[Kurosawa Haru] Ziyaret

Yağmur Ülkesi'nin en güneyindeki, Tanigakure kontrolündeki askeri bölge.
Post Reply
GM - Naruto
Game Master
Game Master

[Kurosawa Haru] Ziyaret

Post by GM - Naruto » July 5th, 2025, 11:52 pm

Sabahın erken saatlerinde hazırlıklarına başlıyorsun. Ekipmanlarını kontrol edip eşyalarını hazırlarken, Susumu ve Takım Teki'nin Kizashi'den brifinglerini alıp, yola çıktıklarına şahit oluyorsun. Bunun ardından, Kizashi seni ortadaki büyük masaya davet ediyor.

Gece uyuduğunu görmediğinden zindeliği konusunda şüphe duyduğun Kizashi, bu duruma tezat bir şekilde enerjik bir ses tonu ile lafa giriyor hızlıca. "Buradan güneye ilerleyip tepeleri aştığında kurumuş ve bataklığa dönüşmüş bir göl göreceksin. O gölden ayrılan ve aynı şekilde kurumuş bir nehir var. Onu takip et. Nehir ufak bir vadiye giriyor sık ağaçlarla kaplı. Bu noktada nehir yatağını takip etmeye devam et. Terk edilmiş bir su değirmeni göreceksin. Oraya ulaştıktan sonra işler biraz garipleşecek."

Anlık duraksıyor Kizashi ve sana doğru yaklaşıyor bir tık. Gözlerinin içine bakarak, tane tane anlatmaya başlıyor. "O noktadan sonra bazı şeylerin kendini tekrar ettiğini göreceksin. Uçan bir kuşu tekrar görebilirsin veya bir sincapı aynı şekilde daldan dala zıplarken seçebilirsin. Veya sesler kendini tekrar edebilir. Kokular da. Detaylara dikkat et. Bu anomalileri takip et. Eğer gittiğin yolda bir terslik yoksa dön ve açını değiştir, tekrar ilerlemeye başla. Anomaliler frekansını arttıracak. O noktada ortamı bir sis kaplayabilir. Kesinlikle, ama kesinlikle, bu sisin içerisine girme. Sınırında durmanda bir problem yok ama sisin seni sarmalamasına kesinlikle izin verme. Sisi gördüğünde anomaliler kesilecek. Yönünü kaybetmeden ve sise girmeden devam et. Bir noktadan sonra köye ulaşacaksın."

Tekrar geri çıkıyor Kizashi ve normal bir tonda, "Sorular varsa alayım ancak diğerlerine de dediğim gibi, çok vaktimiz yok." diyor. Ardından hızlıca ekliyor; "Unutmadan, şu keseyi su değirmeninin yakınlarındaki buda heykeline bırakıp bir de dua edebilir misin?" Bunu derken sana kırmızı ve ufak bir kese uzatıyor.
Off Topic
Konudaki Oyuncular: Kurosawa Haru
Pasiflik Süresi: -
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kurosawa Haru
Kusagakure
Kusagakure
Künye:
Arena:

Re: [Kurosawa Haru] Ziyaret

Post by Kurosawa Haru » July 13th, 2025, 8:27 pm

Uzun zamandır uyumamış, ama güne tutunmak zorunda kalan, operasyonun devamlılığı için hayatını kısaltan bu bakışları çok iyi biliyordu Haru. Gece başlayan, sabah biten görevler, türlü raporlamalar, emir komuta zincirinin devamlılığı için sürekli gidip gelen insanlar ve nöbetler... Haru görevi geride bıraksa da, hayat ona tekrar hatırlatıyordu yaşadıklarını. Kizashi'yi şu an Haru'dan daha iyi anlayabilecek biri yoktu etrafta. Görmezden gelerek dinlemeye devam etti, o da aynı durumda olsa kendisine böyle davranılmasını isterdi.

Kizashi'nin söylediği her şeyi kendi kendine tekrar etti, aklına kazımak için uğraştı. Bir şeyleri hatırlamak konusunda fena sayılmazdı, özellikle son iki yıldır yaşadıkları, onu duyduğu her şeyi hatırlayabilmeye yönelik şartlamıştı. Bu konuda çok iyi olduğunu iddia etmiyordu, o yüzden notlar alır, genelde yeniden okumaya gerek kalmazdı.

"Güney. Tepeleri aş. Bataklık göl. Kurumuş nehir. Sık ağaçlı vadiye gir. Çık. Terk edilmiş su değirmenini bul. Sise paralel devam et. Garipliğe doğru git. Her şey normalse, farklı bir yere git. Garipliklere doğru git. Sise asla girme... Galiba anladım. Bir ekstra yoksa, şimdilik yapılmayacak bir şeye benzemiyor. Köye ulaşmak yani... Benim korkum asıl köye ulaştıktan sonra ne yapacağım. Orada hoş karşılanmayacağımı düşünüyorum. Yalan söylemek pek yapabildiğim bir şey değil. Ama gelecek sorulara yalan söylemeden nasıl cevap veririm şimdilik bu beni geriyor. Yoksa bu gizemli labirentten çıkmak, önceden nasıl çıkılacağını bilen birisi tarafından anlatılınca çok kolay. Ben anomalilerden kaçardım, elbette. Uzmanlığım gerçekliği bozan teknikler değil, hatta çoğu zaman anlayamıyorum bile bunu..."

Uzandı ve keseyi elinden aldı. "Elbette." dedi. Keseyi çantasınnın güvenilir bir cebine koyarken, "Pek dua bilmem. Ancak sizin için geçmişte babamın öğrettiklerini hatırlayacağım, Kizashi-san. Tek bir sorum var sadece... Siz bu köye nasıl gidildiğini biliyorsanız... İori de buradaydı... Askeri yönden pek bir eksiğiniz yok. Ayrıca Nanmin'e gelerek de vakit kaybettiniz. Burnumu sokmak gibi olmasın ama... Sizi bu taşı çoktan çalmış olmaktan alıkoyan şey nedir?"

Soruyu sorduktan sonra ise cevabını dinleyip yola çıkacaktı.

Kurosawa Haru

Künye

Yaş: 22 Cinsiyet: Kadın Boy: 179 Kilo: 78 Element: Doton Köy: Kusagakure
Seviye: B-Rank Rütbe: Jounin Nam: Sanrı

VP: 4 Prestij Puanı: 9 GP: 0

Linkler:
Karakter Kartı
Karakter Geliştirme
Mod, Majiwari
Dükkan

Güç: C Çeviklik: B Potansiyel: C+
Kondisyon: C+ Varlık: D+ Zeka: E+