Pardon, hesabı şu masaya taşıyabilir miyiz? Evet evet, şu alın bantlı arkadaşın arkasındaki. Teşekkürler.
Köşe Masa #2
Köşe Masa #2
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Re: Köşe Masa #2
BAYRAM MI BE BUGÜN BAYRAM MI? HASRET BİTTİ ÇILDIRYORUM ŞU ANDA MASA BAŞINDA

毒
► Show Spoiler
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Sonunda Teki'nin saçları canon bir şekilde beyazlayabilecek. Ondan önce benimkiler beyazlayacak diye çok korkuyordum dflkjgklsdfgl

毒
► Show Spoiler
- Kitamura Susumu
- Kusagakure
OLM SIRF SANA HABER VERMEK İÇİN TWİTTER HESABIMI GERİ AÇACAKTIM NEREDEYSE. ŞU AN BUNA GEREK KALMADAN SİTEYİ FARK ETTİĞİN İÇİN O KADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAMKasumikage Teki wrote: ↑March 3rd, 2025, 10:43 amBAYRAM MI BE BUGÜN BAYRAM MI? HASRET BİTTİ ÇILDIRYORUM ŞU ANDA MASA BAŞINDA
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
DAFLKJGDSKJFLS Geçenlerde bakmıştım siteye "mama yediriliyor" şeyi vardı. Onu gördüm bi umut yüklendi ve sonra hemen düzenli kontrol etmeye başladım sdflkdlk HASRET BİTTİ! YİNE VE HEP BURDAYIZ. BURANIN BAĞIMLISIYIMKitamura Susumu wrote: ↑March 3rd, 2025, 6:11 pmOLM SIRF SANA HABER VERMEK İÇİN TWİTTER HESABIMI GERİ AÇACAKTIM NEREDEYSE. ŞU AN BUNA GEREK KALMADAN SİTEYİ FARK ETTİĞİN İÇİN O KADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAMKasumikage Teki wrote: ↑March 3rd, 2025, 10:43 amBAYRAM MI BE BUGÜN BAYRAM MI? HASRET BİTTİ ÇILDIRYORUM ŞU ANDA MASA BAŞINDA

毒
► Show Spoiler
- Kurosawa Haru
- Kusagakure
- Kita Usagi
- Ishigakure
Usagi ile birlikte. Yeni bi teknik aldı keyifli zamanlar geçiriyolar. Teknik detayını sorma
► Show Spoiler
Saçında beyaz olmadığını mı iddaa ediyorsun?Kasumikage Teki wrote: ↑March 3rd, 2025, 4:17 pmSonunda Teki'nin saçları canon bir şekilde beyazlayabilecek. Ondan önce benimkiler beyazlayacak diye çok korkuyordum dflkjgklsdfgl
Bence var. Bende de var. Olmalı.

- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Time skip öncesi ve sonrası Kasumikage Teki (yıllardır atmayı beklediğim o görsel)

毒
► Show Spoiler