by Oita Butsuo » December 7th, 2025, 10:30 pm
Planlar, tuzaklar, koşuşturmaca, kavga, dövüş... Chisa öğrencilerini iyi yetiştirmiş, ellerine sağlık. Yine de sonuç değişmedi. Kazuya'yı yakaladığım gibi ebesinin hörekesine fırlattım, Rei'yi tepetaklak yere çaldım, Tsugi'yi de itip surat üstü yere yapıştırdım. Hepsi de bu durumdan memnun gözüküyor. Özledim be! Güçlenme hevesini, kendini ispat etme isteğini, rekabeti! Ne çok isterdim şu gençlerin yerinde olmayı. Ya da Ishigakure'de aktif göreve devam etmeyi... O da benzer hisler yaratırdı bende muhakkak. Ulan Kageyasu gözün kör olmasın! Hiç yoktan yanıma bir iki genin chuunin falan vereydin de itişe kakışa enerjimizi atardık. Bak ne güzel oldu! Neyse, keyfimi böyle düşüncelerle bulandırmayacağım. Bak, çocuklar ne kadar mutlu! Ben de en az onlar kadar mutluyum. Bunca zamandır bu tarz bir tecrübeden yoksun kalmıştım. Kendimi hatırladım tekrardan.
Belimi de kütürdettikten sonra üçlünün hevesine benzer bir sırıtışla karşılık verdim. Teker teker hepsinin gözlerinin içine baktım, benim de onlar kadar hevesli olduğumu görsünler istedim. Heves kadar güzel bir şey varsa o da aynı hevesi yoldaşlarının gözünde de görmektir. Onlar benim günümü güzelleştirdi, ben de elimden geldiğince onların gününü güzelleştirmek isterim.
"Sizi gören shinobinin sensei olası gelir!" dedim Chisa'ya da kaçak bir bakış atarak. "Helal len size!" diye devam ettim gözlerimi tekrar üstlerinde gezdirerek. Sonra da Tsugi'ye doğru hareketlendim "Hadi şimdi temizlenip dinlenmeye." derken. Tsugi'yi kıyafetinin sırt kısmından tutup sırtıma atacağım. Sonra Rei'ye gidip onu da sağ koltuğumun altına sıkıştıracağım. En son da Kazuya'ya gidip onu da sol koltuğumun altına sıkıştıracağım. Çocuklar yoruldular falan, yersen... Belki böyle ucuz numaralara gerek yok ama dedik ya kendini ispat etmeyi özlüyor insan. Böyle fırsatlar olmasa benim de gücümü kuvvetimi gösterme fırsatım olmayacak, ne yapayım!
Daisuke-san'a Sakagami Obaachan'ın hanını önermiştim, herhalde oraya gitmişlerdir. Chisa'nın bir diyeceği yoksa yavaşta oraya yola çıkabiliriz herhalde. Eşeklik etmeyip Takım Chisa'ya da oda tutmuşlardır herhalde. En kötü bende kalırlar yani, o açıdan sıkıntı yok da büyük ayıp olur! Şu konaklama işine ve kafilenin ihtiyaçlarına bir bakalım bir. Onlar hallolup herkes temizlenip paklandıktan sonra da farklı bir planları yoksa beraber bir yemek yeriz. Hatta biraz da içerim ben bu akşam, keyfim yerinde!
► Show Spoiler
Künye
İsim: Oita Butsuo
Boy: 182
Kilo: 86
Element: Doton
Köy: Ishigakure
Seviye: B - Rank
Rütbe: Jounin
Nam: Silüet
Puanlar
GP: 30