Sorularınız
Re: Sorularınız
Bu özgeçmiş ve Chunnin sınavı ilişkisinde belli olaylar sebebi ile sınavların yarım kaldığı yazıyor. Kendi karakterimiz sınavın gidişatını korumak için belli bir sebepten, belli bir yere yara aldı gibi bize bağlı ufak kurgular ekleyebiliyor muyuz? En basitinden önceki sınavdan kalmış, bu sınavı da protesto etmek isteyen bir genin durdururken edinilen yara gibi, tamamen bizim kurguladığımız ufak şeyler mümkün mü?
Ufak bir ekleme: Sitedeki avatar boyutları nedir?
Ufak bir ekleme: Sitedeki avatar boyutları nedir?

I'm Kita Usagi's bitch.
Chuunin Sınavı belli olay sebebiyle yarım kalmıyor, yapılıyor ve tamamlanıyor. Bu sınav esnasında bazı aksaklıklar yaşanıyor ve sizler de bunların üstesinden geliyorsunuz. İlk önce bu konuda hemfikir olalım.Jirou Ryu wrote: ↑September 1st, 2018, 10:18 pmBu özgeçmiş ve Chunnin sınavı ilişkisinde belli olaylar sebebi ile sınavların yarım kaldığı yazıyor. Kendi karakterimiz sınavın gidişatını korumak için belli bir sebepten, belli bir yere yara aldı gibi bize bağlı ufak kurgular ekleyebiliyor muyuz? En basitinden önceki sınavdan kalmış, bu sınavı da protesto etmek isteyen bir genin durdururken edinilen yara gibi, tamamen bizim kurguladığımız ufak şeyler mümkün mü?
Sınav içindeki bu "bazı aksaklıklar" karakterinizin özgeçmişinde yaratacağınız kurgular ile açıklanabilir. Ancak bu yaşanan olaylar, genele yansıyacak nitelikte olmamalıdır. Diğer bir deyişle, sizin dışınızdaki karakterlerin ve özellikle evrenin bundan etkilenmemesi gerekmektedir. Verdiğiniz örnek üzerinden gidersek, söz konusu genin herhangi bir aksiyona girmeden tarafınızca engellenmiş ise, bu özgeçmişinizde yer alabilir. Ancak bu genin bir Kage'ye veyahut sınav içerisindeki bir öğrenciye saldırırken durdurmanız durumu özgeçmişinize eklenemez.
.
"Kral, ben zaten son paragrafta yazdığın şeyleri bi' önceki tur görmemiş miydim?"
"Bu bir niye pasiflik vermiş AQ mesajı değil."
.
"Kral, ben zaten son paragrafta yazdığın şeyleri bi' önceki tur görmemiş miydim?"
.
144x250
- Haizara Shiri
- Hitsujikai Waru
Şu ibare başlangıç için geçerli midir acaba?Kaçakların namı daha kolay yolunu bulur ve yayılır. Konu sonu ödüllerinde normal karakterlere göre daha fazla PP kazanma şansına sahiptirler.
edit: bu değil, Dükkan'daki yüzde yirmi indirim olayı.

Evet, başlangıçta da indirimli alıyorsunuz.Hitsujikai Waru wrote: ↑September 1st, 2018, 11:01 pmŞu ibare başlangıç için geçerli midir acaba?Kaçakların namı daha kolay yolunu bulur ve yayılır. Konu sonu ödüllerinde normal karakterlere göre daha fazla PP kazanma şansına sahiptirler.
edit: bu değil, Dükkan'daki yüzde yirmi indirim olayı.
- Hitsujikai Waru
İki sorum olacak kaçak şinobiler hakkında;
- Diyelim ki biz yedi ay önce köyden kaçtık, Bingo Kitabı forumundaki karakterler bizim elimizdeki outdated Bingo Kitabı'nda da bulunmakta mı? Mesela Urena ve Sozen'in uzunca bir süredir köy dışı faaliyet gösterdiği belirtilmiş ancak Ayako'nun yedi aydan kısa bir süredir kaçak olma ihtimali var.
- Kaçak shinobilerin ilk konularının belirli bir sınır içinde başlaması zorunlu mu? Örnek olarak ben bir Kusagakure kaçağıyım; ben Kusagakure sınırları içinde başlamak zorunda mıyım, yoksa kaçak olduğum yedi ay içinde örnek olarak Ishigakure veya Amegakure sınırları içerisine geçiş yapmış olabilir miyim?

Bingo kitabını herkesin cebindeki bir kitap olarak düşünmemeniz gerekiyor. Bu kitaplar genel olarak köyler tarafından tutulan kitaplardan ibarettir. Kaçaklar şu anda bu kitaplardaki bilgilere haiz olarak devam eder, ancak ilerleyen zamanlarda Bingo kitabına yapılacak düzenlemeler için kaçakların araştırma yapması gerekebilirHitsujikai Waru wrote: ↑September 2nd, 2018, 1:34 pmDiyelim ki biz yedi ay önce köyden kaçtık, Bingo Kitabı forumundaki karakterler bizim elimizdeki outdated Bingo Kitabı'nda da bulunmakta mı? Mesela Urena ve Sozen'in uzunca bir süredir köy dışı faaliyet gösterdiği belirtilmiş ancak Ayako'nun yedi aydan kısa bir süredir kaçak olma ihtimali var.
Büyük ülkeler dışında kalan bölgelerde ilk konularınıza başlayabilirsiniz. Buraya nasıl ve ne şekilde geldiğinizi de bu konularda anlatabilirsiniz.Hitsujikai Waru wrote: ↑September 2nd, 2018, 1:34 pmKaçak shinobilerin ilk konularının belirli bir sınır içinde başlaması zorunlu mu? Örnek olarak ben bir Kusagakure kaçağıyım; ben Kusagakure sınırları içinde başlamak zorunda mıyım, yoksa kaçak olduğum yedi ay içinde örnek olarak Ishigakure veya Amegakure sınırları içerisine geçiş yapmış olabilir miyim?
.
.
.
- Matsuoka Sojuro
Gm - Naruto wrote:Kaçaklar standart ekipmanları daha ucuza karaborsadan edinebilirler. Dükkandan yapacakları her alışveriş %20 indirimlidir.
Bu indirimi özel yaratım eşyalarında görebiliyor muyuz? Yoksa sadece standart ekipmanları satın alırken uygulanan bir şey midir?