[Yarı Final] Katayama Yoshiro vs. Kai Tori

Locked
GM - Naruto
Game Master
Game Master

[Yarı Final] Katayama Yoshiro vs. Kai Tori

Post by GM - Naruto » July 14th, 2020, 4:01 pm

Oldukça büyük bir arenadasınız, çapı aşağı yukarı 30 metre kadar olan daire şekilli bir alan. Rakibinizin tam karşınızda, arenanın diğer ucunda size ayna görüntüsü oluşturacak şekilde durduğunu görebiliyorsunuz. Sırtınız ve arena duvarı arasında yaklaşık 30 cm'lik bir mesafe mevcut. İkinizin arasında, alanın tam ortasında çapının 10 metre kadar olduğunu tahmin ettiğiniz bir su kütlesi var. Balçık kadar yoğun olmasa da, pek temiz sayılmaz. Derinliğini kestiremiyorsunuz. Ayak bastığınız zemin tamamen toprak. Yer yer genişliği birkaç santimi geçmeyen çatlaklar görebiliyorsunuz. Oldukça susuz ve bakımsız kalmış gibi görünüyor. Alanda kaya, kütük gibi herhangi bir şey bulunmuyor. Düz bir zemin, ve çamurlu su. Alanın çevresi 3 metre yüksekliğinde duvarlarla kaplı. Sıvaları dökülmüş, güneşin etkisiyle renkleri solmuş duvarların tepesinde eskiden tribün olduğuna emin olduğunuz sıralar uzanıyor geriye doğru. Büyük bir kısmının alevle kavrulup kapkara bir renk aldığını ve yer yer küle dönüştüğünü görebiliyorsunuz. Bir bölgenin gölgeliği tamamen yıkılmış ve altındaki kısmı tamamen kapatmış halde. Hava açık. Kuru bir sıcak var. Yalnızsınız.
Off Topic
GM'iniz bendeniz Maxdown. Sezonluk arena kuralları kapsamında, konuya her gün akşam 22.00-02.00 saatleri arasında bakmaya çalışacağım. İlk yazan başlar. Başarılar.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Ashikaga Shun

Re: [Yarı Final] Katayama Yoshiro vs. Kai Tori

Post by Ashikaga Shun » July 18th, 2020, 8:37 pm

Nerede olduğumu ve ne yapmam gerektiğini biliyordum. Hızlıca rakibime doğru, düz bir çizgide koşmaya başladım. Bu koşuş sırasında, aklımdaki jutsuyu hayata geçirmek için gereken el mühürlerini yapacak; chakramı doğru bir şekilde dövecektim. Gerekli el mühürleri tamamlandığı anda jutsumu uygulayacaktım;

'Bunshin no Jutsu!'

Kendimden tam olarak üç tane klon çıkartacaktım. Jutsu oluşurken ortaya çıkan sisin içinde, kendimi bu üç klonun arasına gizleyecektim. Duman dağıldığı anda ortaya çıkacak olan Yoshiro'lardan her birisi, farklı bir doğrultuda rakibin üzerine koşturacaktı. İki Yoshiro, tam olarak sağ taraftan (su kütlesinin çevresinden dolanarak) rakibinin (ona göre) sol yanına doğru koşturacak ve suya hiç girmeyecekti. Geriye kalan iki Yoshiro ise soldan, yine su kütlesine hiç dokunmadan rakibine (ona göre) sağ yanına doğru koşturacaktı. Her iki cepheden saldıran klonlar, birbirleri arasına ikişer metrelik boşluk bırakacaklar ve eşit hızlarla (ama var güçleriyle) koşturacaklardı.

Hangi Yoshiro'nun gerçek olduğu ise, eğer planlarım doğru gerçekleşirse, bir muamma olacaktı.
Kitamura Susumu
Kusagakure
Kusagakure
Künye:

Post by Kitamura Susumu » July 18th, 2020, 11:06 pm

Yeni bir karşılaşma, yeni bir rakip. Bu seferkinin yakışıklı olduğunu umdum maskesinin ardındaki suratı merak ederken. En azından diğeri gibi çam yarmasından hallice durmuyordu bu mesafeden, bu da bir şeydi.

Takonagi no Jutsu için el mühürlerimi yapmaya başladım olduğum yerde dururken. Pis de olsa ortamda bu jutsu için kullanabileceğim bir su kütlesi vardı, bu yüzden bir sorun çıkmamalıydı. Rakibim ise bir hareketlilik içerisindeydi bu sırada. Bu yüzden el mühürlerim biter bitmez çıkardığım ahtapot kollarıyla katanalarımın ikisini de çekecek, sağ elime de bir kunai alarak, bana doğru gelen ikilinin üzerine doğru koşturmaya başlayacaktım onları karşılayacak bir şekilde. Hangi maskelinin gerçek olduğunu kestiremesem de çoğunluğu aradan çıkarmak benim için faydalı olacaktı. Ben mühürlerimi yaparken de biraz mesafe katedeceklerdi, yani birbirimize yaklaşmamız çok kısa sürmeliydi.

Uygun bir mesafeye gelir gelmez elimdeki kunaiyi fırlatacağım bana en yakın olan maskeliye. Yan yana koşturmaktalarsa kime fırlattığımın bir önemi yok. İlave kollarımı ise sadece savunma amaçlı kullanmayı planlıyorum.
Image
Künye
İsim: Kitamura Susumu
Boy: 171
Kilo: 50
Element: Raiton
Köy: Kusagakure
Seviye: B - Rank
Rütbe: Tokubetsu Jounin
Nam: Silüet
Puanlar
GP: 0
VP: 15
PP: 3

Linkler
Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Teknik Geliştirme
Teknik Yaratma
Mod Yaratımı
Efsanevi Yaratık Kaydı

Güç: C - Rank
Çeviklik: C - Rank
Potansiyel: C - Rank
Kondisyon: D - Rank
Zihin: B - Rank
Varlık: C - Rank

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: F
[Çeviklik] El Hassasiyeti: F
[Çeviklik] Saklanma: F
[Kondisyon] Form: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: F
[Varlık] Empati: F
[Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: F
[Zeka] İzcilik: F
[Zeka] Bilim: F

Teknikler
Genjutsu: Rakumei no Jutsu, D Rank
Genjutsu: Teishi no Jutsu, C Rank
Genjutsu: Jubaku Satsu, B Rank
Genjutsu: Shibou no Jutsu, B Rank
Genjutsu: Magen: Bunshin, B Rank
Genjutsu: Omotsuki, A Rank
Ninjutsu: Ninpou, Shunshin, D Rank
Ninjutsu: Raiton, Ikazuchi no Kiba, C Rank
Ninjutsu: Raiton, Raijin no Tate, B Rank

Stiller ve Kabiliyetler
Stil: Ayatsu, D Rank
Stil: Musatsu, C Rank
Kabiliyet: J Kesiş (Musatsu, C Rank)
Kabiliyet: Çift silah Kullanımı (Musatsu, C Rank)

Yönelimler
Iryou-nin, A Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Cennet Küpeleri. Iori'den hatıra.
Medikal At Arabası
Tantou, Dayanıklı, Hasarı Yüksek, Özel Görünüm
File İçlik, Dayanıklı
Panço

Uyluk Çantası
Senbon, 20'li Paket
Patlayıcı Parşömen, 3 Adet
Kunai, 3'lü Paket
Shinobi Hapları, 3'lü Paket (1 Kan, 2 Chakra)

Özellikler
-
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » July 20th, 2020, 12:55 am

Tori bulunduğu noktada el mühürlerine başlarken rakibi kendisine doğru koşmaya başlıyor ve üç adet klon çıkarıyor. Oluşan sis sebebiyle Tori hangisinin gerçek rakibi olduğu konusunda fikir sahibi değil. Bu esnada, tekniği çalışmaya başlıyor ve kendisinden 10 metre uzaktaki su kütlesi vücuduna doğru ilerlemeye başlıyor. Nispeten uzak olduğu için, suyun Tori'nin vücuduna ulaşması birkaç saniyeyi buluyor.

Su kütlesinin Tori'nin vücuduna ulaşması zaman aldığı için katana çekme-kunai çekme-koşmaya başlama gibi çeşitli atraksiyonları henüz yapmış değil. Ahtapot kollarını oluşturmaya yetecek kadar su Tori'nin vücuduna ulaştığı an rakipleri artık bir nebze azalmış olan su kütlesini aşmış oluyor. Şuan aralarındaki mesafe 10 metre kadar. Tori ahtapot kollarını çıkarmış durumda, rakipleri ise son hızla üzerine koşmakta Tori'nin.
Off Topic
Out: Tur anlatımlarınızda parantez kullanmayınız. Parantez kullanmadan da oldukça açıklayıcı bir şekilde kendinizi ve hamlenizi ifade edebileceğinizi düşünüyoruz.
Ashikaga Shun

Post by Ashikaga Shun » July 21st, 2020, 12:23 am

Rakibimle aramdaki mesafeyi hızla kapatırken, onun da el mühürlerine başvurduğunu görmüştüm. Kunoichi, ortamdaki suyu kendisine doğru çekmiş ve bu suyu birer uzuv gibi sırtına yerleştirecek olan muhtemelen Ninjutsu'sunu hayata geçirmişti. Bu hareket, kadının bir Suiton kullanıcısı olduğu ve bu muhtemel kolların bana karşı yakın menzilde kullanabileceği bilgisiyle zihnime kazınmıştı. Yine de, hareketime son vermeyecektim. Kadının çıkan iki ahtapot kolunu ve ondan gelebilecek saldırıları da hesaba katarak koşturmaya devam edecektim. Rakibimle aramdaki on metreyi kapatırken gerçekleşecek bir saldırıdan, çevikliğim ve klonlarımın arasında gizlenmem ile kurtulmayı deneyecektim. Ve katana menziline yaklaştığım anda, silahımı kınından çıkartacak; koşturmanın verdiği momentum ile rakimin üzerine atılacaktım! Bu atılma hareketi sırasında, katanamı yere dik tutarak, açılı bir şekilde savuracak ve rakibimin göğüs bölgesindeki kasları, dar açılı bir kesme hareketi ile, yarıp geçmeye çalışacaktım. Tabii bu hareket, her bir yönden koşan Yoshiro için bir miktar farklı olacaktı. Rakibime sol cepheden saldıran klonlar (hala aralarında üç metre boşluğu bırakmaya devam ederek), rakibimin solundan sağına doğru atılarak bu hareketi gerçekleştirecekti. Aynı şekilde, sağ cepheden saldıranlar da sağdan sola doğru atılacaktı. Her bir Yoshiro eşit hızda, eşit uyumla hareketi gerçekleştirmeye çalışacak ve dört farklı eş zamanlı saldırı olarak hayat bulmaya çalışacaktı. Eğer hareketi başarı ile uygularsam, rakibimin vereceği açığa göre ikinci saldırı için tanrı vergisi çevikliğimi kullanmaya çalışacaktım!
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » July 21st, 2020, 3:30 am

Off Topic
Kai Tori maçtan çekildiğini tarafıma bildirmiştir. Kazanan Katayama Yoshiro.
Locked

Return to “Karşılaşmalar”