[1. Gün - Gündüz Safhası | Kasumikage Teki] Terkedilmiş Kasaba

GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [1. Gün - Gündüz Safhası | Kasumikage Teki] Terkedilmiş Kasaba

Post by GM - Naruto » October 3rd, 2020, 2:48 am

Kız Kaidan lafını duyduğu gibi tehlike alanına adımlıyor. Vücuduna chakranı stratejik bir şekilde yayıyor ve Kaidan'ın düsturuna göre onu şekillendiriyorsun. Eklemlerin gevşiyor, hareketlerin yumuşuyor ve çevikleşiyor.

Kızın ilk yumruğunu nazik bir el darbesi ile dışa iktiriyorsun. Kızın diğer yumruğu ise o anda göğsüne iniyor, zehrin sertleşiyor, zırhın parçalanıyor, ağrı beynine nüfuz ediyor. Geriye bir adım alıyorsun. Kız ardından sağlam ayağı üzerinde bir adım sekiyor ve yaralı ayağını suratına savuruyor. Eğilerek kurtuluyorsun. Dikeldiğinde, kız bu sefer aynı ayağı tersten savuruyor. Geriye adım alıyor ve kurtuluyorsun. Kız yere indirdiği ayağıyla beklemeden sana doğru bir diz çıkarıyor. İki elinin ayası ile dizin bel hizasından yukarıya kalmasını engelliyorsun ama kız sağ dirseğini omzuna indiriveriyor. Aynı hikaye, zehrin sertleşiyor, zırhın kırılıyor, acı beynine intikal ediyor.

Geriye adım alıyorsun.

Kaidan'a rağmen geriye adım alıyorsun. Tekrar.

Kız içeriye adımlıyor. Suratına bir yumruk deniyor, kafanı yana yatırarak kurtuluyorsun. Yumruk aynı anda bu sefer terse hareket ediyor ve kızın elinin tersi birden yanağında bitiveriyor. Zehrin sertleşiyor, zırhın kırılıyor. Acı beynine intikal ediyor.

Afallıyorsun anlık. Alnından zehrine ter damlaları karışıyor. Kaidan sonlanıyor. Yutkunuyorsun.

Kız içeri adımlıyor. Göğsüne bir yumruk indiriyor. Eklemlerin sertleşiyor ve yumuşaklığın yok oluyor. Zehrin sertleşiyor, zırhın kırılıyor. Acı her yerde. İki elini kaldırıyorsun bir sonraki yumruğun suratına geleceğini düşünerek ancak sol böbreğine bir diz yiyorsun. Geriye adım alıyorsun. Bir kaç saniye önce de geriye adım almamış mıydın?

Çalılıktan çıkıyorsunuz. Geriye adım alacak yerin kalmıyor. Sırtın ambara bakıyor. Dövüşün başında anımsadığın gibi, geriye adım alacak yerin kalmamış gibi. Yolun sonu, diye düşünüyorsun. Kız tekrar içeriye doğru adımlıyor fakat bu sefer, bir açıklık yakalıyorsun. Belki, eğer şimdi sol ayağının topuğunu kızın boynuna geçirebilirsen, savaşı bitirebilirsin belki!

Ayağını kaldırıyor ve var gücünle, Suiseiki'nin öğrettiği gibi çatlaklardan akan bir su gibi savuruyorsun. Kız, ani bir şekilde rahatlıyor, sanki ipleri kopmuş bir kukla gibi eklemleri boşa çıkıyor ve tekmenden gövdesini ayağına beraber hareket ettirerek kurtuluyor. Bunu yaparken sağına doğru adımlıyor.

İşin bitmiş gibi görünüyor.

Kız adımlaması bittiği gibi kaslarını sertleştiriyor, tekrar bir kayaya dönüşüyor. Kaldırdığı yumruğu aşırı hiddetli bir şekilde sana savuruyor. Gözlerini kapatıyorsun. Takım arkadaşların aklına geliyor, onlara nasıl hesap vereceğini düşünmeye başlıyorsun.

Ancak yumruk sana isabet etmiyor.

Gözlerini açıyorsun. Kızın kaşları şaşkın bir ifadeye sahip. Kız donmuş yumruğunu yanına indiriyor, kafasını çevirip çalılıklara bakıyor. Aklın almıyor bu durumu. Tam olarak 3 saniye sonra havaya fırlayan shurikenleri görüyorsun. Hiyaki parşömeni bulmuş gibi.

Kızın bunu Hiyaki'nin shurikenlerinden önce hissetmiş olması da ayrı bir garibine gidiyor, ancak bunu düşünecek kadar kendinde değilsin. Kız çalılara doğru bir kaç adım atıyor, ardından sana dönüyor. Herhangi bir Taijutsu formunda değil. Bacağından akan kan ayağının epey bir kısmını kaplamış gibi görünüyor.

İki elini de yana açıyor. "Sanırım kaybettim, Teki-san." diyor. Çehresinde buruk bir gülümseme görebiliyorsun. Kız derin bir nefes veriyor, ardından tüm ağırlığını sağlam ayağına veriyor. İnce bir ekşime seziyorsun suratında. Epey bir acıya katlanmış olmalı.

Sen ise neredeyse bitmiş bir haldesin. Çok yorgun olduğun söylenemez ancak aldığın hasarlar seni bayıltma noktasına getirmiş durumda. Dinlenebilirsen kendine gelme ihtimalin var. Kaidan uygulamamış olsaydın net bir şekilde kaybedeceğinin bilincindesin. Kaçabildiğin o bir kaç yumruk ve tekme hamlesi seni ayakta tutmuşa benziyor. Onlardan bir tanesini daha yemiş olsan, muhtemelen yerde sereserpe yatıyor olacaktın.

Hiyaki elinde parşömenle çalılardan fırlıyor savaşa hazır bir şekilde, fakat kızı relaks bir halde bulduğu için o da savaş formunu bozuyor. "Oha, naptın lan çocuğa?" diyor Hiyaki, ardından sırtına astığı parşömenle senin yanına geliyor. Kız cevap vermiyor. Ambara doğru yürüyüp yıkık bir tahtanın üzerine oturduğunu görüyorsunuz. Saçlarını geriye atıyor ve tekrar derin bir nefes veriyor. Terlemeye başlamış gibi görünüyor. Parşömenle beraber ortamdan ayrılırsanız bir şey yapmayacağı bariz belli. Nefesini toparlamaya çalışıyor. Gövdesini öne doğru kırmış, dirseklerini dizlerine koymuş ve kafası yere bakacak şekilde durmakta. Çok net bir şekilde yorgun.
Off Topic
Ortamdan ayrılacaksan son bir RP ile bitirebiliriz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Künye:

Post by Kasumikage Teki » October 3rd, 2020, 3:04 am

Ekşi ve acılı bir rahatlama vardı üstünde. Tüm vücudunda yankılanan acı düşüncelerini toparlamasını zorlaştırıyordu. Başarmıştı. Hiyaki parşömeni bulana kadar dayanabilmişti. Fakat kazandığını söyleyebilir miydi?

"Ağzıma sıçtı Hiyaki. Ömrüm boyunca bu kadar dayak yemedim ben."

Kıç üstü yığılmıştı durduğu yerde. Nefes almak zorundaydı ancak her nefes alışında vücuduna bir acı dalgası daha yayılıyordu.

"Hadi Teki. Gitmemiz lazım."

Altın maymunun kendisine uzattığı yardım eline tutunarak oturduğu yerden kalkmıştı. Ambarın oradaki yıkık bir tahtanın üzerinde oturan rakibine bakıyordu şaşkın gözlerle.

"2 saniye bekleteceğim Hiyaki. Sonra üsse dönelim."

Aldığı darbelerden dolayı suratındaki ekşi ifadeyi silemiyordu bir türlü. Nakada sahiden sözünü tutmuş ve ikisini de salmıştı. Ona teşekkür etmeden buradan ayrılabileceğini düşünmüyordu. Tanıştığı en sağlam kunoichinin önüne vardığında düşünmeden kıyafetinin kol kısmından bir parça koparmış ve Nakada'ya uzatmıştı.

"Senin gibi değerli birisi ile tanışacağım aklıma asla gelmezdi Nakada-san. Sahiden sözünün eri ve çetin bir savaşçısın. İznin üzerine buradan parşömen ile gideceğim ancak bugün kaybeden birisi varsa o da benim. Bacağını yaraladığım için özür dilerim. Senin aksine ben biraz daha pis dövüştüm."

Sınav süresinde onunla tekrar görüşeceğinden emindi. Bugün kaybetmiş olsa bile ileride kaybetmemek için daha çok çalışacaktı.

Parşömeni tutan Hiyaki'nin yanına geri dönerken yüzünde acılı bir gülümseme oluşmaya başlamıştı bile.

"Sana da çok yük oldum Hiyaki. Hesaba yaz artık. Haftaya borcumu toptan ödeyeceğim."
Image
► Show Spoiler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » October 3rd, 2020, 3:13 am

Kız ona uzattığın kumaş parçasını alıyor ve spesifik olarak bir noktaya bakmadan, ayağına tampon yapıyor. Bakışları boş bir yere bakıyor gibi fakat odağı sende. Laflarını dinliyor, ardından sakin bir şekilde konuşuyor: "Savaşın kirlisi veya temizi olmaz Teki-san, sözler tutulduğu ve görev yerine getirildiği sürece. Sözleştik ve bu söze göre kazanan sen oldun. Kendini küçük görme."

Ardından derin bir nefes alıyor tekrar. Alınbandı ile kapalı olan bakışları hala boşluğa kitlenmiş bir şekilde. "Daha 6 gün var Teki-san, hatırlatırım." diyor. Sesinde biraz yaramazlık sezmiyor da değilsin. Ardından, rakibini dinlenmeye bırakıyor ve Hiyaki ile ortamı terk ediyorsunuz.

Üsten uzaklaşınca Hiyaki sana veda ediyor. Parşömen ile üsse geri dönüyorsun.

- Konu Sonu

Off Topic
Kasumikage Teki aşağıdaki yaralanmayı almıştır:

Karakterin vücudunun çeşitli yerlerinde ufak morluklar ve minik kas ezilmeleri mevcuttur. Dinlenme ile geçeceği aşikâr olan bu yaralanma karakterin yakın dövüşteki performansını etkilemektedir. Özellikle kişinin defansı çok seri bir düşüş göstermektedir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Mavi Takım Özel Alanı”