[Kotsuki-Sho] Baskın

Amegakure'ye sahiplik yapan, kederli yağmurların hiç durmadığı ülke.
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Kotsuki-Sho] Baskın

Post by GM - Naruto » May 4th, 2025, 12:31 am

Bariyer shinobilerine doğru sıçrıyor ve Hanasaku'yu uygulamak için odaklanıyorsun. O anda su üzerinde hareket eden alev çizgisi bir anda yönünü sertçe değiştirip sana doğru hareket etmeye başlıyor. Alevler sana yaklaşırken büyük bir hızla seni çembersel bir alan içersine alıyor ve kapanmaya başlıyorlar. Sen ise o noktada çoktan Hanasaku'yu aktif edip suya dalmak için chakranı ayaklarından kesmiş oluyorsun.

Suyun derinliği kabaca 2 metre kadar. Bu bağlamda su içerisinde kalabiliyorsun tamamen. El mühürlerini yapıp klonlarını oluşturduğunda tam kafanın üzerindeki alanın tamamen alevler ile kaplandığını fark ediyorsun. Suyun dışını görmek senin için epey zor, alevler geniş bir alanı kapladığı için görüşünü engelliyor.

Suyun ısısı artmaya başlarken klonların yüzmeye başlıyor söylediğin yere doğru ancak fiziksel anlamda keşiş formu seni güçlendirse de atletizm noktasında çok da yetkin olmadığın için bu yüzme tahmininden biraz yavaş gerçekleşiyor.

Bu gerçekleşirken suyun sıcaklığı ciddi bir miktar artıyor. Öyle ki rahatsız olmaya başlıyorsun. Klonlarından ilki sudan fırlayıp bariyere saldırdığında diğer kabaca yakına varmış oluyor. Ancak Tategami'yi herhangi bir yerde göremiyorsun. Onun altına gönderdiğin klonun da mesafesini iyice kapattığında suyun üzerine doğru fırlıyor. Bu noktada Bunshin Bakuha'yı aktif ediyorsun ve üç patlamanın da gerçekleştiğini algılıyorsun. O noktada klonların anıları sana hücum ediyor ve su üstünde ne döndüğünü az çok çözmüş oluyorsun.

Suyun üstünün bazı noktalar hariç neredeyse tamamen alevlerle kaplı olduğunu algılıyorsun. Tategami'yi ise klonların seçebilmiş değil. Daha doğrusu su üstüne çıkmadan hemen önce onu görmüş olsalar da patlama anında onu alevlerin arasında kaybolurken gördüler. Patlama menzilinin içinde olduğundan etkilendiğini az çok algılayabiliyorsun fakat eğer hasar verebildiysen miktarını tartamıyorsun.

Bununla beraber klonlarının yavaş yüzmesi sayesinde Tategami'nin savaş alanını tamamen kendi avantajına göre şekillendirme fırsatı yakaladığını algılayabiliyorsun. Bunun ona çok büyük bir avantaj sağlayacağını da çözebilecek kadar zekisin. Avantajına olmasaydı her yeri alevler ile kaplamazdı, bu çok net.

Klonlarının patlamadan hemen önce suyun üzerinin de deriyi yakacak kadar sıcak su buharı ile dolduğunu da hissettiklerini anımsıyorsun.

Katon - Suiton kombinasyonu ile su üstünün alevlerle kaplanmayan yerlerinin de yakıcı su buharı ile dolu olduğunu biliyorsun. Su altı ciddi oranda ısınmaya başlıyor ve kaynamaya çok yakın. Zaten suda olduğun her an bir Suiton kullanıcısına karşı büyük tehlike. Su buharından kaçsan, ortam alevler ile kaplı. Beklesen, senin Tategami'yi yenmek gibi bir derdin olmadığı gibi onun da seni yenmek gibi bir zorunluluğu olmadığından Ieyasu'yu alıp buradan direkt olarak gidebilir.

Çok ters bir durumda kaldığın aşikâr.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Komaeda Togami
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Komaeda Togami » May 4th, 2025, 5:10 am

Üzerime doğru son hızla gelen alev kütlesinden sıyrılabilmek adına yana doğru sıçrayıp küresel bariyeri Tategami’yle arama almayı planlamıştım. Bu sayede bir taşla üç kuş vurmuş olacaktım. Hem teknikten kurtulacak, hem Tategami bariyere bodoslama saldıramayacağı için zaman kazanacak, hem de bir sonraki saldırım için görüş alanını kısıtlamış olacaktım. Gelgelelim işler ilk andan planlarımın dışında gelişmeye başlamıştı. Az önce bulunduğum noktaya doğru doğrusal bir şekilde ilerleyen alev kütlesi harekete geçmemle birlikte yön değiştirip yeniden üzerime doğru gelmeye başlamıştı. Alevler çevremi bir çember misali sarıp hareket alanımı daraltmaya koyulmuşken, Hanasaku’yu devreye sokup suyun altına dalmayı başarabilmiştim. Suya dalmamla birlikte, az önce yüzeyinde durmakta olduğum suyun tamamen alevler içerisinde kaldığımı görmem bir olmuştu. Suya dalmak iyi bir fikir gibi görünüyordu. En azından şimdilik.

Oluşturduğum üç klon suyun altından ilerleyerek kendilerine belirlediğim hedef noktalara ilerlemeye başlamışken, durum tespiti yapmaya çalıştım. İçinde kendimi kısa bir süreliğine de olsa saklamaya niyetli olduğum su kütlesinin sıcaklığı gitgide yükselmeye başlamıştı. Daha önce böyle bir şeyle karşılaştığımı söyleyemezdim açıkçası. Alevler bir anlık şiddetle suyu yarabilirlerdi evet, ancak normal şartlar altında suyla temasları devam ettiği sürece sönmeye meyilli olmalıydılar. Gelgelelim su yüzeyi hala alevlerle doluydu ve görünen o ki suyu kaynatmaya başlamışlardı. Akademide ezberlediğim, hayatımın bir parçası haline gelmiş temel shinobi element öğretilerini hızlıca kafamdan geçirdim: “Suiton, Katon'u söndürür ve gücünü azaltır.” Burada aklıma yatmayan bir şeyler vardı. Katon bir şekilde Suiton tarafından yok edilemiyordu. Daha önce yapıları gereği farklı şekillerde çalışan elementlerin beraber kullanılabildiğini ve normalin dışında güçler oluşturabildiğini okuduğumu hatırlıyordum akademide. Şu an yaşananlar bunun bir örneği miydi? Farklı yetenekleri olan shinobilerin birden fazla elementi aynı anda kullanarak çeşitli yeni elementler oluşturabildiğini duymuştum, bizzat kendim şahit olmamış olsam da. Ama karşılaştığım bu fenomenin bununla uyumlu olduğunu da düşünmüyordum. Ortada yeni bir element yoktu görebildiğim kadarıyla. Biraz daha gözleme ihtiyaç duyacağım aşikar gibi görünüyordu.

İlk klonum küresel bariyerin benim olduğum tarafında su yüzeyine çıkarken diğer klonlarımın pozisyon almasını beklemem gerekmişti. Belli ki yaptığım hesaplama hatasının ceremesini çekecektim, çünkü klonlarım beklediğimden daha yavaş ilerlemişlerdi. Öngörülebilir, ancak kabul edilemez bir hata. Yine de, planım bu noktaya kadar ilerlemişken farklı bir alternatif denemek çok akıllıca olmayacağı için diğer klonlarımın da pozisyon almasını beklerken Tategami’yi görmeye çalıştım. Ancak görünürde yoktu. Bu kötüye işaretti. Bunshin Bakuha’yı aktive ettiğim gibi klonlarımdan gelecek olan bilgiyle yeni bir plan çizmek zorundaydım.

Patlamış olan klonlarım, belli ki Tategami’ye herhangi bir hasar verememişlerdi. Ieyasu’yu koruyan bariyerin ne durumda olduğuna dair ise herhangi bir fikrim yoktu, zarar görmüş müydü? Tamamen kırıldığını sanmıyordum ama yapmış olduğum saldırıdaki amacım bariyeri tamamen kırmak değildi zaten, mümkün mertebe bariyerin devamlılığını sağlayan shinobileri yorarak son bir darbeyle bariyeri indirmek ve tek hamlede Ieyasu’yu infaz etmek niyetindeydim. Bu yolda atacağım her adım ve yapacağım her hamle değerliydi. Bu sebeple içinde bulunduğum durumu istemsizce olsa da kendim için dezavantajlı hale getirsem bile henüz sona ulaşmış değildim. Harekete geçmeli, az önceki hatamı telafi edecek doğru planı yapmalı ve bu savaştan galip ayrılmalıydım.

Klonlarımın patlamadan önce hissettikleri son şey Katon ve Suiton’un diğer etkileşimin sonucuydu: “Suiton, Katon'u söndürürken ortama çok kalın bir duman ve sis tabakası yayar ve genelde ateş ne kadar sıcaksa, bu duman da o kadar sıcak olur.” Etrafa insan derisini yakıp kavuracak kadar şiddetli bir su buharı dalgası yayılmıştı. Gördükleri son şeyin ise Tategami olduğun söylemeyi isterdim, ancak ne yazık ki kurt maskeli shinobi ortalıkta gözükmüyordu. Bu kötüydü. Alevler suyun neredeyse tamamını kaplamışken her iki elementte de usta olan bu shinobinin gücünün nelere kadir olabileceğini tahmin etmek bile istemiyordum. Bu işten bir çıkarı olmasa suyun tamamını alevlerle kaplamazdı. Çok ama çok dikkatli olmalı, kusursuz bir plan yapmalı ve sözkonusu kusursuz planı sıfır hatayla işletmeliydim.

Çözmem gereken birden çok gizem vardı. İlki, alevlerin suyun üzerinde nasıl yanmaya devam edebildiğiydi. Bir teknik miydi? Belki özel bir yetenek? Tategami’yi mağlup etmenin sırrı burada yatıyor olabilirdi. Ancak bu konuda gereksiz fazla düşünüyor olma ihtimalimi kafamın bir kenarından çıkarmamaya kararlıydım. Belki de yalnızca alevler kuvvetliydi ve henüz sönmemişlerdi. İkincisi, ve en önemlisi, Tategami’nin nerede olduğuydu. Beni indirmek gibi bir zaruriyeti olmadığı gerçeği mevcuttu. Ben kendi kendime kaynar suyun içinde debelenirken Ieyasu’yu alıp güvenli bir noktaya götürmek için harekete geçmiş olabilirdi. Bir diğer ihtimal ise, bir avcı misali bir an sonra dibimde bitip beni sonsuza kadar bu yere gömmenin peşinde oluşuydu. Her iki şekilde de, daha fazla duyun altında kalmayı tolere edemezdim.

Hızlıca cephanemi kafamdan geçirdim. Shinobi yeteneklerim, tekniklerim, ekipmanlarım, yapabileceğim şeyler. Bu durumdan kısa vadede kurtulmamı sağlayacak tek bir çözüm geliyordu aklıma. Bu sebeple hızla senjutsu chakrama odaklanıp el mühürlerini yapmaya koyuldum. Hazır olduğum anda, kendimi yukarı fırlatarak su yüzeyine çıkacak ve tam o anda ‘Atsugai’yi uygulayacaktım. Gölge cübbem, beni kısa süreli de olsa alevlerden koruyabilecek kapasiteye sahipti. Açıkta olan yüzüm, ellerim ve Raizo ise bir anlığına da olsa alevlere maruz kalacak gibi görünüyordu. Tekniğim merkezinde benim olduğum küresel bir fırtına yaratarak sıcak buharı ve alevi dışarı savurabilirdi. Fuuton’un Katon’u güçlendirdiği bir gerçekti elbette, ancak dışarı doğru savrulan rüzgarın bana ve Raizo’ya sağlayacağı birkaç saniyenin içinde bulunduğum bu durumdan sıyrılmama yardımcı olacağını umut ediyordum. Su yüzeyine çıkıp Atsugai’yi uyguladığım gibi Raizo’ya “Ayrılalım ve yükselelim.” komutunu verecektim. Bir yandan gözüm olası bir pusuya düşme ihtimalime karşı Tategami’yi arayacaktı. Etrafa bakındığım esnada ise bariyer shinobilerinin ne durumda olduğuna da bakmayı ihmal etmeyecektim. Her şey planladığım gibi giderse bir saniye içerisinde Raizo bedenimden ayrılıp büyük formuna geçmiş olacaktı, ve onun sırtında kara kanatlarla gökyüzüne yükselirken bu cehennemden çıkıp bir sonraki hamlemize hazırlanacaktık.
Image
İsim: Komaeda Togami
Boy: 1.79
Kilo: 68
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: B - Rank
Rütbe: Chuunin
Nam: Sanrı

Puanlar
  • GP: 0
  • VP: 0
  • PP: 0

• Güç: E
  • Çeviklik: E
  • Potansiyel: B
  • Kondisyon: C
  • Zihin: A
  • Varlık: B

Beceri Listesi
  • [Güç] Atletizm: F
  • [Çeviklik] Akrobasi: F
  • [Çeviklik] El Hassasiyeti: F
  • [Çeviklik] Saklanma: F
  • [Kondisyon] Form: F
  • [Potansiyel] Ninshuu: F
  • [Varlık] Aldatma: D
  • [Varlık] Empati: D
  • [Varlık] Sosyalleşme: F
  • [Zeka] Farkındalık: E
  • [Zeka] İzcilik: E
  • [Zeka] Bilim: F

Teknikler
  • Fuuton: Atsugai
  • Fuuton: Renkuudan
  • Yochi Uryou no Jutsu
  • Bunshin Bakuha
  • Shunshin no Jutsu
  • Kuchiyose no Jutsu
  • Kuroshisha
  • Kurohaku
  • Kurohane
  • Omotsuki
  • Utakata
  • Teishi no Jutsu
  • Hanasaku no Jutsu
  • Magen: Henge

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • Gölge Cübbesi
  • Kotome
  • Tanto (Dayanıklı/Hasarı Yüksek/Tutuşu Rahat/Hafif)
  • Kote (Dayanıklı/Konforlu/Hafif/Sessiz)
  • Suneate (Dayanıklı/Konforlu/Hafif/Sessiz)
  • File İçlik (Dayanıklı)
  • Shinobi Hapları, 3'lü Paket (3 Yemek Hapı, 3 Kan Hapı, 3 Chakra Hapı)
  • İlkyardım Çantası
  • Maymuncuk

Linkler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » May 5th, 2025, 12:13 am

Birden su yüzeyine fırlıyorsun ve aynı anda tekniğini aktif ediyorsun. Atsugai'nin aktif olması ile beraber etrafında oluşan yüksek hava akımı, suyun üzerindeki alevleri körüklüyor ve arttırıyor. Ancak alevlerin hava akımına kapılması tahmin ettiğin gibi Raizo'nun senden ayrılması için gerekli kısa süreyi sağlıyor. Cübben ise seni yüksek ısıdan koruyor. Raizo'nun büyümesi ile sırtına konuyorsun ve havalanıyorsunuz. Tek bir kanat darbesi ile yerden bir kaç metre uzaklaşmış oluyorsunuz.

Raizo'nun senden ayrılması ve büyümesi sebebiyle hem Atsugai'nin kesici etkisinden, hem Fuuton ile körüklenmiş alevden, hem de etraftaki sıcak su buharından etkileniyor. Siz yükselirken Raizo'nun bir acı çığlığı attığını duyuyorsun ve hatırı sayılır bir hasar aldığını sana iletiyor. Fakat dövüşten kopmuş değil.

Yükselirken bariyerdeki shinobilerinin çatlamış olan bariyeri artık çok çok yavaş tamir ettiklerini seçiyorsun. Alevlerle kaplı su epey azalmışa benziyor, ortam ise kalın ve sıcak bir buhar ile kaplı. Tategami'yi "Daitoppa!" diye bağırdığı anda fark ediyorsun.

Bariyer shinobilerine yakın bir yerde bulunmakta. Tategami'nin ağzından çıkan rüzgâr etraftaki su buharı ile birleşiyor ve sana doğru hücum ediyor. Raizo havada kendi etrafında bir tur dönerek bu hava kolonundan kurtuluyor, ancak Tategami kolonu size doğru tekrar çeviriyor. Kolon Raizo'nun sağ kanadına temas ettiğinde sadece Raizo'nun dengesini kaybetmesine değil, buna ek olarak onun yanmasına da sebebiyet verdiğini seçebiliyorsun.

Tategami tekniği sonlandırıp tekrar el mühürlerine başladığında sen de kabaca dengeni sağlamış oluyorsun. Tategami daha ilk mührü anca bitiriyor gibi.

Tategami'ye baktığında giysilerinin sol tarafının hasar aldığını, maskesinin de sol tarafının çatladığını seçiyorsun. Patlamanın içerisinde kaldığı bariz belli, hasar da almışa benziyor.

Çevrede hâlâ su var ancak alevler gücünü yitirmişe benziyor. Yer yer su üzerinde yanan alevler mevcut ancak hareketi çok kısıtlayacak gibi değil. Su buharı ise eski kalınlığında olmasa bile ortamda bulunmakta.
Komaeda Togami
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Komaeda Togami » May 6th, 2025, 7:49 pm

El mühürlerimi hazırlayıp chakrama odaklanmamla birlikte su yüzeyine fırlamam bir olmuştu. Sudan dışarı fırlarken havada olan ellerim, Atsugai’yi aktive etmek için hazır hale gelmişlerdi bile. Merkezinde benim olduğum küresel bir hava akımı su buharını ve alevleri dışarı püskürtürken, planladığım şekilde Raizo’yla ayrılıp orijinal haline geçmesiyle sırtına atlamayı başarabilmiştim. Partnerim, beni içinden çıkılması çok zor bir beladan kurtarmış gibi görünüyordu. Bu esnada hem tekniğim hem de alevler ve sıcak buhardan etkilenerek yaralanmış olması hiç hoşuma gitmemişti, gelgelelim oradan çıkmamış olsak olası sonumuz göz önüne alındığında bu kabul edilebilir gibi gözüken bir bedeldi. Yine de bu iş bittikten sonra Raizo’ya en sevdiği menülerden bir ziyafet ısmarlamayı aklımın bir köşesine yazmayı ihmal etmedim. Henüz savaş bitmemişti, ve Raizo beni –en azından şimdilik- bu savaşta tek başıma bırakmamaya kararlı görünüyordu.

Siyah kanatlar gökyüzüne yükselirken yeni hareket planımı çizebilmek adına çevreme bakma fırsatı da edinmiştim. Bariyer yerinde durmaktaydı, ancak neredeyse tamamı çatlak içindeydi ve bu çatlakların iyileşme hızlarının eskisine kıyasla oldukça yavaşladığı belli olmaktaydı. İçindeki baygın Ieyasu’yu ve artık iyiden iyiye zorlandıkları belli olan iki shinobiyi seçebiliyordum. Tategami ise bağırmasıyla birlikte dikkatimi çekmeyi başarmıştı. Bariyer shinobilerine oldukça yakın konumlanmıştı. Bu da karşı atağım için uygun bir fırsat vermekteydi elime. Ama hamle avantajı bariz bir şekilde şu an ondaydı ve anlaşılan bir fuuton tekniğiyle kaynar su buharını üzerime sürmeye niyetliydi. Neyse ki Raizo, havada güzel bir manevra yaparak üzerimize fırlamış olan su buharı destekli hava kolonundan sıyrılmayı başarabilmişti. İkinci saldırıda bu kadar şanslı olamamıştık ne yazık ki. Raizo’nun sağ kanadından kaynar sıcaklıkla buhar eden tüylerin hafif yanık kokusu burnumu doldurmuştu. Ağız dolusu küfrettiğini işittim Raizo’nun, normal şartlarda az önce hasar aldığımda bana attığı pis gülüşün karşılığını ince bir lafla verirdim ancak şu an koşullar gevşemeye müsait değildi. Raizo güç bela dengesini toplarken, Tategami’nin tekniğini sonlandırıp yeni mühürlerine başladığını farketmiştim. Tam sırasıydı.

Yeni bir teknik için ilk el mührünü yapmakta olan Tategami’yi farkettiğim anda Raizo’ya komutumu verdim: “İlk hamle, yeniden.” Bu esnada çoktan senjutsu chakrama odaklanmaya başlamış ve el mühürlerine girişmiştim. Kıyafetinin ve maskesinin sol tarafı hasarlı görünen Tategami bu saldırımdan az önce kurtulabildiği gibi kurtulabilecek miydi? Denemeden görmem mümkün değildi. Alevlerin gücü azalmıştı, ancak ortalık hala eskisine nazaran az olsa da su ve su buharı doluydu. Alevleri biraz harlamak gerekiyordu belli ki. Tategami’nin stratejisini kendisine karşı uygulamak iyi bir fikir gibi görünüyordu. El mühürlerini tamamlamak üzereyken derin bir nefes alarak göğsümü şişirdim ve Raizo yeniden Karyuu Endan alevlerini bariyere ve Tategami’ye üflerken ona destek olurcasına her iki elimi yumruk yaparak göğsüme vurdum: “Renkuudan!”
Image
İsim: Komaeda Togami
Boy: 1.79
Kilo: 68
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: B - Rank
Rütbe: Chuunin
Nam: Sanrı

Puanlar
  • GP: 0
  • VP: 0
  • PP: 0

• Güç: E
  • Çeviklik: E
  • Potansiyel: B
  • Kondisyon: C
  • Zihin: A
  • Varlık: B

Beceri Listesi
  • [Güç] Atletizm: F
  • [Çeviklik] Akrobasi: F
  • [Çeviklik] El Hassasiyeti: F
  • [Çeviklik] Saklanma: F
  • [Kondisyon] Form: F
  • [Potansiyel] Ninshuu: F
  • [Varlık] Aldatma: D
  • [Varlık] Empati: D
  • [Varlık] Sosyalleşme: F
  • [Zeka] Farkındalık: E
  • [Zeka] İzcilik: E
  • [Zeka] Bilim: F

Teknikler
  • Fuuton: Atsugai
  • Fuuton: Renkuudan
  • Yochi Uryou no Jutsu
  • Bunshin Bakuha
  • Shunshin no Jutsu
  • Kuchiyose no Jutsu
  • Kuroshisha
  • Kurohaku
  • Kurohane
  • Omotsuki
  • Utakata
  • Teishi no Jutsu
  • Hanasaku no Jutsu
  • Magen: Henge

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • Gölge Cübbesi
  • Kotome
  • Tanto (Dayanıklı/Hasarı Yüksek/Tutuşu Rahat/Hafif)
  • Kote (Dayanıklı/Konforlu/Hafif/Sessiz)
  • Suneate (Dayanıklı/Konforlu/Hafif/Sessiz)
  • File İçlik (Dayanıklı)
  • Shinobi Hapları, 3'lü Paket (3 Yemek Hapı, 3 Kan Hapı, 3 Chakra Hapı)
  • İlkyardım Çantası
  • Maymuncuk

Linkler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » May 8th, 2025, 4:53 pm

Raizo'nun Karyuu Endan'ı uygulaması ile sen de Renkuudan'ı aktif ediyorsun. İki teknik birleştiğinde Tategami'de size çok ince ancak konsantre bir su çizgisi gönderiyor maskenin ağız kısmından. Daha önce kullandığı teknik.

Bu ince su kuvvetlendirilmiş Karyuu Endan'ı delip geçiyor ve Raizo'nun sağ kanadının altını çiziyor. Kan çıktığını görüyorsun ve Raizo bir acı çığlığı atıyor. Sana daha fazla devam etme noktasında problemler yaşadığını, kendi üslubu ile aktarıyor. Sizin birleşen teknikleriniz bariyere doğru hızla ilerlemeye devam ediyor.

Tategami tekniği kesip havaya zıplıyor. Tekniğiniz bariyerin üzerinde sertçe patlıyor. Raizo havada bir daire çizerken ortamı inceliyorsun. Bariyer parçalanıyor ve bariyer shinobilerinden birinin alevler içerisinde yanarak can verdiğini görüyorsun. Diğeri ise kendini suya bırakıyor üzerindeki alevleri söndürebilmek için. Dövüşten koptuğu bariz belli.

Tategami ise yanlamasına nehri ikiye bölen diğer bariyere konuyor, patlama geçtikten sonra çekilmeye başlayan suya batan Ieyasu'nun üzerine konuyor. Onu sırtladığı gibi kuzeye doğru zıplıyor, Izena'nın derinliklerine doğru çatılar üzerinde zıplayarak ve koşarak uzaklaşmaya başlıyor.

Alanın üzerinde havadasın. Raizo iyi değil. Senjutsu chakran bir süre daha seni götürebilecek gibi ama bu kovalamaca uzarsa keşiş formunu kapatmak zorunda kalacaksın.
Post Reply

Return to “Yağmur Ülkesi”