Akademi

Küçükler için askeri eğitim alanı.
Locked
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Akademi

Post by GM - Naruto » March 5th, 2025, 12:46 am

2 katlı bir bina olan Ame akademisi, genç shinobilerin eğitimini üstlenmektedir. Standart shinobi eğitimi verilir ve bu eğitim hemen hemen 4 yıl sürer. 4. yılın ardından shinobi olmaya karar verenlere genin rütbesi ve alınbandı teslim edilir, eğer kişi shinobi olmak istemiyorsa yüksek öğretim için referansını aldıktan sonra Yağmur Ülkesi'nde herhangi bir okula başvurabilir.

Binanın 2 tane de bodrum katı bulunur. Bu bodrum katları antreman salonları ve ekipman depolarına ayrılmıştır. Shinobiler üst katlarda teorik eğitim, aşağılarda ise zorlu pratik eğitimlere tabi tutulurlar. Ayrıca, 3. bir bodrum katını bulunduğuna dair söylentiler de mevcuttur, ancak bunu bulabilen bir öğrenci şu ana kadar olmamıştır.
Akademi iç savaş süresi boyunca eğitim vermeye devam etmiş olsa da, eğitim çok hızlandırılmış durumda. Normal şartlar altında kedi kovalayıp kayıp köpekleri arayacak yaştaki Genin'lerin Amegakure yakınında takım kaptanlarıyla beraber devriye gezmeleri normal karşılanıyor. Akademi, özellikle bu Genin'ler için mini bir üs konumunda.

Bahçesindeki oyun parkı ise bir kaç sene önce kaldırılıp yerine bir ekipman tentesi koyulmuş durumda.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Akademi”