by Oita Butsuo » May 22nd, 2021, 10:06 pm
Epey harabe bir yere geldik. Şimdi şöyle bir bakıyorum insanlara denk gelen üslere, morlara harabe bir kasaba, bizim Ishililere de göl denk gelmiş. Ötekilerin üssüne gitmediğim için onları dahil etmiyorum. Burası çöp, geç. Göl başta güzel gelmişti ama çok sinek falan olur orada, sazlık varsa sinek de olur çünkü. Bizim üs iyimiş yani. Gerçi biz de ana binadan başka bir yere gitmiyoruz hiç, tam anlamıyla kullanamadık belki de üssü, bilmiyorum. Yine de iyi ya, tepede, havadar falan. Şimdi kavga dövüş daha da harap hale getiririz biz burayı.
Ortada ilginç bir şeyler var ama. Sanki çakradan bir sis perdesi var burada, bir baskı falan yaratmıyor ama kendini hissettiriyor. Biz yürümeye devam ettiğimiz halde kaybolmadığı için bu çevreye yayılmış bir şey olsa gerek. Ya da salınmış demek daha doğru olur belki. Tamamen teori olsa bile kafamda bir şeyler canlanıyor. Daha fazla ilerlemeden bir plan yapmamız hayrımıza olacaktır.
Hazır durmuşken sesimi olabildiğince alçaltıp Teki ve Hiyaki-san'a kafamdaki şeyi anlatmaya başladım. "Havada çakra var. Benim sensör yeteneğim hareketleri algılamak üzerine olduğu için kaynağını veya ne iş olduğunu bilmiyorum ama yürümeye devam ettiğimiz halde kaybolmadı. Büyük ihtimalle tüm köyde olan bir şey. Burada olduğumuzu biliyor olabilirler." Önce durumu açıkladım bir fikir katmadan. Fikir kısmına ise kısa bir nefes arasından sonra girdim. "Sadece bir varsayım ama belki varsayımdan yola çıkıp test etmek bizim için daha iyi bir yol olur. Benim ve Satori-san'ın da sahip olduğuna emin olduğum sensörlük tipi Meishou-dou. Dediğim gibi etraftaki fiziksel ve çakra hareketlerini sezmenizi sağlıyor, yani hareket yoksa bir işe yaramıyor. Ayrıca ilk gün anlattığım gibi 10 metrelik bir alandaki hareketler sezilebiliyor sadece. Satori-san'ın farklı sensör yeteneklerine sahip olması oldukça olası. Bana kalırsa havadaki çakra da onun işi. Yine ilk gün 10 metrenin dışından yapılacak uzun menzilli saldırıların işe yarayabileceğini söylemiştim. Bu sis perdesinin bu tarz bir durumu önlemek için geliştirilmiş bir teknik olabileceğini düşünüyorum. Jounin Sınavı'na gönderilecek kadar güçlü bir shinobinin bu zamana kadar menzilli saldırılara karşı bu kadar büyük bir zaafa çare bulmaması ve hatta belki hala yaşıyor olması saçma olurdu. Bu varsayımı bolayı kullanmaya kalkışmadan uzun mesafeli saldırılarla test etmek mantıklı olabilir." Tekrar kısa bir nefes molası. Bir anda Teki ve Hiyaki-san'ın kafasına kendi fikirlerimi kusmak istemiyorum. Periyodik aralar vererek onların kafasına fikirlerimi kusacağım. "Juudaichi ve Suiseiki stillerini kullandığını biliyoruz. Onunla karşılaşmamız durumunda saldırmamak en iyi seçenek olabilir. Seninle dövüşünde daha çok Suiseiki kullanması bu stilde kendine daha fazla güvendiğini ve bu stilde daha başarılı olduğunu varsaymamız için yeterli bir veri ki öyle olmasa bile yine de saldırmamak mantıksız bir tercih değil. Savunma odaklı bir stile üst seviye bir sensörlük yeteneği eklediğimizde saldırılarımızı sürekli savunup boşluğumuzu arayan ve bizi yoran birini elde ediyoruz. Saldırmayıp onu bize saldırmaya zorlarsak Juudaichi kullanmak zorunda kalacaktır. Eğer kafamdaki plan size mantıklı gelirse orada da ben devreye giriyorum." Daha fazla öğürmeden yine kısa bir ara. "O benim, ben de onun hareketlerini önceden görebileceğim. Saldırması durumunda saldırılarından kaçmayıp onunla kendi saldırımı takas edebilir ve Suiseiki'yi tamamen elinden alabiliriz. Gücüme de dayanıklılığıma da güveniyorum. Ayrıca kendimi daha da dayanıklı hale getirecek bir jutsum var. Kısaca bunu bir güç ve dayanıklılık yarışı haline getirebiliriz ve bu yarışta kolay kolay kaybedeceğimi düşünmüyorum. En kötü ihtimalle yaralı Satori-san'ın siz işini bitirirsiniz. Teki sen Suiseiki'yi bildiğin için ve Hiyaki-san'la ortak olduğunuz için Satori-san'ın formundan ne zaman saldırmamanız gerektiğini anlarsınız. Ben de Juudaichi biliyorum ve farklı bir formdayken saldırmam. Biraz riskli, sonuçta medikal ekipmanımız kalmadı. Ama en kötü ihtimalde denenebilir bir plan. Sonuçta tek başınaysa onuru şerefi bir kenara bırakıp tepesine binebiliriz, her ne kadar bunu istemesem de. Anlattığına göre epey havalı biri çünkü...." O kadar çok konuştum ki kendimden utandım. Satori-san'la, yani adını hatırlayabildiğim kör kız, karşılaşma fikri beni heyecanlandırdığı için biraz gaza gelmiş olabilirim. Elektrikli silahı olan eleman beni bozabilir, ona da dikkat etmek lazım. Medikal ninja buradaysa zaten işler daha da karışır. Bizim ilk hedefimiz o olur, onların hedefi de medikalciyi korumak. Tabi bunların hepsi olasılık, hangisinin gerçekleşeceğini bilemeyiz. Belki bu çakra perdesi Satori-san'ın işi bile değildir. Ama olayı çok da karıştırmamak gerek, buraya parşömen için geldik ve önümüze kim çıkarsa dövüşeceğiz veya duruma göre dövüşmeyeceğiz. Ehehehe...
Domu'yu aktive edip Teki ve Hiyaki-san'dan çok uzaklaşmadan gelebilecek her şeye karşı hazırlıklı olarak onları takip edeceğim. Teki her teçhizat almaya gittiğinde morlarla karşılaştı, bunların tuzakları falan da olabilir. Ona da dikkat edeceğim.
► Show Spoiler
Künye
İsim: Oita Butsuo
Boy: 182
Kilo: 86
Element: Doton
Köy: Ishigakure
Seviye: B - Rank
Rütbe: Jounin
Nam: Silüet
Puanlar
GP: 30