Güneş batmaya yeni yeni başlıyordu ben kasabaya ulaştığımda. Kagi'nin nerede olduğunu bilmiyordum, görevi bıraktı mı, geriye mi döndü, yoksa başka bir planı mı vardı bilmiyordum. İşlerin bu şekilde kontrolden çıkmış olması başıma çok büyük dert olacak gibi hissediyordum. Özellikle Kagi meselesini kontrol edememiş olmak büyük bir mesele olacaktı, ancak bu kısımda görevin başarısızlığından bahsetmiyorum. Bu görevin başarılı ya da başarısız olması benim nezdimde çok önemli değildi, Sohei'nin sakladığı şeylerden dolayı bu görevi başarısızlığa ulaştırmak nedense çok daha mantıklı geliyordu hatta. Yine de az buçuk kontrolü elime almam gerektiğini düşünüyordum, tahminime göre Kagi zaten buralarda bir yerde olamazdı, Chibu kasabasına giden herhangi bir kestirme yol bilmiyordum ki Kagi'nin buraya gelip gelmeyeceğini bile bilmiyordum. Bu yüzden, buraya gelmediğini varsayarak hareket etmek durumundaydım. Gelmiş olsaydı, bir şekilde onu görebilirdim diye düşünüyordum.
Chibu kasabası hakkında bildiğim bilgileri gözden geçirdiğimde, işe yarar tek şeyin Shinobi yerleşkesi olduğunun farkına vardım. Bunun haricinde genel olarak hanlar işime yarayabilirdi, hanları örgütleme şansım vardı. Benim için bilgi alışverişinde bulunabilirlerdi, bu yüzden rotamı şu şekilde çizmek en mantıklısı olacaktı; öncelikle hanları gezip, sonrasında Shinobi yerleşkesine ilerlemeliydim. Hanlarda çalışanları kendim için örgütledikten sonra, burada bulunan bir Shinobi varsa ondan Ishigakure köyüne gidip, mühürleme konusunda uzman birisini çağırmasını isteyebilirdim. Hatta daha fazlasını yapma şansım bile olabilirdi, Chibu kasabasına giriş çıkışları denetletebilirdim. Gerçi bu biraz ekstrem duruyordu ama, denemekten zarar gelmez diye düşünmüyor değildim. Hanların ana yol hattını kaplıyor olması oldukça işime yarayabilirdi, Kagi'nin buraya gelip gelmediği daha rahat anlaşılabilirdi.
Şimdilik ilk amacım, görünürde en yakınımda olan hana doğru ilerlemek ve içeriye girmek olacak. Bu hanın görevlisi ile bir konuşma gerçekleştirdikten sonra diğer hanları gezmek için vaktim çıkabilir diye düşünüyorum, muhtemelen hepsini gezemeyecek olsam da benim geldiğim yola rahatça bakan üç ya da dört tanesini seçmek mantıklı olur. Bu yüzden, beni gördüğünü düşündüğüm ilk hanı analiz edecek, sonrasında diğer üç, dört tanesini düşüneceğim. Onlarla konuştuktan sonra Shinobi yerleşkesine doğru ilerlemeye geçebilirim.
[Ryoken & Kagi] Gözyaşı
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Re: [Ryoken & Kagi] Gözyaşı

► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Off Topic
Chouwano Kagi'nin şimdilik RP yapmasına gerek yoktur.
İki katlı olan bu hana giriş yaptığında alt katın komple bar, üst katın ise kalacak odalardan oluştuğunu anlıyorsun. Sol tarafında kalan duvarda bir bar kısmı mevcut. Orada orta yaşlı ve kısa saçlı bir adamın servis yaptığını görüyorsun. Geri kalan her yer masalardan oluşmakta. Bir kaç garsonun da yemek servisi yaptığını görüyorsun bazı masalara. İçerde 10-15 kadar masa var. Masalardan sadece bir kaç tanesi dolu. İçerde toplamda 6-7 tane müşteri var gibi görünüyor.
Merdivenler tam karşında, soldan sağa ve duvara yaslı bir şekilde üst kata açılıyorlar.
Sen içeri girdiğinde muhtemelen otomatiğe bağladığından, bardaki eleman "Hoşgeldiniz." diyor göz ucuyla sana bakarak. Ardından önündeki bardakları temizlemeye devam ediyor. Bar tarafında sana selam veren elemana yakın cübbeli bir tipleme de oturmakta. O da kısa saçlı ve orta yaşlı bir erkek. Sakince çayını yudumluyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Kendi planımı uygulamaya koyarak, gözüme çarpan ilk hana giriş yapmıştım. Alt kat komple bar olarak, üst kat ise kalacak odalar olarak ayarlanmış bir handı burası. Sol tarafımda bar kısmı mevcuttu ve orta yaşlı, kısa saçlı bir adam servis yapıyordu. Birkaç harson masalara yemek servisi yapıyordu. Masalardan birkaçında müşteri vardı, bu da altı yedi kişiye tekabül ediyordu. İçeri girdiğim anda orta yaşlı adam bana selam vermiş, sonrasında işine dönerek bardakları temizlemeye devam etmeye başlamıştı. Çalışan adamın yanında ise cübbeli birisi oturuyordu. Kısa saçlı ve orta yaşlarda bir erkekti. Sakince çayını yudumlamaya devam ederken, ağır adımlarla bara dolu ilerlemeye başlamış ve barmenin tam önüne gelecek sandalyeyi sakince çekip oturmuştum. Derin bir nefes aldıktan sonra, ne içebileceğimi düşünmeye başlamıştım. Sıcak bir şeylerin iyi gidebileceğini düşünüyordum, gerçi burada çok uzun kalmaya niyetim yoktu. Bu yüzden, önce siparişimi verip, sonrasında hızlı bir şekilde konuya girmeyi planlıyordum.
"Elinizde sıcak bir şeyler varsa almak isterim." Dedikten sonra, cübbeli adama ve önünde duran çaya baktım. "Çay iyi olur." Dedikten sonra çayın gelmesini beklemeye başladım. Muhtemelen, buralarda benim için bir gözcü bulamazdım, ama hanlar arasında bir iletişim ağı kurabilirdim. Kagi'nin buraya gelecekse bile bu hanlardan birinde kalmaya ihtiyacı olacaktı diye düşünüyordum. Özellikle bu konudan giriş yapmalıydım. Yanımdaki cübbeli adamın kim olduğunu bilmediğim için, konuya girmeden önce çayımı beklemeye devam ettim. Barmen, çayımı servis ettiği anda boynumda duran alın bandına sağ işaret parmağımla vurarak gösterecek ve barmene "Özel bir şey konuşmamız lazım. Jounin Jin Ryoken." diyerek kendimi tanıtacağım.
"Elinizde sıcak bir şeyler varsa almak isterim." Dedikten sonra, cübbeli adama ve önünde duran çaya baktım. "Çay iyi olur." Dedikten sonra çayın gelmesini beklemeye başladım. Muhtemelen, buralarda benim için bir gözcü bulamazdım, ama hanlar arasında bir iletişim ağı kurabilirdim. Kagi'nin buraya gelecekse bile bu hanlardan birinde kalmaya ihtiyacı olacaktı diye düşünüyordum. Özellikle bu konudan giriş yapmalıydım. Yanımdaki cübbeli adamın kim olduğunu bilmediğim için, konuya girmeden önce çayımı beklemeye devam ettim. Barmen, çayımı servis ettiği anda boynumda duran alın bandına sağ işaret parmağımla vurarak gösterecek ve barmene "Özel bir şey konuşmamız lazım. Jounin Jin Ryoken." diyerek kendimi tanıtacağım.

► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Barmen sıcak bir gülümseme ile "Taze demlemiştim. Uzun yolculuktan sonra iyi gelir. Hafif yorgun gördüm seni." diyor ve arkasını dönüp ocaktaki çaydanlığı alıyor, bir servis hazırlıyor. Kısa bir süre sonra çayını hazır etmiş bulunuyor.
Yorgunluğunu fark etmesi algısının açık biri olduğunu sana vurguluyor.
Senin alın bandına vurgu yapmanla beraber suratındaki gülümseme kendini ciddiyet haline bırakıyor. Orta yaşlı barmen, cübbeli elemana dönüyor. "Sonra laflarız. Az uza." diyor. Cübbeli eleman derin bir nefes veriyor, fakat başka bir tepki vermeden kalkıp uzaktaki bir yer masasına çöktüğünü görüyorsun çayı ile. Ardından, eleman sana doğru eğilip konuşuyor. "Buyur Jounin-san. Seni dinliyorum."
Empati ve sosyalleşme yeteneklerin giriş seviyesinde, ancak adamın sık sık shinobiler ile muhattap olduğunu zeki olduğun için çözmen pek zor olmuyor. Ötesinde bir çıkarım yapamıyorsun.
Yorgunluğunu fark etmesi algısının açık biri olduğunu sana vurguluyor.
Senin alın bandına vurgu yapmanla beraber suratındaki gülümseme kendini ciddiyet haline bırakıyor. Orta yaşlı barmen, cübbeli elemana dönüyor. "Sonra laflarız. Az uza." diyor. Cübbeli eleman derin bir nefes veriyor, fakat başka bir tepki vermeden kalkıp uzaktaki bir yer masasına çöktüğünü görüyorsun çayı ile. Ardından, eleman sana doğru eğilip konuşuyor. "Buyur Jounin-san. Seni dinliyorum."
Empati ve sosyalleşme yeteneklerin giriş seviyesinde, ancak adamın sık sık shinobiler ile muhattap olduğunu zeki olduğun için çözmen pek zor olmuyor. Ötesinde bir çıkarım yapamıyorsun.
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Barmenin sıcak bir gülümseme ile yorgun olduğumu anlaması, algılarının açık birisi olduğunu vurguluyordu bana. Bu oldukça işime yarardı, özellikle ondan isteyeceğim ricadan dolayı, böyle birisinin olması benim işime gelirdi. Sıcak gülümsemesine samimi bir gülümseme ile cevap vermiştim konuşmak yerine. Rütbemi öğrendikten sonra ciddi bir hale geçmiş, cübbeli elemanı yollamıştı yanımızdan. Sanırım onun arkadaşı veya bir tanıdığı olmalıydı bu şekilde yollayabildiğine göre. Üstelik cübbeli kişi derin bir nefes vermek dışında hiçbir eylemde bulunmamış, bir tepki vermemiş veya cevaplamamıştı sözünü, sadece uzaktaki bir masaya gidip çökmüştü. Adamın beni dinlediğini söylemesi ile birlikte, sık sık shinobilerle muhattap olduğunu anlayabilmiştim. Sol elimle kavradığım çay bardağını ağzıma doğru götürmüş, birkaç kez üfleyerek hafifçe soğuttuktan sonra ufak bir yudum almış ve mideme indirmiştim. Ardından konuşmaya girmeye hazırdım.
"Senden bir şey isteyeceğim. İstemeden önce öğrenmek istediğim bir şey var. Burada diğer hanlar arasında senin gibi, hanın gözü kulağı olan kişileri tanır mısın? Onlar da senin gibi gözleri açık kişiler midir? En önemlisi ise..." Çayıma biraz daha üfleyip, bir yudumu daha boğazımdan mideye doğru güzel bir yolculuğa yolladıktan sonra yüzümdeki gülümsemeyi silip, biraz daha soğuk bir yüz ifadesi takındım. Gözlerimi barmenin gözlerinin içine diktim tüm soğukluğum ile birlikte. "Senin ve diğerlerinin ağzı sıkı mıdır?" Yüzündeki ifadeyi, vücut dilini tamamen izlemek istiyorum. Bana yalan söyleyip söylemeyeceğini tahmin etmeye çalışmam gerekiyor, bu bilgi benim için oldukça önemli. Ona göre, Kagi'nin gelip gelmemesine karşılık kendime bir bilgi ağı kurmanın temellerini atacağım.
Out: Konuşma turlarını çok hızlı geçmeyi tercih etmedim, ancak bu hususta bir problem varsa daha hızlı bir şekilde geçebiliriz kararınıza göre. Bir problem yoksa hızlı geçmeden ilerlemeyi tercih etmek isterim.
"Senden bir şey isteyeceğim. İstemeden önce öğrenmek istediğim bir şey var. Burada diğer hanlar arasında senin gibi, hanın gözü kulağı olan kişileri tanır mısın? Onlar da senin gibi gözleri açık kişiler midir? En önemlisi ise..." Çayıma biraz daha üfleyip, bir yudumu daha boğazımdan mideye doğru güzel bir yolculuğa yolladıktan sonra yüzümdeki gülümsemeyi silip, biraz daha soğuk bir yüz ifadesi takındım. Gözlerimi barmenin gözlerinin içine diktim tüm soğukluğum ile birlikte. "Senin ve diğerlerinin ağzı sıkı mıdır?" Yüzündeki ifadeyi, vücut dilini tamamen izlemek istiyorum. Bana yalan söyleyip söylemeyeceğini tahmin etmeye çalışmam gerekiyor, bu bilgi benim için oldukça önemli. Ona göre, Kagi'nin gelip gelmemesine karşılık kendime bir bilgi ağı kurmanın temellerini atacağım.
Out: Konuşma turlarını çok hızlı geçmeyi tercih etmedim, ancak bu hususta bir problem varsa daha hızlı bir şekilde geçebiliriz kararınıza göre. Bir problem yoksa hızlı geçmeden ilerlemeyi tercih etmek isterim.

► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Laflarını barmane söylüyorsun, barmen ise basitçe kafasını sallıyor ağır bir şekilde. Anladığını belli edercesine yaptığı bu hareketten sonra, kısa bir sessizlik oluyor. Ardından lafa giriyor. "Buraya çok gelip giden olur. Göz kulak olma işini de pek halktan insanlar yapmaz. Ishigakure ninjalarına bırakırız. O yüzden ne desem bilemedim Jounin-san." diyor. Suratında yorgun bir ifade ile doğruluyor ve suratını senden uzaklaştırıyor. "Yine de, sırlarından bahsetmek istersen bir şeyler sipariş ettiğin sürece seni dinlerim. Cevap verme opsiyonel." dedikten sonra, önündeki son bir kaç bardağı temizlemeye koyuluyor.
Empati yeteneklerin başlangıç seviyesinde olduğundan pek bir çıkarım yapamıyorsun. Adam da öyle çok yalan söylemelik laflar etmişe de benzemiyor ama, niyetini çözebilmiş değilsin. Tek anladığın şey elemanın shinobiler ile muhattap ola ola "kaşarlanmış" olduğu. Ya da laflarında ilgilenmiyor da olabilir basitçe. Emin olamıyorsun.
Empati yeteneklerin başlangıç seviyesinde olduğundan pek bir çıkarım yapamıyorsun. Adam da öyle çok yalan söylemelik laflar etmişe de benzemiyor ama, niyetini çözebilmiş değilsin. Tek anladığın şey elemanın shinobiler ile muhattap ola ola "kaşarlanmış" olduğu. Ya da laflarında ilgilenmiyor da olabilir basitçe. Emin olamıyorsun.