Butsuo ve Chisa önde, yavru ördek gibi topallayarak yürüyen üçlü arkada olacak şekilde antrenman sahasından kasabaya yollanıyorsunuz yavaş yavaş. Yol boyunca üçlü heyecanla birbirlerine dövüş boyunca yaptıklarını anlatıp duruyorlar. Bu esnada siz de kısaca son zamanlarda neler yaptığınız konusunda istişare ediyorsunuz. Butsuo'nun anlatacak pek bir şeyi yok pektabii, Chisa genel olarak köyün ve ülkenin içinde bulunduğu güncel durumdan bahsediyor Butsuo'ya.
Nihayetinde kasaba sınırlarına girdiğinizde hava çoktan kararmış oluyor. Ayrılmadan bir buluşma noktası belirlememiş olduğunuz için Butsuo öncelikle önerdiği üzere Sakagami'nin hanına yöneltiyor dörtlüyü. Tahmin ettikleri üzere, kervan ekibi oraya yerleşmiş durumda. Furukawa Hiroshi ve altı adamını sıcak sobanın yakınlarında, yemek yerken buluyorsunuz. Chisa kuralcı bir anne gibi çocukların yemek yemeden önce sıcak bir duş alıp temizlenmeleri konusunda ısrarcı olduğu için geninler Hiroshi tarafından ayarlanmış odalarına yollanıyorlar ve Chisa ile -çocuklara kıyasla nispeten temiz olan ve Chisa'nın iğneleyici bakışlarından o kadar da etkilenmeyen- Butsuo yediliyle birlikte masaya oturuyorlar. Diğerleri kendi aralarında sohbet etmeyi sürdürürken Hiroshi Chisa'ya birkaç cümleyle bilgi veriyor. Atlar nispeten yakındaki bir ahıra yerleştirilmiş, arabalar kısa bir bakımın ardından kasabanın dışlarına doğru buılabildikleri sağlam bir depoya kilitlenmiş ve Hiroshi'nin yedi adamı sabaha kadar sırayla nöbet tutmak üzere görevlendirilmiş. Birisinin çoktan bir şeyler atıştırıp ilk 2 saatlik nöbeti devraldığını bildiriyor.
Yiyip içiyor, yol boyunca kamp şartlarından dolayı anca ateş başında kısa süreli yapabildiğiniz sohbetleri bu kez çok daha sıcak bir ortamda ve daha samimiyetle yapabiliyorsunuz. Bir noktada aklanıp paklandıktan sonra uykularının geldiği çok belli olan geninler de katılıyor masaya. İster istemez, oturmaya devam edip sohbete katılmak için çaba gösteriyorlar ancak gözlerinden uyku aktığı için yemeklerini bitirdikleri gibi Chisa tarafından uyumak üzere odalarına yollanıyorlar. Zaman akıp giderken yaklaşık iki saat geçiyor, bu esnada da o sırada sizinle oturmakta olan adamlardan biri nöbeti devralmak üzere handan ayrılıyor. Takriben 30 dakika sonra şu ana kadar nöbeti tutmuş olan adam da size katılıyor. Bir sivilin yürüyüş mesafesiyle yaklaşık 10-15 dakika arasında depoya ulaşabildiğini kafasına not ediyor Chisa. Saatler biraz daha ilerleyince, artık dağılmaya ve yarın için hazırlanmaya karar veriyor ve odalarınıza çekiliyorsunuz.
Off Topic
Bu turda özgür davranabileceğiniz bolca alan açtım. Dönüş yolundaki konuşmalarınızı dilediğiniz şekilde yürütmenizi rica ediyorum. Dilerseniz köyün ve ülkenin güncel politikalarından, siyasi durumlardan bahsedebilir veya yalnızca hava durumundan bahsedip geçiştirebilirsiniz. Handa masadaki birkaç saatlik sohbette Furukawa Hiroshi'ye veya ekibe sorularınız varsa sorabilir, çalışma düzeniyle alakalı önerileriniz varsa bildirebilirsiniz. Bahsedilen her şey bir sonraki GM mesajında karşılık bulacak.
| ! |
Message from: GM - Naruto |
| Biraz hızlanalım istiyorum, GM mesajlarını sıklaştırmayı planlıyorum size de uygunsa. Çalışma temponuzu bilmediğim için bu kararı size bırakıyorum, bir sonraki rplerinizde kısaca not düşerseniz ona göre hareket edelim. |