[Kuroya Akemi] Tehlikeli Cazibe

Küçükler için askeri eğitim alanı.
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Kuroya Akemi] Tehlikeli Cazibe

Post by GM - Naruto » April 17th, 2026, 3:44 pm

"İyi, iyi." diyor Mori. Senin hal ve tavırlardından çok da rahatsız olmuş gibi değil, daha çok içinde bulunduğu sıkıcı duruma gelen renk ile keyfi toparlanmış gibi görünüyor. "Birilerinin bu işi yapması gerek ya. Ekipman eksiği problemli iş. Senin daha iyi bir işin yok mu? Ben hallederdim ya." diyor.

Gözlüklerinden mütevellit bakışlarının nereye odaklandığını seçmek zor olsa da, seni arada sırada boydan boya süzdüğünü pektabii anlayabiliyorsun.

Kısa süre içerisinde ekipmanları temizleme işini hallediyorsunuz. "Hızlı oldu be. Üzüldüm çabuk bitmesine. Bir ara kahve içelim." diyor Mori, etraftaki kirli bezleri çöp tenekesine atarken. Temizlerin olduğu tahta kutuyu kapatmaya koyuluyor ardından.

"Sen napıyorsun? Devriye işi falan kitlemezler artık sana bence, hehe." diyor kutuyu kapatıp ellerini de temiz bir bezle sildikten sonra. Yıkamaya ihtiyacı var gibi, ama zaten yağan yağmur birazdan ellerini nemlendirecek ve kalan toz ve kir akıp gidecek. Biraz ayak üstü konuştuğu da belli, ortamdan ayrılacak gibi görünüyor.

Cebindeki pusulayı ve görevini anımsıyorsun. Kanna'nın dediklerini de.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Post Reply

Return to “Akademi”