"İstersen anı manipülasyonu hakkında bildiğim giriş seviyesi konulardan bahsedebilirim fakat bunları zaten biliyor olma ihtimalin var. Hotaru-san seni buraya gönderdiyse bir bildiği vardır ama dediğim gibi, çok ileri seviyelerde yardımcı olabileceğim konular değil bu istediklerin." diye konuşmaya giriyor Izo.
"Bu giriş seviyesi konularla vakit harcamak istemiyor olabilirsin elbette. Ben senin yerinde olsam zindanların oraya bir uğrar, şu sorgulama biriminden bir Tokubetsu bulmaya çalışırdım bu konular hakkında konuşmak için. Direkt olarak verebileceğim bir isim yok elimde ne yazık ki, ben de onları pek tanımam etmem. Ama bu konuları da en iyi bilen onlardır herhalde."
Lafını bitirmesiyle bir iki saniyelik rahatsız bir sessizlik çöküyor ortama. Ardından tekrar konuşmaya başlıyor, az önceki muzip ses tonuyla. Ortamı yumuşatmak için "Zaten zindanların oralarda az biraz gereksiz yere volta at, onlar hemen başına çöker senin sen ne ayaksın diye, heheh." diye şaka yapıyor sana. Sırıtmaya başlıyor yayıldığı yerden. "Tabi böyle bir şey yaparsan bir şeyler öğrenmek muhtemelen son derdin olur ya, neyse."
Izo'nun tekrar susmasıyla, burada kalıp bahsettiği giriş konuları hakkında konuşmak veya ayrılıp başka birilerini bulmak arasında bir seçim yapman gerektiğini anlıyorsun.
[Jin Ryoken] Derinlerde Bir Yerde 2
- GM - Naruto
- Game Master
Re: [Jin Ryoken] Derinlerde Bir Yerde 2
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Hotaru sensei'yi söyledikten sonra konu tekrardan giriş seviyesindeki bilgilere gelmişti. Aslında en başından beri ne bilirsem kar diyordum, hatta buna cevabım olumlu olacaktı az daha. Ancak cümlelerinin devam etmesiyle buna olumlu cevap vermenin sadece zaman kaybı olduğunu anlayabildim. Bana ileri seviyede yardımcı olamayacak şeylere pek ihtiyacım olmadığının zaten farkındaydım. Izo-sensei cümlelerin devamında kafamı çok daha rahat bir biçimde açmayı başarmıştı. Onları nasıl bulacağım konusunda olabildiğince yardımcı olduğunu düşünüyordum, bu nasıl aklıma gelmemişti onu düşünüyordum sadece.
Sorgulama birimi için zindanın oralarda gezinmek, mantıklı bir fikirdi. Ancak son cümlelerinde dediği gibi, bunu şüpheli bir şekilde yapmamalıydım. İsteklerimi direk beyan edebilecek şekilde ilerlemeliydim onların inine. Ondan sonrasının basit veya zor olacağı konusundaki fikrim ise, kesinlikle zor olacağıydı. Bu sebebi düşünmeme neden olan ise, bir anbu üyesi olmamamdı. Bu yüzden eğitim vermeyi reddetmeleri çok normal bir durumdu. Eğer ki böyle bir durumla karşılaşırsam o ortamdan anında uzaklaşmam en iyisi olacak. Herhangi bir sorgulanma durumunda, işler benim için oldukça kötü bir duruma sürüklenebilir.
Rahat bir şekilde ayağa kalktım. Ne yapmam gerektiğini şimdi daha iyi bir şekilde biliyordum. Izo-sensei'ye son bir kez daha baktıktan sonra konuşmaya başladım.
"Bu konuşmanın oldukça yardımı oldu Izo-sensei. Teşekkür ederim. Şimdi zindanlara gitsem iyi olacak. Umarım istediğimi elde edebilirim."
Izo-sensei ve kadına selam verdikten sonra odadan çıkmak için adımlamaya başladım. Bir sonraki istikametim zindanlar olacak. Umarım, istediğimi elde edebilirim. Zorlayıcı olsa bile etmek istiyorum.
Sorgulama birimi için zindanın oralarda gezinmek, mantıklı bir fikirdi. Ancak son cümlelerinde dediği gibi, bunu şüpheli bir şekilde yapmamalıydım. İsteklerimi direk beyan edebilecek şekilde ilerlemeliydim onların inine. Ondan sonrasının basit veya zor olacağı konusundaki fikrim ise, kesinlikle zor olacağıydı. Bu sebebi düşünmeme neden olan ise, bir anbu üyesi olmamamdı. Bu yüzden eğitim vermeyi reddetmeleri çok normal bir durumdu. Eğer ki böyle bir durumla karşılaşırsam o ortamdan anında uzaklaşmam en iyisi olacak. Herhangi bir sorgulanma durumunda, işler benim için oldukça kötü bir duruma sürüklenebilir.
Rahat bir şekilde ayağa kalktım. Ne yapmam gerektiğini şimdi daha iyi bir şekilde biliyordum. Izo-sensei'ye son bir kez daha baktıktan sonra konuşmaya başladım.
"Bu konuşmanın oldukça yardımı oldu Izo-sensei. Teşekkür ederim. Şimdi zindanlara gitsem iyi olacak. Umarım istediğimi elde edebilirim."
Izo-sensei ve kadına selam verdikten sonra odadan çıkmak için adımlamaya başladım. Bir sonraki istikametim zindanlar olacak. Umarım, istediğimi elde edebilirim. Zorlayıcı olsa bile etmek istiyorum.

► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Bir cevap vermiyor sana Izo. Sadece basitçe kafasını sallayarak sana geri selam veriyor, kadın da aynı şekilde. Sen ise dışarı çıkıp önce koridora, ardından bahçeye atıyorsun kendini. Varacağın bir sonraki noktanın zindanlar olmasına karar vermiş durumdasın. Yavaşça yürümeye başlıyorsun.
Fakat yürürken aklında net bir plan yok. Zindanlara vardığında neler yapacağına, kimi arayacağına, kime nasıl yaklaşacağına dair hiçbir düşüncen yok. Zamanla bunlara karar vereceğinin bilincinde, ilerlemeye devam ediyorsun.
Jin Ryoken - Ödüller
Fakat yürürken aklında net bir plan yok. Zindanlara vardığında neler yapacağına, kimi arayacağına, kime nasıl yaklaşacağına dair hiçbir düşüncen yok. Zamanla bunlara karar vereceğinin bilincinde, ilerlemeye devam ediyorsun.
Jin Ryoken - Ödüller
- 1 PP
- 15 GP
Off Topic
Konu sonlanmıştır.
Zindanlar için yeni bir konu açman gerekli. Yeni açacağın konunun illa şu an gerçekleşme zorunluluğu olmadığını belirtmek isterim. Yani istiyorsan şu an akademiden çıktığın gibi oraya gittiğini ve yolda plan yaptığını belirten bir RP ile de başlayabilirsin, yoldan dönüp eve gittiğini ve istediğin başka bir zamanda tekrar zindan yoluna çıktığını da anlatabilirsin. Sana kalmış.
Zindanlar için yeni bir konu açman gerekli. Yeni açacağın konunun illa şu an gerçekleşme zorunluluğu olmadığını belirtmek isterim. Yani istiyorsan şu an akademiden çıktığın gibi oraya gittiğini ve yolda plan yaptığını belirten bir RP ile de başlayabilirsin, yoldan dönüp eve gittiğini ve istediğin başka bir zamanda tekrar zindan yoluna çıktığını da anlatabilirsin. Sana kalmış.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.