Tategami tepeden inerken hızlıca öne doğru yuvarlanıp bir sis bombası patlatıyorsun. Hızla akan kunailer sen yuvarlanırken sırtını sıyırarak kesip geçiyor ancak saplanmıyor. Kendini toparlayıp yerde diz çökerken, tekniğe odaklanıyorsun ve Tategami'nin büyük bir gümbürtü ile indiği yöne doğru dönüyorsun sis içinde.
Sen tam olarak tekniğe odaklandığın ve komutlarını hayata geçirdiğin anda, sağ tarafından şiddetli bir isabet alıyorsun!
Sisi yararak gelen mor pençe yüksek hızda sana çarpıyor ve vücudunun sağ tarafında derin kesikler bırakıyor. Elin devasa boyutu sebebi ile kesiler omzundan ayaklarına kadar paralel bir şekilde gerçekleşmiş oluyor; biri omzunda, biri elinin dirseğine ve göğsünün altına, diğeri karın bölgene, bir diğeri bacağının dış kısmına, sonuncusu ise diz ile topuk arasındaki bir yere denk geliyor.
Kendi etrafında bir tur dönüp 2-3 metre kadar kendi soluna doğru savruluyor ve sisin içerisinden fırlıyorsun. Sisin dışına doğru havaya uzanan eli fark ediyorsun kendini toparlarken. Keşiş formun sayesinde zihnini bu acıdan sıyırıp toparlaman nispeten biraz daha hızlı gerçekleşiyor.
Sen dengeni kurarken sisin ortasından göğe yükselmiş olan mor kemik el, şiddetle zemine bir şaplak atıyor. Bu şaplakla beraber etrafa yayılan bir rüzgâr dalgası ile sis tekrar dağılmış oluyor.
O esnada, tekniğin illüzyonu başlattığını görüyorsun. Kırmızı gözlerle sana kitlenen Tategami, anlık olarak belindeki Ieyasu'nun cansız kafasına doğru bakıyor.
Elde ettiğin kafa karışıklığını yakalamış gibisin, ama maksimum bir kaç saniye kadar. Bir şeyler yapacaksan, şimdi tam sırası gibi. Tategami'nin gardı düşmüş değil, savaşta olduğunun bilincinde ve her an reaksiyona hazır fakat odağı anlık sende değil. Zeki bir shinobi olduğundan bunun da başka bir illüzyon olduğunu çözmesi çok hızlı olacağını biliyorsun.
Kırık burnuna ek olarak aldığın bu yaralar ile beraber anlık soğuk bir ter atıyorsun. Performansının bu noktadan sonra yavaş yavaş düşmeye başlayacağını biliyorsun. Atlatamayacağın hasarlar değil bunlar şimdilik, ancak iyileşmen biraz vakit alacak diye tahmin ediyorsun.
[Kotsuki-Sho] Baskın
- GM - Naruto
- Game Master
Re: [Kotsuki-Sho] Baskın
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- Komaeda Togami
- Kaçak
Re: [Kotsuki-Sho] Baskın
Öne doğru sıçrayıp bana doğru dalışa geçmiş olan Tategami’yi atlatma planım, yüzde yüz başarıyla olmasa da çalışmış gibi görünüyordu. Sırtımı sıyırıp geçen kunailerin keskin acısını vücudumu doldurup taşmış adrenalin sebebiyle yalnızca bir anlığına hissettim, ardından tekniğime odaklanıp Utakata’nın devamlılığını sağlarken arkamı dönüp Tategami’yle yeniden yüzleşmeye hazırlandım. Tam bu esnada, sisi yarıp geçen mor elin hedefi olduğumu farkettim. Ancak tepki verebilmem için çok geçti. Vücudumun sağ kısmında birbirine ve yere paralel kesiler oluşurken, darbenin kuvvetiyle soluma doğru fırlatıldığımı hissettim. Bana pek de koruma sağlayamamış olan sisin içinden fırlarken, hala ayık olmamı sağlayan karga keşişi halime içten içe teşekkür ettim tekrardan.
Sisin dışına fırlayıp dengemi kurduğum gibi, az önce bana çok sayıda yara açmış olan mor renkli pençenin büyük bir şiddetle yere vurduğunu ve tüm sisin gözlerimin önünde dağıldığını hissettim. Sis dağıldığı gibiyse, Utakata’ya verdiğim komutun aktive olduğunu gördüm. Yoktan varolup Ieyasu’nun kesik kellesine doğru uçan bir karga, ağzından içeri girip ölü Daimyo’ya can vermişti. Ieyasu, planladığım şekilde Tategami’ye doğru seslenirken bana kilitlenmiş olan kırmızı gözlerin kesik kelleye döndüğünü gördüm. O anda, beklediğim fırsatı yakalayabildiğimi farketmiştim en nihayetinde. Dakikalardır, garip mor aura ve kemik el ortaya çıktığından beri sağa sola yuvarlanmak ve savuşturmak dışında hiç bir şey yapamamıştım. Daha kötüsü, doğru zamanlamayı yapamazsam kaçmaya çalışsam bile aramızdaki güç farkınan dolayı Tategami’nin beni kolayca yakalayıp savaşmaya devam ettiğim alternatiften çok daha büyük bir zarar verebileceğini bildiğim için kaçmaya tenezzül edememiştim. Şimdi ise, tekrar tekrar deneyip bir türlü elde edemediğim şansı elde etmiş gibi görünüyordum. Kazanamayacağım barizdi, ancak doğru hareket edersem artık kaçabilirdim.
Tategami’nin bakışları konuşmakta olan kesik kelleye döndüğü anda, karga keşişi halimin bana getirdiği özelliği kullanarak vücudumu kargalara dönüştürdüm ve gerisingeri; Tategami’den olabilecek en uzak noktaya hareket etmeye başladım. Tüm dikkatimi kaçmaya ve mümkün olduğunca uzaklaşmaya adayacaktım. Karga formumu yaralarım ve yorgunluğum sebebiyle koruyamayacak gibi olursam Tategami’nin olası görüş açısının dışındaki bir binanın arkasına saklanacak, yeniden kargaya dönüşmeye hazır olduğumda dönüşerek kaçmaya devam edecektim. Sanırım Riaru’yla ilk buluştuğumuz merkeze kadar kaçmam iş görürdü. O noktaya yakalanmadan veya hala takip edilmediğime emin olarak ulaşabilirsem kısa bir mola verebilirdim. Pektabii, oraya varana kadar karga keşişi halimi sürdürebileceğimden şüpheliydim. Keşiş halimin sonlanması halinde mümkün mertebe gizliliğimi koruyarak hızla buluşma noktasına ilerlemeyi sürdürecektim. Buluşma noktasına ulaştığımda Tategami hala peşimdeyse, mola vermeyi düşünmüyordum. Uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşacak ve takip edilmediğime emin olana kadar hareketimi sürdürecektim. Hareket edemeyeceğim bir pozisyona gelirsem, cübbemin özelliğini kullanarak Nawanuke’den faydalanabilirdim. Tek umudum, kaçışım esnasında vücudumun kendini bırakmaması ve bayılmamaktı.
Sisin dışına fırlayıp dengemi kurduğum gibi, az önce bana çok sayıda yara açmış olan mor renkli pençenin büyük bir şiddetle yere vurduğunu ve tüm sisin gözlerimin önünde dağıldığını hissettim. Sis dağıldığı gibiyse, Utakata’ya verdiğim komutun aktive olduğunu gördüm. Yoktan varolup Ieyasu’nun kesik kellesine doğru uçan bir karga, ağzından içeri girip ölü Daimyo’ya can vermişti. Ieyasu, planladığım şekilde Tategami’ye doğru seslenirken bana kilitlenmiş olan kırmızı gözlerin kesik kelleye döndüğünü gördüm. O anda, beklediğim fırsatı yakalayabildiğimi farketmiştim en nihayetinde. Dakikalardır, garip mor aura ve kemik el ortaya çıktığından beri sağa sola yuvarlanmak ve savuşturmak dışında hiç bir şey yapamamıştım. Daha kötüsü, doğru zamanlamayı yapamazsam kaçmaya çalışsam bile aramızdaki güç farkınan dolayı Tategami’nin beni kolayca yakalayıp savaşmaya devam ettiğim alternatiften çok daha büyük bir zarar verebileceğini bildiğim için kaçmaya tenezzül edememiştim. Şimdi ise, tekrar tekrar deneyip bir türlü elde edemediğim şansı elde etmiş gibi görünüyordum. Kazanamayacağım barizdi, ancak doğru hareket edersem artık kaçabilirdim.
Tategami’nin bakışları konuşmakta olan kesik kelleye döndüğü anda, karga keşişi halimin bana getirdiği özelliği kullanarak vücudumu kargalara dönüştürdüm ve gerisingeri; Tategami’den olabilecek en uzak noktaya hareket etmeye başladım. Tüm dikkatimi kaçmaya ve mümkün olduğunca uzaklaşmaya adayacaktım. Karga formumu yaralarım ve yorgunluğum sebebiyle koruyamayacak gibi olursam Tategami’nin olası görüş açısının dışındaki bir binanın arkasına saklanacak, yeniden kargaya dönüşmeye hazır olduğumda dönüşerek kaçmaya devam edecektim. Sanırım Riaru’yla ilk buluştuğumuz merkeze kadar kaçmam iş görürdü. O noktaya yakalanmadan veya hala takip edilmediğime emin olarak ulaşabilirsem kısa bir mola verebilirdim. Pektabii, oraya varana kadar karga keşişi halimi sürdürebileceğimden şüpheliydim. Keşiş halimin sonlanması halinde mümkün mertebe gizliliğimi koruyarak hızla buluşma noktasına ilerlemeyi sürdürecektim. Buluşma noktasına ulaştığımda Tategami hala peşimdeyse, mola vermeyi düşünmüyordum. Uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşacak ve takip edilmediğime emin olana kadar hareketimi sürdürecektim. Hareket edemeyeceğim bir pozisyona gelirsem, cübbemin özelliğini kullanarak Nawanuke’den faydalanabilirdim. Tek umudum, kaçışım esnasında vücudumun kendini bırakmaması ve bayılmamaktı.