Kahvaltı iki kap miso çorbasından ibaret. Ancak aç karnını gayet memnun ediyor bu durum. Katou ise, sanki onu kahvaltıya davet eden senmişsin de yeterli misafirperverliği göstermemişsin gibi memnuniyetsiz bir edayla: "Yeşil çay koymayı nasıl unutursun!" diye sitem ediyor sana çorbasını silip süpürmesini takiben. Senin daha birkaç yudum almış olduğun göz önüne alındığında, söylene söylene kalkıp çayı hazırlamaya başlıyor. Kahvaltı hususunda ona yetişebildiğinde ise, çaylar çoktan hazır ve servis edilmiş oluyorlar. Katou biraz havadan sudan sohbet ettikten sonra, aniden bir şey hatırlamış gibi olduğu yerde dikiliyor: "Tabi ya, unuttum. Aisu-san seni görmek istiyordu." Gözleri duvarda asılı olan saate dönüyor: "Tam olarak 15 dakika önce yanında olman gerekiyordu sanırım. Kahvaltı falan derken daldırdık, işe bak! Sen en iyisi hızla git, bugünkü devriye görevini bana devrettiler. Hızlı olsan iyi olur ama, tersi çok pistir bilirsin!"
Katou, her zamanki Katou. Yaptığı ya da söylediği herhangi bir şeye şaşırmayı yıllar önce bırakmış olduğun için hazırlanıp Kusachou binasına doğru yola koyuluyorsun. Aisu, Gyaku Kusachou olduktan sonra onun eski görevlerini de devraldığı için köy açısından nispeten önemli sayılabilecek görevleri veren kişi konumunda birkaç yıldır. Bu yüzden Aisu'nun yanına çağırılmak genelde iyiye işaret olarak yorumlanıyor shinobiler arasında. Kusachou binasının girişindeki nöbetçilere selam verip Aisu'nun odasına çıkıyorsun direkt olarak. Kapıyı çalıp içeri girdiğinde, Aisu'yu masasındaki dev belge yığınları arasında buluyorsun. Bu, oldukça tanıdık bir görüntü. Tek farkı, daha önceden bu pozisyonda Gyaku'yu görmeye alışkın olman. Gerçi genel hatlarıyla bakıldığında Aisu'nun çalışma ortamı Gyaku'ya göre kat kat daha tertipli ve temiz. İçeri girmenle birlikte Aisu başını kaldırarak seni buyur ediyor: "Hoşgeldin Joaryu. Geç kalacağını tahmin etmiştim, seni çağırması için Katou'yu göndermek gibi bir gaflette bulundum. Neyse, çok da önemli değil. Bir göreve çıkıyorsun. Ülke dışına. Doushi üzerinden güvenlik bölgemize girip Yağmur Ülkesi'ni aşman ve Kaya Ülkesi'ne giriş yapman gerekiyor. Hatırlatmak isterim, yeni Ishichou göreve geldiğinden beri sınırları baya sıkı koruduklarını duyuyoruz. Orada seni bizden bir shinobi karşılayıp görevin geri kalan detaylarını verecek. Sızma operasyonunun başarısız olma ihtimaline karşı sahip olacağın detaylar şimdilik yalnızca bunlar. Sınırı nasıl geçeceğin tamamen sana kalmış, yalnızca bana birkaç saate kadar ihtiyacın olan şeylerin listesini çıkar ki akşama kadar temin edebileyim. Akşam yola çıkmanı bekliyorum."
Pasiflik Süresi: -
Konu süresince karakter gelişimi & satınalmalar gerçekleştirilebilir. Bu hususun önem arz edeceği bir durum olursa konuya geliştirmeler tamamlanana kadar ara verilecektir.