[Butsuo & Chisa] Totem

Toprak Ülkesi ve Kaya Ülkesi sınırını oluşturan dağ.
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Butsuo & Chisa] Totem

Post by GM - Naruto » September 4th, 2025, 9:11 pm

Off Topic
Chisa, aktif olarak herhangi bir şey yapmadığı için şu andan itibaren ikinci bir bildiriye kadar her tura dahil olmak zorunda değil. İstediği zaman aralara girip yazabilir, ancak GM girdisi için Chisa'yı beklemeyeceğiz.
Butsuo bir yandan sırayla ayaklarını yerinde sayar gibi kaldırıp indirmeye başlarken, bir yandan da çıkarabileceği olası gürültünün önüne geçmek adına konuşmasına başlıyor. Önce Takım Chisa'yı överken, devamında da onlara shinobi hayatlarının geri kalanında işlerine yarayacak anlamlı bir ders vermiş oluyor. Gelgelelim, Butsuo'nun cümleleri bitmesine rağmen sis içerisinde herhangi bir hareketlilik olmuyor. Butsuo kafasında olası senaryoları canlandırırken ayağını indir kaldır yapa yapa zemine de yavaş yavaş alışmaya başlıyor. Hızını büyük oranda etkileyeceği kesin olmakla birlikte, Muhtemelen sorunsuzca hareket edebilecek kadar kavrıyor yapıyı. Ancak sisin içerisindeki sessizlik sürmekte.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Re: [Butsuo & Chisa] Totem

Post by Oita Butsuo » September 5th, 2025, 4:12 pm

Ulan kesin bir işler çeviriyor bu veletler. Aslında beklemeye devam edebilirim, sonuçta sis oluşturmak için çakra harcıyor olmalılar. Ama artık Jounin olduk, o kadarını düşünmek de bize yakışmaz. Az önce yakaladığım kunaiyi 10 metre kadar uzağımda bir yere fırlatacağım. Kimsenin yerini bilmediğim için yön pek önemli değil. Aynı şekilde yere saplanacak şekilde de atmayacağım, geninlerden birine falan gelmesin yanlışlıkla. Yatay şekilde yere gelse yeter. Belki akıllarını karıştırır, ayrıca bir tuzak varsa bir şekilde tetikleyebilir de.

Ama asıl hamlem daha farklı. Onlar bunshin kullanmıyorsa ben kullanırım. Bir tane bunshin yaratacağım. Ağırlığı falan olmadığı için yapışkan sıvıya takılacağını sanmıyorum bunshin'in. Aynı şekilde sadece görüntü olduğu için ses de çıkarmaz. Bu bunshin'le koştura koştura sisin içini tarayacağım. Bu sırada da gelebilecek herhangi bir sese kulak kabartıp bacaklarıma çakra aktararak her an son hız hareket etmeye hazır olacağım. Maksadım sis içinde bir şekilde geninlerden birini korkutup ses çıkarmasını sağlamak. Bir anda karşılarına çıkarsam en azından bir hareket olur diye düşünüyorum. Eğer bir ses duyarsam son hız sesin kaynağına koşacağım. Sesi çıkaran genin'e hızlıca çarpıp yapışkan sıvıya düşürmek istiyorum. Böylece onları kendi tuzaklarıyla yakalayabilirim.

Sisin içindeki yerimi bildiklerine göre bir şekilde hareketlerimi görebildiklerini düşünüyorum ama denemekten zarar gelmez.
Image
► Show Spoiler
Post Reply

Return to “Shinano Dağı”