Köşe Masa #2
- Kasumikage Teki
- Kusagakure

Re: Köşe Masa #2
Valla 1 tane bile yok fjskdkZasetsu wrote: ↑March 4th, 2025, 10:20 amSaçında beyaz olmadığını mı iddaa ediyorsun?Kasumikage Teki wrote: ↑March 3rd, 2025, 4:17 pmSonunda Teki'nin saçları canon bir şekilde beyazlayabilecek. Ondan önce benimkiler beyazlayacak diye çok korkuyordum dflkjgklsdfgl
Bence var. Bende de var. Olmalı.![]()

毒
► Show Spoiler
- Kitamura Susumu
- Kusagakure

- Moriai Jouichirou
-Satılık-
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Enayi matarası
Zehir koydum içine
Bedavaya aldım enayiden
Bunu biri vermişti bana
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Enayi matarası
Zehir koydum içine
Bedavaya aldım enayiden
Bunu biri vermişti bana

- Kasumikage Teki
- Kusagakure

Moriai Jouichirou wrote: ↑March 17th, 2025, 11:52 am-Satılık-
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Az Kullanılmış Matara
Enayi matarası
Zehir koydum içine
Bedavaya aldım enayiden
Bunu biri vermişti bana
lütfen ben alabilir miyim

毒
► Show Spoiler
- Moriai Jouichirou
BUBİRİSYANMESAJIDIR
Hiç mi vicdan yok ulan sizde. Hiç mi vicdan yok. Götümüze don vermeden bizi göreve gönderdiniz, yaparsınız aslansınız kaplansınız dediniz. Afedersin ama bir bok bile söylemeden bizi savaşa gönderdiniz. Çoluğu çocuğu savaşa gönderdiniz, ne anlar ya bu çocuk ya bu genin lan bu ne anlar savaştan. Bir de yanımıza npc verdiniz abuk sabuk konuşuyo. Oradan biri geliyo al diyo bunu iç diyo, alıyorum içiyorum zehir çıkıyo. Kıvranıyorum kıvranıyorum, ölümlerden geri dönüyorum. Sabaha kadar kustum ya ben, sabaha kadar. Haru beni çuvalmışım gibi taşıdı ya yanında, kolum kalkmıyo neden? Neden acaba karı bana iç bunu diyo, ben niye içiyorum ülkem için vatanım için. Vatan toprağı dedik, savunuruz dedik, başımıza gelmeyen kalmadı. NPC geliyo sen önden git sana bir şey olmaz diyolar ben 20 tane adamın arasına giriyorum bir bakıyorum hepsi düşman. Ben tek başıma karargah basıyorum, ben geninim ya. Olacak iş değil kardeşim bu. Böyle olmaz, böyle yönetim olmaz. Hepsi bitiyo ben köyüme dönüyorum. Ölmeden. Özellikle söylüyorum bak ölmeden. Geliyorum inzivaya çekiliyorum. Biraz kendi işlerim vardı onları hallettim, ufak tefek al sat işleri falan. Geri geliyorum 3 yıl timeskip var diyolar. Sana hiç bir ödül yok diyolar. Birileri ödüller alıyolar, benim kanımda hala zehir var ya. Ben daha kazandığım PP'leri harcayamadan sen yoksun diyolar. PP ver diyorum o yok diyo, gp yok mu diyorum o da yok diyo. Varlık puanı varmış onu ver diyorum o hiç olmaz diyo. Versene abi bi şey bana da, plaket ver. Muhtara gittim, muhtardan bi yazı almaya çalıştım onu da vermediler. Ben bu savaşa katılmadım mı arkadaşım, bu memleket için bu vatan için canımı ortaya koymadım mı. Onursal ödül yok mu, katılım evrağı, herhangi bir şey ya. Nişan takın bari diyorum, sen evli değil misin diyo. Abi ben onu mu diyorum. PP verin diyorum muhtardan yazı bile alamıyorum. Buradan Kusa yönetimine açık mektubumdur, acilen benim sorunumu çözün abi. Muhtarlığın önünde bekliyorum, yemin ederim olay çıkarırım. Belediyeye giderim orada bağırırım. Bırakın lan beni ibneler.
- Kitamura Susumu
- Kusagakure

AMINA KODUUM DAHA CHUUNİN OLDUĞUNU HATIRLAMIYOSUN GENİNİM DE GENİNİM YAZMIŞSIN YÜRÜ GİT LAN BURDAN ZATEN NASIL YAZDIYSAN ALINTIYA DA ALAMADIM Bİ TÜRLÜ PÜ AmkMoriai Jouichirou wrote: ↑March 18th, 2025, 9:42 amBUBİRİSYANMESAJIDIRHiç mi vicdan yok ulan sizde. Hiç mi vicdan yok. Götümüze don vermeden bizi göreve gönderdiniz, yaparsınız aslansınız kaplansınız dediniz. Afedersin ama bir bok bile söylemeden bizi savaşa gönderdiniz. Çoluğu çocuğu savaşa gönderdiniz, ne anlar ya bu çocuk ya bu genin lan bu ne anlar savaştan. Bir de yanımıza npc verdiniz abuk sabuk konuşuyo. Oradan biri geliyo al diyo bunu iç diyo, alıyorum içiyorum zehir çıkıyo. Kıvranıyorum kıvranıyorum, ölümlerden geri dönüyorum. Sabaha kadar kustum ya ben, sabaha kadar. Haru beni çuvalmışım gibi taşıdı ya yanında, kolum kalkmıyo neden? Neden acaba karı bana iç bunu diyo, ben niye içiyorum ülkem için vatanım için. Vatan toprağı dedik, savunuruz dedik, başımıza gelmeyen kalmadı. NPC geliyo sen önden git sana bir şey olmaz diyolar ben 20 tane adamın arasına giriyorum bir bakıyorum hepsi düşman. Ben tek başıma karargah basıyorum, ben geninim ya. Olacak iş değil kardeşim bu. Böyle olmaz, böyle yönetim olmaz. Hepsi bitiyo ben köyüme dönüyorum. Ölmeden. Özellikle söylüyorum bak ölmeden. Geliyorum inzivaya çekiliyorum. Biraz kendi işlerim vardı onları hallettim, ufak tefek al sat işleri falan. Geri geliyorum 3 yıl timeskip var diyolar. Sana hiç bir ödül yok diyolar. Birileri ödüller alıyolar, benim kanımda hala zehir var ya. Ben daha kazandığım PP'leri harcayamadan sen yoksun diyolar. PP ver diyorum o yok diyo, gp yok mu diyorum o da yok diyo. Varlık puanı varmış onu ver diyorum o hiç olmaz diyo. Versene abi bi şey bana da, plaket ver. Muhtara gittim, muhtardan bi yazı almaya çalıştım onu da vermediler. Ben bu savaşa katılmadım mı arkadaşım, bu memleket için bu vatan için canımı ortaya koymadım mı. Onursal ödül yok mu, katılım evrağı, herhangi bir şey ya. Nişan takın bari diyorum, sen evli değil misin diyo. Abi ben onu mu diyorum. PP verin diyorum muhtardan yazı bile alamıyorum. Buradan Kusa yönetimine açık mektubumdur, acilen benim sorunumu çözün abi. Muhtarlığın önünde bekliyorum, yemin ederim olay çıkarırım. Belediyeye giderim orada bağırırım. Bırakın lan beni ibneler.
- Kurosawa Haru
- Kusagakure

- Kurosawa Haru
- Kusagakure