[Lejant] Okawa Ringo

Burada karakterinizin diğerleriyle olan bağlarını açıklayabilir ve sosyal çevrenizi oluşturabilirsiniz.
Post Reply
Okawa Ringo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

[Lejant] Okawa Ringo

Post by Okawa Ringo » April 3rd, 2025, 11:45 am

Image
Fujimi Chiriku | Jounin - Ishigakure
Chiriku-senpai gözlerimi özgürlüğe açışımdan itibaren benimle birlikte. Bana ettiği dostluk ve abiliğin değerinin paha biçilemez olduğunu bilirim. Sıkıntıya düştüğümde hep yüzümü gülümsetir. Tutulduğum o hücreden beni ilk çıkaran, Ishigakure hastanesinde gözümü açtığım andan itibaren sorumluluğumu alan bir shinobi idi. Eğer benimle bu kadar ilgilenmeseydi, nerede olurdum bilemiyorum. Chiriku-senpai Ninjutsu alanında bir dahi gibi. Fuuton, Doton ve Katon'u aşırı iyi kullanabiliyor. Fakat en fena özelliğinin Mühürleme Sanatındaki ustalığı olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda ileri seviye bir bilgiye sahip. Bir mührü gördüğünde el yazısından onu kimin yaptığını dahi anlayabiliyor.

Bana shinobi olmanın ne demek olduğunu göstermiş, yıllardır da göstermeye devam ediyordu. Chiriku-senpai ile bir çok kez antreman yapmıştım ve aynı zamanda dertleşmiştim. Bana yardımcı olmadığı tek bir konu bile yoktu. O yüzden ona olan saygım ve minnetim çok fazlaydı. Akademide ders verdiğim günlerde dahi onun çırağı olarak başlamıştım işe. Aşırıya kaçtığımı düşündüğü, yanlış olduğunu düşündüğü her konu ile alakalı beni uyarması ve hala beni bir çocuk gibi görmesi biraz canımı sıksa bile bunu bana karşı hissettiği sevgiden yaptığını biliyorum. Hiç ailesi olmayan biri olarak ben, bu hayatta çok iyi bir abiye sahibim sanırım.

Image
Takım 5 - Ishıgakure
Gerçekten özlüyorum. Daha nasıl ifade edebilirim pek bilemem. Genin iken hayat daha farklıydı. Sorumluluklarımız yine vardı ama daha bir kolaydı belki. Shima-sensei bizim yerimize her şeyi yapıyormuş meğer. Çıktığımız görevler, paylaştığımız anılar çok başkaydı. Çocukluğum ve yetişkinliğim arasında bir köprüydü güzide takımım. Hepimiz farklı yollardan gittik ve Takım 5 tarihe karıştı. Ancak fotoğrafımız, her zaman masamın ucunda durmakta. Her baktığımda ise sizleri duygulanarak hatırlamaktayım. Zaru-chan'ın aniden ortadan kayboluşu bizi üzse bile seni bir sene sonra çok daha farklı biri olarak görmek gerçekten şaşırtmıştı. Özel bir sınır ötesi operasyon timinin lideri olduğunu biliyorum. En yeteneklimiz her zaman sendin ve seninle tekrar antreman yapmayı her şeyden çok isterdim. Tabi beni tek hamlede felç bırakacağın için, bundan kaçınıyorum. Hotaru... En az onu özlüyorum aslında. Gıcıktı biraz ve hemen her gün yüzünü görüyorum. Yine de narin ve hassastı. Özlemiyorum desem yalan olur. Antremanlarımız, görevlerimiz... Shima-sensei'nin bize kızdıktan 5 dakika sonra bizden beter hale gelip çocukca kavga etmesi... Her ne olursa olsun biz iyi bir takımdık ve birbirimizi her zaman kolladık. Bir gün yeniden bir araya gelirsek çok mutlu olurum. Sensei, Zaru-chan ve Hotaru... Benim ilk takımım ve ilk arkadaşlarımdınız.

Image
Shinkai "Ginbushi" Kurumi | 6. Ishichou
Saygı ve minnet duygularımın en yoğun şekilde belirdiği, shinobi olduğum zamandan beri kendime örnek olarak aldığım tek kişilik belki de. Gücü, otoritesi ve yapısına duyduğum hayranlık ile birlikte Ishigakure'ye karşı hissettiğim her güzel duygunun sonu ona çıkıyor. Köyüme olan sevgim ve bağlılığımla perçinlenmiş bu aidiyet, onun için yapamayacağım hiç bir şey olmadığını her defasında bana hatırlatıyor. Ben olanca kuvvetim ve yeteneğim yettikçe çabalar, çalışırken bana olan güvenini hiç kaybetmemesi, benim vazgeçmeyi düşündüğüm o karanlık anlarda bile böyle bir ihtimalin asla var olamayacağını gösterdi bana. Savaşma arzumu her defasında onun sayesinde pekiştirdim. Hırsımı onun sıcak gülümsemesiyle güçlendirdim. Onun güvenini daha fazla kazanabilmek ve asla beklentilerini yarı yolda bırakmamak için çabalıyorum. Köyüm için en doğrusunu ve iyisini düşündüğünden hiç bir şüphem yok. Ölümle yüz yüze her gelişimde kendime onu bir daha görememenin bende yaratacağı acıyı hatırlatıyorum.

Görevi bırakması, ortadan kaybolması; benim için felaket bir hayat senaryosunu beraberinde getirdi. Meğerse shinobiliğim, çakıllardaki yerim, köyüm için önemim dahi onun zihninin bir yansımasıymış. Onun fikriyatı ile var olabilmişim gibi hissediyorum. Şimdi ise yok. Nerede bilmiyorum.

Kendime söz verdim. Onu geri getireceğim.

Image
Kuma | ANBU 3. Özel Tim Lideri - Ishigakure
Kuma gördüğüm en komple shinobilerden birisi. Soğukkanlı, güven dolu, sağlam iradeye sahip doğuştan bir lider. Hayatımda gördüğüm en heybetli cüsselerden birine sahip. Köy içinde onunla aynı cüssede bir kaç shinobi var. Gerçek kimliğini bilmiyorum. Bununla ilgili hiç düşünmedim. Ancak çıktığımız her operasyonda, aldığı kararlar sayesinde operasyonun geleceğini düşünmeden hareket ettik. Çoğu zaman bizimle birlikte sahaya indi ve gerektiğinde iş bitirici, gerektiğinde destek oldu. Kuma'nın en garip özelliklerinden birisi, el mührü dahi yapmadan bir çok Doton tekniğini uygulayabilmesi. Bununla birlikte gördüğüm en dayanıklı ve neredeyse yumruk işlemez heriflerden birisi Kuma. Genetik bir mucize gibi.

Onunla çıktığım her operasyonda liderliğinin etkisini gördüm. Bununla birlikte çoğu zaman kararı bizlere bıraktı. Ortak akılla hareket etmeyi seven, takım çalışmasına önem veren birisi. Bununla birlikte güvenebileceğim ender shinobilerden biri. Görevden alındıktan sonra onu bir daha göremedim. Peşine de düşmedim. Hala göreve devam ediyor mu emin değilim. Ancak sürülmüş olabileceğini tahmin ediyorum. Umarım iyi durumdadır.

Image
Mayu | ANBU 3. Özel Tim Üyesi - Ishigakure
Mayu timimizin en çalışkan üyesiydi. Genjutsu, Ninjutsu ve Tıbbi alanda hatrı sayılır bir ustalığı olmasına karşılık onu benzersiz yapan özellikleri kesinlikle Sensör yetenekleriydi. Hemen hemen bilinen tüm sensör dallarında belli bir seviye uzmanlığa sahipti. Onsuz hiç bir operasyona çıkmıyorduk. Hepimizi chakra izimizden tanırdı. Onun sayesinde bir çok tehlikeyi önceden sezme ve gerekirse planlarımızda revizeye gitme şansımız olurdu. Onunla görev yapmak harikaydı. Ekibimizin Kuma'dan sonraki beyni gibiydi. Bizleri yönlendirme ve zaman zaman kurtarma konusunda ona ne kadar teşekkür etsem az. Kişiliği ile ilgili söyleyebileceğim bir kaç şeyden birisi, kesinlikle özverili oluşu. Hitoshi ve benim zaman zaman işi savsakladığımız durumlarda dahi metanetini korur, görevin selametini düşünürdü. Ancak yine de kasıntı birisi değil. Hatta oldukça yardımsever ve sıcakkanlı. Özel hayatı ile ilgili en az şey bildiğim üyelerden birisi. Benimle hemen hemen aynı yaşlarda olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte bu tim direkt olarak Ginbushi'ye bağlı olduğu için onunla da yakın ilişkileri olabilir. Ekibimiz lağvedildikten hemen sonra iletişimimiz kesildi. Bir daha maskesini görmedim, sesini duymadım. Ancak onun beni tanıdığını ve gerçek kimliğimi bildiğini düşünüyorum. Zira öyle sensör becerilere sahip ki, muhakkak chakra izimden, enerjimden ya da başka bir izden beni köy içinde tanıyabilir. Belki bir gün o beni bulur.

Image
Hitoshi | Anbu 3. Özel Tim Üyesi - Ishigakure
Hitoshi Timimizin bitirici üyesiydi. Suikast, takip, imha gibi görevlerde forvet gibi rol alırdı. Gördüğüm en hızlı shinobilerden olmasının yanı sıra, kendine has değişik bir kılıç tekniği vardı. Bir Naginata kullanıcısı aslında. Ancak farklı bir Naginatası var. Esniyor, uzayıp kısalıyor ve genişleyebiliyor. Bu ilginç büyükçe kılıç sayesinde karşısında durabilecek shinobi sayısı çok az. Ayrıca Hitoshi çok iyi bir demirci, zanaatkar. Sahip olduğum en iyi silahlardan biri olan Kamisori'yi kendisi yaptı. Bana ilk görevimizden sonra hediye etmişti. Bu yüzden ona minnettarım.

Onunla çok kez antreman yaptık ve gelişmemde çok katkısı oldu. Timimiz dağıldıktan sonra bir daha onu göremedim. Sürülmüş olabilir. Uyumlu, soğukkanlı ve nazik birisiydi. Görevine bağlı, dürüst ve dostlarına değer veren bir ekip arkadaşıydı. Mayu ile çok uzun zamandır arkadaş olduklarını tahmin ediyorum. Time sonradan katılmama rağmen bana hiç bir zaman yeni yetme muamelesi yapmadılar. Ancak ikisinin arasındaki dinamik biraz farklıydı. Hatta birbirlerinin gerçek kimliklerini bildiklerini düşünüyorum. Ancak ben onları tanımıyorum. Bir gün beni görürse Kamisori'den dolayı tanıyacağını düşünüyorum. Ben de onu ilginç kılıcından tanıyabilirim. Umarım tekrar karşılaşırız ve dostumla tekrar yan yana savaşabiliriz.
Image
‎ ‎ ‎■ Künye
• İsim: Okawa Ringo
• Boy: 173
• Kilo: 65
• Element: Fuuton
• Köy: Ishigakure
• Seviye: B - Rank
• Rütbe: Jounin
• Nam: Sanrı
Image
‎ ‎ ■ Puanlar
• GP: 0
• VP: 4
• PP: 2
‎ ‎ ■ Linkler
‎ ‎ ■ Profil

• Güç: D+
• Çeviklik: B
• Kondisyon: C+
• Potansiyel: B
• Varlık: D
• Zeka: D
Image
‎ ‎ ■ Beceriler
• [Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: C
[Çeviklik] El Hassasiyeti: E
• [Çeviklik] Saklanma: F
[Kondisyon] Form: D
• [Potansiyel] Ninshuu: F
• [Varlık] Aldatma: F
• [Varlık] Empati: F
• [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: E
• [Zeka] İzcilik: F
• [Zeka] Bilim: F
Image
‎ ‎ ■ Teknikler
Ninpou: Ayatsuito - D Rank *
Fuuton: Kami Oroshi - D Rank
Fuuton: Fuuchi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Tobikoshi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuchou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuukyou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Reppushou - C Rank
Fuuton: Renkuudan - B Rank
Fuuton: Sairi no Jutsu - B Rank *
Juryokugan: Sanrin - A Rank *
‎ ‎ ■ Stiller ve Kabiliyetler
Shinobi Ekipman Ustalığı - A Rank
‎ ‎ ◦ Kabiliyet: Akrep - B Rank
‎ ‎ ■ Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Nadide Ekipman
‎‎‎ ‎ ◦ Kamisori *

Bel Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Fırlatma Kunaisi, 20 Adet

Uyluk Çantası (Sağ)
‎‎‎ ‎ ◦ Kunai, 9 Adet

Flak Set
‎‎‎ ‎ ◦ Shuriken, 20 Adet

Sırt Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Patlayıcı Parşömen, 4 Adet
‎ ‎ ◦ Sis Bombası, 5 Adet
‎ ‎ ◦ Misina, 5 metre
‎ ‎ ◦ Panço

Diğer
‎‎‎ ‎ ◦ İlk Yardım Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ File İçlik

Image
Okawa Ringo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Re: [Lejant] Okawa Ringo

Post by Okawa Ringo » April 12th, 2025, 3:08 am

Image
Jin Ryoken | Jounin - Ishigakure
Son görevimde yeni tanıştığım bir arkadaşım. Yaşadığı zor duruma rağmen soğukkanlılığını kaybetmemişti. İyi bir ikili olmuş, birlikte gezginler gibi seyahat etmiştik. Onu iyileştirmek için gittiğimiz onca yoldan sonra, onunla ilgili bir çok şeyi öğrendiğimi söyleyebilirim. Garip bir hayat hikayesi vardı, tıpkı benim sahip olduğum gibi. Ancak o benim gibi değildi. Bana güvendiğini ve hatta sevdiğini biliyordum ama benim aksime o çok daha içine dönük biriydi. Bilmiyorum, benden daha zeki birisi olduğu aşikar ancak onu hayattan bu kadar koparan ve sürekli düşünmeye sevk eden ne varsa bulup çaresine bakmak gerekiyor. Bazen atarlı biri olabiliyor ve aslında benden daha derinlemesine düşünebiliyor. Ciddi ve asabi bir yanı olsa bile, verdiğim emirlerin dışına pek çıkmamıştı. Aksine, beni desteklemiş ve eksikliğine rağmen hünerli bir shinobi olduğunu bana göstermişti. Benim aksime daha az konuşkan ve genel olarak ciddi biri olsa bile yaptığım her iğneleyici şakaya güler yüzle karşılık vermeyi bilmişti. Bu yüzden benim için değerli bir yoldaş olduğunu göstermişti. Shinkai Kurumi'den alacağım ve sorgulayacağım tek bir emir bile yokken onun dostluğuna ihanet etmemek adına aldığım görevi tam bir gece boyunca sorgulamıştım. Fakat sonunda onun da iyiliğine olacak bir karar verdiğimi düşünüyorum. Verdiğim karardan dolayı bir gün incinecekse, bunun için kendimi suçlarım.

Jounin sınavında bir kaç kez karşılaştık. Farklı takımlarda, aynı köyün shinobileri olarak mücadele ettik. Sınavın son gününde Teçhizat Tentesinde dönen büyük kavgada karşı karşıya geldik. Onu biraz fazla hırpaladım. Sınavı kazanmak için köydaşıma bu denli sert davrandığım için üzgünüm. Ancak Ryoken'in bunu anlayabildiğini ve bana darılmadığını düşünüyorum. Sınav sonrasında pek fazla görüşme fırsatı bulamadım. Avcı timine katıldığını duydum. Uzun süredir köyde olmadığım için kendisinden bir haber alamadım. Açıkcası onu merak ediyorum. Koluyla ilgili durumun düzelip düzelmediği konusunda endişelerim var. Tekrar karşılaşırsak belki bir rövanş ister benden. Yine kıçını tekmelerim.

Image
Sekino Teijo | Shinobi - Ishigakure
Hanamishi adlı suçluyu takas etmek üzere görevlendirilmiştik. Görev boyunca sakin, seviyeli diyaloglarımız olmuştu. Birbirimiz hakkında pek fazla şey bilmiyorduk. Yolculuğumuzun başından sonuna kadar sevdiğim ve güvendiğim biri olmuştu aslında. Chuunin sınavı öncesinde gördüğüm ve tanıdığım birisi değildi. Benim insanlara karşı yaklaşımım soğuk ve gelgitli iken, onun bu yaklaşımının ise 'dostane' olarak adlandırılmaya pek uzak olduğunu farkettim. Ama kendimi tanıyordum. Sevsem de, sevmesem de günün sonunda herkese karşı aynıydım. Biraz kırıcı, şakacı ancak sıcakkanlı... Kim olduğunu bilmesem de köyümden olan her yoldaşıma aynı saygıyı besliyordum. Görev sırasında benim aksime daha sakin ve yer yer şüpheci davransa da ondan uzak bir profil çizmemiştim. Görev sonunda elimizde bir artı veya eksi olmadan köye dönmüştük. Ancak aramızda bir şüphe, paranoya yaşandığını söyleyebilirim. Bunun tek nedeninin de Teijo'dan kaynaklandığını söyleyebilirim. Görevin ardından merkeze çağırılıp uyarılar almamın arkasında ise onun raporunun olduğunu söyleyebilirdim. Garip... Yoldaşlarıma olan saygım, çoğu zaman o saygıyı haketmeyecek herifler yüzünden suistimal ediliyor işte. Bu köyü seviyorum. Üstlerim, altlarım, sokakta oynayan küçük çocuklar, şu anda devriye nöbeti tuttuğumuz ve nasıl kunai tutulacağını dahi bilmeyen herifleri bile. Teijo, garip birisi. Şüpheciliği ve dikkati benim takdirimi kazanmıştı. Fakat anlıyorum ki, artık raporunda ne yazdıysa; bu davranışlarının altında çok daha fazlası var. O sarı kafasının altında yatanlardan bihaberim fakat pek sağlıklı çalışmıyor zihni. Sanırım herkesle dost olamam.

Korkak herifin teki. Yazdıklarını yüzüme söylemeye cesareti olmayan bir pısırıktan fazlası değil Teijo. Shinobileri, insanları ve her bir toprak parçası için canımı vermeye hazır olduğum Ishigakure, böyle osuruktan bozma herifleri hak etmiyor.

Jounin sınavı esnasında çokça karşılaştık. İlk gün beni gafil avlamayı becermişti. Sonrasında ise onu iyice benzettim. Umarım toparlayabilmiştir tabii. O günden sonra suratını bir daha görmedim. Yine de ona çektiğim şamardan ötürü pek pişman değilim. Belki aklı yerine gelmiştir de bana karşı olan yaklaşımını değiştirir.
Image
‎ ‎ ‎■ Künye
• İsim: Okawa Ringo
• Boy: 173
• Kilo: 65
• Element: Fuuton
• Köy: Ishigakure
• Seviye: B - Rank
• Rütbe: Jounin
• Nam: Sanrı
Image
‎ ‎ ■ Puanlar