[2. Gün - Gündüz Safhası] Tepeler

GM - Naruto
Game Master
Game Master

[2. Gün - Gündüz Safhası] Tepeler

Post by GM - Naruto » October 18th, 2020, 3:54 pm

Off Topic
Konudaki oyuncular:

- Kurosawa Haru
- Oita Butsuo
- Sekino Teijo
- Okawa Ringo
- Kita Usagi

Pasiflik süresi 24 saattir.

Rplerinizde karakterinizin genel düşünce akışı dışında çok ekstra bir tasvir beklentimiz bulunmamakta. Tabii ki istediğiniz stilde yazabilirsiniz ancak olayların nispeten hızlı akışı için böyle bir kolaylık sağlıyoruz.

Ayrıca, dövüşe başladınız diye anımsıyoruz. O yüzden Arena modu aktif edilmiştir.

*Mini Not: Konuya bir başka müzik atmayınız.
Butsuo, sonuna kadar açık olan çift kanatlı kapının kendi tarafında kalan yarısını kapatabilmek adına kapı koluna uzanmak için bir adım alıyor dışarı doğru. Tam bu esnada, hem tam karşısında durmakta olan Teijo'da, hem de hafif sol önünde kalan Teijo'da chakra hareketliliği seziyor. Aynı zamanda, sol arkasında yerde yatmakta olan Teijo'nun da chakra aktifleştirdiğini farkediyor.

Haru, kolundaki ekipmanını etkinleştirdiği anda böyle bir ekipman Teijo'da varolmadığı için hengesi bozuluyor. Ekipmanı parlamaya başlarken bir mızrak tutarcasına ileri savuruyor kolunu.

Teijo, diğer kılıcını da çekerek kapıya arkasını dönüyor ve içeride yerde yatmakta olan diğer Teijo'ya yöneliyor hızla.

Ringo, chakrasını başının arka kısmına odaklayıp gözlerini açıyor olduğu yerde üst vücudunu dikleştirirken. Gözünde modunun aktif olduğunu gösteren şekiller belirirken hengesi bozuluyor. Boştaki sağ elini savurduğu gibi, Asusukai'yi uyguluyor kendisine ulaşmak üzere olan rakibine.

Usagi, chakrasına odaklanıp el mühürlerini tamamladıktan sonra arkasını dönüp yerde yatmakta olan Ringo'ya yönelen rakibine dikiyor gözlerini.

Butsuo, önündeki chakra akışını hissettiği gibi karşısına çıkabilecek tekniğin kendi kapıyı kapatma süresinden kısa süreceğini farkediyor. Kapatma hamlesinden vazgeçiyor ve planının ikinci kısmına geçerek geriye, hafif sağa doğru sıçrıyor.

Haru, kolunu elinde bir mızrak varmışçasına savururken aniden elinde karşısındaki Tejio'yla arasındaki mesafeden biraz daha uzun olacak bir mızrak beliriyor.

Butsuo Hala havadayken, solundan süratle bir mızrak geçiyor. Sıçrayışını tamamlayıp yere indiğinde mızrağın ucu bir metre kadar ilerisinde ve solunda kalmış oluyor.

Teijo, sol elindeki kılıcı yatmakta olan rakibinin omzuna saplamak için savurmaya başlarken, aniden vücudunun aşırı ağırlaştığını hissediyor. Beklemediği bu olay karşısında boş bulunuyor. Dengesini kaybederek öne ve aşağı doğru yöneliyor. Bu esnada sol omzunun üst kısmında ani bir acı hissediyor kesilmişçesine. Sol elindeki kılıç ıskalayıp vücudunun üst kısmını dikleştirmiş olan rakibinin yanında zemine saplanıyor. Kendisi ise, sağ dizi üzerine çökmek zorunda kalıyor. Dengesini sağlamak için diğer elini de katanasını bırakmadan yere koyuyor. eliyle hala yere saplanmış olan katanasını tutmakta.

Hengesi hala bozulmamış olan Usagi, tazyikli suyu püskürtmeye başladığı anda rakibi aniden yere düşmeye başlıyor. Bu sebeple hedeflediği gibi göğüs bölgesini vuramıyor. Rakibi henüz tam manasıyla yere dizi üstüne çökmemişken, sol omzunun üzerini hafifçe kesmeyi başarıyor. Tekniği hala aktif, ancak rakibi tazyikli suya kıyasla 10-15 cm kadar aşağıda kalıyor.

Ringo, tekniğini uygulayarak sol omzuna doğru kılıç saplamak üzere olan Teijo'yu yere çöktürmeyi başarıyor. Teijo aşağı doğru ilerlerken sol omzunu kesip geçen tazyikli suyu da farkediyor. Teijo'nun kılıcı Ringo'nun sol tarafında yere saplanırken Ringo sağa doğru yuvarlanarak ayağa kalkışa geçiyor.

Butsuo, yere iniş yaptığı anda Mi mührünü yaparak Domu'yu aktifleştirmek üzere chakrasına odaklanıyor.

Son konumda, hala Teijo kılığında olan Usagi ve hengesi bozulmuş olan Haru hala dışarıdalar. İçeriden bakan birine göre Usagi solda, Haru ise sağda. Haru'nun elinde binanın içine doğru uzanan bir mızrak bulunmakta. Usagi ise tazyikli su püskürtmeyi sürdürmekte. Kapıdan birkaç metre uzaklıktalar. Teijo, binanın içinde ve kapının 2-3 metre kadar ilerisinde yerde diz çökmüş durumda. Sol elindeki katanası yere saplı durumda, sağ eli ise diğer katanasını bırakmadan yerde durmakta. Sağ dizi yerde. Hengesi bozulmuş olan Ringo, dışarıdan bakan biri için Teijo'nun 1 metre kadar solunda ve ayağa kalkmak üzere. Butsuo ise dışarıdan görünmeyecek şekilde, ancak dışarıya göre solda durmakta. Ringo ile aralarında birkaç metre var. Birbirlerini görmekte olan herkes, karşısındakilerin gerçek kimliği hakkında fikir sahibi olmuş durumda. Hala hengeli olan Usagi'nin gerçek kimliğini ise yalnızca takımı biliyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Re: [2. Gün - Gündüz Safhası] Tepeler

Post by Oita Butsuo » October 18th, 2020, 4:42 pm

Yine o mızrak, yine Haru. Bu sefer Ringo da yanında. Üçüncü Teijo Usagi mi bilmiyorum, o kadar pervasız davranırlar mı emin değilim. Hala avantaj bizde. Elimizi çabuk tutmamız lazım.

Çabucak çantamdan ışık bombasını çıkarıp Haru ve öteki Teijo'ya doğru atacağım. Bizim Teijo'nun sırtı dönük olduğu için etkilenmeyecektir, Ringo ise az etkilenecektir. Yeter de artar. Ben de bombayı attığım gibi arkamı dönüp Ringo'ya koşacağım, bu yüzden ben de etkilenmemeyi umuyorum. Ringo'nun suratına Oukashou'yu geçirip onu diskalifiye etmeyi planlıyorum. Teijo'ya ne oldu bilmiyorum ama Ringo'nun gözüyle alakası olsa gerek, onu da tekrar aksiyona sokmuş olurum. Heyecanlandım dünkü gibi. Çok güzel!
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
Kita Usagi
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Kita Usagi » October 18th, 2020, 9:04 pm

Bousen ile hakiki Teijo'yu vurmayı başarmıştı, ne var ki Butsuo'nun burada olmasını beklemiyordu. Eski savaş arkadaşı ile şimdi karşı karşıya kalmayı içi el vermiyordu. Onun başka bir yerlere gitmiş olmasını dilemişti içinden. Yine de durum artık bu noktaya geldiğinden, elinden savaşmaktan başka bir şey gelmiyordu. Ve kendisini geri tutmayacaktı.

Halihazırda ağzından püskürtmekte olduğu su kütlesini hemen altındaki Teijo'ya doğru hareketlendirecekti. Amacı sırtına boydan bir kesik atmaktı. Bu sebeple olabildiğince hızlı bir şekilde Bousen'i indirip tekniğini sonlandıracaktı. Tekniğini sonlandırdıktan sonra kendisini geriye yuvarlayıp Suta'yı çağıracaktı. Bu arada da Hengesini bozmayı ihmal etmeyecekti. Sonuçta kim olduğunun bir önemi yoktu artık.
► Show Spoiler
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » October 18th, 2020, 9:37 pm

Arka taraftaki benleri Butsuo’ya bıraktıktan sonra içeride yerde yatan bana doğru hamle yapmak için harekete geçtim. Hala Genjutsu’ya maruz kaldığımı düşündüğüm için karşımdaki illüzyonu öldürme konusunda tereddüt etmeden kılıçlarımı çekerek ilerlemeye başladım. Tam kılıcımı kaldırıp yerdeki benim omzuna saplayacağım sırada gözlerinde değişik şekiller oluştuğunu fark ettim. Ben ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda yerdeki Teijo, Ringo’ya dönüştü. Eski dostum ebedi düşmanım Ringo’yu karşımda görünce yavaş yavaş neler olduğunu anlamaya başladım. Başından beri Genjutsu ya maruz kalmadık. Rakiplerimiz de bizim sabahtan beri yaptığımız gibi Henge kullanarak bana dönüşmüşlerdi.

Karşımda bir illüzyon değil de Ringo olduğunu fark etmeme rağmen kararlaştırdığım planı uygulamaya başladım. Sol elimdeki kılıcı yerde yatan rakibimin omzuna saplamak için savurmaya başladığım sırada vücudum bir anda ağırlaştığı için istediğim hamleyi gerçekleştiremedim. Bunun yerine ani ağırlık artışı nedeniyle dengemi kaybettiğim sırada sol omzumun üst tarafında bir acı hissettim. Bu beklemediğim iki durum nedeniyle Ringo’nun omzu yerine üssümüzün zemininde bir delik açtım. Yere çökmüş vaziyette sağ elimde katanamı tutarak neler yapabileceğimi düşünmeye başladım. Arkamdan bir saldırı yemiş olmama rağmen önümde Ringo varken arkaya yönelmek çok da doğru bir hamle değil. Hem Butsuo arka tarafı alırken ona engel olmak istemiyorum. Bu yüzden önceliğimi Ringo’ya vererek katanam olmayan elim ile Girigiri yapmayı deneyeceğim. Eğer Ringo’yu geçici olarak kör etmeyi başarırsam ya da anlık olarak kafasını karıştırmayı başarırsam sağ elimde tuttuğum katanımı kullanarak sol koluna saldırmayı deneyeceğim. Zaten içeri girerken onu yaralamayı başarmıştım. Şimdi bir de sol koluna ciddi bir hasar verebilirsem onu rehin alarak dışarıdaki takım arkadaşlarının hareketlerini kısıtlayabilirim.
Künye
İsim: Sekino Teijo
Element: Raiton
Ryo: 25.000
Prestij: 2
Ün: 10

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Çift Silah Stili D-Rank(Katana)
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank
Temel Ninja Ekipmanları Eğitimi E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank
Kakuremino no jutsu E-Rank

Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 2
[Kondisyon] Form: 2
[Varlık] Aldatma: 4
[Zeka] Tıp: 2 [Favori]
[Zeka] Farkındalık: 3

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Image
Okawa Ringo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Okawa Ringo » October 19th, 2020, 2:28 am

Beklenmedik olaylar cereyan etmeye devam ediyor. Bir anda önümde Butsuo-san'ı görmek beni şaşırtmıştı. Ona saygı duyuyorum, kesinlikle güçlü bir adam. Ancak... Avans verdiğim yeter. Kararlılığımın arttığını ve savaşma arzumun tavan yaptığını hissedebiliyorum. Görebildiğim kadarıyla Teijo, ona tekniğimi kullanmamın ardından arkasından bir hasar aldı. Butsuo ise her an üzerime oynayabilir. Gerçi Usagi ve Haru arkada ve boştalar. Ne yapacaklarını kestirmek güç. Ancak onlar için vakit ve imkan yaratabilirim.

Dar alanda çifte tehdit altında kalmak pek güzel bir şey değil. Seri olmam gerek. Gücümü ayaklarıma verip geriye doğru sıçrayacağım. Bunu yaparken eşzamanlı olarak, sağ elimi yukarıdan aşağı indirerek Butsuo-kun'a Asusukai uygulayacağım. Onu ağırlaştırıp yavaşlatacak kadar kuvvet uygulamam gerekli. Bunu yaparken ani bir saldırı ihtimaline karşılık boştaki sol elimle cübbemden bir kunai çekip kendimi savunmayı düşünüyorum. Teijo ne kadar tekniğimin etkisi altında da olsa, kolay kolay pes edecek biri değil. Eğer saldırı tehtidi sezmez isem; elimdeki kunaiye Kaiten Shuriken uygulayacağım. Ardından vakit kaybetmeden onu Butsuo'nun kaslı göğsüne doğru fırlatacağım. Kanım kaynıyor, akıyor ve bu beni gerçekten çok cezbediyor! Gelin, hepiniz gelin! Size kalbimdeki gururun keskin yüzünü göstereceğim!
Image
‎ ‎ ‎■ Künye
• İsim: Okawa Ringo
• Boy: 173
• Kilo: 65
• Element: Fuuton
• Köy: Ishigakure
• Seviye: B - Rank
• Rütbe: Jounin
• Nam: Sanrı
Image
‎ ‎ ■ Puanlar
• GP: 0
• VP: 4
• PP: 2
‎ ‎ ■ Linkler
‎ ‎ ■ Profil

• Güç: D+
• Çeviklik: B
• Kondisyon: C+
• Potansiyel: B
• Varlık: D
• Zeka: D
Image
‎ ‎ ■ Beceriler
• [Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: C
[Çeviklik] El Hassasiyeti: E
• [Çeviklik] Saklanma: F
[Kondisyon] Form: D
• [Potansiyel] Ninshuu: F
• [Varlık] Aldatma: F
• [Varlık] Empati: F
• [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: E
• [Zeka] İzcilik: F
• [Zeka] Bilim: F
Image
‎ ‎ ■ Teknikler
Ninpou: Ayatsuito - D Rank *
Fuuton: Kami Oroshi - D Rank
Fuuton: Fuuchi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Tobikoshi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuchou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuukyou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Reppushou - C Rank
Fuuton: Renkuudan - B Rank
Fuuton: Sairi no Jutsu - B Rank *
Juryokugan: Sanrin - A Rank *
‎ ‎ ■ Stiller ve Kabiliyetler
Shinobi Ekipman Ustalığı - A Rank
‎ ‎ ◦ Kabiliyet: Akrep - B Rank
‎ ‎ ■ Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Nadide Ekipman
‎‎‎ ‎ ◦ Kamisori *

Bel Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Fırlatma Kunaisi, 20 Adet

Uyluk Çantası (Sağ)
‎‎‎ ‎ ◦ Kunai, 9 Adet

Flak Set
‎‎‎ ‎ ◦ Shuriken, 20 Adet

Sırt Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Patlayıcı Parşömen, 4 Adet
‎ ‎ ◦ Sis Bombası, 5 Adet
‎ ‎ ◦ Misina, 5 metre
‎ ‎ ◦ Panço

Diğer
‎‎‎ ‎ ◦ İlk Yardım Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ File İçlik

Image
Kurosawa Haru
Kusagakure
Kusagakure
Künye:
Arena:

Post by Kurosawa Haru » October 19th, 2020, 3:27 pm

İşte bu! Yine yakalamıştı kaslı çocuğu. "Hey sen!" diye seslendi çocuğa, mızrağını kısaltmaya başlayacaktı tam o sırada, aynı zamanda da ayağını toprağa vuracak ve kendisini Butsuo'ya, ileri doğru fırlatacaktı, yerle 15 derecelik açı yapacak şekilde çıkacaktı yerden Doryuu Shiki. Kısalan mızrağı ve kendisinin ileri fırlayışıyla mızrak doğru uzunluğa geldiği zaman, mızrağın bıçak kısmıyla değil, bıçağın birkaç santim altındaki sopa kısmıyla Butsuo'nun burnuna sertçe vurmak istiyordu sağdan sola doğru savurarak. Bu hamlesiyle içeri girecek olduğunun farkındaydı, tazyikli suya paralel olacak şekilde geçerek içeri ulaşacaktı.

Eğer Butsuo'yu bu hamlesiyle afallatıp bir an olsun duraklatabilirse, konuşmasına devam edecekti: "Buraya bak, aygır! Seninle kapanmamış bir hesabımız var!"

Kurosawa Haru

Künye

Yaş: 22 Cinsiyet: Kadın Boy: 179 Kilo: 78 Element: Doton Köy: Kusagakure
Seviye: B-Rank Rütbe: Jounin Nam: Sanrı

VP: 4 Prestij Puanı: 9 GP: 0

Linkler:
Karakter Kartı
Karakter Geliştirme
Mod, Majiwari
Dükkan

Güç: C Çeviklik: B Potansiyel: C+
Kondisyon: C+ Varlık: D+ Zeka: E+

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: D
[Çeviklik] Akrobasi: D+ | [Çeviklik] El Hassasiyeti: F | [Çeviklik] Saklanma: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: F | [Varlık] Empati: D+ | [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: D | [Zeka] İzcilik: F | [Zeka] Bilim: F

Teknikler:
Doton: Moguragakure no Jutsu

Stiller ve Kabiliyetler:
Nagatsu Stili A-Rank

Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Çift Silah
Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Değirmen
Nagatsu Stili, A-Rank Kabiliyet: Son Çare

Ekipmanlar

2 Özel Yari
Özel Üretim Gözlük
Özel Üretim Panço
Sis Bombası, 2'li Paket
Kan Shinobi Hapı
Chakra Shinobi Hapı
Yemek Shinobi Hapı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » October 21st, 2020, 1:02 am

Butsuo tekniğini iptal edip yoğurduğu chakrasını israf ederek serbest bırakıyor. Bu esnada çantasından çıkardığı ışık bombasını Usagi ve Haru'ya doğru fırlattığı anda Haru da kendini ileriye doğru fırlatıyor ve mızrağını normal boyutlarına kısaltıyor. Haru havada ilerlerken, ışık bombası tam kapının olduğu yerde patlıyor. Bu ışık patlamasından Haru çok az etkileniyor zira o sırada kendini havaya fırlattığı sütunu terk etmiş ve kapının sınırına çok yaklaşmış oluyor.

Butsuo, ışığın patlamasını beklemeden sırtını mızrağa doğru döndürüyor ve Ringo'ya doğru koşmaya başlıyor. Sol omzu kapıya doğru bakmakta. Haru, hem kısalan mızrağın keskin tarafıyla Butsuo'ya vurmak istemediği için, hem de gözü anlık kamaşlığı için yana doğru mızrağını Butsuo'nun olduğu yere doğru savurduğunda mızrağını tam olarak onla buluşturamıyor, ancak kafasının akrasına sertçe olmasa da vurabiliyor. Bu, Butsuo'yu tam anlamıyla durdurmaya yetmiyor.

Patlayan ışık Usagi'nin gözlerini tamamen kamaştırıyor ve anlık olarak görüşünü blokluyor, bu sebeple duraksıyor. Hedef aldığı yeri denk getirebilmek için refleksif olarak önceden hesapladığı rotada tekniğini aşağı indiriyor. O tekniğini aşağı indirirken Butsuo tekniğin önünden geçiyor ve kalçasının sol tarafına bir kesi alıyor teknikten. Yara ciddi değil.

Teijo, Girigiri için aniden ayağı kalkmasını bitirmiş Ringo'ya doğru ellerini savuruyor. Ringo, o anda geriye sıçramaya hazırlanmakta. Ringo, aniden önünde parlayan ışıkları görünce istemsizce bir elini suratına götürüyor geriye sıçrarken. Gözlerini bir an sonra açmak istediğinde de Butsuo'nun arkasında patlayan ışık ile bir an daha duraksıyor ve odaklanmasını ancak yere indiğinde başlatabilmiş oluyor. Ancak, Butsuo yüksek atletizm becerisi ve kas gücü sayesinde Ringo'ya çoktan ulaşmış oluyor.

Teijo Girigiri'yi yaptığı anda sırtında ikinci bir acı hissediyor ancak bu acı diğerinden çok daha kısa sürüyor. Bir önceki yarasının hemen yanına benzer ancak daha küçük çaplı bir yara daha almış oluyor.

Haru yere inip Ringo'ya doğru bakıyor. Usagi, kamaşan gözlerini açtığında geriye zıplamış ve Henge'sini bozmuş oluyor. Suta'yı çağırmak için elini ısırıyor, kanatıyor ve yere yapıştırıyor.

Ringo, Butsuo'nun bir elinin yumruk olduğunu ve ona doğru yaklaştığını görüyor. İki elini de çok seri bir şekilde önüne çekiyor ve kafasını da ellerinin arkasında konuşlandırıyor gelecek darbeden olabilecek en az hasarı almak için, zira kaçmaya zerre fırsatı olmuyor.

Hemen hemen herkesin "Oukashou" olduğunu anladığı teknik ile Butsuo Ringo'ya gelişine bir yumruk geçiriyor, ellerine denk gelecek şekilde. Yumruk Ringo ile temas ettiği anda onun defansını komple kırıp geçiyor ve muhteşem bir hızla ve onu gerisin geriye, dışarıdan bakacak biri için solda kalacak duvara doğru fırlatıyor! Havada tam 7.5 metre uçuyor.

Ringo, duvara isabet ettiği gibi "Küt!" diye bir ses çıkıyor. Ardından bilinci kapalı bir şekilde yere yığılıyor duvardan, yüzü yere gelecek şekilde. Beton duvarda bir çatlak oluştuğunu hayal meyal seçebiliyorsunuz bu loş ortamın içerisinde.

Ortamda bir kartal çığlığı duyuluyor bunun hemen ardından.

Usagi, Suta'yı çağırıyor. Bu sırada, kafasını yukarı kaldırdığında Gin'in aşağıya dalış yaptığını görüyor çok hızlı bir şekilde. Yere bir kaç metre kala, yere bakan burnunu doksan derece kaldırıp vücudunu yere paralel bir hale geliyor, kanatlarını kapatarak bir füze gibi evin içine dalıyor. Kapıdan içeri girdiği gibi Butsuo'nun yanından geçerek kanatlarını açıyor, tek ve ani bir kanat çırpışı ile Ringo'nun önüne doğru fişek gibi hareketleniyor. Ringo'nun önüne vardığında, sırtını Ringo'ya veriyor ve Butsuo'ya bakacak şekilde dönüyor, iki kanadını da sonuna kadar açıyor, göğsünü kabartıyor. Gin'in tam kanat açıklığı iki metre civarında ve kendisi de epey iri olduğundan bu kudretli duruş Teijo ve Butsuo'ya kuru bir yutkunma yaşattırıyor. Tekrar bir kartal çığlığı duyuyorsunuz.

Kapının 1-2 metre önünde, iç kısımda yan yana duracak şekilde Butsuo ve Teijo var. Teijo hala yerde diz çökmüş bir şekilde. Butsuo dışarıdan bakan biri için solda, Teijo ise sağda. Ringo, Butsuo'nun tam karşısındaki kapıya göre solda kalan duvarda, 7.5 metre ileride ve baygın bir halde. Gin onun hemen önünde. Kapının dışarıdan bakan birine göre sağ tarafına doğru, bir kaç metre ilerisinde de Haru durmakta ışıklı mızrağı ile. Teijo ve Butsuo'ya olan uzaklığı 2-3 metre. Usagi, dışarıda ve kapıdan 2-3 metre uzaklıkta. Yanında Suta duruyor ve kapıdan içeriye doğru hırlıyor.

Teijo ve Butsuo kapıdaki panterin heybetini görünce tekrar bir kuru kuru yutkunma ihtiyacı duyuyorlar.

Ringo, her ne kadar baygın olsa da bilincini geçici olarak yitirmiş olmalı. Herkes az çok Ringo'nun kısa bir süre sonra kendine geleceğini tahmin edebiliyor fakat şu an baygın halde. Kanaması ise hala aktif, ancak yüksek değil. Sızıntı halinde.
Off Topic
Ringo'nun uyanana kadar RP yapmasına gerek yoktur.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kurosawa Haru
Kusagakure
Kusagakure
Künye:
Arena:

Post by Kurosawa Haru » October 21st, 2020, 11:02 am

Butsuo hesabı kapatmayı reddetmiş ve başka bir hedefe saldırmıştı. Belli ki Haru'dan korkmuştu dün. Ardı ardına aldığı darbeler, aklını başına getirmiş olmalıydı, fakat yapabileceği en yanlış hareketlerden birini yapmıştı Butsuo. Birebir bir dövüşü kabul edebilecekken, dörde ikilik bir durumda kalmıştı. Butsuo bu durumu kendisi istemişti, deyimin tam anlamıyla bir kuyu kazıp içine atlamıştı.

Haru ısrar etmeyecekti. Pişman oldu Haru, rakibine mızrağının sopa kısmıyla saldırmış olması, ona saldırgan bir tavırla yaklaşmamış olması, takım arkadaşının kafasının kırılmasına sebep olmuştu! Bir daha böyle bir hata yapmayacaktı elbette. Teijo'dan birkaç metre uzaktaydı. Hızla ileri bir adım attı, adımını attığı yerde yere bastığı zaman biraz sertçe basacak ve halihazırda diz çökmüş Teijo'nun vücut kısmına doğru, yerden 20 derece açı yapacak şekilde çok hızlı bir Doryuu Shiki sütunu çıkaracaktı. Sütun, Teijo'dan sonra Butsuo'ya doğru yönelen bir doğrultuda çıkacaktı. Amacı Teijo'ya zarar vermek, onu Butsuo'ya doğru çarptırmaktı. Sütunun Teijo'ya çarptığı anda onda bırakacağı hasar da göz ardı edilecek seviyede olmayacaktı. Teijo'ya vuracağı ani ve hızlı bir darbe ile, ikisini çarpıştırıp dengelerini bozmayı planlıyordu.

Butsuo hareket etse bile Teijo'ya çarpan sütun onu Gin'e doğru ittirecekti. Gin sinirli, saldırmaya hazır bir kartaldı. Teijo'yu kendi başına saf dışı bırakabilirdi. Kaldı ki göğsüne hızla gelecek bir sütun Teijo'nun nefesini kesecek, belki birkaç kaburgasını bile kıracaktı.

Kurosawa Haru

Künye

Yaş: 22 Cinsiyet: Kadın Boy: 179 Kilo: 78 Element: Doton Köy: Kusagakure
Seviye: B-Rank Rütbe: Jounin Nam: Sanrı

VP: 4 Prestij Puanı: 9 GP: 0

Linkler:
Karakter Kartı
Karakter Geliştirme
Mod, Majiwari
Dükkan

Güç: C Çeviklik: B Potansiyel: C+
Kondisyon: C+ Varlık: D+ Zeka: E+

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: D
[Çeviklik] Akrobasi: D+ | [Çeviklik] El Hassasiyeti: F | [Çeviklik] Saklanma: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: F | [Varlık] Empati: D+ | [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: D | [Zeka] İzcilik: F | [Zeka] Bilim: F

Teknikler:
Doton: Moguragakure no Jutsu

Stiller ve Kabiliyetler:
Nagatsu Stili A-Rank

Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Çift Silah
Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Değirmen
Nagatsu Stili, A-Rank Kabiliyet: Son Çare

Ekipmanlar

2 Özel Yari
Özel Üretim Gözlük
Özel Üretim Panço
Sis Bombası, 2'li Paket
Kan Shinobi Hapı
Chakra Shinobi Hapı
Yemek Shinobi Hapı
Kita Usagi
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Kita Usagi » October 21st, 2020, 11:53 am

Ringo'nun duvara doğru fırlaması ve başını çarpması ile birlikte, Usagi ne yapması gerektiğine karar vermişti. Eski takım arkadaşı ve kendi köyünden bir shinobi vardı içeride düşman olarak. Ringo'ya yaptıkları hareket ve Butsuo-kun'un Haru'nun teke tek mücadele isteğini reddetmesi alenen karşılarındaki takım için aşırı kötü bir seçimdi.

"Soldaki senin." Sözlerini sarf ettikten sonra Suta'nın tam olarak ne yapacağını biliyordu. Özel yeteneğini aktif edip Butsuo'ya doğru hareketlenecekti. Yakalayabilirse tek bir pençe hamlesi ile Butsuo'yu yere yığabilirdi. Ağır yaralayacağını düşünüyordu. Belki de öldürürdü. Şu an için çok bir önemi yoktu. Bu sırada Usagi ise Haru'nun yanına doğru koşusuna başlayacaktı. Koşusunu yaparken Bousen için gerekli el mühürlerini yapacaktı. Bitirdiğinde ise ortamı analiz etmek için bir iki saniyeliğine duraksayacaktı Haru'nun yanında.
► Show Spoiler
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Oita Butsuo » October 21st, 2020, 12:23 pm

Teijo'nun üstünden uçtuğum gibi Haru'ya kafayı bir koyucam, KÜÜT! Headbutt'ı epeydir test etmek istiyordum zaten, Haru'ya nasipmiş.

Detaylarda kaybolacak olursak, olduğum yerden direk Haru'nun üstüne sıçrayacağım. Aramızdaki mesafe kısa olduğu için ekstra adım falan almadan gerçekleştirebilirim bunu. Teijo'ya takılmamak için de onun üstünden geçeceğim. Zaten şu an yerde diz çökmüş durumda. Headbutt'ın isabet ettiğinden emin olmak için de kollarımı Haru'ya uzatarak uçacağım, yani havada yere paralel bir pozisyonda olacağım. Mesafe yeterli olunca omuzlarından yakalayıp kendimi çekerek Headbutt'ı çakacağım. En azından Ringo durumuna düşürecek kadar sert bir kafa atmak istiyorum. Tabi buradaki dövüş bitene kadar baygın kalacağı bir senaryoyu daha bir tercih ederim. Yine de elimdeki fırsatı kaçırmadığımdan emin olmak için kafayı attıktan sonra da omuzlarını bırakmayacağım.

Kami-sama yüzümü kara çıkarma... Vaktim olsa ben çıkaracaktım zaten, sen uğraşma bir daha...
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Element: Doton
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Varlık] Aldatma: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1

Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
Locked

Return to “Tepeler”