Mavi Takım - Hamleler

Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Künye:

Re: Mavi Takım - Hamleler

Post by Kasumikage Teki » July 12th, 2021, 1:22 pm

Karakter İsmi: Kasumikage Teki
Safha: 7. Gün - Gündüz Safhası
Hamle: Nöbet Tutma ve Üsten Ayrılma - Mor Takım üssü + Teçhizat Kampı
(Varsa) Hamle Ayrıntıları: Önce güzelce karnımı doyuracağım üs binasında. Sonra tüm eşyalarımı kuşanacağım. Ek olarak Teijo ve Butsuo'daki sis ve ışık bombalarını da alacak ve 2 adet Kage Bunshin oluşturacağım.

Klonlarım oluştuktan sonra Teijo ve Butsuo'ya onlardan aldığım eşyaları geri verecek ve üs binasında nöbet tutmaya başlayacağım. Oluşturduğum iki klondan bir tanesi Teijo ile yolculuk edecek, diğeri ise Mor Takım üssüne gidecek.
Image
► Show Spoiler
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Oita Butsuo » July 12th, 2021, 1:32 pm

Karakter İsmi: Oita Butsuo
Safha: 7. Gün - Gündüz Safhası
Hamle: Üsten Ayrılma-Teçhizat Tentesi
(Varsa) Hamle Ayrıntıları: Büyük gün geldi, Oita Butsuo'nun Ishigakure Chuuninleri arasındaki en iyi uzun mesafe koşucusu olduğunu kanıtlayacağı gün. Güneş doğmadan kalkıp üssümüzün Teçhizat Tentesine en yakın sınırına gideceğim. Isınma ve açma germe hareketleriyle kendimi yoğun geçecek güne karşı hazırlayacağım. Güneşin yüzünü göstermesiyle de başlama sinyalim verilmiş olacak. Bir saniye bile vakit kaybetmeden parşömenin olduğu Teçhizat Tentesine koşmaya başlayacağım. İlk gün yaptığım şeyle neredeyse aynı bugün yapacağım da. Bacaklarımın güçlü olduğunu biliyorum, atletizmim ve koşu tekniğim de iyidir, bu hızlı koşuyu uzun süre devam ettirebilecek kondisyon ve forma da sahibim. Üslerin teçhizat tentesiyle arası pek de yakın sayılmaz, bu görece uzun yolculuk, attığım her adımla rakiplerimle aramda fark açma ihtimalimin daha fazla olduğu anlamına geliyor. İhtiyacım olan tek şey birkaç dakika. Kimse gelmeden o parşömeni alıp alandan çıkacağım. İlk gün aynı şeyi denedim ama Haru oradaydı. Dersimi aldım. Bir şeyleri değiştireceğim. Çakramın %60'ını yol boyunca bacaklarımı güçlendirerek daha da hızlanmak için kullanacağım. Eğer her şey istediğim gibi giderse ve kimse gelmeden parşömeni alabilirsem alandan yeterince uzaklaşana kadar tekrar bacaklarıma çakra verecek ve kimsenin ruhu duymadan son hız üsse döneceğim. Arasın dursun pezevenkler kim aldı parşömeni diye.

Edit: "Alandan yeterince uzaklaşana kadar" kısmını ekledim.
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » July 12th, 2021, 8:13 pm

Karakter İsmi: Sekino Teijo
Safha: 7. Gün – Gündüz Safhası
Hamle: Üsten Ayrılma-Teçhizat Tentesi
(Varsa) Hamle Ayrıntıları: Butsuo ayrıldıktan sonra Klon Teki ile birlikte tın tın Teçhizat Tentesine doğru yola çıkacağım. İmkanım varsa yol boyunca klondan bizimkilerin dün neler yaşadığını dinleyeceğim. Yanıma temel shinobi ekipman çantamdaki tüm ekipmanlarım (2 Kunai,5 Shuriken,5 mt. Sentetik Misina,1 Patlayıcı Parşömen,1 Sis bombası),2 iyi kalite katanamı,Butsuo'dan aldığım Işık Bombasını ve alacağım.
Künye
İsim: Sekino Teijo
Element: Raiton
Ryo: 25.000
Prestij: 2
Ün: 10

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Çift Silah Stili D-Rank(Katana)
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank
Temel Ninja Ekipmanları Eğitimi E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank
Kakuremino no jutsu E-Rank

Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 2
[Kondisyon] Form: 2
[Varlık] Aldatma: 4
[Zeka] Tıp: 2 [Favori]
[Zeka] Farkındalık: 3

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » July 13th, 2021, 4:39 pm

Off Topic
Biz kendi hesaplamalarımıza göre Butsuo'da ışık bombası kalmamış olduğunu görüyoruz. Butsuo'da 2 adet özel üretim sis bombası, 1 adet standart sis bombası bulunmakta. Teijo'da ise 1 adet özel üretim ışık bombası, 1 adet standart sis bombası bulunmakta.

Buna bağlı olarak, Teki bu ekipmanları üzerine alıp Kage Bunshin kullandığında her iki klonun üzerinde kendi ekipmanları haricinde

- 1 adet özel üretim ışık bombası
- 2 adet özel üretim sis bombası
- 2 adet standart sis bombası

bulunmaktadır.

Hesaplarımızda bir hata olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşabilirsiniz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » February 6th, 2022, 12:57 am

Şu ana kadar gündüz safhası bittiğinde tüm karakterlerin otomatik olarak üsse döndüklerini, oradan gece safhasına başladıklarını kabul ettik. Ancak son gece dolaşım serbest olduğundan mütevellit böyle bir kabul yapmıyoruz. Bu bağlamda karakterlerinizin gece safhası başlamadan önce nereye gittiğini yazmanızı istiyoruz. Gece safhası hamlelerinizi de bu süreç tamamlandıktan sonra alacağız. Hatırlatmak isteriz ki gitmeyi seçtiğiniz yerde zaman geceye ilerlemeden önce size özel bir konu açılabilir, bu konu kapanmadan safha geçişi olmayacaktır.

Bununla birlikte 7. Gün başlangıcında yaptığımız uyarı ve hatırlatmayı tekrar okumanızı öneririz.

Bu Safha Geçişi Hamleleri'ni yazmanız için son tarih 7 Şubat Pazartesi günü saat 23.59'dur. Hamlelerinizi 'uhide=0' koduyla yazmanız gerekmektedir.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » February 6th, 2022, 9:14 pm

Safha: 7. Gün – Gündüz/Gece Safhası Arası
Hamle: Üsse Geri Dönme
(Varsa) Hamle Ayrıntıları: Elimde avucumda kalan vücudumla birleşmiş son ekipmanım kunaim ile birlikte Butsuo'ya yardım ederek üsse geri dönmeye çalışacağım.
Künye

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank
Kakuremino no jutsu E-Rank

Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 2
[Kondisyon] Form: 2
[Varlık] Aldatma: 4
[Zeka] Tıp: 2 [Favori]
[Zeka] Farkındalık: 3

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Image
Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Künye:

Post by Kasumikage Teki » February 7th, 2022, 5:28 pm

Karakter İsmi: Kasumikage Teki
Safha: 7. Gün - Geçiş Safhası
Hamle: Ayılma - Araştırma
(Varsa) Hamle Ayrıntıları: Uyandığım ağrılı uykudan sonra öncelikle kendimi kontrol edeceğim. Halen savaşa devam edebilir bir durumda olduğumdan emin olduğum gibi üs sınırları içinde Nakada'yı arayacağım. Belki bir umut aldığı hasarlardan ötürü üssüne dönemediğini düşünüyorum. Bu esnada takım arkadaşlarımın üsse gelip gelmediğini de kontrol ediyor olacağım. Gelmeleri durumunda onlardan güne dair detaylı bilgi alabilir ve gece için plan yapabiliriz.
Image
► Show Spoiler
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Oita Butsuo » February 7th, 2022, 6:51 pm

Karakter İsmi: Oita Butsuo
Safha: 7. Gün - Gece Safhası (Geçiş)
Hamle: Üsse Dönme
(Varsa) Hamle Ayrıntıları: Teijo'dan yardım alarak üsse döneceğim.[/uhide]
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Element: Doton
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Varlık] Aldatma: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1

Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 30th, 2022, 10:17 pm

7. Gün Gece Safhası için hamleler açılmıştır. Hamleleri yazmak için son tarih 1 Nisan Cuma günü saat 23.59'dur. Hamlelerinizi 'uhide=0' koduyla yazmanız gerekmektedir.

Bununla birlikte 7. Gün başlangıcında yaptığımız uyarı ve hatırlatmayı tekrar okumanızı öneririz.

- Teki üssün içinde ve çevresinde geniş çaplı sayılabilecek bir arama yapıyor. Güneş battıktan sonra ancak bitirebiliyor arayışını. Nakada'dan iz yok.
- Güneş battıktan sonra, Butsuo ve Teijo güç bela üsse ulaşabiliyorlar. Teki'nin aramasının bittiği zamana tekabül ediyor gelişleri.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » April 1st, 2022, 8:55 pm

Safha: 7. Gün – Gece Safhası
Hamle: Üsten Ayrılma-Üssümüzden ayrılıp Yeşil Takımın üssü olan Ormana gideceğim.
(Varsa) Hamle Ayrıntıları: İçi boş olan katana kınlarımı ve son ninja ekipmanım olan misinayı yanıma alarak Teki ile birlikte Yeşil Takımın üssüne gitmeye çalışacağım. Yola çıkmadan önce eğer karnımdaki kunai'yi çıkarmamın güvenli olacağına karar verirsem onu da çıkarmak istiyorum. Kunai'yi oynatmanın bana en ufak bir zarar vereceğini düşünürsem olduğu gibi bırakacağım. Yolculuğumuz sırasında Teki'ye dün neler yaşadığımızı anlatmaya çalışacağım.
Künye

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank