[7. Gün - Gündüz Safhası] Teçhizat Tentesi

Jounin adaylarının mücadele ettiği alanlardan biri.
Locked
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Re: [7. Gün - Gündüz Safhası] Teçhizat Tentesi

Post by Jin Ryoken » November 5th, 2021, 4:24 pm

"Ringo, içeriye shuriken yağdırıyor." Ryu-san'ın kurduğu cümleyle beraber tekrar düşünmek zorunda kaldım. Ringo-san'ın gücü ayrı bir olay, ancak elinde bir koz olmalı. Burada onların birbirini yemesini bekleyip hala akbaba gibi davranabiliriz. Ancak ittifaklığımızı devam ettirip, onların üstüne de gidebiliriz. Sadece Shibou no Jutsu kullanmak için ilerleyebilirim ancak ileriye gitmemle beraber tekrardan kuşun hedefine girebilirim. Bu sefer işler çok daha kötü bir hale gelir. Bir süre daha burada bekleyebiliriz. "Biraz daha bekleyelim. Ringo-san aşağı inerse, saldırmaya karar verdiğimiz anda yukarıda oluruz. Yine de kuşu oldukça sıkıntı olacak." Dedim. Biraz daha bekleyeceğiz.

Ryu, cümlesini kurduktan sonra Ryoken'i dinleyip beklemeye karar veriyor.
Image
► Show Spoiler
Okawa Ringo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Okawa Ringo » November 5th, 2021, 6:10 pm

Ucuz numaralardan gına geldi artık.

Bu tekniği en son akademide ders verdiği günlerde, sübyan veletlere öğretmek amacıyla yapmıştı herhalde. Fazla merhametin de pek fazla getirisi yoktu. Bu duvara çıktığı an Gin ile birlikte kombo tekniklerini kullanarak onu cayır cayır yakabilirdi. Belki de ona bir şans vermek istemişti. Asla Teijo gibilerden olmak istemedi. Birisi ona bilerek acısaydı eğer, gururu bunu kaldıramazdı.

Karşısında iki adet Teijo duruyordu ve bunlardan birisi gerçek Teijoydu. Diğer yandan, burada fazla dikilmişti. Haru ortalarda olmadığına göre diğerlerinin olma olasılığı çok yüksekti. O ölüm çukuruna girme konusunda tereddütleri yoktu zaten. Gin onu oradan hızlıca çekip alabilirdi. Kendini aşağı bırakırken hızlıca bir kunai ve shuriken çekti. Dostuna birlikte hücum emrini verirken, kendini aşağıya dengeli ve hızlı bir şekilde bıraktı.

“Gin!”

Rüzgarı hissetmeye başladığı gibi, dostunun kendisini kapmasını bekleyecekti. Bu yükseklikten dengeli bir şekilde inebilse dahi, dostunun onu tutmasına ihtiyacı olduğunu biliyordu. Düştüğü esnada kendi solunda kalan Teijo’ya shurikeni fırlatacaktı. Teijo’nun kunai ya da shuriken fırlatması durumunda ise elindeki kunai ile nefes almaktan farksız bir refleks ile bloklayacaktı atacaklarını. Gin için endişelenmiyordu çünkü Teijo’dan da, kendisinden de daha hızlıydı. Bu ardından yere indiği gibi shurikeni fırlattığı Teijo’nun yok olup olmadığını gözlemleyecekti. Gin ise sağdaki Teijo’ya saldıracaktı. Hangi Teijo’nun kalacağını yere indiğinde öğreneceğini düşünüyordu. Hızlıca üzerine koşacak ve kunaisini ardı ardına sağ ve sol çaprazdan savuracaktı. Eğer bir teknik hazırlamak maksatlı el mührüne giriştiğini görürse, kunaiyi doğrudan ona fırlatacaktı.
Image
‎ ‎ ‎■ Künye
• İsim: Okawa Ringo
• Boy: 173
• Kilo: 65
• Element: Fuuton
• Köy: Ishigakure
• Seviye: B - Rank
• Rütbe: Jounin
• Nam: Sanrı
Image
‎ ‎ ■ Puanlar
• GP: 0
• VP: 4
• PP: 2
‎ ‎ ■ Linkler
‎ ‎ ■ Profil

• Güç: D+
• Çeviklik: B
• Kondisyon: C+
• Potansiyel: B
• Varlık: D
• Zeka: D
Image
‎ ‎ ■ Beceriler
• [Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: C
[Çeviklik] El Hassasiyeti: E
• [Çeviklik] Saklanma: F
[Kondisyon] Form: D
• [Potansiyel] Ninshuu: F
• [Varlık] Aldatma: F
• [Varlık] Empati: F
• [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: E
• [Zeka] İzcilik: F
• [Zeka] Bilim: F
Image
‎ ‎ ■ Teknikler
Ninpou: Ayatsuito - D Rank *
Fuuton: Kami Oroshi - D Rank
Fuuton: Fuuchi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Tobikoshi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuchou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuukyou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Reppushou - C Rank
Fuuton: Renkuudan - B Rank
Fuuton: Sairi no Jutsu - B Rank *
Juryokugan: Sanrin - A Rank *
‎ ‎ ■ Stiller ve Kabiliyetler
Shinobi Ekipman Ustalığı - A Rank
‎ ‎ ◦ Kabiliyet: Akrep - B Rank
‎ ‎ ■ Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Nadide Ekipman
‎‎‎ ‎ ◦ Kamisori *

Bel Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Fırlatma Kunaisi, 20 Adet

Uyluk Çantası (Sağ)
‎‎‎ ‎ ◦ Kunai, 9 Adet

Flak Set
‎‎‎ ‎ ◦ Shuriken, 20 Adet

Sırt Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Patlayıcı Parşömen, 4 Adet
‎ ‎ ◦ Sis Bombası, 5 Adet
‎ ‎ ◦ Misina, 5 metre
‎ ‎ ◦ Panço

Diğer
‎‎‎ ‎ ◦ İlk Yardım Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ File İçlik

Image
Kurosawa Haru
Kusagakure
Kusagakure
Künye:
Arena:

Post by Kurosawa Haru » November 6th, 2021, 10:28 am

"Hareket... Hareket etmek zorundayım." diye fısıldadı. Butsuo'nun hala hareket edebilip kendinin hareket edemiyor olmasına çıldırmış gibi sinirli olsa da, bundan başka yapabileceği bir şey yoktu. Birkaç adım atıp Ringo'yu görebileceği bir mesafeye gelmek istiyordu. Eğer yardıma ihtiyacı olduğunu görürse ona yardım etmek için bir plan yapabilecek kadar yakın olmak istiyordu.

Kurosawa Haru

Künye

Yaş: 22 Cinsiyet: Kadın Boy: 179 Kilo: 78 Element: Doton Köy: Kusagakure
Seviye: B-Rank Rütbe: Jounin Nam: Sanrı

VP: 4 Prestij Puanı: 9 GP: 0

Linkler:
Karakter Kartı
Karakter Geliştirme
Mod, Majiwari
Dükkan

Güç: C Çeviklik: B Potansiyel: C+
Kondisyon: C+ Varlık: D+ Zeka: E+

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: D
[Çeviklik] Akrobasi: D+ | [Çeviklik] El Hassasiyeti: F | [Çeviklik] Saklanma: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: F | [Varlık] Empati: D+ | [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: D | [Zeka] İzcilik: F | [Zeka] Bilim: F

Teknikler:
Doton: Moguragakure no Jutsu

Stiller ve Kabiliyetler:
Nagatsu Stili A-Rank

Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Çift Silah
Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Değirmen
Nagatsu Stili, A-Rank Kabiliyet: Son Çare

Ekipmanlar

2 Özel Yari
Özel Üretim Gözlük
Özel Üretim Panço
Sis Bombası, 2'li Paket
Kan Shinobi Hapı
Chakra Shinobi Hapı
Yemek Shinobi Hapı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » November 6th, 2021, 7:04 pm

Butsuo & Ryoken & Ryu: Ryu ve Ryoken kendi aralarındaki konuşmayı sonlandırdıktan sonra, beklemeye koyuluyorlar. Aradan birkaç saniye geçtikten sonra ise, hafifçe seyirerek yürüyen Butsuo geliyor yanlarına. Karnından bir mızrak parçası çıktığını görebiliyor ikili. Ancak Butsuo buna takmıyormuş gibi görünerek onlara sorusunu yöneltiyor: "Neler oluyor? Bizimkiler nerede?"

Haru: Butsuo'nun az önce katetmiş olduğu yola benzer bir rotayı katederek boşluk alana yaklaşıyorsun. Ancak günlerdir muhatabın olan Teçhizat Tentesi alanı, şuan önceki halinden çok çok farklı görünmekte. Alanın ortasında bir oda şeklinde dizilmiş olan dört devasa duvar mevcut. Yükseklikleri ve enleri 15'er metre olan bu duvarlar haricinde dikkatini çeken ilk şey dışarıda, duvarın hemen dibinde durmakta olan Ringo oluyor.

Teijo & Ringo: Ringo, Gin'e komut verdiği gibi kendisini duvardan aşağı doğru salıyor. Gin de benzer şekilde, aşağı doğru dalışa geçiyor. Teijo, kartalın saldırıya geçtiğini gördüğü anda bir shuriken fırlatıyor kanatlarına doğru. Ringo, kendisine göre solda kalan Teijo'nun bir shuriken fırlattığını görüyor. Aşağı doğru dalış yapmakta olan Gin, vücudunu hafifçe rotasyon yaparak shurikenin kanatlarının altından geçmesine izin veriyor. Shurikeni fırlattığı gibi öngöremediği şekilde kendisine doğru dalışa geçildiği için duvara tırmanma fikrinden vazgeçiyor Teijo. Ringo, bu esnada çıkardığı shurikeni kendi solundaki Teijo'ya fırlatıyor. Shuriken, Teijo'nun karşılık vermesi için fazla hızlı. Sol omzunda ani bir acı hissediyor Teijo, ve hareketi bir anlığına duraksıyor. Akademide aldığı temel eğitimlerde bunshinlerin yokolurken oluşturduğu sis bulutunun aniden yok olan ince bir tabakadan ibaret olduğunu bildiği için bunu kafa karıştırmak için kullanmayı denemiyor bile.

Ringo, shurikeni fırlattığı gibi Teijo'dan gelebilecek olası bir saldırıyı karşılamak adına kunaisini hazırlıyor. Aynı anda, fırlatmış olduğu shurikenin Teijo'nun sol omzuna saplandığını görüyor. Ne sağ, ne de sol Teijo'dan herhangi bir saldırı gelmiyor. Ringo, yere indiği gibi kendisine göre soldaki Teijo'ya doğru atılıyor ve elinde hazır tuttuğu kunaisini savuruyor sağ çaprazdan. Teijo, üst vücudunu hafifçe geri yatırarak hamleden kurtuluyor ve bu esnada bir adım geriliyor. Ringo, bu kez kunaisini sol çaprazdan savuruyor yeniden ileri atılarak. Teijo, refleksif olarak yarım adım ileri alıyor ve sağ el bileğinin dış kısmıyla Ringo'nun kunai tutan sol elinin bileğinin dış kısmını blokluyor. İkili, bilek temasıyla kilitli bir şekilde kalıyorlar. Aralarında 1 metreden kısa bir mesafe var. Ringo'nun elinde bir kunai mevcut. Bu esnada Teijo, Ringo'nun arkasında kaldığı için görüş açısında olmayan kendi klonunun kartal tarafından kolayca yokedildiğini görüyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » November 7th, 2021, 9:31 pm

Ringo ve sevimli kuşu şeytani planımı uygulamaya koyamadan hızlıca duvardan aşağıya inmeye başladılar. Kartalın böyle bir hamle yapmasını beklediğim için çok şaşırmadım ama Ringo’nun onunla birlikte hareket etmesi planımı birazcık sekteye uğrattı. Kartalın aşağıya inmeye başladığını gördüğüm anda vakit kaybetmeden sınırlı sayıdaki shurikenlerimden birini kanatlarına doğru fırlattım. Ancak hayvan sandığımdan daha çevik olduğu için ne yazık ki onu vurmayı başaramadım. Üstüne üstlük başarısız saldırımdan sonra sol omzumda bir acı hissettim. Açıkçası omzumdan yara almam çok kötü oldu. Akşam safhasında tam kondisyon savaşmak için yaralanmak istemiyordum. Ancak hain Ringo’nun attığı shuriken yüzünden artık akşam için başka şeyler düşünmem lazım. Gerçi işler giderek çirkinleşmeye başlamışken bu kadar ilerisini düşünmek çok doğru değil. Öncelikle önümdeki rakibime odaklanmam gerekiyor.

Ringo’nun shuriken attıktan sonra hemen çantasından bir kunai çekip üzerime saldırmaya devam etti. Anlaşılan bana nefes almam için fırsat vermek istemiyor. Reflekslerim sayesinde kunai’den hasar almasam da Ringo ile istemeden çok fazla yakınlaşmış olduk. Ben Ringo ile giderek yakınlaşırken son klonum da kartalın pençelerinde yok oldu. Ringo ile yakınlaşmam aslında güzel oldu. Yanımda katanalarım olmasa bile uzak mesafe dövüştense yakın dövüşü tercih ederim.

Ringo’nun sevimli küçük kartalı yanımıza gelmeden önce hazır Ringo ile temas halindeyken bu fırsatı kullanarak Dendou no Jutsu kullanarak vücudumdan elektrik akımı dolaştırmayı deneyeceğim. Vücudumda dolaşan elektrik akımı sayesinde Ringo’yu çarparak onu şaşırtmayı planlıyorum. Çünkü dövüşün bu kadar kızıştığı bir anda yapacağı 1-2 saniyelik dikkatsizlik sayesinde onu etkisiz hale getirebileceğimi düşünüyorum. Jutsumu yaptıktan eğer Ringo ile aramdaki mesafe açılmazsa eğilip alttan bacaklarına tekme atarak onu yere düşürmeyi çalışacağım. Yere düşürebilirsem çantamdan çıkardığım Shuriken ile onu rehin almayı deneyeceğim. Yok eğer Ringo aramızdaki mesafeyi azıcık bile açabilirse çantamdan iki shuriken çıkarıp Ringo’nun göğsüne doğru atmaya çalışacağım.
Künye
İsim: Sekino Teijo
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 25.000
Prestij: 2
Ün: 10

Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Çift Silah Stili D-Rank(Katana)
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank
Temel Ninja Ekipmanları Eğitimi E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank
Kakuremino no jutsu E-Rank

Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 2
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2 [Favori]
[Zeka] Farkındalık: 3
[Zeka] İzcilik: 1

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Image
Okawa Ringo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Okawa Ringo » November 8th, 2021, 12:04 pm

Rakibini köşeye kıstırmış gibi hissetse dahi Teijo'nun basit numaralar ile şaşırtıcı ve etkili hamleler yapabildiğini biliyordu. İçgüdüleri onu yine yanıltmıyor ve dövüşün hakimiyetini eline almasını sağlıyordu. Teijo'nun Raiton kullanabildiğini ve iki katana ile dövüştüğünü biliyordu. Katanalarını kullanmaması avantajınaydı. Onu yakın dövüşte biraz daha kıstırmaya devam ederse kazanabilirdi. Fakat ihtimallerin peşinden gitmeyecek, düşüncesizce davranmayacak ve savaşçı içgüdülerini sonuna kadar dinleyecekti.

Yavru bir kedi köşeye sıkışınca düşüncesizce cırmalamaya başlar. Teijo biraz farklı, ama hafife alınacak biri de değil. Akrobasi yeteneğini kullanarak geriye doğru hızlıca sıçrarken; Teijo'dan gelebilecek ani bir Raiton saldırısı, ya da tekme tarzı afallatıcı bir hamleye karşı önlem alacaktı. Bu esnada kunaisini Teijo'nun karnına kısa mesafenin avantajı ile tam güçle yollayacak ve diğer elini yukarıdan aşağı savuracaktı. Asusukai'yi Teijo'nun üzerinde uyguladığı esnada, heybetli kartalına saldırı emrini verecekti.

"Kızart şunu!"
Image
‎ ‎ ‎■ Künye
• İsim: Okawa Ringo
• Boy: 173
• Kilo: 65
• Element: Fuuton
• Köy: Ishigakure
• Seviye: B - Rank
• Rütbe: Jounin
• Nam: Sanrı
Image
‎ ‎ ■ Puanlar
• GP: 0
• VP: 4
• PP: 2
‎ ‎ ■ Linkler
‎ ‎ ■ Profil

• Güç: D+
• Çeviklik: B
• Kondisyon: C+
• Potansiyel: B
• Varlık: D
• Zeka: D
Image
‎ ‎ ■ Beceriler
• [Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: C
[Çeviklik] El Hassasiyeti: E
• [Çeviklik] Saklanma: F
• [Potansiyel] Ninshuu: F
• [Varlık] Aldatma: F
• [Varlık] Empati: F
• [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: E
• [Zeka] İzcilik: F
• [Zeka] Bilim: F
Image
‎ ‎ ■ Teknikler
Ninpou: Ayatsuito - D Rank *
Fuuton: Kami Oroshi - D Rank
Fuuton: Fuuchi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Tobikoshi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuchou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuukyou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Reppushou - C Rank
Fuuton: Renkuudan - B Rank
Fuuton: Sairi no Jutsu - B Rank *
Juryokugan: Sanrin - A Rank *
‎ ‎ ■ Stiller ve Kabiliyetler
Shinobi Ekipman Ustalığı - A Rank
‎ ‎ ◦ Kabiliyet: Akrep - B Rank
‎ ‎ ■ Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Nadide Ekipman
‎‎‎ ‎ ◦ Kamisori *

Bel Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Fırlatma Kunaisi, 20 Adet

Uyluk Çantası (Sağ)
‎‎‎ ‎ ◦ Kunai, 9 Adet

Flak Set
‎‎‎ ‎ ◦ Shuriken, 20 Adet

Sırt Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Patlayıcı Parşömen, 4 Adet
‎ ‎ ◦ Sis Bombası, 5 Adet
‎ ‎ ◦ Misina, 5 metre
‎ ‎ ◦ Panço

Diğer
‎‎‎ ‎ ◦ İlk Yardım Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ File İçlik

Image
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Jin Ryoken » November 8th, 2021, 10:45 pm

Butsuo-san oldukça ağır bir yara almış gibi gözükse de karşımızda dikilebiliyor. Karnından mızrak parçası çıkmış. Hala dövüşmeye devam etmek istemiyordur umarım. Zira hali pek iç açıcı durmuyor ancak bu adamdan her şey beklenebilir. O yüzden kesin bir şey diyemiyorum. Ryu-san, hızlı bir şekilde konuşmaya girdi. "Teijo-san içeride. Ringo-san'la dövüşüyorlar." Ryu-san'ın ardından söze daldım. "Ringo-san etrafımı sardığında çok dezavantajlı durumdaydım. Bu yüzden baygın taklidi yaparak çıkmak zorundaydım alandan. Ringo-san'ın elinde bir koz var, şuan nasıl bir durumdasın açıkçası anlayamıyorum ancak dövüşmeye devam etmek istiyorsan bir şeyler deneyebiliriz." Parmağımla mızrağın ucunu gösterdim. "Mızrak içindeyken dövüşebilecek misin bilmiyorum. Dövüşü durdurmakta bir seçenek." diyerek cevap beklemeye başladım. Dövüşür müyüm emin değilim ancak dövüşü durdurmak istiyorsak buna el atabilirim. Gerçi izlemek daha zevkli.

Ryu, konuşmasını yaptıktan sonra Ryoken'e sözü vererek beklemeye başlıyor.
Image
► Show Spoiler
Kurosawa Haru
Kusagakure
Kusagakure
Künye:
Arena:

Post by Kurosawa Haru » November 8th, 2021, 11:02 pm

"Gittiler mi..." diye sordu kendi kendine Haru, burada olması gereken birkaç kişiyi göremeyince.

Ardından herkesin görebileceğini hatırlatmak için cümlenin geri kalanını da getirdi ardından, içinden: "Odadaki fil nerede?"

Aşırı derecede komik şakası bile kendini güldürmeye yetmemişti, hala destek almadan yürüyemiyordu bile. Zorlanarak, adım adım, sendeleyerek... Ama yine de kendine geliyordu. Şimdilik konumunu koruyacaktı. Alanı seyredecekti. Ringo'nun duvarın tepesinden kendi isteğiyle aşağıya daldığını görmüştü. Ona, gözü kapalı şekilde güveniyordu. Duvarın içinde veya dışında kimin olduğunu bilmese bile, üstünlük bir şekilde onda olmalıydı. Bu çıkarımı yapabilmesi bile mucizeydi ancak, Haru'ya yeten bir çıkarımdı. Şimdilik sarsıntısının geçmesini bekleyip, açıklığa çıkmadan ağaçlığın içinde kalıp olan biteni seyretmeye devam edecekti.

Kurosawa Haru

Künye

Yaş: 22 Cinsiyet: Kadın Boy: 179 Kilo: 78 Element: Doton Köy: Kusagakure
Seviye: B-Rank Rütbe: Jounin Nam: Sanrı

VP: 4 Prestij Puanı: 9 GP: 0

Linkler:
Karakter Kartı
Karakter Geliştirme
Mod, Majiwari
Dükkan

Güç: C Çeviklik: B Potansiyel: C+
Kondisyon: C+ Varlık: D+ Zeka: E+

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: D
[Çeviklik] Akrobasi: D+ | [Çeviklik] El Hassasiyeti: F | [Çeviklik] Saklanma: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: F | [Varlık] Empati: D+ | [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: D | [Zeka] İzcilik: F | [Zeka] Bilim: F

Teknikler:
Doton: Moguragakure no Jutsu

Stiller ve Kabiliyetler:
Nagatsu Stili A-Rank

Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Çift Silah
Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Değirmen
Nagatsu Stili, A-Rank Kabiliyet: Son Çare

Ekipmanlar

2 Özel Yari
Özel Üretim Gözlük
Özel Üretim Panço
Sis Bombası, 2'li Paket
Kan Shinobi Hapı
Chakra Shinobi Hapı
Yemek Shinobi Hapı
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Oita Butsuo » November 8th, 2021, 11:03 pm

Haydaaaa, umarım iyisindir Teijo. Mızrak falan dinleyemem şu an, yardım etmek zorundayım. Ryu ve Ryoken açısından düşünürsek, onlar da hırpalanmış olsa gerek ama bu kadar uğraştıktan sonra elimiz boş dönmek ne kadar iyi bir seçenek? Ringo'nun kozunu bilmiyorum ama daha kalabalık ve güçlüyken bu kozla baş etmeye çalışmak daha mantıklı bence. Gerçi onlar Haru'nun ne durumda olduğunu bilmiyor, ben de bilmiyorum ya neyse.

Ne düşünerek ne de konuşarak fazla zaman kaybedemem. Teijo beni bekliyor. "En son Haru ormandaydı, ama baygın değildi. Aşağı yukarı benimle aynı durumdadır diye tahmin ediyorum. Ben her türlü takım arkadaşımı kurtarmak istiyorum, ayrıca Ringo'nun kozu her neyse onunla şu an daha kalabalıkken mücadele etmek daha mantıklı olacaktır." dedim. Kısacık bir nefes molasından sonra da devam ettim. "Ön safta dövüşmekte zorlanabilirim ama arkada kalıp sen büyünü yaparken kimsenin sana dokunmadığından emin olabilirim." dedim Ryoken'e hitaben. Sonra da Ryu'ya geldi sıra. "Üstün kuruduysa yıldırım zırhınla kimseye fırsat vermeden herkesi alaşağı edebilirsin, bunu ilk elden tecrübe ettim. Ön safı alırım dersen ben saldıralım diyorum. Ne dışarıdaki Ringo'ya ne de içerideki Ringo'ya fırsat vermeden kesin hareketlerle bu işi bitirmeye çalışalım." Umarım benimle hareket etmeye hala heveslilerdir, çünkü bu saatten sonra tek başıma pek yapabileceğim bir şey kalmadı. Onlara ihtiyacım var. Bu işin başından beri vardı...
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » November 12th, 2021, 1:40 am

Ryoken, Ryu ve Butsuo aralarındaki konuşmayı sürdürüyorlar.

Haru, olduğu konumda beklemeye devam ediyor. Hala alanın dışında, ağaçlıkların arasında. Ara ara gözleri kayıp Ringo hala duvarın dibinde sabit bir şekilde beklemekte.
  Hidden text. Only available to specific users
Ringo & Teijo: Ringo geriye doğru sıçramak için bacak kaslarını çalıştırmaya başladığı anda Teijo aniden tüm vücudundan hızlı bir elektrik akımı geçiriyor. Ringo, henüz kontağı kesmemiş olduğu için minimal bir elektrik tarafından çarpılıyor ve geriye doğru istediği verimle sıçrayamıyor. Canı acımış değil, ancak anlık gelişen saldırı sebebiyle temas kendi kontrolü dışında kesildiği için bir anlığına koordinasyonunu kaybediyor. Bu sebeple kunaiyi fırlatması yarım saniye kadar gecikiyor. Teijo, rakibi kendisinden ayrıldığı gibi elini ekipman çantasına atıp iki shuriken kavrıyor ve hızla çıkarıyor rakibine fırlatmak üzere. Kolunu kaldırıp savurmak üzereyken, karnında aniden şiddetli bir acı ve yoğun bir basınç hissediyor. Ringo, elindeki kunaiyi tüm gücüyle Teijo'ya fırlatmış durumda. Net bir şekilde isabet ediyor kunai, ve Teijo'nun karnına neredeyse yarısından fazlası saplanıyor bıçağın. Teijo, Ringo'nun minimal zaman kaybı yüzünden halihazırda kolunu savurmaya hazır olduğu için anlık acıyla savuruyor shurikenlerini. Shurikenlerden biri Ringo'nun sağ omzu ve göğsü arasına saplanırken, diğeri de göğsünün tam ortasına saplanıyor. Yaraları çok derin değil, ancak acı hissediyor. Asusukai için kolunu aşağı doğru savursa bile odağını kaybetmiş oluyor ve tekniğini uygulayamıyor. Gin'e komutunu verebiliyor yine de.
Off Topic
Ufak bir notumuz olacak, bir önceki GM'likte Haru'ya hitaben gördüğü tek şeyin duvarın dibindeki Ringo olduğunu belirtmiştik. Haru, duvarın tepesindeki Ringo'nun içeri atladığını görmüş değil. Duvarın dibindeki Ringo'nun klon olduğunu haliyle bilmiyor. Kendisi için ortamda yalnızca tek Ringo var, o da klon olan.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “9. Alan”