Köşe Masa #1
- Kata Haryuu
- Fukase Naegi
Re: Köşe Masa #1
Tavacı Recep'e gideceksek hemen uçağa binip geliyorum. :MKata Haryuu wrote: ↑October 15th, 2018, 9:42 pmMerhabalar Ankara’dan katılıyorum, yemek ısmarlayabilirim mesai saatlerim dışında olacak şekilde. Başarılar...
.
"Kral, ben zaten son paragrafta yazdığın şeyleri bi' önceki tur görmemiş miydim?"
"Bu bir niye pasiflik vermiş AQ mesajı değil."
.
"Kral, ben zaten son paragrafta yazdığın şeyleri bi' önceki tur görmemiş miydim?"
.
- Kata Haryuu
Her yere götürebilirim hiç sıkıntı yok. Özelden telefon numaralarınızı verin bir gün belirleyelim halledelim. Öpüyorum hepinizi

- Kitamura Susumu
- Kusagakure
abi sen çok tanıdıksın kimsin sen :dKata Haryuu wrote: ↑October 16th, 2018, 8:36 pmHer yere götürebilirim hiç sıkıntı yok. Özelden telefon numaralarınızı verin bir gün belirleyelim halledelim. Öpüyorum hepinizi![]()
Tsujihara Iori wrote: ↑October 16th, 2018, 8:06 pmArdından "Haydutlar. Yardım gelmeyeceğini düşünüp bir Kusagakure kervanına saldırdılar." diyecek ve ayaklarının önlerine kısmen parçalanmış kumaş parçasını fırlatacaktım. "Yanıldılar."

- Kitamura Susumu
- Kusagakure
Cynic wrote: ↑October 17th, 2018, 8:46 pmTsujihara Iori wrote: ↑October 16th, 2018, 8:06 pmArdından "Haydutlar. Yardım gelmeyeceğini düşünüp bir Kusagakure kervanına saldırdılar." diyecek ve ayaklarının önlerine kısmen parçalanmış kumaş parçasını fırlatacaktım. "Yanıldılar."![]()

GM - Naruto wrote: ↑October 15th, 2018, 9:45 pmBinanın önünde yaklaşık dört kişi var. Biri özellikle diğerlerinden önde duruyor. Hemen ayaklarının dibine bir ceset bırakmış. Adamların alınlarındaki Amegakure alınbandını görüyorsunuz. "Dışarı çıkın, yoksa Kami-sama şahidim olsun Riaru bile alamaz sizi elimden !"
-öldüler-
Yalnız edit geçicem de iori çok sağlam koymuş lan. sasageyo çalmaya başladı rpden sonra bildiğin.
AAA SÖZLÜK MÜ VARMIŞ? HEM DE BURAYA TIKLAYINCA AÇILIYOR! SÜPER BİR ŞEY, İNANAMIYORUM! KİM BİLİR NELER YAZILIR ŞİMDİ?
.
.
.
- Kasumikage Teki
- Kusagakure