[Susumu & Teki] Savaş Sisinin Gizledikleri

Yağmur Ülkesi'nin en güneyindeki, Tanigakure kontrolündeki askeri bölge.
Kitamura Susumu
Kusagakure
Kusagakure
Künye:

Re: [Susumu & Teki] Savaş Sisinin Gizledikleri

Post by Kitamura Susumu » August 27th, 2025, 11:17 pm

Image
Uzun uzun anlatmış, bir noktada gerilmeye başlamıştım lafı fazla uzattığım için. Fakat yanıma yaklaşıp çipil çipil bakan gözlerle bana soru soran ufaklık bu gerginliği hemen unutmamı sağlamıştı. Biraz da şaşırmıştım. Hayvanlarla olan bağımı merak edip direkt olarak soracak kadar proaktif olduğunu düşünmemiştim Haruka'nın. "Ha? Bu mu..." dedim elimle kafama konmaya çalışan bir serçeyi engellemeye çalışırken. Biraz da gülümsedim. "Çok gizli, öyle hemen söyleyemem. Shousen Jutsu'yu kavradığında belki anlatırım." dedim. Öyle hemen istediğini vermektense biraz uğraşmak istemiştim. Hem, pek bir olayı yoktu hayvan meselesinin. Deney yaparken chakramı bozmuştum bir hata ile. Binbir uğraşla tekniği öğrenmesinden sonra tüm meselenin saçma bir deney olduğunu öğrendiğinde, eminim ki Haruka’nın ilk küfrünü de yiyecektim. Evet, yeni neslin gümbürdemesinde tam desteğim vardı kısaca.

Teki'ye çevirdim başımı, onu dinlemeye koyuldum. Anlattıkları bittiğinde de Hiyaki devraldı konuşmayı. Hikari ile şimdilik iyi anlaşıyor gibi duruyorlardı. Eh, yardım etmeyi kabul ettikleri sürece aralarındaki durum çok da önemli değildi benim için. Pek bir yorum yapmadan dinleyip, “Olur, elbette.” dedim Hiyaki’nin kahve sözüne. Hikari’nin galon galon içen bir pezevenk olduğunu düşünce kısa ip bir nevi Teki’ye denk gelmişti. Cebim bu duruma sevinçliydi, ne de olsa cüzdanımın dolu olması arabamın her daim göreve hazır kalmasına yarıyordu.

Teki Hiyaki’nin ekipmanlarını teslim alırken ben de bir yandan ineceğimiz yöne çevirdim yüzümü. “Hazırsanız hareketlenelim. Siz aşağıdaki yolun solundan ve açığından biraz ilerleyip öyle dalın kasabaya. Biz de Teki-san’ın az önce tercih ettiği yoldan, yani sağ tarafın açıklarından gidelim.”

Pançomun kapüşonunu çekip, Takım Teki’yi önden ilerlemeleri için davet ettim. Bir yandan da Hiyaki ve Hikari’ye başımla işaret verdim onların da hareketlenmeleri için. Herkes hareketlenip plan uygulamaya konulduğunda arkalarından takip edeceğim.
Image
Künye
İsim: Kitamura Susumu
Boy: 171
Kilo: 50
Element: Raiton
Köy: Kusagakure
Seviye: B - Rank
Rütbe: Tokubetsu Jounin
Nam: Silüet
Puanlar
GP: 0
VP: 15
PP: 3

Linkler
Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Teknik Geliştirme
Teknik Yaratma
Mod Yaratımı
Efsanevi Yaratık Kaydı

Güç: C - Rank
Çeviklik: C - Rank
Potansiyel: C - Rank
Kondisyon: D - Rank
Zihin: B - Rank
Varlık: C - Rank

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: F
[Çeviklik] El Hassasiyeti: F
[Çeviklik] Saklanma: F
[Kondisyon] Form: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: F
[Varlık] Empati: F
[Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: F
[Zeka] İzcilik: F
[Zeka] Bilim: F

Teknikler
Genjutsu: Rakumei no Jutsu, D Rank
Genjutsu: Teishi no Jutsu, C Rank
Genjutsu: Jubaku Satsu, B Rank
Genjutsu: Shibou no Jutsu, B Rank
Genjutsu: Magen: Bunshin, B Rank
Genjutsu: Omotsuki, A Rank
Ninjutsu: Ninpou, Shunshin, D Rank
Ninjutsu: Raiton, Ikazuchi no Kiba, C Rank
Ninjutsu: Raiton, Raijin no Tate, B Rank

Stiller ve Kabiliyetler
Stil: Ayatsu, D Rank
Stil: Musatsu, C Rank
Kabiliyet: J Kesiş (Musatsu, C Rank)
Kabiliyet: Çift silah Kullanımı (Musatsu, C Rank)

Yönelimler
Iryou-nin, A Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Cennet Küpeleri. Iori'den hatıra.
Medikal At Arabası
Tantou, Dayanıklı, Hasarı Yüksek, Özel Görünüm
File İçlik, Dayanıklı
Panço

Uyluk Çantası
Senbon, 20'li Paket
Patlayıcı Parşömen, 3 Adet
Kunai, 3'lü Paket
Shinobi Hapları, 3'lü Paket (1 Kan, 2 Chakra)

Özellikler
-
Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Künye:

Re: [Susumu & Teki] Savaş Sisinin Gizledikleri

Post by Kasumikage Teki » August 29th, 2025, 12:28 am

Plan hakkında konuşmaları bittikten sonra Susumu'nun harekete geçme isteği ile derin bir nefes doldurmuştu ciğerlerine Teki. Her ne kadar kendisi, öğrencileri ve Susumu daha güvenli olması muhtemel tarafta görev alıyor olsalar da Hiyaki ve Hikari'nin kavgası sayesinde Tanigakure'liler ile ilk sıcak teması gerçekleştireceklerdi. İçten içe heyecanlanmıştı. Gözleri daha bir parıldar hale gelmişti adeta. İki elini yukarı doğru uzatarak güzelce germişti kolları ve vücudunu. Çektiği derin nefesi dışarı verdikten sonra ise "Görev vaktiiiii." demişti yüzündeki mutlu olduğunu fazlasıyla belli eden gülümsemeyle.

Az önce gittiği yere şimdi takımca gideceklerdi. Çocuklara kaymıştı hemen bakışları. Üçünün de hazır olduğundan emin olduktan sonra aklına aniden gelen şeyle gözleri pörtlemiş ve Altın Maymun'a doğru yaklaşmıştı usulca. "Bunu izninle alıyorummm." diyerek Hiyaki'deki iki mataradan içi su dolu olanı kapmıştı. "Hatta bunu da alıyorummm." diye ekledikten sonra kahve dolu olan ikinci matarayı da almıştı. Kaşları çatılan Hiyaki'nin kahve dolu matarasını Teki'nin almasından ötürü içten içe keyfinin kaçtığı belliydi. Teki de bunu gayet net anlamış olacak ki "Üzgünüm ama üstünde dikkat çekici bir şeyler kalmasını istemiyorum. İçmeyeceğim zaten. Şu iş bitsin hemen geri vereceğim." demişti.

Su dolu matarayı beline astıktan sonra kahve dolu olanı Haruka'ya uzatmıştı. Seito ve Miyacho çok daha hareketli çocuklar oldukları için mataranın en güvenli Haruka tarafından kollanacağını düşünüyordu. "Arkamdan sakın ayrılmayın takım. Miyacho sen benim hemen arkamda duracaksın. Seito sen ise onun arkasında. Haruka sen de en geride duruyorsun anladığın üzere. Susumu ile sizi ön ve arkadan kolluyor olacağız. Yapmanız gereken en önemli şey çevreye pür dikkat etmek." Tekrar Hiyaki ve Hikari'ye doğru döndürmüştü bakışlarını bu sefer. "İyi eğlenceler şimdiden!" dedikten sonra Susumu'ya harekete hazır olduğunu aktarmak için kafasıyla onaylama hareketi yapmış ve adımlarına başlamıştı. "Ah şey demeyi unuttum! Hiyaki, çevrenizde yeteri kadar kişi toplandığını düşündüğünde Hikari-san'a doğru atar gibi yapıp ıskalayarak havaya şu büyük patlayan shurikenlerinden at. Bize de sinyal olur. Hadi kolay gelsin!"
Off Topic
Planımızı hayata geçiriyoruz.
Image
► Show Spoiler
Post Reply

Return to “Tanigakure Yerleşkesi”