafa, kollar ardı ardına darbeler alırken etin kemikten ayrıldığını, ekipmanlarının sadece basit saplanma hamlelerinden ziyade gerçekten delici etki gösterdiğine şahit oluyorsun. Zaferin arenadaki hayali seyircilerinin çığlıklarıyla şenleniyor.
Tek yaşam emaresi nefes almak olan rakibin ise buna karşılık hiç bir tepki veremiyor. İlerleyen shurikenler rakibinin vücudunu delik deşik edeiyor. Göğüs, kafa, kollar ardı ardına darbeler alırken etin kemikten ayrıldığını, ekipmanlarının sadece basit saplanma hamlelerinden ziyade gerçekten delici etki gösterdiğine şahit oluyorsun. Zaferin arenadaki hayali seyircilerinin çığlıklarıyla şenleniyor.
Off Topic
Tur sonlanmıştır. Galip Kai Tori. Tebrikler.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.