Ağzımdan dökülen her bir kelimeden sonra, adamın gözlerindeki hayal kırıklıklarını görebiliyordum. Yaşadığı duygular sanki bir hiçmiş gibi yok olmaya başlıyordu. En baştaki hevesini göremiyordum. Sorduğum soruya karşılık, hayır cevabını verse bile ona inanmıyordum. Gerçekleri halka sunmak istemesinin yanlış bir tarafı yoktu, yanlış olan kendisiydi. Bizlerin neler için neler yaptığını bilmiyor gibiydi, özellikle Konoha'da yaşadığım olayı anlatsam sanırım film çekmek değil, buradan kusarak giderdi.
Chisa ise daha değişik bir konuşmayla reddediyordu adamı. Bazı yerlere hak verebiliyordum, Chisa ise benden oldukça farklı düşünüyordu. Farklı bir insan, farklı bir kişiliği vardı. Güzel ve temiz bir kalbe sahip gibi duruyordu. Harcanabilecek bir insan karakteri, umarım kimse bu şekilde düşünmez Chisa. İnsanları koruyamadığı için kendinden nefret eden biri, oldukça ilginç geliyordu bana. Hiç kimseyi koruyamadım diye vicdan azabı çekmedim sanırım, hatta birini özellikle korudum mu hatırlamıyorum bile. Oldukça garip, oldukça.
Chisa'ya cevap verirken, bizleri neyin ikna edebileceğini söylüyordu. Doğru, ün, şöhret veya para beklemiyorduk. Belki biraz şöhret bekliyor olabilirdim ama, bu şekilde olmamalıydı. Fikrimiz değişmeyecekse durumu uzatmamamız gerektiğini kendisi de belirtiyordu. Hatta görev hakkında ödeme yapmış, başarılı olduğumuza dair mektup bile yollamış. Adam bana doğru yaklaşıp, arkadaşlarıma uyacağımı, kesin oynayıp oynamayacağımı sordu. Geninlere ise tekrardan sorduktan sonra, beklemeye başladım. Geninler oldukça tedirgin durumdaydı, özellikle muhattap olmaları gerekince biraz daha gerilmişlerdi. Rei oldukça garip bir durumdaydı, Tsugi ise bir bana birde Chisa'ya bakıyordu. Geninlerin yerine Chisa'nın karar alacağı belliydi.
Chisa çocukları rahatlatmak için cümleye girdikten sonra, kahkaha attı ve konuşmasına devam etti. Takımının ve kendisinin yardımcı olamayacağını belirttikten sonra, bende yavaşça ayağa kalktım. Chisa saygılı bir şekilde eğiliyorken, kapıya doğru ilerlemeye başladım. Onun karşısında saygıyla eğilecek değilim. Sol elimi selam verircesine arkaya doğru kaldırdıktan sonra, kısa bir cümle kurdum.
"Umarım, gerçek bir şeyler olduğunda tekrar görüşme fırsatı yakalarız."
Onun başına bir şey geldiğinde, gerçek olayları göstermek istiyorum. Kanların nasıl aktığını, insanların nasıl acı çektiğini. Bir shinobinin bundan nasıl zevk aldığını...
Hepsini...
[Takım Chisa & Jin Ryoken] Bir Garip Sanatçı
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Re: [Takım Chisa & Jin Ryoken] Bir Garip Sanatçı

► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Kenzan daha fazla bir şey söylemiyor. Tüm ekibin modunun düştüğünü de bariz bir şekilde görebiliyorsunuz. Beş dakika kadar kısa bir süre içinde kararınızı verip isteklerini reddetmenizden ötürü şok ile beraber hayal kırıklığı yaşadıkları aşikar. Özellikle Kenzan'ın suratındaki hoşnutsuzluğu görebiliyorsunuz. Oyuncağının elinden alınmasından ziyade karşısına çıkan şeye karşı yaşadığı bir hayal kırıklığı var adamın. Son sözlerinizi söylüyor, odadan dışarı çıkıyorsunuz. Çıktığınız merdivenleri birbir inip handan ayrılıyor ve sokağa varıyorsunuz.
Off Topic
Konu ile alakalı bir şey yapmayacaksanız köye dönüşünüz ve köyde verdiğiniz raporlar ile alakalı son bir RP alayım sizden ve konuyu kapatalım.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Tüm ekibin ve Kenzan'ın modunun düştüğünü görebiliyordum. Yüzlerindeki hayal kırıklığını gördükten sonra, hızlı bir şekilde kararımı vermiş ve ilerlemeye başlamıştım dışarı doğru. Her adım attığımda, kendimden daha emin bir şekilde ilerlemeye başladım. Görevimin bu olmaması bir yana, böyle bir şeyi kabul edemezdim. Merdivenleri birer birer inip, sokağa vardıktan sonra ilerlemeye başladım Chisa ve ekibi ile. Sanırım, Ringo'dan öğrendiğim bir şey vardı. İnsanlara karşı şaka yaptığın zaman, biraz daha samimi olabiliyorsun. Arkadaş edinme konusunda iyi değildim, belki Chisa ile bir daha görüşmeyecektim. Ancak, kendimi onun bilmeden öğrettiği bir şeyi denerken Ringo'yla daha iyi bağ kurduğumu düşünebiliyordum. Belki, şu zamana kadar edindiğim tek arkadaşım hakkında kendi kafamda bir bağ kurabilirdim. Bu konuda ne kadar kuşkulu olsam bile.
"Ah, ünlü bir oyuncu olamadık hiçbirimiz. İnsanlar bir süre daha bu yakışıklılığı tanıyamayacak sanırım."
Dedim gülerek. Sanırım Ringo'nun yaptığı şey bu şekilde yapılıyor olmalıydı. Kötü bile olsa, denemeye değer. Yol boyu biraz sohbet, biraz sessizlik ile devam ettik yolumuza. Köye döndüğümde raporumu vermeye hazırdım. Yazdığım rapor gayet basitti.
"Ah, ünlü bir oyuncu olamadık hiçbirimiz. İnsanlar bir süre daha bu yakışıklılığı tanıyamayacak sanırım."
Dedim gülerek. Sanırım Ringo'nun yaptığı şey bu şekilde yapılıyor olmalıydı. Kötü bile olsa, denemeye değer. Yol boyu biraz sohbet, biraz sessizlik ile devam ettik yolumuza. Köye döndüğümde raporumu vermeye hazırdım. Yazdığım rapor gayet basitti.
Off Topic
"Chuunin Kotegawa Chisa ve takımı ile birlikte, bir sanatçı olan Miyazawa Kenzan'ı yol boyunca koruma görevine görevlendirilmiştik. Chibu kasabasına girmeden, yakınlardaki bir köyden kendisini almamız gerekiyordu. Oraya ulaştığımızda bizi bir handa beklediğini öğrendik ve handan kendisini almak için giriş yaptık. Ancak, kendisinin bir korumaya ihtiyaç duymadığını, shinobiler hakkında bir film çekeceğini belirtti. Bizi istemesinin sebebinin bu olduğunu söyledikten sonra, filmde oynayıp oynamayacağımızı sordu. Kotegawa Chisa ve takımı bu filmde oynamayı kendi sebeplerince reddettiler, aynı şekilde bende kendi sebeplerim doğrultusunda reddettim. Bu yüzden, koruma görevi olmadığı için orada işimiz bitti ve geri döndük.
Jin Ryoken"
Jin Ryoken"

► Show Spoiler
- Kotegawa Chisa
- Ishigakure
Film teklifini reddetmemizin ardından odadaki herkesin hissettiği hayal kırıklığı ve şok suratlarına yansımaya başladı. Belli ki bizi çağırırken tekliflerini kabul edeceğimizi umuyorlardı... Açıkçası onları anlayamıyorum. Gerçekten de bir shinobinin böyle bir teklifi kabul edeceğini mi düşündüler? Özellikle bir Ishigakure shinobisinin! Hayatı boyunca hiçbir film izlememiş bizlerin böyle bir şeye girişmemeyi tercih edeceği bariz bir şekilde ortada olmasına rağmen neden gelip bize böyle bir teklifte bulundular? Yani bizim yerimize büyük köylerdeki shinobilere bu teklifi sunmaları daha mantıklı olurdu. Sonuçta onlar teknolojiyle daha iç içe yaşayan insanlar ve aralarından eminim ki filmde oynamak isteyen birisi çıkacaktır. Gerçi onların arasından da pek fazla kişinin çıkacağını düşünmüyorum ama sadece bir kişi de olsa bulabileceklerdir. O halde neden bizim gibi teknolojinin aşırı derecede geriden geldiği bir ülkeye gelip böyle bir istekte bulundular? Hmm... Gerçekten de garip ama aklıma bir neden gelmiyor.
Handan ayrıldıktan sonra Ryoken-san gülümseyerek bir şeyler söyledi. Onun bu sözlerinden sonra düşünceli olan surat ifadem tamamen değişerek yerini kocaman bir sırıtmaya bıraktı.
"Miyazawa-san'ın teklifini kabul etseydiniz eminim ki çok popüler birisine dönüşebilirdiniz. Tabii sadece kadınlar arasında popüler olurdunuz, erkeklerin sizi pek seveceğini düşünmüyorum."
Ryoken-san'ın nasıl birisi olduğunu gerçekten de anlayamıyorum. Birkaç dakika önce tamamen kötü birisi gibi davranmasına rağmen şimdi benimle şakalaşıyor. Yolculuğumuzun başında da Ryu-san hakkında kötü bir şeyler söylememişti, yani bu onu iyi birisi mi yapar? Gerçekten de bu sorunun cevabını bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da Ryoken-san'ın harika bir cazibesinin olduğu. Aklımdaki fikirleri bu kadar çabuk değiştirebilen birisiyle daha önce hiç karşılaşmamıştım. Ondan kesinlikle harika bir oyuncu olabilirdi, sanırım yazık oldu.
Kimi zaman sohbet ederek, kimi zaman sessizlik eşliğinde yolculuğumuza devam ettik ve köye vardık. Köye döner dönmez yaptığım ilk şey raporumu yazarak görevli kişiye teslim etmek oldu.
Raporumu bitirdikten sonra Tsugi-chan ve Rei-kun'a yiyecek bir şeyler ısmarlamak için yakınlarda bulunan bir restorana gittik. Onlarla kısa birer sohbet ve lezzetli yiyecekler yedikten sonra da evime doğru yola koyuldum.
Handan ayrıldıktan sonra Ryoken-san gülümseyerek bir şeyler söyledi. Onun bu sözlerinden sonra düşünceli olan surat ifadem tamamen değişerek yerini kocaman bir sırıtmaya bıraktı.
"Miyazawa-san'ın teklifini kabul etseydiniz eminim ki çok popüler birisine dönüşebilirdiniz. Tabii sadece kadınlar arasında popüler olurdunuz, erkeklerin sizi pek seveceğini düşünmüyorum."
Ryoken-san'ın nasıl birisi olduğunu gerçekten de anlayamıyorum. Birkaç dakika önce tamamen kötü birisi gibi davranmasına rağmen şimdi benimle şakalaşıyor. Yolculuğumuzun başında da Ryu-san hakkında kötü bir şeyler söylememişti, yani bu onu iyi birisi mi yapar? Gerçekten de bu sorunun cevabını bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da Ryoken-san'ın harika bir cazibesinin olduğu. Aklımdaki fikirleri bu kadar çabuk değiştirebilen birisiyle daha önce hiç karşılaşmamıştım. Ondan kesinlikle harika bir oyuncu olabilirdi, sanırım yazık oldu.
Kimi zaman sohbet ederek, kimi zaman sessizlik eşliğinde yolculuğumuza devam ettik ve köye vardık. Köye döner dönmez yaptığım ilk şey raporumu yazarak görevli kişiye teslim etmek oldu.
Sabahın erken saatlerinde Miyazawa Kenzan ile buluşacağımız konuma doğru hareket etmeye başladık. Yol boyunca herhangi bir anormallikle karşılaşmadık ve planladığımız saatte orada olmayı başardık. Bize belirtilen konumda Miyazawa Kenzan ve ekibiyle buluştuk. Ekibin tamamıyla tanıştıktan sonra oturduk ve sohbet etmeye başladık. Ryoken-san bizi istemesinin nedenini öğrenmek istediğinde ise koruma işinin yalan olduğunu öğrendik. Miyazawa Kenzan filminde oynatmak için gerçek shinobiler kiralamak istediğini söyleyerek bize bir teklifte bulundu. Ondan gelen bu teklifi kibarca reddettik ve geri dönüş için yolumuza koyulduk.
Eğer mümkünse Miyazawa Kenzan'a parasının iade edilmesini istiyorum. En azından benim payıma düşen kısmı geri göndermenizi istiyorum.
-Kotegawa Chisa
Raporumu bitirdikten sonra Tsugi-chan ve Rei-kun'a yiyecek bir şeyler ısmarlamak için yakınlarda bulunan bir restorana gittik. Onlarla kısa birer sohbet ve lezzetli yiyecekler yedikten sonra da evime doğru yola koyuldum.

- GM - Naruto
- Game Master
Ortada herhangi bir görev olmadığının fark edilmesi üzerine Kenzan'a parası iade ediliyor ve size ödeme yapılmıyor. Normal şartlar altında ödeme yapılması gerekirken para verilmemesi muhtemelen Chisa'nın raporunda ortaya attığı fikirden ötürü gibi duruyor.
Ödüller:
Ödüller:
Off Topic
Konu sonlanmıştır.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.