[Ryoken & Kagi] Gözyaşı

Ülkenin turist aktivitesinin ve ticaretin merkezi.
Chouwano Kagi
Kaçak
Kaçak
Künye:

Re: [Ryoken & Kagi] Gözyaşı

Post by Chouwano Kagi » February 5th, 2026, 6:28 am

Ryoken ile Naru bir köşeye çekilirken Chitose, Kagi'ye doğru usulca yaklaşmış ve fısıldayan bir ses tonuyla cümlelerini sıralamıştı. Bu sırada belki sevimli bir utanmadan dolayı belki de adını koyamadığı başka bir sebepten Kagi'nin yüzüne bakamamıştı. Yine de onun bu tavrı ve sözlerini çok hoş bulmuştu Kagi. Üzerine uzun uzadıya konuşmak isteyeceği sözlerdi bunlar fakat göz ucuyla dahi olsa Ryoken'i görüyor olması ona zamanın yetersizliğini ve bu topraklarda hoş görülmediğini yeniden hatırlatıyordu. "Çok nazik ve bilgesin, teşekkürler Chitose-san." diyerek yanıtlamakla yetindi yüzünde yorgun bir gülümseme ile.

Chitose'nin çevreyi incelemesi ile beraber Naru'ya bir soru yöneltmiş ve olay yerinden bir şeylerin değiştirilip değiştirilmediğini sormuştu. Kagi için bu soru sanki cevabını bildiği bir soruymuş gibi olduğundan pek kulak asmıyordu fakat Naru'nun sözleriyle beraber oldukça şaşırmıştı. "Bir ceset mi vardı?" diye kendince yanıtı tekrarlamış ve Ryoken'e imalı gözlerle bakmıştı. Bu bilgiyi bilerek kendisinden gizlendiğine inanmış ve kendisini niye oyaladığına dair bir yanıt aradıysa da ilk anda bulamamıştı. Ryoken'e ve Ishililere elbette güvenmiyordu fakat bu durum Ryoken'in en başından beri farklı bir niyette olup olmadığını sorgulatmaya başlamıştı.

Chitose'nin heyecanlı arzusuna yalnızca sessizce onun yanında durarak yanıt vermişti Kagi.
Image
► Show Spoiler
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Jin Ryoken » February 18th, 2026, 5:29 pm

Naru, yerleşkeye dönmesi gerektiğini söylüyordu, ancak onu döndürmeye niyetli değildim. “Durum biraz acil. Açıklayacağım. Dönmemen gerekiyor.” dedim aynı sakinlikle ve duyulmayacak bir sessizlikle. En azından, kendi düşündüğüm kadarıyla. Chitose-san, etrafı inceledikten sonra, yüksek bir miktarda çakra çıkışı olduğunu ve bunu bir insanın yapmış olamayacağını söylüyordu. Yaptıysa bile çoktan ölmüş olacağını söylüyordu. Daha önce böyle bir şey görmediğini belirtiyordu, olay yerinden bir şeyler olup olmadığını sorguladığında, bir ceset olduğunu söylüyordu. Hatırlamıştım, parşömende yazan, mühürlenmiş ceset olmalıydı. Chitose-san, heyecanla incelememiz gerektiğini söylediğinde, Kagi’nin imalı gözleriyle karşılaşmıştım.

“Görevliler tarafından incelenmesi için mühürlenmiş olduğu belirtilen bir ceset vardı. Buradaki iş bitmeden cesede geçmek konusunda emin olmadığım için bahsini açmadım.” Dedim sakince. Düşünülecek bir şey yoktu artık, buradan bir şey çıkmayacağı kesin gibi duruyordu. Çok kısa bir süreliğine düşünmek için kendime vakit ayırdım. Muhtemelen ya ceset ve mekan ikilisi arasında bir bağ kurarak bu görevi tamamlayacaktık, ya da mühürlenmiş olarak bekleyen bu ceset bir sır saklıyordu, her şey onunla birlikte açığa çıkacaktı. Emin olamıyordum, tek bildiğim burada beklersek ve incelemeye devam edersek hiçbir şekilde adım atamayacağımızdı. "Ceset nerede saklanıyor Naru-san? Gidelim." diyerek yönlendirdim. Bakalım, bu ceset bize neler söyleyecek.
Image
► Show Spoiler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 3rd, 2026, 11:09 pm

"Yerleşkede." diyor basitçe Naru ve o tarafa doğru ilerlemeye başlıyorsunuz. Kasabanın batı tarafına yürüyorsunuz. Ara sokaklardan geçiyor ve ana yolu aşıyorsunuz. Ryoken, Naru'nun sağa sola sürüklenmesinin hoşuna gitmediğini anlayabiliyor.
Kasaba bittiği gibi bir koruluk başlıyor. Ufak bir patika koruluğun iç tarafında doğru salınarak ilerlemekte. Çevrede yanan bir kaç taş tourou ile patikanın girişi daha belirgin oluyor. Patikanın çok kısa bir yürüyüşün ardından iki katlı bir villaya bağlandığını buradan seçebiliyorsunuz.

Kabaca otuz saniye süren yürüyüşünün ardından ağaçlar arasındaki villanın önünde kendinizi buluyorsunuz.

Villa iki katlı. Duvarsız bir ön bahçesi mevcut. Bu bahçede bir kaç masa görüyorsunuz. Sol tarafta bir talim alanı mevcut, shuriken ve kunai hedefleri seçebiliyorsun. Bir adet tahta adam da mevcut Taijutsu çalışmak için. Masada oturan bir kaç shinobi seçiyorsunuz. Villanın sürgülü ve büyük giriş kapısı ise tamamen açık ve buradan alt katın tamamen duvarsız, geniş bir oda olduğunu algılayabiliyorsun. Yerler tatami ve duvarlar çok şık ancak içeride bulunan çeşitli teçhizat dolapları, giyinme kısmı ve toplantı masası ortama hiç uymuyor. Daha dikkatli ortamı incelediğinizde aslında evin epey eski olduğunu ve çok uzun yıllardır bir yerleşke olarak hizmet verdiğini fark ediyorsunuz.

Yerleşkeye vardığınızda Naru sağa sola bir kaç emir yağdırıyor hızlıca. Masadaki shinobiler ortamı size bırakıyorlar ve binaya giriyorlar. İçeriden birisi, kalın bir parşömen getiriyor, Naru'ya teslim ettikten sonra içeri geri giriyor.

Parşömeni Chitose'ye veriyor Naru. Chitose parşömeni masaya boydan boya açıyor. Çeşitli mühürleme sembolleri dairesel bir slot oluşturacak şekilde çizilmiş. Slotun içerisinde de bir mühür sembolü bulunmakta. Kagi direkt bunun büyükçe bir obje mühürlemek için kullanıldığını anlayabiliyor.

Chitose mühre dokunuyor ve onu bozuyor. Kısa bir "puf!" sesi ile, masanın üzerinde bir ceset beliriveriyor.

Cesedin sol tarafı genç bir erkeğe ait. Kısa, siyah saçlı. Cesedin sağ tarafı ise onunla benzer fiziğe ve çehreye sahip, lâkin bembeyaz tenli, siyah gözlü, tırnakları siyah ve kaş hizasında alnından yukarıya doğru çıkan bir "oni" boynuzuna sahip. Cesedin sağ tarafının başkalaşım geçirdiği belli zira vücut yapısı sol tarafla tutmakta. Gencin suratında çarpık bir acı ifadesi var. Eller ve kollar da çarpık durmakta ve vücuda yakın duracak şekilde içine kapanmış.

Ryoken daha önce böyle bir şey görmediğine kesinlikle emin, hiç bir fikri yok neye baktığı ile alakalı.

Kagi ise Ninshuu becerisi sayesinde, bundan 18-19 yıl önce gerçekleşmiş olan Shinobi savaşı esnasında aktif olan Kaguya adındaki bir varlığı anımsıyor. Naruto ve arkadaşlarının def ettiği bu varlığın sağda solda kalmış bilgi kırıntılarından yaptığı çıkarım ile, adamın başkalaşım geçirmiş sağ tarafını o anlatılara benzetiyor.

Naru cesedi daha önce görmüş olmasına rağmen suratını buruşturuyor. Chitose, derin bir nefes alıyor, ellerini beline koyuyor, ancak bir şey demiyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Chouwano Kagi
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Chouwano Kagi » March 9th, 2026, 7:39 am

Ryoken'in yanıtı sonrası Kagi cevaptan pek tatmin olmamıştı ancak diyeceği veya gösterebileceği bir tepkisi de yoktu. Yalnızca Ryoken'e güvenmemesi gerektiğini daha iyi anlıyordu, hepsi bu. Diğerleriyle beraber yerleşke denilen yere doğru yola çıktılar. Kagi gördüklerinin ne kadar önemli olup olmadığını kestiremiyordu. Nihayetinde sınırlarını kapatmış Taş Ülkesi'ndeki -eğer yalnız değilse- üç beş yabancıdan birisiydi ve şu an Ishigakurenin istihbaratıyla iş yapıyor ve onların karargahına elini kolunu sallayarak giriyordu.

Kagi, villanın Ishi shinobileri için bir güvenli-ev konumunda olduğuna ve çevredeki unsurların gelip gittiği bir yer olarak varsaydı. İster istemez yanındaki ve villadaki diğer shinobilerden ne kadarının Sohei ve dolayısıyla Seido'dan yana ve kaçının eski düzeni savunacağını merak ediyordu. Ryoken'e anlattıkları için pişman hissediyordu. İster istemez fitili ateşlenmiş bir bombayı kendi elleriyle tam aralarına bırakmış gibi hissediyordu.

Shinobiler ceset yerine bir parşömen getirmişti. Chitose mührü açtı ve mezkur ceset ortaya çıktı. Ceset iki yüzü farklı bir madalyon gibiydi. Sol tarafı oldukça normal dururken sağ tarafı patlamanın olduğu depodaki çevrenin rengi gibi bembeyaz bir tene ve kararmış göz çukuru ve tırnaklara sahipti. Ancak Kagi bunun patlamayla gerçekleştiğini düşünmüyordu zira eğer sözgelimi taşa temas ettiğinde vücudunun arka kısmı da bu fenomene uğramaz ve ön kısmı tamamen beyazlaşmış olması gerekirdi. Doğrusu bir patlamanın böylesine nizami bir bölünmüşlük yaratacağına inanmıyordu. Bu düşüncesini destekleyen bir diğer olgu ise cesedin "beyazlaşmış" kısmında bulunan oni boynuzuydu. Bu Kagi'nin içinde büyük bir ateş yakmış gibiydi.

Kalbi hızlı hızlı çarpmaya başlamıştı. Chagama'nın "Div/Daeva" adını verdiği türün belki de dünyasındaki tek örneğiydi Kaguya. Onun hakkında duyduğu bilgi kırıntıları onu öylesine heyecanlandırıyor ve öylesine meraklandırıyordu ki içinden yükselen, cesedin yüzüne dokunma isteğine karşı koyamıyordu. Dokunmaya yeltenirken ağzından çok kısık bir sesle dizeler dökülmeye başladı. Kalıp olarak Chagama'nın shamiseninden hatırladığı bir besteydi bu ancak kelimeleri spontane yerleştiriyordu.

"Menem insan, menem meftuh
Men hakir'em, Men Kagi'yem
Nam-e div est ber leban'em
Altı yolda cüyende'yem

Şimal-i men, Kan-ı Mader
An ki döktü ferzendler
Men ki şah-e kimsesizen
Mader-i ma, sensin şah-e men
"

Elini cesedin yüzüne doğru götürürken ne hissedeceğini bilmiyordu yalnızca dokunup bir şey hissedip hissetmeyeceğini merak ediyordu. Eğer dokunabilirse, birisi ona bir şey söyleyene kadar bunu yapmaya devam etmek istiyordu.
Off Topic
Ortamdakilern dizeleri duyması ve anlamlandırabilmesi durumunda şiirin yalın anlamı şöyledir:

Ben insanım, ben fethedilenim
Ben aşağılanım, Ben Kagi'yim
Tanrısal varlıkların adını ağzında taşıyanım
Altı yolda bir arayıcıyım

Kuzey (yıldız)ım/Pusulam, Anne'nin kanıdır
O ki evlatlarının döktüğü
Ben kimsesizlerin şahıyım/en kimsesizim
Annemiz, benim şahım sensin
Image
► Show Spoiler
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Jin Ryoken » March 11th, 2026, 12:43 am

Kasabanın batı tarafına doğru yürüdüğümüz sırada, Naru’nun oraya buraya çekiştirilmekten hoşlanmadığını anlamam uzun sürmedi. Onunla kısa bir konuşma yaparak durumu izah etmem gerekiyordu. Onu boş yere sürüklemediğimi, gerçekten yardıma ihtiyacım olabileceğini bilmesi lazımdı. Yerleşkeye vardığımızda Naru sağa sola emirler yağdırmaya başlamıştı, içeriden birisi kalın bir parşömen getirdiğinde dikkat kesilmiştim. Chitose parşömeni teslim aldıktan sonra masaya boydan boya açmıştı. Mühür bozulduktan sonra masanın üzerine bir ceset gelmesiyle birlikte önce şaşırmış, sonrasında daha da dikkat kesilmiştim. Bu işin içinde ne olduğunu, ne çıkacağını çok merak ediyordum.

Genç bir erkeğe ait olan bu cesedin sağ tarafı benzer bir fiziğe sahipken, bembeyaz tenli, siyah gözlü, tırnakları siyahtı ve oni boynuzuna sahipti. Nasıl bir cesetti bu, kime ve neye aitti tam olarak anlamıyordum. Suratına yapışmış kalmış olan acı ifadesine bakınca, son anlarında ne yaşadığına dair ufak bir yorum yapılabiliyordu, ancak tam olarak neye baktığım hakkında hiçbir fikir sahibi değildim. Naru’nun buruşmuş suratına baktıktan sonra, Kagi’nin ağzından çıkan birkaç cümleyi dinledim. Kagi, cesetle fiziksel bir iletişime geçmeye çalışırken, şimdilik uzak durmaya karar vermiştim. Sol kolumla ona yaklaştığımda neler yaşanabileceğini merak ediyor olsam da, önce Naru ile konuşmam gerektiği kesindi.

“Chitose-san, lütfen sizde incelemenizi yapın. Durumun ne olduğuna dair fikirlerinizi almamız gerek.”

Dedikten sonra Naru’ya doğru döndüm. Kulağına fısıldamam gerekiyordu, bu yüzden sakince yaklaştım. “Seninle özel konuşmam lazım.” dedikten sonra, bulunduğumuz çevrede ücra bir köşe aramaya başladım. Söyleyeceklerimin duyulmayacağını tahmin ettiğim bir köşeye ihtiyacım vardı. Bunu bulduğum gibi o tarafa doğru Naru ile geçecek ve konuşmaya hazırlanacaktım.
Image
► Show Spoiler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 20th, 2026, 7:00 pm

Kagi anlık cesede dokunuyor, önce sıcaklık hissedince anlık parmaklarını çekiyor irkilerek. Daha sonra tekrar dokunduğunda, sanki hiç sıcak olmamışçasına soğuk ve katı hissediyor. Buna pek anlam veremiyor; hissettiği şey stresten kaynaklı bir sanrı mıydı, yoksa gerçekten anlık sıcak mıydı bu ceset?

Buna tam bir çözüm kafasında bulamadan, Ryoken konuşuyor.

Chitose önce Ryoken'e, ardından cesede bakıyor. "Bir fikrim yok açıkçası. Ama vücudunda bir mühür veya mühür izi var mı bakmak lazım." Dedikten sonra, cesedi incelemeye başlıyor yakından.

Kagi, Ryoken'in "özel konuşmamız lazım" lafını işitebiliyor. Naru sessizce kafasını salladıktan sonra, onu takip ediyor. Ryoken sessiz konuşursa duyulmayacağından emin olacağı bir yere geçiyor odada. Çıkışa yakın bir köşede, rafların yakınlarında bir yerde durmaktalar. Naru, Ryoken'e bakıyor sakince ve ne diyecğeini beklemeye başlıyor.

O esnada, Chitose, Kagi'ye dönüyor. "Naru'dan isteyecektim de bir işi var herhalde Ryoken-san ile. Yardım etsene, ters çevirelim şunu. Sırtında falan bir iz var mı, bakalım. Mühürler genelde bozulduktan sonra bile vücutta iz bırakabilirler. Eğer onunla alakalı bir durum varsa fikir edinmiş oluruz." diyor sakince. Ardından derin bir nefes veriyor. "Gerçi pek sanmıyorum ama... Bu arada, bir tanık var demişlerdi. Konuşma şansınız oldu mu?" diyor Kagi'ye, ardından cesedi döndürmek için omuzlarından tutuyor onu. "Ben kendime doğru çekeceğim, sen de o esnada ittir, çevirelim." dedikten sonra Kagi'yi bekliyor Chitose.

Chitose'nin üzerindeki çekingen hava yok oluyor işe koyulduğu vakit. Yine de, Kagi ile göz göze gelmemek için ekstra çaba sarf ediyor. Zaten gözlerini kapatacak şekildeki uzun, siyah kahkülleri ile bu zor olmuyor.
Chouwano Kagi
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Chouwano Kagi » April 17th, 2026, 2:39 am

Kagi parmaklarını cesedin suratına değdirdiğinde bir ateş sanki cesetten vücuduna gark etmiş gibi hissetti. Bu temas sırasında gözleri bir anlığına karardı ve irkildi. Cesetten elini çektiğinde etrafına göz gezdirdi. Sanki her şey yerli yerinde mi diye kontrol etmek istedi. Yeniden elini cesede götürdüğünde ise bir ölünün donukluğu ile karşılaştı. İster istemez o hissi ne kadar aradıysa da yeniden bulamadı. Sadece soğuktu ve şüphesiz ki, ölüydü.

Ryoken'in Chitose'ye ve Chitose'nin de ortaya konuşmasının ardından Ryoken'in, Naru'ya özel konuşma isteğini işitmişti. Kagi, Ryoken ve Naru'nun bu "gizli" görüşmesi için dışarıya doğru ilerlemelerini ister istemez göz ucuyla izlemişti. Ne hakkında konuşacaklarını bilmiyordu ancak tahmin etmesi pek zor değildi. Kagi, bilinmezlik hislerini ve bu bilinmezlikleri çözmeyi severdi ancak bir ülkenin kimin tarafından yönetildiğinin kendisi açısından pek farkı olmayacağı için bunu beyhude bir uğraş olarak görüyordu. Dileği bunun en kansız şekilde gerçekleşmesiydi. Bir de bu hengameden sağ salim çıkmaktı.

Chitose'nin seslenmesiyle beraber başını sallayarak cesedin bir ucuna doğru yöneldi ve cesedi çevirmeye hazırlandı. Chitose'nin "tanık"tan bahsetmesiyle beraber hemen araya girdi. Sanki bu durum onun aklını başından beri kurcalıyormuş gibi üzerine düşündüğünü belli eden bir tınısı vardı. "Yalnızca bir tane mi vardı ki? Ceset mühür içinde geldi. Yani senden ve benden önce Fuinnjutsu yapabilen bir kişi daha bu cesedi muhtemelen tam olarak yattığı yerde gördü." dedi. Sesini biraz kıstı. "Belki de tanık da Fuinnjutsu ustasıdır. Kim bilir?" Cesedi ittirirken söylendi: "Ama herhalde bu işleri daha da bulanıklaştırırdı." Çevirdikten sonra cesede göz atmadan önce de "Acaba bu ceset hiç orada bulundu mu?" diye bir kez daha söylendi. Sesi kısıktı ama Chitose'nin duyacağını düşünüyordu. Bunu söylemişti çünkü etrafı beyazla "boyayan" bu fenomen yerde veya herhangi bir duvarda bir insan silüeti oluşturmamıştı. Eğer ceset, bu patlamanın merkezi olsaydı da cesedin böylesine yarı yarıya farklı bir görüntüde olacağını düşünmüyordu. Cesedin tavandaki delikle alakasını sorguladığında ise sanki bu denli bir kuvvete karşı fazla sağlam yapıda olduğunu düşünmüştü. Bu düşüncelerin ardından Chitose ile beraber cesedi incelemeye koyuldu.
Image
► Show Spoiler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » May 26th, 2026, 4:38 am

Off Topic
Jin Ryoken karakterini dondurduğu için NPC olarak devam edecektir.
Ryoken, Naru ile bir şeyler konuşuyor kısaca, ardından beraber yürüyerek ortamdan ayrılıyorlar. "Chitose, siz takılın, ben birazdan geleceğim." diyor Naru. Ardından ortamdan ayrılıyorlar dışarı çıkarak.

Cesedi ters çevirirken ettiğin laflara pek dikkat ediyor gibi değil Chitose. "Hıhı." diyor basitçe sadece. "Belki de." diye ekliyor en sonunda da.

Cesedi ters çevirdiğinizde başkalaşımın da ön tarafta nasıl işlediyse arkada da aynı şekilde işlediğini görüyorsunuz. Chitose elleriyle dokunarak sırtını, kollarının arkasını ve baldırlarını yokluyor cesedin. Bu esnada sen de görsel olarak inceliyorsun cesedi. Herhangi dikkat çekici bir iz veya başka bir şey görmüyorsun. Chitose de biraz canı sıkkın bir şekilde nefes veriyor incelemesi bittiğinde. "Her ne bunu yaptıysa, muhtemelen bir mühürden kaynaklı oluşan bir salınım değil." Bakışlarını anlık sana çeviriyor ellerini beline koyup. "Muhtemelen yani." ardından bakışlarını kaçırıyor ve cesede bakmaya devam ediyor.

"Aklına bir şey geliyor mu?" diyor sana doğru Chitose, ardından saçlarının arkasında kayboluyor gözleri ve eski çekingen haline bürünüyor anlık. Sosyal bataryasının büyük bir kısmını kullanmış gibi görünüyor.

Cesedi döndürürken ölü bir bedenin soğukluğu dışında bir şey hissetmedin, ancak iyice yakından bakma fırsatı bulduğun anlarda depodaki beyazlaşmaya benzer bir etki gördün cesedin teninde. Depodaki ağarmaya ne sebep olduysa muhtemelen cesede de aynı şeyi yapmış gibi görünüyor.

Geçmiş vakitten kalan "Kaguya" isimli varlığın gözlerinin "herşeyi gören, bembeyaz ve gözbebeksiz" olduğunu anımsıyorsun ancak bu cesedinki simsiyah. Ne kadar önemli bir detay, pek bir fikrin yok.

Bunların ötesinde şimdilik aklına bir şey gelmiyor.
Chouwano Kagi
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Chouwano Kagi » June 3rd, 2026, 3:28 am

Kagi, Chitose'nin kendisini pek dinlemediğini fark etmişti. Bunu pek dert edinmemişti zira nihayetinde Chitose'nin de kendince dikkat edeceği şeylerin olacağını düşünüyordu. Cesedin arka tarafı da önündeki görüntüye uyumlu bir biçimdeydi. Ceset muhtemelen «Gözyaşı»'nın patlaması ile bu hale gelmişti. Fakat bu patlamanın hayatın akışına uygun davrandığını düşünmüyordu. Eğer bu dokunduğu her şeyi beyazlatan patlama olağan olsaydı önlerinde yatan kurban böylesine iki madalyon olamazdı. İnsanın refleks olarak ellerini önüne getireceğini, vücudunu küçülteceğini, arkasını dönmeye çalışacağını ve bunun gibi vücudu simetrik bir duruştan ayıran birçok küçük etmenin gerçekleşeceğine inanıyordu. Oysa bu ceset bundan çok uzaktı.

Chitose'nin de pek bir fikrinin olmaması ve üzerine Kagi'nin fikrini sorması üzerine Kagi kısa süreliğine gülümsedi. Zira fikirlerinin bir kısmını az önce açıkladığına inanıyordu. Omuz silkti. "Buraya niye geldiğimiz dışında hiçbir şeyi merak etmiyorum doğrusu." Sonra cesedin suratına doğru yaklaşıp işaret ve orta parmağını birleştirip kararmış gözün üst kapağına baş parmağını da kararmış gözün alt kapağına doğru koyup göz kapağını iyice açmaya çalıştı. Göz akının tamamen kararıp kararmadığını merak etmişti. Bu sırada da "Tanık nerede, gidelim onu da dinleyelim bari. Bu cesedi de kim mühürlediyse yeniden mühürlesin parşömeni de sana teslim etsin. Depoya dönmemiz lazım." Ardından elini cebine atarak Sohei'nin verdiği mührü gösterecekti. "Bunun hakkında bir bilgin var mı?"
Image
► Show Spoiler
Post Reply

Return to “Chibu Kasabası”