[Final] Kazane Yui vs. Katayama Yoshiro
Re: [Final] Kazane Yui vs. Katayama Yoshiro
Dirsek darbesi ile neredeyse eş zamanlı halde rakibimden gelen hamle yüzünden, keskin yelpaze omzumu delip geçmişti. Neyse ki dirseğin verdiği etki ile rakibimi itebilmiş, onun dengesini bozmayı fırsat bilerek bir kunai çıkartabilmeyi başarmıştım. Eğer doğru bir hamle yapabilirsem, rakibimin bozulan dengesini ve halihazırda çekmiş olduğum silahımın pozisyonel avantajını kullanabilirdim. Sol öne doğru eğilen rakibime karşı, ayaklarımın altında bir miktar chakra oluşturacak ve yerden olabildiğince güç alacaktım. Kunaiyi iki elimle tutacak ve var hızımla kunoichi'nin göğsüne saplamaya çalışacaktım. Her şeyi doğru yapabilirsem, rakibim tekrar yelpazelerini sallayamadan onu gafil avlamaya çalışacaktım.
- Kurosawa Haru
- Kusagakure
Rakibinin omzunu yaralamıştı, ancak tehlike hala bitmemişti. Rakibine üstün gelebilmesi için şimdiki gelecek saldırıyı karşılayabilmesi gerekiyordu. Rakibinin elindeki Kunai'yi gördüğü anda sağ elindeki, rakibine sapladığı yelpazeyi orada bırakacak ve rakibinin az önce kendini düşürdüğü sol yönüne doğru, sol elinden kuvvet alarak kendini tam sola doğru savuracaktı. Kendini savururken sol üst vücudunu sola, sağ üst vücudunu ise kendi gerisine doğru savurup olası bir temasta temasın göğsüne çarpmaması için hedef küçültecekti.
Amacı rakibinin üzerinden tamamen kurtulup sol tarafa doğru kendini savurmaktı. Tahminen rakibinin üzerinden kurtulduktan sonra yerde birkaç kez yuvarlanabilirdi, hatta havuza bile düşebilirdi ama önemli değildi. Gerekli hasarı vermişti, artık aşırı yakın dövüşe gerek yoktu.
Amacı rakibinin üzerinden tamamen kurtulup sol tarafa doğru kendini savurmaktı. Tahminen rakibinin üzerinden kurtulduktan sonra yerde birkaç kez yuvarlanabilirdi, hatta havuza bile düşebilirdi ama önemli değildi. Gerekli hasarı vermişti, artık aşırı yakın dövüşe gerek yoktu.
- GM - Naruto
- Game Master
Off Topic
Öncelikle, olası bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum.
İkinci olarak, Kazane Yui 24 saati geçtiği için ilk pasiflik uyarısını almıştır. Ancak bireysel dalgınlığım olarak GM'lik birinci mesajda belirtilen saatlerin dışında yazıldığı için turu yaşanmamış "sayılmayacaktır." Olası 2. pasifliği durumunda turun geçersiz sayılması kuralı işleyecektir. Bununla birlikte adaletsizlik olmaması açısından Katayama Yoshiro'nun yapacağı olası bir "ilk" pasiflikte 24 saat dolduğu gibi tur girilmeyecek, sonraki 24 saat içerisinde yazdığı takdirde pasiflik uyarısını alacak ancak turu geçerli sayılacaktır.
Yukarıda bahsedilen durum, yalnızca bu karşılaşmayı bağlamaktadır ve bu konunun GM'i olan bendeniz Maxdown'un kişisel insiyatifidir. Diğer GM'lerin veya bizzat benim başka bir konuda buna benzer bir uygulama yapma zorunluluğumuz yoktur, durumsal bir uygulamadır.
GM'likte tessenlerin "saplandığına" dair bir ibare yer almamaktadır. Yalnızca darbeden bahsedilmektedir.Ekipmanlar ve Fiyat Listesi wrote: Açık halinde, dairenin dış kısmı kesici özelliğe sahiptir. Kapalıyken metal bir sopa olarak kullanılabilir.
İkinci olarak, Kazane Yui 24 saati geçtiği için ilk pasiflik uyarısını almıştır. Ancak bireysel dalgınlığım olarak GM'lik birinci mesajda belirtilen saatlerin dışında yazıldığı için turu yaşanmamış "sayılmayacaktır." Olası 2. pasifliği durumunda turun geçersiz sayılması kuralı işleyecektir. Bununla birlikte adaletsizlik olmaması açısından Katayama Yoshiro'nun yapacağı olası bir "ilk" pasiflikte 24 saat dolduğu gibi tur girilmeyecek, sonraki 24 saat içerisinde yazdığı takdirde pasiflik uyarısını alacak ancak turu geçerli sayılacaktır.
Yukarıda bahsedilen durum, yalnızca bu karşılaşmayı bağlamaktadır ve bu konunun GM'i olan bendeniz Maxdown'un kişisel insiyatifidir. Diğer GM'lerin veya bizzat benim başka bir konuda buna benzer bir uygulama yapma zorunluluğumuz yoktur, durumsal bir uygulamadır.
Yui ise halihazırdaki ivmesini kullanarak, sol kolunu destek kolonu gibi kullanıp vücudunu sola doğru fırlatıyor tüm gücüyle.
Yoshiro'nun yerden güç amacıyla ayaklarına chakra toplaması kısa sürüyor, ancak anlık bir hamleden daha uzun. Kunaiyi iki eliyle tutmaya çalışması da zaman kaybına ekleniyor. İki eliyle birden kavradığı kunaiyi yerden destek alıp yukarı doğru savururken, kunai vücudunu solu altta kalacak şekilde konumlamakta olan Yui'nin göğsünün birkaç santim ötesinden geçerek ıskalıyor.
Yui, sola doğru fırladığı gibi birkaç kez yuvarlanıyor ve nihayetinde durduğunda, aranızdaki mesafe 5 metreye kadar ulaşmış oluyor.
Her ikiniz de yerde uzanır pozisyondasınız. Yoshiro'nun sol omzunda aldığı darbeden kaynaklı ciddi bir ağrı mevcut. Yine de fena olmayan kondisyonu sayesinde çok bir sıkıntı yaşamayacak gibi duruyor şimdilik.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- Kurosawa Haru
- Kusagakure
Dikkatsizce içine düştüğü durumdan bir şekilde kurtulabilmiş ve rakibiyle arasındaki mesafeyi tekrar açabilmişti. Tekrar dikkatini toplayıp dövüşün içine girmek zorundaydı. Sol elindeki yelpazesini sağ eline geçirirken bir yandan yelpazesine üflemeye başlayacak ve Fuuton: Sairi no Jutsu tekniğini uygulamaya çalışacaktı. Bu teknikle beraber yelpazesinin menzilini oldukça fazla artırabilirdi. Üflemeyi tamamladıktan sonra rakibinden gelecek herhangi bir menzilli veya yakın saldırıya karşı hazırlıklı şekilde beklerken bir yandan da çantasından bir sis bombası çıkarmaya çalışacaktı.
Eğer ki rakibinden hızlı bir saldırı gelirse sis bombasını çıkarmasına gerek yoktu, duruma göre hareket edebilirdi.
Eğer ki rakibinden hızlı bir saldırı gelirse sis bombasını çıkarmasına gerek yoktu, duruma göre hareket edebilirdi.
Rakibimi kıl payıyla elimden kaçırmış, benden çevik bir hareketle kurtulmasını izlemekle yetinmiştim. Kadın yuvarlanmış ve yaklaşık beş metre kadar öteye gitmişti. Yine de, dövüşün yeni başladığının farkındaydım. Derhal ayağa kalkacak ve rakibimin benden çok da fazla uzakta olmamasının avantajını kullanmaya çalışacaktım. Sırası ile el mühürlerimi yapmaya başlayacak, göz ucuyla hasmımın da benzer şeyler yaptığını gördüğüm için, onun jutsusuna kendiminki ile cevap vermeye çalışacaktım. Eğer becerebilirsem, 'Raigata' jutsusunu yapmayı deneyecek; kendimi elektrik formuna sokarak, hızlıca kunoichi'nin içinden geçmeye çalışacaktım. Kadın bana saldırırsa, jutsumun hızlı uygulanışından dolayı boşa çıkmasını umut ediyordum. Eğer kendini savunursa da, mesafenin kısalığının azizliğine uğramasını tahmin ediyordum. Eğer planladığım şekilde tekniğimi başarırsam, tam olarak kadının içinden geçecek ve üç adım arkasına geçtiğim anda orijinal formuma geri dönecek; olası bir yakın dövüş saldırısı için pozisyon alacaktım.
- GM - Naruto
- Game Master
Yui ve Yoshiro, aşağı yukarı aynı zamanlarda ayaklanıp hamlelerine başlıyorlar. Yui sağ eline geçirdiği yelpazesine üflemeye başlarken Yoshiro ise Raigata için el mühürlerine başlıyor. El mühürlerinin bitişi ve Yui'nin defansif pozisyona geçişi yine benzer zamanlarda gerçekleşiyor. Yui, rakibinin aniden bir enerji kütlesine dönüştüğünü farkettiği için sis bombası çıkarmaya vakit bulamıyor ve tamamen refleksif olarak defansif bir pozisyona geçmiş olmasının avantajıyla kendi sağına doğru kaçınıyor elinden geldiğince hızlı bir şekilde. Yine de, sol kol ve bacağında korkunç bir acı hissediyor sağa doğru atılma hamlesi henüz bitmemişken. Güçlü bir elektrik akımına dönüşen Yoshiro, tekniğinin hızıyla kaçılmakta olan rakibinin iki uzvunu birden şoklamayı başarıyor!
Elektrik akımı geçerken uzuvlarını hafifçe geriye doğru fırlattığı için vücudu da istemsiz olarak yaklaşık 120 derece dönüyor Yui'nin. Ani acı sebebiyle hafifçe inleyen Yui, sendelese bile dengesini kaybetmemeyi başarıyor ve ayakta kalıyor. Sol kolu ve bacağındaki anlık acı kesilmiş olsa da hafif zonklamalar şeklinde sürmekte. Bununla birlikte ciddi bir uyuşukluk hissediyor sol uzuvlarında. Tam performansla hareket edebileceklerinden şüpheli. Yine de fena olmayan kondisyonu dövüşün içerisinde bir süre daha kalabileceğini işaret ediyor kendisine. Yoshiro ise, Yui'yi çarptıktan hemen sonra yeniden insan formuna dönüyor ve saldırı pozisyonuna geçiyor.
Aranızda 1-2 metre kadar var ve yüz yüze bakmaktasınız.
Elektrik akımı geçerken uzuvlarını hafifçe geriye doğru fırlattığı için vücudu da istemsiz olarak yaklaşık 120 derece dönüyor Yui'nin. Ani acı sebebiyle hafifçe inleyen Yui, sendelese bile dengesini kaybetmemeyi başarıyor ve ayakta kalıyor. Sol kolu ve bacağındaki anlık acı kesilmiş olsa da hafif zonklamalar şeklinde sürmekte. Bununla birlikte ciddi bir uyuşukluk hissediyor sol uzuvlarında. Tam performansla hareket edebileceklerinden şüpheli. Yine de fena olmayan kondisyonu dövüşün içerisinde bir süre daha kalabileceğini işaret ediyor kendisine. Yoshiro ise, Yui'yi çarptıktan hemen sonra yeniden insan formuna dönüyor ve saldırı pozisyonuna geçiyor.
Aranızda 1-2 metre kadar var ve yüz yüze bakmaktasınız.
- Kurosawa Haru
- Kusagakure
Anlamadığı bir hızda şoklanmıştı Yui, ne yapacağını bilemez halde kalmıştı bir saniye kadar. Acı içinde bağırıp uyuşuk bacağını koparmak istese de, dövüşe bu şekilde devam edemeyeceğinin farkındaydı. Bu yüzden acilen bu savaşı bitirmek istiyordu. Rakibine doğru sadece sağ ayağını kullanarak bir adım atıp ardından yelpazesini rakibinin sağ üstünden sol alt çaprazına doğru bir kesiş hareketi uygulayacaktı.
Bu saldırı tutsa da, tutmasa da 2 metre kadar arkaya doğru zıplayacaktı. Vücudunu ne kadar kontrol edebildiğini hala bilmiyordu.
Bu saldırı tutsa da, tutmasa da 2 metre kadar arkaya doğru zıplayacaktı. Vücudunu ne kadar kontrol edebildiğini hala bilmiyordu.
Tam olarak istediğim şekilde olmasa da, Raigata formunda rakibimin içinden akıp gitmeyi başarmıştım. Kadının sol uzuvları elektrik akımının içinde kalmıştı, artık kendi soluna(benim sağıma) doğru efektif bir saldırı yapamayacağını tahmin ediyordum. Buna ek olarak kadının düşen mobilitesinden faydalanacak, derhal çantamdan bir kunai çıkartıp üzerine patlayıcı parşömen yerleştirecektim. Eğer bu işlem sırasında bir saldırı alırsam, kadının kör noktası olmasını beklediğim sağa doğru yuvarlanacak ve gelen saldırıdan kurtulmak için reflekslerime güvenecektim.
Saldırı alsam yada almasam da, planımda bir değişiklik olmayacaktı. Kunai hazır olduğu anda, kadının üzerine doğru fırlatacak ve menzile girdiği anda onu patlatacaktım. Eğer bir saniyem arta kalırsa, ikinci kunaiyi aynı şekilde hazırlamayı deneyecektim.
Saldırı alsam yada almasam da, planımda bir değişiklik olmayacaktı. Kunai hazır olduğu anda, kadının üzerine doğru fırlatacak ve menzile girdiği anda onu patlatacaktım. Eğer bir saniyem arta kalırsa, ikinci kunaiyi aynı şekilde hazırlamayı deneyecektim.
- GM - Naruto
- Game Master
Yui bir an bile duraksamadan öne doğru adımlayıp, rakibinin sağ üstünden sol çaprazına doğru bir kesme hamlesi uyguluyor tesseniyle. Yoshiro, bu ani hamleye karşılık olarak elini ekipman çantasına atma, kunai çıkarma, bu kunaiye patlayıcı parşomen yapıştırma işlemlerinin hepsini yapmaya çalışırsa ölümcül bir yara alacağını kolaylıkla farkedebiliyor. Elini attığı ekipman çantasından kunaiyi ve patlayıcı parşomeni aldıktan sonra tüm gücüyle kendi sağına doğru atılıyor saldırıdan kaçmak üzere.
Kendisine göre sağdan sola savrulan tessenden kendi sağına doğru atılarak kaçmayı denediğinden ötürü, vücudu savrulmuş olan yelpazenin önünden ilerliyor ve sol omzu ile göğsü arasına net bir kesi alıyor. Bu kesi, boynunun sol kısmından koltuk altına kadar ilerleyen ve nispeten ciddi duran bir yara. Anın adrenaliniyle acısını tam anlamıyla hissetmiyor ancak dövüş uzarsa gidişatının iyi olmayacağından emin. Yine de yuvarlanışını tamamlayabiliyor. Elindeki patlayıcı parşomenle kunaiyi birleştirebiliyor ve fırlatıyor. Yui, bu yuvarlanma ve parşomen yapıştırma işlemlerini görebiliyor ancak sol uzuvlarındaki uyuşukluk sebebiyle hareket edebilmeyi kunai Yoshiro'nun elinden çıkmak üzereyken başarabiliyor. Aranızdaki mesafe yaklaşık olarak 3-3.5 metre kadar.
Kendisine göre sağdan sola savrulan tessenden kendi sağına doğru atılarak kaçmayı denediğinden ötürü, vücudu savrulmuş olan yelpazenin önünden ilerliyor ve sol omzu ile göğsü arasına net bir kesi alıyor. Bu kesi, boynunun sol kısmından koltuk altına kadar ilerleyen ve nispeten ciddi duran bir yara. Anın adrenaliniyle acısını tam anlamıyla hissetmiyor ancak dövüş uzarsa gidişatının iyi olmayacağından emin. Yine de yuvarlanışını tamamlayabiliyor. Elindeki patlayıcı parşomenle kunaiyi birleştirebiliyor ve fırlatıyor. Yui, bu yuvarlanma ve parşomen yapıştırma işlemlerini görebiliyor ancak sol uzuvlarındaki uyuşukluk sebebiyle hareket edebilmeyi kunai Yoshiro'nun elinden çıkmak üzereyken başarabiliyor. Aranızdaki mesafe yaklaşık olarak 3-3.5 metre kadar.
- Kurosawa Haru
- Kusagakure
Kolundaki ve bacağındaki uyuşukluk dikkatli ve atik davranmasına mani oluyordu. Üzerine gelen kunaiden kıvraklığını kullanamadan kaçmak zorunda oluşu seçeneklerini sonuna kadar daraltıyordu. Üzerine gelen kunai'yi savuşturmak için yelpazesinden başka bir şans düşünemiyordu. Kunai üzerine gelmeye başladığı anda elindeki yelpazeyi, havada ona gelmekte olan kunaiye doğru savuracak ve fırlatacaktı. Alanı aşırı geniş, kesici bir aletin kunaiyi saptırmaya yeteceğine inanıyordu. Eğer kunai saparsa, yelpazenin düz gidip rakibine doğru ilerleyecek olması ona bir açık yaratacaktı.
Tahminen şu an, önceden sağ elinde tuttuğu yelpazeyi bıraktığı yerdeydi. Önce yelpazenin lokasyonunu öğrenmek için kafasını hafifçe çevirecek, yelpazesini görmeye çalışacaktı.
Tahminen şu an, önceden sağ elinde tuttuğu yelpazeyi bıraktığı yerdeydi. Önce yelpazenin lokasyonunu öğrenmek için kafasını hafifçe çevirecek, yelpazesini görmeye çalışacaktı.