[Ryoken & Kagi] Gözyaşı

Ülkenin turist aktivitesinin ve ticaretin merkezi.
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Re: [Ryoken & Kagi] Gözyaşı

Post by Jin Ryoken » July 5th, 2025, 6:06 pm

Tarife uygun bir şekilde, kafamdaki bazı düşünceler ile ilerlerken, emin olamadığım, kafamda soru işaretleri olan ilk konu karşıma çıkmış, kırmızı ışığın atmosferi altında benimle bakışıyordu. Chouwano Kagi. Bir süre sessizce ona doğru baktım, tam olarak ne yapmam gerektiğini kısaca düşündüm. Göreve devam edip etmeyeceğini öğrenmek en mantıklısı olandı, bunun cevabına göre ne yapacağımı düşünmek zorundaydım. Eğer göreve devam edecekse ve kendi üzerine düşenleri yerine getirecekse, benim için zaman konusunda bir problem yoktu. Zaten bu görevin bitiminde, herkesin görevi bittiği zaman eyleme geçmem gerekiyordu. Ancak göreve devam etmeyi kabul etmiyorsa, işte orada bir sorun başlayacaktı. Hem de, şimdi eyleme geçmemi gerektiren bir sorun. Bu kısa düşüncenin arasında, henüz konuşmak için ağzımı açmamışken, söze giren Kagi olmuş ve sonrasında İzakaya'ya yönlenmişti. Onun ardından gitmek ve göreve devam edip etmeyeceğini öğrenmek en mantıklı olandı.

Kagi'nin ardından, birkaç saniye sonrasında yönlenmiştim İzakaya'ya arkasından ilerleyerek. Nereye oturacaksa onun karşısına oturacaktım, herhangi bir şey içmeyi düşünmüyordum zira zaten çayımı içmiştim. Şimdilik, en azından konuşma çok fazla ilerlemeyecekse görevine devam edip etmeyeceğini öğrenmek istiyordum. Bu yüzden, karşısına oturduktan sonra kısa bir süre bekleyecektim, sonrasında söze giren kişi olacaktım. "Görevine devam etmeyi düşünüyor musun, Chouwano Kagi?" diyerek konuya hızlı bir giriş yapacaktım. Cevabının ne olacağını merak ediyordum, zira bundan sonrası tamamen onun cevabıyla şekillenecek bir kader ağını kapsıyordu.
Image
► Show Spoiler
Post Reply

Return to “Chibu Kasabası”