Toplantının başkanı ve asayişten sorumlu en yetkili kişi olarak, bütün Chuunin'ler efektif olarak sana bağlı. Hepsi, vereceğin komutları bekliyorlar.
Haritalara tekrar göz gezdiriyorsun. Nanmin, Çevre ve Yöre olmak üzere üç bölgeye bölünmüş durumda. Nanmin, kasabadaki yerleşik binaları kapsayan alanı temsil ediyor. Çevre ise kasaba etrafındaki tenteleri ve tarıma uygun hale getirilmeye başlanan alanı göstermekte. Yöre ise epey geniş ve 10 kilometrekarelik bir alan anlamına geliyor. Tüm bu alanın güvenliğinden sen sorumlusun.
Onlara emirlerini vermeden önce son yaşanan olayları aklına getirmeye çalışıyorsun daha iyi karar verebilmek adına.
Nanmin'in güvenli olması ve yakın zamanda hiç bir olay yaşanmamış olması sen ve Mitsuo için bir gurur kaynağı. Fakat son zamanlarda tentelerde yaşanan bazı gerginlikler ve kasabanın yakınında yakalanan bir Amegakure kaçağı ise başka bir hikâye. Bunun dışında yöre genelinde de, özellikle "Terkedilmiş Bölge"'ye yakın yerlerde bazı çatışmaların olduğu bilgisi peydah oluyor zihninde.
Tentelerde yakalanan kaçağın herhangi bir iç savaş tarafı ile alakasının olmadığı anlaşıldıktan sonra Kasumikage Teki ve takımını kaçağın partnerini yakalamak için görevlendirmiştin, zira başka bir kaçağın yakınlarda oluşu güvenlik için problem teşkil etmekteydi. Özellikle o kaçağın başka yardımcıları var ise, bu husus da kâle alınmalıydı.
Sahi, onlar nerede? Şimdiye köye gelmiş ve sana rapor sunmuş olmalılardı...
Teki & Susumu: Susumu'nun at arabasında ilerlemektesiniz. Nanmin'e kabaca 15 dakikalık mesafedesiniz. Susumu at arabasını sürmekte. Teki ve takımı ise at arabasının arka tarafında, yere oturmuş durumdalar. Zira sedye dolu ve üzerinde baygın bir kaçak shinobi yatmakta.
Bu kaçak Shinobi kel ancak uzun siyah sakallı bir tipleme. Üzerinde yırtık bir flak ceket mevcut. Kolunda ise üzeri çizik bir Amegakure alın bandı bağlı. Arada homurdansa da Susumu'nun köklediği sakinleştiricilerden sonra uyanmayacağı bariz belli.
Susumu da rutin raporunu vermek ve teçhizat yenilemek için Nanmin yolundaydı ve Takım Teki ile yolda karşılaştı. Teki'nin yarasına ilk yardım uyguladıktan sonra Iryou-nin yetenekleri ile onu iyileştirmiş, Teki'nin yarasından geriye sadece sırtı hafif yanık ceketi kalmıştı.
Sessiz ortamı Seito'nun konuşması kesiyor. "Teki-sensei, cidden kaçardım ben. Ayağıma chakra odaklamıştım zaten, zıplamaya hazırdım." diyor biraz mahçup bir ses tonuyla. O esnada, onun yanında oturan Haruka 8. defa Susumu'nun dezenfektanından sıkıyor eline. "Kitamura-sensei, kusura bakma, galiba bitirdim bu şişeyi." diyor tatlı bir şekilde. "Elime kan bulaşmıştı da, anca temizledim..." diye devam ediyor kendi kendine, hafif anksiyetik gözlerle nemden kabarmış ellerine bakıyor bir yandan.
En sağlarında oturan Miyacho ise ikisine bakıp gülümsemekle yetiniyor. "Ne var ya?" diyor Seito Miyacho'nun tepkisine karşılık. "Cidden zıplayacaktım." Bu lafa karşılık Miyacho sakince "Eminim öyledir." diyor ve gülümsemesi ufak bir kıkırdamaya dönüşüyor, fakat bir kaç saniye sonra kesiliyor.
Açık bir bayırda ilerlemekte at arabası. Ufukta Nanmin'i görebiliyorsunuz. Sağınızda ve solunuzda şu anda başlarında kimsenin bulunmadığı pirinç tarlaları mevcut. Bu tarlaların bir çoğu aktif olarak pirinç üretmektense yöreyi üretime hazır hale getirilmek için kullanılıyor.
Pasiflik Süresi: -
Konu süresince karakter gelişimi & satınalmalar gerçekleştirilebilir. Bu hususun önem arz edeceği bir durum olursa konuya geliştirmeler tamamlanana kadar ara verilecektir.