by GM - Naruto » September 26th, 2020, 4:00 pm
Hiyaki, verdiğin çok sayıda komutu dinlerken bir kaşını hafifçe yukarı kaldırıyor ve kollarını önünde birleştiriyor. Uzunca konuşman sona erdiğinde, birkaç saniye boyunca sana bakıyor önce. Ardından başını hafif hafif aşağı yukarı doğru sallayarak mırıldanıyor: "Hmm, ben yem olacağım demek ki, hmm. Takım çalışması yani. Hmm." Hiyaki'nin tavrı karşısında ister istemez minik bir şaşkınlık yaşıyorsun, ancak tam bu esnada minik bir kahkaha koyuveriyor maymun: "Şaka şaka, takılıyorum be Teki rahat ol. Gerçi yine de yem olmak hoşuma gitmedi ama olsun." İçin rahatlıyor, ancak Hiyaki'nin sana takılışında minik bir parça da olsa ciddiyet sezebiliyorsun.
Sen sıradaki eve ilerlerken, Hiyaki de gürültü yapmasının serbest olduğunu bilerek -ve biraz da kasti gürültü yaparak- son iki evden ilkine dalıyor. Sen oldukça sakin ve dikkatli bir şekilde evi ararken, Hiyaki'nin tarafından paldır küldür sesler geldiğini duyuyorsun. Her bir patırtı kafanı kaldırıp o tarafa bakma isteği uyandırıyor sende, ancak bu gürültülerin hiç biri bahsettiğin sinyal değil. İster istemez bi noktada merakına yenik düşüyor ve çömelerek Hiyaki'nin bulunduğu taraftaki evlerden birine bakıyorsun. Maymun zemindeki kaya ve taş parçalarını kaygısızca sağa sola fırlatıyor, bir molozdan diğerine sıçrıyor ve keyif alıyormuş gibi görünüyor. Sen ilk evdeki aramanın yarısına gelmeden, ikinci eve doğru fırladığını farkediyorsun Hiyaki'nin. Biraz daha uzakta, benzer sesler. Sinyal yok.
Evi aramanın sonlarına doğru gelirken, küfür eden mırıltılar geliyor kulağına. Bakman gereken yerleri bitirmek üzeresin. Bu sebeple sinyalin hala gelmeyişini fırsat bilerek evi aramanı tamamlıyorsun. Bir şey yok. Tam bu esnada, evin dışarı açılan boşluklarından birinden sırılsıklam bir Hiyaki giriyor içeri. Normalde pırıl pırıl parlayan tüyleri, suyun etkisiyle tamamen vücuduna yapışmış ve komik görünmekte. Yüzünde baygın bir ifade var. Monoton bir sesle rapor vermeye başlıyor sana: "Evlerde bir şey yok, ambar tamamen boş. Kuyudan gerçekten ümitliydim. Islanmayı bile göze aldım. Dibine kadar yüzdüm ama tcık. Boş."
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.