Kita Usagi wrote: ↑April 1st, 2019, 5:25 pm
"
Bir çoğu varolan hayvanların zeki ve büyük versiyonları olarak görünürler, lâkin istisnalar da mevcuttur." Diye yazıyor konuda. Yani gerçek hayvan görünümde olmayıp, atıyorum Çin Ejderi tarzında yaratıklarda var sonucu çıkartıyorum ben bu yazıdan. Eğer öyle değilse bu sorumu direk yoksayabilirsiniz. Eğer doğru sonuca vardıysam, RP-in olarak arasak tarasak, bu tip gerçek dışı yaratıklar ile kontrat kurabiliyor muyuz?
Normal şartlar altında günümüzde bulunan, gerçek hayvanlardan türetilmiş yaratıkları almanıza izin var. Daha egzotik yaratıklar aramak için her zaman maceraya atılma opsiyonunuz mevcut.
Kita Usagi wrote: ↑April 1st, 2019, 5:25 pm
"
Bir çoğu varolan hayvanların zeki ve büyük versiyonları olarak görünürler, lâkin istisnalar da mevcuttur." Diye yazıyor konuda. Yani gerçek hayvan görünümde olmayıp, atıyorum Çin Ejderi tarzında yaratıklarda var sonucu çıkartıyorum ben bu yazıdan. Eğer öyle değilse bu sorumu direk yoksayabilirsiniz. Eğer doğru sonuca vardıysam, RP-in olarak arasak tarasak, bu tip gerçek dışı yaratıklar ile kontrat kurabiliyor muyuz?
"
Naruto evreninde oyuncu karakterleri efsanevi yaratıklar ile kontrat yapabilir ve onları istedikleri zaman çağırabilirler. Kontrat sayısında bir sınırlama yoktur, herhangi bir seviyeden kullanıcının istediği kadar yaratığı olabilir, prestij puanını ödediği sürece. Oyuncular kontrat hayvanları için önce bir seviye belirler, ardından aşağıdaki "yaratık kartı"'nı doldurur" diye yazıyor. Bu bağlamda bir karakterin birden fazla hayvan türüyle kontrat yapması mümkün? Seride hatırladığım kadarıyla aynı anda sadece bir hayvan türüyle kontrat yapılabiliyordu. Uchiha Sasuke'nin istisnai olarak 2 hayvan türüyle kontratı vardı ama onları da aynı anda kullanmıyordu. Birde Pain'in birden fazla hayvanı vardı ama o da hatırladığım kadarıyla Rinnegan ile alakalı bir şeydi.
Yani sorum şu ki, oynattığımız karakterlerimiz aynı anda birden fazla hayvan türüyle kontrat sağlayabiliyor mu? Ya da sonradan Kontrat değişimi tarzı bir şey mümkün mü? Örnek vermek gerekirse, kurbağa ile kontratım var, kurbağayı kullandım kullandım, sonra kurbağa ile olan kontratı yok edip yerine kartal ile kontrat aldım?
Birden fazla hayvan türü ile kontrat yapabildiğiniz varsayılıyor. Ödediğiniz PP'ler hayvanlar ile olan kişisel anlaşmanızı temsil ediyor, tür ile bir alakası yok. Yani bir kişi aynı anda C - Rank bir kediye, B - Rank bir köpeğe, C - Rank bir eşeğe, A - Rank'da bir ata sahip olabilir
her birinin ayrı ayrı PP'sini ödediği sürece. Bir sıkıntı bulunmuyor bu hususta, kontrat bozmanıza veya hayvan değiştirmenize gerek yok.
Kotegawa Ooki wrote: ↑May 5th, 2019, 3:35 pm
Dükkandan bir eşya yerine bir hizmette alınabilir mi? Örneğin kılıcımız hasar gördü. Onu tamir ettirebilir miyiz?
Evet, yapabilirsiniz. Genelde eşyanın hasar durumuna göre, eşyanın belirli bir yüzdesini kullanabilirsiniz fiyat olarak. Az yada çok görülürse onay sırasında değiştirilir.
Kotegawa Ooki wrote: ↑May 5th, 2019, 3:35 pm
Dükkandan kitap, parşömen yada benzeri şeyler alınabilir mi? Bunların rp içinde bir etkisi olur mu? Çok spesifik bir örnek vermek gerekirse "
Taijutsu Tarihi " diye bir kitap alıp Judaichi hakkında araştırma yapmam mümkün mü? Yada köyle ilgili bir tarih kitabı alıp oyuncuların bilmediği ama saklıda olmayan köyle ilgili bazı şeyleri öğrenmem mümkün mü?
Bu tarz kitapları veya dökümanları dükkandan almak yerine RP içerisinde varlığını teyit etmeniz gerekiyor. Ardından RP içerisinde gerekli ücreti ödeyip alabilirsiniz.