Birkaç gündür gözlem içerisindeyim. Aradığım av, Kurenai Takashi isimli bir shinobiydi. Onu gözlemlediğim ilk günü dışarıda geçirmişti, nereye gideceğini merak ediyordum. Bu yüzden, sessiz kalmamda fayda vardı, kimlerin yanına gideceğini ya da tek başına mı bir yolculuk ilerleteceğini bilmiyordum. Bu yüzden, belirli bir süre tanımıştım onun infazı için. Minimum olarak üç gün onu takip edecektim, daha fazlası gerekir miydi emin değildim. İlk günü dışarıda geçirmesinin ardından, gölgelerden takip etmeye devam ettim avımı. Gözlerden ırak bir arsa içerisine atılmış iki adet çadırdan bir tanesine girmiş, geceyi orada geçirmişti. Bu bilgi benim için önemliydi, zira orada neden iki adet çadır vardı onu bilmem gerekiyordu. Gördüğüm kadarıyla çadır içerisine herhangi bir eşya bırakılmamıştı, önünde, sağında, solunda veya arkasında hiçbir şey yoktu. Şimdilik, bomboş ama hazır bir çadır olarak görünüyordu gözüme. Tahminim, oraya birisinin geleceği yönündeydi, ancak orada kalacak mıydı, kalacaksa bile kaç gün geçirecekti bilmiyordum. Topladığım bilgileri boş defterime not ettim, onu cebime koyduktan sonra Takashi'nin çadıra girişini izledim. Geceyi çadırdan birkaç defa çıkararak geçirdi, bunların hepsi de ihtiyaç molası olarak görünüyordu. İlk gün için bir hareketlenme yoktu, sakin bir gün geçirilmişti.
Ancak üçüncü gün, yanına birisinin gelişiyle birlikte işler değişti. Yanında olan kişi, Osamu Tetsuya adlı bir shinobiydi. Bildiğim kadarıyla, kendisi kaçak bir Iryou-nin idi. İşlerin benim açımdan tek başıma çok zorlu olacağının farkına varmıştım ki, gözlerim bir detayı daha yakaladı. Benim gibi, avcı timinden birisi daha vardı; Yuriko Izumi. Izumi, güzel denilebilecek vücut hatlarına sahip, esmer bir kadındı. Aynı şekilde, onun da gözleri beni seçmiş olmalıydı, birbirimize yaklaşmamız uzun sürmedi. Burada ne aradığını, ne yaptığını sorgulamaya başladım. Bana avının Osamu Tetsuya adlı Iryou-nin olduğunu söyledi. Ben de ona Kurenai Takashi'yi aradığımı, ikisinin şuanda iki çadırla birlikte aynı ortamda vakit geçirdiklerini aktardım. İki gündür aktif olarak gözlem içerisinde olduğumu, Takashi'nin buradan birinci günün gecesinden itibaren uzaklaşmadığını söyledim. Izumi'nin elindeki bilgiler ise, Tetsuya'nın birkaç gündür yolculukta olduğu yönündeydi. Yolculuk sırasında mola vermekten çok kez kaçınmış, hızlı bir şekilde buraya ulaşma çabası içerisindeymiş. Neden bu kadar aceleci olduğu yönünde bir bilgi edinememiş. Benim elimde ise Takashi'ye ait bu tarz bir bilgi yoktu, zira adam gayet gevşek davranarak ilerlemişti. Normalde olması gerekenden erken döndüğü için olabilirdi bu durum.
// Dördüncü Gün
Üçüncü günün gecesi, normalde olduğumdan çok daha rahattım. Izumi ile iş birliği yaparak dönüşümlü bir şekilde nöbet tutmuştuk, uyumak için, enerjimi toplamak için güzel olmuştu. Sabahın erken vakitlerinde nöbet sırası bendeydi, Izumi'nin gözlerini açmasıyla birlikte birkaç saniyeliğine gözlerimi ona doğru kaydırdım, sonrasında geri çevirdim. Birkaç saniye boyunca uyanmasını ve ayılmasını bekledim, sonrasında direkt söze girdim.
"Sabaha karşı çadırın başındaki ateşte biraz sohbet ettiler. Ne konuştuklarını bilmiyorum. Bir saat kadar sürdü, sonrasında ikisi de çadırlarına geçtiler. Ağırlıklı olarak konuşan Takashi'ydi, el hareketlerinden çıkarttıklarıma göre bir plan anlatıyor gibi duruyordu. Gülmediler, ciddi bir yüz ifadesi vardı ikisinde de. Tetsuya ara ara konuşulanları onayladı, bazı noktalarda birkaç bir şey sordu ya da konuşmaya müdahale etti. Tahminime göre bir plan var, Takashi bunun detaylarını anlatıyor, Tetsuya'da onaylıyor veya soru soruyor."
"İnsan önce günaydın der, sonrasında görev konuşur."
"Günaydın."
Aramızda geçen kısa sohbet ve raporlamanın ardından, Izumi yanıma gelerek izlemeye başladı. Karnımızı doyurmak için kendi çantasından çıkarttığı yiyecekleri kemirmeye başladık. Bir yandan, ne zaman çadırdan çıkacaklarını bekliyordum sessizlik içerisinde. Sabaha karşı bir anda bir şeyler konuşup, çadırlarına dönmeleri hususunda ne düşüneceğimi bilmiyordum. Ne yapmaya çalıştıklarını tam olarak anlamıyordum ama, saldırıya geçmek için yavaştan hazırlıklara başlamamız gerektiği konusunda emindim. Yiyeceğimin dibini getirdikten sonra, Izumi'ye döndürdüm gözlerimi.
"Elindeki bilgiler tam olarak neler? Saldıracağımız zaman neye karşı dikkatli olmamız gerekiyor Tetsuya konusunda?"
"Bir Iryou-nin olduğuna bakma. Taijutsu konusunda oldukça yetenekli olduğunu biliyorum. Yumruk yumruğa bir dövüşme stili var, herhangi bir silah kullanmıyor. Oldukça kuvvetli olduğunu duydum. Bu yüzden, onun yumruğu ile karşılaşırsan, savuşturmaya çalışmak yerine kaçınman en mantıklısı olur. Takashi?"
"Takashi bildiğim kadarıyla Genjutsu ve Taijutsu odaklı dövüşüyor. Bir katana kullandığını biliyorum, öyle gelişigüzel savurmadığından eminim. Genjutsu konusunda Taijutsu'dan daha yetenekli. Yine de Taijutsu yetenekleri hafife alınacak düzeyde değil. Dikkatli olmak gerekiyor. Senin yeteneklerin neler? Ne yapabiliyorsun?"
Kadının suratında beliren yarım yamalak gülümseme ve bakışları değiştiğinde, bir esprinin ortaya çıkacağını anlamıştım. "Bu kadar hızlı mı davranırsın kadınlar konusunda?" Ağzından çıkan sorunun ardından oldukça donuk duran gözlerimi onun gözlerinin içine diktim. Esprisine nasıl bir karşılık vermem gerektiğini düşünüyordum, belki de bu kadar çok düşünmemeliydim. Hatta, cevap vermemeyi bile tercih edebilirdim. "Genellikle evet." diyerek cevap verdim. Izumi'nin garip gülüşü daha garip bir hal aldığında, gözlerimi tekrardan takipte olduğumuz ikiliye doğru çevirdim. Bu sırada, "Ben tekme odaklı dövüşüyorum. Taijutsu konusunda iyiyimdir." Diyerek konuya açıklık getirdi, ancak çok bir detay vermedi. Bunun sebebini anlamadım, yine de sormak istemedim. "Ben de Genjutsu üzerinde yetenekliyim, ancak Taijutsu yeteneklerimi de geliştirmeye çalışıyorum." Diyerek bilgi verdim. Tetsuya'nın çadırdan çıkıp, sönmüş odunların üstüne yeni odunlar attığını görüyorduk. Bir süre daha burada kalacakları belliydi, ateşi harlamak için niye ilkel tekniklere başvuruyordu onu anlamıyordum. İskemlesini düzeltmiş, hafiften harlamaya başlayan ateşe karşı ellerini uzatıyor, ara ara ise ellerini ağzına götürerek avcunun içerisine üflüyordu. Havanın ateş yakacak kadar soğuk olduğunun farkına varmamıştım.
Takashi'nin de çadırdan çıkması, yaklaşık bir saati bulmuştu. Yine burada tüm gün oturacakları hissiyatını alıyordum. Bu sefer, bir şey konuşmuyorlardı, oldukça sessiz bir şekilde oturuyorlardı. Bir kap içerisinden çıkarttıkları bir şeyi yemekle meşgullerdi. "Saldırıya geçelim." dedi Izumi. Bugün doğru gün müydü bilmiyorum ama onlar burayı terk etmeden avlamamız mantıklı olurdu. Belimde duran katanamın kabzasını sağ elimle sıkıca kavradım. "Takashi'yi ben alıyorum, Tetsuya sende." dedim. Başıyla beni onayladıktan sonra, bir süre daha bekledik. Parmaklarına doluşturduğu kunailere gözüm çarptı. Uzaktan hızla fırlatmayı düşünüyordu sanırım, ben de yerimden fırlayacak ve gafil avlayacaktım kafamdaki plana göre. Izumi'nin ilk hamleyi yapmasını mı beklemeliydim, yoksa harekete mi geçmeliydim emin değildim. Başımı ona doğru çevirdikten sonra kafamla onayladım, onun da onayını aldıktan sonra yerimden fırladım hızlıca. Benimle birlikte, yanımdan uçuşan kunailer hedefine doğru ilerliyordu, ancak asıl sıkıntı, Takashi'nin beni fark etmiş olmasıydı.
Takashi beni fark ettiği gibi, sol ayağıyla önündeki ateşi ve yanmakta olan odunları üzerime doğru fırlattı, soluma doğru seri bir hamle yaparak kaçsam da ona yetişmek konusunda başarısız olmuştum. Üstelik, bu durum kunailerin de hedefine tam olarak gidememesine sebep oluyordu. Tetsuya sadece bir kunainin hedefi olabilmişti, o da bacağına saplanmıştı. Bacağındaki kunaiyi hızla çıkarmış, Takashi'nin katanasını çekme süresi içinde üzerime doğru gelmeye başlamıştı, bir yumruğunu kaldırdığını gördüğüm anda bir kez daha kaçmayı veya katanamı hızla savurmayı düşünmüştüm, ancak Izumi'nin tekmesi adamın suratına patladığında, kendi hedefime odaklanmam gerektiğini anlamıştım.
Takashi ile aramda, bir katana çarpışması başlamıştı bile. Henüz katanamı ustaca kullanmak konusunda yeteneksizdim, yeni bir stili öğrenme konusunda yeni adımlar atıyordum. Yine de, elimden geleni ardıma koymamıştım. Bir süre çarpıştık, ona açabileceğim yarayı, açabileceğim kesiği açmıştım. Onun açılan yaralarıyla kısa bir geri çekilişi, Izumi'nin ne yaptığına bakmama yardımcı olmuştu, hiç tahmin etmediğim bir sahne ile karşılaşmayı beklemiyordum. Tetsuya, yumruklarıyla dövüşmüyordu, elinde bir katana vardı ve Izumi bu katanadan nasibini almış gibi duruyordu. Kötü olan kısımsa, Izumi'nin gerçekten tekmeleriyle dövüşüyor olmasıydı. Aralarındaki savaş aktif olarak devam ediyordu ve müdahale etmem gerektiğini fark etmiştim, tam dönmek üzereyken Takashi yeniden üzerime geliyordu. Müdahale etmemi istemediği her halinden belliydi. Bir şekilde burayı halledip oraya dönmeliydim, ancak katanamı aktif olarak kullanıyor olduğumdan, Genjutsu ile yardımcı olamıyordum.
Bir süre daha katanalarımızı çarpıştırdık onunla, içimdeki adrenalin ve stres gitgide büyüyordu. Izumi'nin buradan çıkıp çıkamayacağı konusunda endişeliydim. O an, o çaresiz durumun içerisinde içgüdüsel olarak çakramı gözlerime odaklamış ve Mujinme'nin gücünü aktif etmeyi başarmıştım istemsizce. Gözlerim, Tetsuya'nın üzerine gittiğinde, Shibou no Jutsu'yu kullanmış, sonrasında Takashi'ye dönerek birkaç hamleyle diz çökmesini sağlamıştım. Aldığı kesiklerin ve kanamanın sonucu, vücudu bitkin düşmüştü. Tetsuya'dan gelen çığlıklardan dolayı da onun Genjutsu etkisinde olduğunu anlamıştım. Katanamı düz bir hale getirmiş, son bir hamleyle boğazından geçirmiştim Takashi'nin, katanamı çıkardığım anda bedeninin yere düşme sesi, öldüğünün habercisiydi. Geriye kalan ise, Tetsuya'ydı.
Yerimden fırlayıp, Tetsuya'nın karışmış kafasına katanamın kabzasıyla hızlı bir vuruş yapmıştım, sağa doğru seken kafasına gelen tekme ile beraber yine bana doğru gelmiş, bu sefer katanamı boğazına gelecek şekilde savurmuştum. Kesilen boğazından akan kanların arasında kalan ayaklarıma baktım nefes alışverişimi düzenlemeye çalışarak. Birkaç saniye sonra, Izumi'nin diz çöküşü, katanamı hızlıca belime geri koymama sebep olmuştu. Aldığı yaraların boyutu büyüktü. Karnında derin bir kesik yarası vardı ve kanaması durmuyordu, göğsünde üç adet saplanma yarası vardı ve sırtının sağ tarafı uzun bir şekilde kesilmişti. Onu, kollarımın arasına aldım, ancak yapabileceğim pek fazla bir şey yoktu. Tetsuya hakkında yanlış bir bilginin toplanmış olması belki onun hatasıydı, belki değildi. Sonuçta, bir bilginin yanlışlığı, bir canın gitmesine sebep oluyordu. Bir elini tutmuş, ölene kadar başında beklemiştim Izumi'nin. Gözlerini bu hayata yumduğunda, onu sakince yere bıraktım. Burada daha fazla bir işim kalmamıştı. Keşfetmem gereken daha başka şeyler vardı, peşine düşmem gereken başka avlar...
Arkama bile bakmadan yürümeye başladım geldiğim yöne doğru.
"Bilgi, güçtür Izumi. Güçsüz durumda kalmanı istemezdim."
- Naruto | Yeni Jenerasyon Role Play Alanları Sınırdışı Bölgeler Diğer Köyler
- Search
-
- It is currently April 23rd, 2025, 2:25 pm
- All times are UTC+03:00
[Geçmiş] Yanlış Bilgi
Diğer gizli ninja köyleri.
- Jin Ryoken
- Ishigakure
- Künye:
[Geçmiş] Yanlış Bilgi
Post by Jin Ryoken » March 27th, 2025, 3:52 pm

► Show Spoiler
Künye
İsim: Jin Ryoken
Boy: 1.87
Kilo: 90
Element: Katon
Köy: Ishigakure
Seviye: B - Rank
Rütbe: Jounin
Nam: Sanrı
Puanlar
GP: 0
VP: 29
PP: 5
Linkler
Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Teknik Geliştirme
Teknik Yaratma
Mod Yaratımı
Efsanevi Yaratık Kaydı
Güç: D
Çeviklik: D
Kondisyon: D
Potansiyel: D
Varlık: A
Zeka: A
Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: F
[Çeviklik] El Hassasiyeti: F
[Çeviklik] Saklanma: F
[Kondisyon] Form: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: E+
[Varlık] Empati: F
[Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: F
[Zeka] İzcilik: F
[Zeka] Bilim: F
Teknikler
Genjutsu: Rishuu, C Rank
Genjutsu: Shibou no Jutsu, B Rank
Genjutsu: Magen: Bunshin, B Rank
Genjutsu: Jigoku Gouka, B Rank
Genjutsu: Jubaku Satsu, B Rank
Genjutsu: Kuroshiki, D Rank
Genjutsu: Cehennemin Mührü, S Rank
Genjutsu: Altı Ayna, S Rank
Stiller ve Kabiliyetler
Stil: Shigure, B Rank
Yönelimler
Sensör: Meishou-dou, A Rank
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Savaşın Şöleni, Nadide Ekipman
Özellikler
İsim: Jin Ryoken
Boy: 1.87
Kilo: 90
Element: Katon
Köy: Ishigakure
Seviye: B - Rank
Rütbe: Jounin
Nam: Sanrı
Puanlar
GP: 0
VP: 29
PP: 5
Linkler
Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Teknik Geliştirme
Teknik Yaratma
Mod Yaratımı
Efsanevi Yaratık Kaydı
Güç: D
Çeviklik: D
Kondisyon: D
Potansiyel: D
Varlık: A
Zeka: A
Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: F
[Çeviklik] El Hassasiyeti: F
[Çeviklik] Saklanma: F
[Kondisyon] Form: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: E+
[Varlık] Empati: F
[Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: F
[Zeka] İzcilik: F
[Zeka] Bilim: F
Teknikler
Genjutsu: Rishuu, C Rank
Genjutsu: Shibou no Jutsu, B Rank
Genjutsu: Magen: Bunshin, B Rank
Genjutsu: Jigoku Gouka, B Rank
Genjutsu: Jubaku Satsu, B Rank
Genjutsu: Kuroshiki, D Rank
Genjutsu: Cehennemin Mührü, S Rank
Genjutsu: Altı Ayna, S Rank
Stiller ve Kabiliyetler
Stil: Shigure, B Rank
Yönelimler
Sensör: Meishou-dou, A Rank
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Savaşın Şöleni, Nadide Ekipman
Özellikler
Garabet
Ryoken'in sol kolu omuzdan itibaren normal değildir. Dışarıdan bakıldığında kararmış ve çürümüş olarak görünür, ancak tamamen işlevseldir. Kol acı veya dokunma hissinden mahrumdur. Ryoken kolu ile bir şeyi tuttuğunu anlayabilir ancak yüzey dokusu ve sıcaklığı gibi detaylara vakıf olamaz. Elin tırnakları pençe şeklindedir.
Kola çakra verildiğinde bir insanın veya derisi kalın olmayan bir hayvanın eti kopartılabilir. Koparma işlemi, çakranın yönlendirilmiş olduğu elin deriye teması ile başlar. Elden çıkan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, deriyi çürüterek eti normalden daha yumuşak bir kıvama getirir. Bu sayede pençeye benzer el yapısı sayesinde çürüyerek yumuşamış olan et koparılabilir. Daha kalın derisi olan canlılar açısından ise, çürüme işleminin gerçekleşmesi daha uzun süreceği için, temas süresinin de arttırılması gerekir.
Etin koparılması halinde, kopan kısımda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı ince bir tabaka olarak varlığını korur. Bu sayede kopan kısımdan dışarı kan sızmaz, kişi acı hissetmez, önemli bir kas dokusu zarar görmediği sürece hareket sınırlaması olmaz. Koparılan kısma yapışmış olan bu sıvı, bir kaç dakika sonunda çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sıvının yok olması halinde, et kopmasına bağlı yaşanması gereken bütün semptomlar varlığını göstermeye başlar.
Kola çakra verilmesi neticesinde oluşan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı katı cisimlerin çürümesinde de kullanılabilir. Ancak bu çürüme işlemi, katı cismin boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Avuç büyüklüğünde bir taşın çürütülerek yok edilmesi bir dakikadan az sürecekken kalın bir duvarın çürütülerek yok edilmesi bir saati bulabilir.
Kola verilen çakra sayesinde, kullanıcı vücudunda oluşan herhangi bir yarayı geçici olarak iyileştirebilir. Kullanıcı elini yarasına temas ettirdiği anda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı yarayı kapatmaya başlar. Temas ne kadar uzun sürerse, yara üzerindeki yayılma artar. Küçük kesiklerde sadece temas etmek yaranın geçici olarak iyileştirilmesi için yeterli olsa da, daha derin yaralanmalarda temas süresinin uzatılması gerekmektedir. Yaranın üzerinde ince bir tabaka olarak yayılan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, bir kaç dakika boyunca oluşan yaranın yaratacağı semptomları ortadan kaldırır. Ancak yaralanma önemli bir kas dokusunda ise, kullanıcının hareket kabiliyeti kısıtlanır, sadece kan sızması ve acı hissetmeme gibi durumlar varlığını korur. Kullanıcı tarafından söz konusu sıvı tekrar tekrar yenilenebilir, ancak her bir yenileme çakra harcar. Bir kaç dakika sonunda ise, siyah ve yopun kıvamlı jölemsi sıvı çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sonrasında yaranın boyutuna göre oluşturacağı semptomlar kendisini gösterir.
Kolun aldığı yaralar otomatik olarak iyileşir. Basit kesiler bir kaç saat içerisinde kapanırken kolun tamamen kopması bir haftaya kadar onun iyileşmesini uzatabilir. Kopma veya parçalanma durumlarında açık yaralardan sürekli siyah jölemsi bir sıvı salgılanır. Bu sıvı buharlaştıkça arkasında yeni, çürümüş ve kararmış et parçaları bırakır. İyileşmeye kemikler dahildir.
Kol bazı durumlarda -özellikle çok kullanıldığında veya bütünlüğü bozulup iyileştiğinde- kuruyup çatlamaya başlar. Bu onun özelliklerinin kuvvetini düşürür. Başka bir insanın kanı ile pansuman yapılarak kol eski kudretine geri kavuşturulabilir.
Karakter siyah, kumaştan bir kol korumalığına sahiptir. Bu korumalığı takarak kolunun doğal olmayan görüntüsünü gizleyebilir. Korumalık takılıyken kolun bütün özellikleri bastırılmış olur, buna iyileşmesi dahildir. Kolluğun üzerinde, omuz kısmında beyaz bir Ishigakure sembolü bulunmaktadır. Kumaşın üzerinde çeşitli mühürleme sembolleri bulunmaktadır. Bu semboller de siyah olduğu için yakından bakılmadığı sürece anlaşılmaları zordur.
Bu kol herhangi bir şekilde GP veya PP harcayarak geliştirilemez.
Ryoken'in sol kolu omuzdan itibaren normal değildir. Dışarıdan bakıldığında kararmış ve çürümüş olarak görünür, ancak tamamen işlevseldir. Kol acı veya dokunma hissinden mahrumdur. Ryoken kolu ile bir şeyi tuttuğunu anlayabilir ancak yüzey dokusu ve sıcaklığı gibi detaylara vakıf olamaz. Elin tırnakları pençe şeklindedir.
Kola çakra verildiğinde bir insanın veya derisi kalın olmayan bir hayvanın eti kopartılabilir. Koparma işlemi, çakranın yönlendirilmiş olduğu elin deriye teması ile başlar. Elden çıkan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, deriyi çürüterek eti normalden daha yumuşak bir kıvama getirir. Bu sayede pençeye benzer el yapısı sayesinde çürüyerek yumuşamış olan et koparılabilir. Daha kalın derisi olan canlılar açısından ise, çürüme işleminin gerçekleşmesi daha uzun süreceği için, temas süresinin de arttırılması gerekir.
Etin koparılması halinde, kopan kısımda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı ince bir tabaka olarak varlığını korur. Bu sayede kopan kısımdan dışarı kan sızmaz, kişi acı hissetmez, önemli bir kas dokusu zarar görmediği sürece hareket sınırlaması olmaz. Koparılan kısma yapışmış olan bu sıvı, bir kaç dakika sonunda çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sıvının yok olması halinde, et kopmasına bağlı yaşanması gereken bütün semptomlar varlığını göstermeye başlar.
Kola çakra verilmesi neticesinde oluşan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı katı cisimlerin çürümesinde de kullanılabilir. Ancak bu çürüme işlemi, katı cismin boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Avuç büyüklüğünde bir taşın çürütülerek yok edilmesi bir dakikadan az sürecekken kalın bir duvarın çürütülerek yok edilmesi bir saati bulabilir.
Kola verilen çakra sayesinde, kullanıcı vücudunda oluşan herhangi bir yarayı geçici olarak iyileştirebilir. Kullanıcı elini yarasına temas ettirdiği anda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı yarayı kapatmaya başlar. Temas ne kadar uzun sürerse, yara üzerindeki yayılma artar. Küçük kesiklerde sadece temas etmek yaranın geçici olarak iyileştirilmesi için yeterli olsa da, daha derin yaralanmalarda temas süresinin uzatılması gerekmektedir. Yaranın üzerinde ince bir tabaka olarak yayılan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, bir kaç dakika boyunca oluşan yaranın yaratacağı semptomları ortadan kaldırır. Ancak yaralanma önemli bir kas dokusunda ise, kullanıcının hareket kabiliyeti kısıtlanır, sadece kan sızması ve acı hissetmeme gibi durumlar varlığını korur. Kullanıcı tarafından söz konusu sıvı tekrar tekrar yenilenebilir, ancak her bir yenileme çakra harcar. Bir kaç dakika sonunda ise, siyah ve yopun kıvamlı jölemsi sıvı çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sonrasında yaranın boyutuna göre oluşturacağı semptomlar kendisini gösterir.
Kolun aldığı yaralar otomatik olarak iyileşir. Basit kesiler bir kaç saat içerisinde kapanırken kolun tamamen kopması bir haftaya kadar onun iyileşmesini uzatabilir. Kopma veya parçalanma durumlarında açık yaralardan sürekli siyah jölemsi bir sıvı salgılanır. Bu sıvı buharlaştıkça arkasında yeni, çürümüş ve kararmış et parçaları bırakır. İyileşmeye kemikler dahildir.
Kol bazı durumlarda -özellikle çok kullanıldığında veya bütünlüğü bozulup iyileştiğinde- kuruyup çatlamaya başlar. Bu onun özelliklerinin kuvvetini düşürür. Başka bir insanın kanı ile pansuman yapılarak kol eski kudretine geri kavuşturulabilir.
Karakter siyah, kumaştan bir kol korumalığına sahiptir. Bu korumalığı takarak kolunun doğal olmayan görüntüsünü gizleyebilir. Korumalık takılıyken kolun bütün özellikleri bastırılmış olur, buna iyileşmesi dahildir. Kolluğun üzerinde, omuz kısmında beyaz bir Ishigakure sembolü bulunmaktadır. Kumaşın üzerinde çeşitli mühürleme sembolleri bulunmaktadır. Bu semboller de siyah olduğu için yakından bakılmadığı sürece anlaşılmaları zordur.
Bu kol herhangi bir şekilde GP veya PP harcayarak geliştirilemez.
Jump to
- RPGTürk
- ↳ Duyurular
- ↳ Sorular ve Öneriler
- ↳ Rehberler
- ↳ Temel Rehberler
- ↳ Yönelim Rehberleri
- Oyuncu Kaynakları
- ↳ Rehberler
- ↳ Temel
- ↳ Gelişim
- ↳ Yönelim