Yeşil Takım - Gün Sonu

GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: Yeşil Takım - Gün Sonu

Post by GM - Naruto » November 22nd, 2020, 9:59 pm

Akşam saatlerinde geçecek rpleriniz için 3 günlük süre bu mesaj itibariyle başlamıştır. Bu 3 günün sonunda gece hamlelerini yapmanız için ‘Hamleler’ başlığı mesajlaşmaya açılacaktır. Bununla birlikte, ‘Hamleler’ başlığında sonraki safhada yemek yiyip yemeyeceğinizi belirtmek zorundasınız. Gece safhası da tamamlandıktan sonra gün sonu raporunuz verilecek, gün sonu raporunun hemen ardından 2. Gün gündüz safhasının hamleleri için ‘Hamleler’ başlığı yeniden açılacaktır.

Sizlerden bu süreçte kişi başı 2 ila 5 rp beklemekteyiz. Bu rplerde gün içinde yaşadıklarınızı ve hislerinizi anlatabilir, sohbet edebilir, önünüzdeki gece safhası ve bir sonraki gündüz safhasında yapacağınız şeylerle alakalı taktik konuşmalarınızı yansıtabilirsiniz. En az birer rpnizi, taktiksel konuşmalara ayırmanızı rica ediyoruz.

Son olarak, gündüz safhası için üsten ayrıldıktan sonra gece safhasında üsse ‘dönmemiş’ bir pozisyondaysanız bulunduğunuz yere bağlı olarak kendi başınıza rp yapabilirsiniz.

Yaralanmalar:

• Okawa Ringo:

Karakter, karnının sağ tarafına bir kesi almış ve hatrı sayılır miktarda kan kaybetmiştir. Bir medikal çanta ve bir safha boyunca dinlenme ile iyileşebilecek gibi görünen bu yara, karakterin hareket kapasitesini kısıtlamaktadır.

Elde Edilen Ganimetler:
  • Sınav Parşomeni: Usagi, Ringo ve Haru Tepeler'e yaptıkları yolculuk sonucunda Mavi Takım'a ait olan parşomeni ele geçiriyor.

!  Message from: GM - Naruto
Merhabalar, Jounin Sınavı İşleyiş ve Kuralları'nda geçen bir şeyi hatırlatmadığımızı farkettik. Şöyle ki;
GM - Naruto wrote:
September 20th, 2020, 4:57 am
Oyuncular üslerindeki bölgelerden birinde parşömenlerini depolarlar. Parşömen saklamaya uygun değildir. Gözden uzak bir yere, mesela varsa bir dolabın içine veya çalıların arasına koyulabilir ancak kazılıp yerin içine koyulamaz, derinliği bilinmeyen rastgele bir su kütlesinin içine atılamaz, tamamen erişilemeyecek yerlere koyulamaz, alanların dışında bir yerde depolanamaz.
Parşomeninizin halihazırda saklanmış olduğu yer sınav kurallarıyla ters düşmektedir. Bu sebeple mağarayı o düzene hiç getirmediğiniz, tuzağınızı hiç kurmamış olduğunuz varsayılacaktır. Parşomeninizi yeniden nasıl saklayacağınızı gece hamleleri açıldığında belirtebilirsiniz. Bununla birlikte, bir gece önce kurduğunuz tuzağı bu gece hamle harcamadan yeniden kurabilirsiniz. Eğer tuzağı kurmamayı seçerseniz paket olarak elinizde bulunduğu varsayılacaktır. Ancak, bu gece harici herhangi bir zamanda tuzağı kurmayı tercih ederseniz, tuzak kurma aksiyonunuz, 'hamle' olarak sayılacaktır.

Bu problemin aslen bizden kaynaklı olduğunun farkındayız, bu aksiyona ilk girdiğinizde sizi uyarmamız gerekirdi. Ancak sizi mağdur etmeden olabildiğince durumu toparlamaya çalışıyoruz. Eğer bir rahatsızlık oluşturduysak özür dileriz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kita Usagi
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Kita Usagi » November 25th, 2020, 5:34 am

Mavi takımın üssündeki hararetli, bir o kadar da sıkıcı geçen bir günün ardından tekrardan dönmüşlerdi güvenli alanlarına. Bu akşam ilk defa sanki evine dönmüş gibi hissetmişti. İçinde beliren bu garip duygu ile birlikte takım arkadaşlarını biraz neşelendirmek, aynı zamanda konuşmayı başlatan kişi olmak için girmişti sözlerine. "Off! Ne gündü ama. Başıma ağrılar girdi." Söylediklerinde ciddiydi. Gerçekten de başı ağrımaya başlamıştı. Bu kadar vuracağını beklemiyordu lakin, bu baş ağrısını bir kenara bırakıp yarın için bir plan yapmaları gerektiğinin de farkındaydı. Ama öncesinde takım arkadaşlarının durumu daha da önemliydi. Medikal çantanın olduğu kısma doğru ilerlerken, kafasında hızlıca ellerinde bulunan malzemeleri değerlendirmişti kafasında. Sınava iki medikal çanta ve altı adet gıda çantaları vardı. Bu gıda çantaları onları iki gün boyunca götürebilecek kadar gıda içeriyordu. İlk gün Ringo ile birlikte gittikleri gıda tentesinden üç adet gıda çantasıyla dönmüşlerdi. Yani toplamda dokuz adet gıda çantaları vardı. Bunun üç tanesini tüketmişlerdi. Yani şu anda başladıkları günden tek farkları fazladan bulunan bir adet parşömendi. Buraya kadar olan kısımdan bir çıkarım yaptığında iki medikal çanta, altı gıda çantası, iki adet de parşömen bulunuyordu. Parşömenleri nereye saklayacakları konusunda takım arkadaşlarıyla konuşmalıydı. Bunu da Ringo'ya medikal çantayı götürdüğünde yapacaktı.

"Ringo-kun, medikal çantayı getirdim sana. Yaralarını kontrol et istersen. Yarın zorlu bir gün olabilir." Çantayı Ringo'ya doğru uzattıktan sonra Haru'ya dönecekti. "Haru-chan, bugün çok iyi bir iş çıkarttın. Seninle aynı takımda olduğum için şükrettim resmen." Ortamı biraz yumuşatıp gün içinde yaşadıklarının kritiğini yapmaktı asıl amacı. "Anlaşmamızı kabul etmediler. Yine de parşömenimizi aldık. Bizim için iyi gidiyor sınav. İlk iki günü güzel hallettik. Bu durumda aklıma takılan bir kaç husus var. Parşömenleri nereye saklayacağız bir. İkinci konu ise yarından itibaren ne yapıyoruz? Şimdiye kadar olan planımız mavi takım ile ittifak kurup birlikte hareket etmekti. Bu durumda yeni bir plana ihtiyacımız var." Buraya kadar olan konuşmasının anlaşılıp takım arkadaşlarına söz vermek için yeterince beklediğini düşündüğünde kaldığı yerden devam edecekti konuşmasına. "Ben derim ki sonuna kadar gidelim. Ben kendimden feragat etmiştim parşömen istemiyorum diye. Lakin bugün olanlardan sonra ve diğer takımdaki insanların nasıl olduğunu gördüğümde diyorum ki bizden daha fazla hak eden olduğunu sanmıyorum. Yeşil takım olarak üç jounin çıkartalım derim ben. Siz ne dersiniz?"
► Show Spoiler
Okawa Ringo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Okawa Ringo » November 25th, 2020, 6:23 pm

Göz kapaklarını kapattığı an, aheste bir yorgunluğun tohumlarını ekti toprağa. Sonrasında kaldırdı başını, bitkin yüzünün canlanması için varını yoğunu ortaya koyuyordu. Biraz acı, biraz tebessüm, ancak başarının hissi dolduruyordu kıvançla içini. Saçlarının dalgalanışını az biraz hissediyordu esen her bir rüzgar zerresinde. Evi bellediği üsse ulaştığında, tüm sinir ve bitkinliğini o rüzgara üfledi. Çıkardı içinden. Ardından buruk tebessümünü, rahatsız edici ancak sempatik olduğunu zanneden bir şekilde yansıttı tüm suratında. Şimdi biraz kritik, biraz da plan vaktiydi. Ama ne yapması gerektiğini anlamıştı. Kendi açısından şu an için bir şeylerin belirli olması onu mutlu ediyordu. Dinlenecekti güzelce. Hatalarından ders çıkaracaktı, çıkarabildiği kadar. Her şeyi derin derin analiz etmek için ne bir sebep, ne de yeterli gücü vardı. Sadece dinlecekti.

"Dur fırlatma, tutturamazsın şimdi." dedi nazikçe Usagi ona çantayı verirken. Takılıyordu sadece. Takım arkadaşına güveni tam sayılırdı. O yüzden nazikçe çantayı elinden alırken diğer söyleyeceği şeyleri dinledi usulca. Ardından konuşmak için hareket ettirecekti dudaklarını. Bir fikire dönüşmesine izin verip vermeyeceği meçhul kuruntular vardı sadece zihninin dehlizlerinde. Onları çıkarmak yerine, arkadaşlarını dinlemeyi tercih etti. Vakit geldiğinde onay verip ya da vermeyecekti. Kendi de bilmiyordu. Sadece kritik yapmak, plan yapmak kadar elzemdi.

"Ben dinlenirim bu gece, yatarım güzelce. Pek karışasım yok şu an." Ardından Haru'ya çevirdi gözlerini. Kendinden oldukça uzun olan bu kar saçlı kızın söyleyecekleri de önemliydi. Kusalı bu kunoichiye olan güveni daha da tazelenmişti. Başta her ne kadar çekinse de şu an onun söyleyeceklerinin de önemli olduğunu düşünüyordu. "Ama bildiğim bir şey var. İlk iki gün üssümüze kimsecikler gelmedi. Bu demek oluyor ki diğer takımların kaynak alanında daha fazla vakit geçirmiş olmaları muhtemel. Yani..." dedikten sonra düşünceli pozunu biraz daha gülümseyerek çehresinden dağıttı. Ardından oldukça gevşek bir şekilde "Üssümüzün baskın yeme ihtimali istatistiki olarak biraz daha yükseldi. Tahmin sadece..." demiş ve kavradığı medikal çantayı koltuğunun altına alarak çökmüştü. Kafasını oturduğu yerden hayli yukarı çevirecek ve konuşulanları dinleyecekti. "Haklısın Usagi-san. Çok fazla şey düşünüyordum, herkesin hak ettiğini, herkesin bizim kadar bunu istediğini. Ama irademiz güçlendikçe, daha az hata yapacağız. Kimseye de ihtiyacımız yok. Orası anlaşıldı." dedikten sonra kafasını tekrar ileri çevirdi. Haru'yu da dinledikten sonra tekrar konuşup konuşmayacağına karar verecekti.
Image
‎ ‎ ‎■ Künye
• İsim: Okawa Ringo
• Boy: 173
• Kilo: 65
• Element: Fuuton
• Köy: Ishigakure
• Seviye: B - Rank
• Rütbe: Jounin
• Nam: Sanrı
Image
‎ ‎ ■ Puanlar
• GP: 0
• VP: 4
• PP: 2
‎ ‎ ■ Linkler
‎ ‎ ■ Profil

• Güç: D+
• Çeviklik: B
• Kondisyon: C+
• Potansiyel: B
• Varlık: D
• Zeka: D
Image
‎ ‎ ■ Beceriler
• [Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: C
[Çeviklik] El Hassasiyeti: E
• [Çeviklik] Saklanma: F
[Kondisyon] Form: D
• [Potansiyel] Ninshuu: F
• [Varlık] Aldatma: F
• [Varlık] Empati: F
• [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: E
• [Zeka] İzcilik: F
• [Zeka] Bilim: F
Image
‎ ‎ ■ Teknikler
Ninpou: Ayatsuito - D Rank *
Fuuton: Kami Oroshi - D Rank
Fuuton: Fuuchi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Tobikoshi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuchou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuukyou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Reppushou - C Rank
Fuuton: Renkuudan - B Rank
Fuuton: Sairi no Jutsu - B Rank *
Juryokugan: Sanrin - A Rank *
‎ ‎ ■ Stiller ve Kabiliyetler
Shinobi Ekipman Ustalığı - A Rank
‎ ‎ ◦ Kabiliyet: Akrep - B Rank
‎ ‎ ■ Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Nadide Ekipman
‎‎‎ ‎ ◦ Kamisori *

Bel Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Fırlatma Kunaisi, 20 Adet

Uyluk Çantası (Sağ)
‎‎‎ ‎ ◦ Kunai, 9 Adet

Flak Set
‎‎‎ ‎ ◦ Shuriken, 20 Adet

Sırt Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Patlayıcı Parşömen, 4 Adet
‎ ‎ ◦ Sis Bombası, 5 Adet
‎ ‎ ◦ Misina, 5 metre
‎ ‎ ◦ Panço

Diğer
‎‎‎ ‎ ◦ İlk Yardım Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ File İçlik

Image
Kurosawa Haru
Kusagakure
Kusagakure
Künye:
Arena:

Post by Kurosawa Haru » November 25th, 2020, 11:24 pm

"Ben mi çok iyi iş çıkardım?" dedi garipsemiş bir ses tonuyla, tek kaşı havadayken "Bugün hiçbir şey yapmadığımı düşünüyordum ben.", diye fısıldadı yüzünü ekşiterek. Bir şey yapmasına gerek kalmamıştı elbette, gün o kadar hızlı başlayıp hızlı bitmişti ki, reaksiyon gösterememişti bile. Hayal kırıklıklarıyla tamamladığı bu günü, en azından bir şeyler kazanarak kurtarmıştı, hak etmediği bir kazanıştı bu. Rakipleri kendi kendilerini alt etmişlerdi hatta, ne Haru'ya, ne diğerlerine gerek bile kalmamıştı.

"Sonuna kadar gideceğiz tabii ki. Orada söylediklerim hala geçerli, Usagi-san. Kimin kazanıp kaybedeceğine de biz karar vereceğiz. Elbette sen de kazanacaksın. İstesen de, istemesen de. Üzgünüm!" diye ekledi, sırıtarak.

Mavi saçlı, kısa, yakışıklı, minik çocuğun ise söylediklerini onayladı kafasıyla, eline yeni gelen medikal çantayı hiçbir şey söylemeden alırken. "Konu hak etmekse, bana kalırsa bugün aldığımız parşömeni hiç hak etmedik. Rakibimiz isteksizdi, zayıftı. Butsuo-chan'ın böyle biri olduğunu gerçekten hayal etmemiştim. Dün bana saldırırken teninden yayılan ateşin bugün zerresi bile yoktu, korları rüzgara karışmış. En başından beri birilerine ihtiyacımız olduğunu düşünmüyordum zaten, biz iyi bir takımız. Burada kendine takım diyenlerin yanında bizimki aile sayılır."

"Dur bi' bakayım yarana, öncü Ringo. Ne düşünüp de önden daldın? Kalkanımı boşuna mı taşıyorum sanıyorsun? Salak seni." kızgın abla tavrını sürdürerek Ringo'nun yarasını açmasını bekleyecekti. Yaralar hakkında bir şey bildiğinden değil, yanında olduğunu hissetmesi için yapıyordu bunu. Yine de mikrop kapmasını engelleyebilecek şeyleri yapabilirdi, ufak bir pansuman gibi.

"Yarın ne yapacağımız hususuna gelirsek eğer..." Ringo'nun yanına oturdu. "Söylediğin doğru. Mavi Takım'ın radarına girdik bile. Bugünkü kör dövüşünün bir rövanşı olacaktır diye düşünüyorum... yine. Ama bu yarın mı olacak, hiçbir fikrim yok. İki gün boyunca kimse gelmediyse yarın birileri gelecektir diye bir düşüncem yok, ancak bir yerine iki parşömenimiz varsa, sorumluluğumuz iki katına çıkmıştır. Ancak şöyle bir durum da var ki, başka bir takımın üssüne gitmek için de sebebimiz çok azaldı. İhtiyacımız olan bir parşömen, ve önümüzde dört gün var."

Derince bir nefes aldı, "Ama bu planda şöyle bir sorun da var! Diyelim ki istatistiki olarak bize gelme ihtimalleri artmış dahi olsa ya yarın da kimse gelmezse? Bu sefer bir sonraki gün gelme ihtimallerinin daha da artmış olduğunu göreceğiz. İki gün boyunca hareket etmeden burada bekleme lüksümüz olacak mı? Bence konuşmamız gereken bu çıkmaz, ya da bu çıkmaza bir çözüm bulmak." dedi, Ringo'nun yarasını açmasını beklerken.

Kurosawa Haru

Künye

Yaş: 22 Cinsiyet: Kadın Boy: 179 Kilo: 78 Element: Doton Köy: Kusagakure
Seviye: B-Rank Rütbe: Jounin Nam: Sanrı

VP: 4 Prestij Puanı: 9 GP: 0

Linkler:
Karakter Kartı
Karakter Geliştirme
Mod, Majiwari
Dükkan

Güç: C Çeviklik: B Potansiyel: C+
Kondisyon: C+ Varlık: D+ Zeka: E+

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: D
[Çeviklik] Akrobasi: D+ | [Çeviklik] El Hassasiyeti: F | [Çeviklik] Saklanma: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: F | [Varlık] Empati: D+ | [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: D | [Zeka] İzcilik: F | [Zeka] Bilim: F

Teknikler:
Doton: Moguragakure no Jutsu

Stiller ve Kabiliyetler:
Nagatsu Stili A-Rank

Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Çift Silah
Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Değirmen
Nagatsu Stili, A-Rank Kabiliyet: Son Çare

Ekipmanlar

2 Özel Yari
Özel Üretim Gözlük
Özel Üretim Panço
Sis Bombası, 2'li Paket
Kan Shinobi Hapı
Chakra Shinobi Hapı
Yemek Shinobi Hapı
Kita Usagi
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Kita Usagi » November 26th, 2020, 12:46 am

Takım arkadaşlarının konuşmalarını büyük bir dikkatle dinlemişti. Ringo'nun laf çarpmasına küçük bir tebessümle karşılık vermişti. "Hmph! Yok fırlatmayacağım merak etme. Sonra tutamazsın falan, bir yerlerinin daha kesilmesini istemem." Gülümseyerek söylemişti bu laflarını, Ringo'nun laflarına karşılık bir misilleme olarak. İçten, esprili bir misilleme. Dinlenme kısmında ona katılmayı düşünüyordu Usagi o ara. Dün gece nöbet tuttuğu için hali hazırda yeterince yorgundu. "Sınava başladığımızdan beri uyuyamadım. Bu gece ben de dinleneyim diyorum. Yarına dinç bir Usagi lazım. Zaten çok bir işe yaramıyorum, bir de zayıf bir Usagi hiç hoş değil." Kendi kendine hafif bir sitem etmişti, takım arkadaşlarına gülümseyerek yine. Bu akşam nedense çok gülümsüyordu. Onu fark etmişti o anda da. Takım arkadaşlarının her ne kadar kendisini anlayacağını düşünse de, kendisini yeterince tanımadıklarını düşünüyordu. Neyin espri olup olmadığını anlatamayabilirdi şu noktada. Mimikleriyle bu duyguları işlemenin en kolayı olacağını da biliyordu. Haru'nun da söylediği gibi, kendisini ailesinin yanında gibi hissediyordu şu an. Gülümsemesi tabi ki eksik olmayacaktı.

Haru Ringo'nun yanında ki yerini alırken, Usagi ise tam karşılarında bir noktayı kendisine oturacak yer olarak belirlemişti. "Hmm. Şu anki yiyeceklerimiz bu günü de sayarsak iki gün yetecek. Bunun dışında ilk gün gittiğin teçhizat tentesinden sadece bir tuzak ile dönebildik." Bakışlarını Haru'dan ayırıp Ringo'ya doğru çevirmişti. "Yarına kadar ayaklanabileceğini düşünüyorum. Yarın için benim aklımda bir kaç fikir var." Kafasında kurguladığı planları tek tek gözünün önüne getirdi. Gözünün önüne gelen bütün planlardan en mantıklı olanını anlatacaktı takım arkadaşlarına. "Şöyle ki, eğer yarın bize saldıracakları konusunda hemfikirsek, üsse iki kişi nöbete koyarız. Bu ben ve Ringo olur. Ringo daha yeni yaralanmışken tekrar tehlikeye girmese iyi olur. Ben de zaten yeterince verimli sayılmam. Dışarıda tek başıma kalırsam elimden ne kadar bir şeyler gelir emin olamıyorum. Haru-chan, içimizde en hızlı sensin. Bu yüzden bu durumda senin teçhizat tentesine gidebileceğini düşünüyorum. Etraftan avlanarak yiyecek bulabiliriz lakin aynı şekilde teçhizat bulamayız. Bu sebeple o teçhizat tentesine koyacakları malzemelere ihtiyacımız olacak." Bir anlık duraksamıştı. İkisinin de bu fikre nasıl bir tepki vereceğini merak etmişti. Yeterince beklediğini düşündüğünde ise sözlerine kaldığı yerden devam edecekti. "Ringo ben burayı tek tutarım diyebilirse, ya da saldıracakları ihtimalini yüzde elli yüzde elli olarak ayırabilirsek. Haru ve ben tentelere gidelim derim. Böylelikle ilk günün bir rövanşı olursa bu sefer ezer geçeriz. Hem kim bilir, belki dönüşte yemek tentesine bile uğrayabiliriz zamanımız kalırsa." Kafasındaki fikri arkadaşlarına aktarmıştı. Usagi için hepsi olurdu. Ne var ki hepsini birden yapamazlardı. Bu sebeple seçim şansını takım arkadaşlarına vermişti. İki türlü de bir kişi tehlikede oluyordu. Bu sorumluluk ise gerçekten çok ağırdı ve Usagi, bunu tek başına kaldırabilir miydi bilemiyordu.
► Show Spoiler
Okawa Ringo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Okawa Ringo » November 26th, 2020, 3:29 am

Önce Haru'ya kulak verdi. Mantıklı şeyler söylemeye devam ettikçe kendi içinde o da özümsüyordu. Ayrıca bu sınav hakkında strateji yapmanın artık pek bir yararı olmadığını görmüşlerdi. En azından Ringo şu durumda en geçerli ve etkili olabilecek yolun kendi takımıyla kurabileceği bir plan olduğunun farkındaydı. Dinlemeye devam etti. Herkes Butsuo ve Teijo'nun yeterince istekli olmadığı, yeterince ateşli olmadığından bahsediyordu. Ringo uyanıkken oldukça dinçlerdi. Uyandıktan sonra ne savaşma isteği ne de başka bir istek görebilmişti Ringo. Garipti. Bunun bir çok ihtimali var. Suta'nın Butsuo'ya karşı gerçekten üstünlük kurması, Haru'nun psikolojik baskısı, Usagi'nin Teijo'yu bir güzel pataklaması... Kazanamayacakları bir savaşı erkenden bitirmeyi seçmişlerdi. Akıllıca ama ödlekçe.

Haru'nun kendisine karşı olan sitemkar ancak sevecen söylemlerinden sonra o da bir kaç şey söyleme gereği hissetti. Kar saçlı kız ona sokulup yarasını incelemeye başladığında ise biraz gerilmişti. Saçları... Sadece çok değer verdiği, onun için ölümü dahi göze aldığı gümüş savaşçıyı hatırlatıyordu ona. Ama şu an yanındaki insan çok daha farklıydı. Haru hakkında aklında soru işaretleri kalsa dahi, ona saygısızlık etmemek adına soruya boğmak istemiyordu. Zaten yeterince iyi niyetli ve yakındı.

"Çok gaza geldim. Tsch.." dedikten sonra durulmuş ve Haru onu tedavi ederken o da kızı izlemeye koyulmuştu. Minnettardı. Şu zamana kadar yaralarını hep saklamış, hep kendi başına sarmıştı. Yalnız olduğundan değildi belki, gururundandı. Ama şu an kendini rahatsız hissetmiyordu. Buna güvenerek konuşmasına devam etti. "Butsuo'yu hesaba katmamıştım. Neyse, ben sandığınızdan daha güçlüyüm. Benim için sorun değil." dedikten sonra Haru'ya başını çevirip "Teşekkürler... Ama biraz daha az bastırsan.. Elin çok ağır..." demişti.

"Ben bu gece işleri size devredeceğim anlaşılan." ardından Usagi'ye baktı. Onunda yorgun olduğunun farkındaydı. Zaten burada fiziksel olarak bir sıkıntıyla bulunuyordu. Onunla empati yapma fırsatı bulmuştu aslında bugün yara alırken. O yüzden bu gece için yatmak fena olmazdı. Sıradaki gün ise Usagi ile nöbet tutması onun yararına olurdu. Fakat, varsayımı boşta çıkabilirdi. Bunun kararını yarın verecekti. Usagi ile birlikte kalırsa, burayı savunması çok daha rahat olurdu. Ama ikisinin birlikte tenteye gitmesi de ellerinin boş dönmeme ihtimallerini arttırıyordu. Usagi'ye tekrar kafasını çevirdi ve konuştu.

"Siz neye karar verirseniz ona uyacağım. Ama artık elimizde iki parşömen var. Ona göre hareket etmemiz gerekli."
Image
‎ ‎ ‎■ Künye
Image
‎ ‎ ■ Puanlar
• GP: 0
• VP: 4
• PP: 2
‎ ‎ ■ Linkler
‎ ‎ ■ Profil

• Güç: D+
• Çeviklik: B
• Kondisyon: C+
• Potansiyel: B
• Varlık: D
• Zeka: D
Image
‎ ‎ ■ Beceriler
• [Güç] Atletizm: F
[Çeviklik] Akrobasi: C
[Çeviklik] El Hassasiyeti: E
• [Çeviklik] Saklanma: F
• [Potansiyel] Ninshuu: F
• [Varlık] Aldatma: F
• [Varlık] Empati: F
• [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: E
• [Zeka] İzcilik: F
• [Zeka] Bilim: F
Image
‎ ‎ ■ Teknikler
Ninpou: Ayatsuito - D Rank *
Fuuton: Kami Oroshi - D Rank
Fuuton: Fuuchi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Tobikoshi no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuchou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Fuukyou no Jutsu - D Rank
Fuuton: Reppushou - C Rank
Fuuton: Renkuudan - B Rank
Fuuton: Sairi no Jutsu - B Rank *
Juryokugan: Sanrin - A Rank *
‎ ‎ ■ Stiller ve Kabiliyetler
Shinobi Ekipman Ustalığı - A Rank
‎ ‎ ◦ Kabiliyet: Akrep - B Rank
‎ ‎ ■ Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Nadide Ekipman
‎‎‎ ‎ ◦ Kamisori *

Bel Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Fırlatma Kunaisi, 20 Adet

Uyluk Çantası (Sağ)
‎‎‎ ‎ ◦ Kunai, 9 Adet

Flak Set
‎‎‎ ‎ ◦ Shuriken, 20 Adet

Sırt Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ Patlayıcı Parşömen, 4 Adet
‎ ‎ ◦ Sis Bombası, 5 Adet
‎ ‎ ◦ Misina, 5 metre
‎ ‎ ◦ Panço

Diğer
‎‎‎ ‎ ◦ İlk Yardım Çantası
‎‎‎ ‎ ◦ File İçlik

Image
Kurosawa Haru
Kusagakure
Kusagakure
Künye:
Arena:

Post by Kurosawa Haru » November 26th, 2020, 12:59 pm

"Siz uyuyun bu gece. Beslenin de. Ben bu gece avlanacağım. Yeni parşömenimizi de saklarım. Biraz gezinip güzel bir saklama yeri arayacağım yeni parşömenimiz için. Uzun, uykusuz bir gece beni bekliyor. Belki avlanırım da, yiyecek şeylere her zaman ihtiyacımız olacaktır. Yarının ilk ışıklarıyla tekrardan Teçhizat Tentesi'ne gitme fikri bana uyar. Bugün yaşamak isteyip yaşayamadığım heyecanı belki orada bulurum. Bu sefer çok daha dikkatli olacağım. Dün düştüğüm tuzaklara tekrar düşmek tarzım değil. Hatalarımdan ders aldım. Kimseye güvenme, saldır. Kimseyi dinlememek için artık çok daha fazla nedenim var. Usagi-san, benimle gelirsen sana hayır demem, her zaman yanımda birine ihtiyacım olacaktır." dedi ve Usagi'ye doğru döndü. "Ama yarın ziyaretçilerimiz olursa burada tek başlarına olmayacaklarını düşünüyorum. Sana ve Suta'ya burada, savunma hattında, daha çok ihtiyaç olacaktır. Buraya tek başına gelecek birinin kendi ölüm fermanını imzalayacak olmasını bildiğini varsayarak söylüyorum bunları. Ringo'nun yeteneklerinden biraz olsun şüphem yok, yine de eksik güçle yakalanmak onu zor durumda bırakacaktır eminim." dedikten sonra yüzünün üzerine düşen saçını kulağının arkasına itti.

"Şimdilik uyu, Usagi-san. Yarın ilk ışıklarla ne yapmak istediğine karar verirsin. Zihnimiz bulanık, bedenimiz de öyle. Büyük kararlar vermek için daha hala zamanımız var. Fikirlerimiz, yargımızın şüpheli tarafından büyümemeli. Ama yine de vereceğiniz karara sonuna kadar güveniyorum."

Kurosawa Haru

Künye

Yaş: 22 Cinsiyet: Kadın Boy: 179 Kilo: 78 Element: Doton Köy: Kusagakure
Seviye: B-Rank Rütbe: Jounin Nam: Sanrı

VP: 4 Prestij Puanı: 9 GP: 0

Linkler:
Karakter Kartı
Karakter Geliştirme
Mod, Majiwari
Dükkan

Güç: C Çeviklik: B Potansiyel: C+
Kondisyon: C+ Varlık: D+ Zeka: E+

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: D
[Çeviklik] Akrobasi: D+ | [Çeviklik] El Hassasiyeti: F | [Çeviklik] Saklanma: F
[Potansiyel] Ninshuu: F
[Varlık] Aldatma: F | [Varlık] Empati: D+ | [Varlık] Sosyalleşme: F
[Zeka] Farkındalık: D | [Zeka] İzcilik: F | [Zeka] Bilim: F

Teknikler:
Doton: Moguragakure no Jutsu

Stiller ve Kabiliyetler:
Nagatsu Stili A-Rank

Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Çift Silah
Nagatsu Stili, C-Rank Kabiliyet: Değirmen
Nagatsu Stili, A-Rank Kabiliyet: Son Çare

Ekipmanlar

2 Özel Yari
Özel Üretim Gözlük
Özel Üretim Panço
Sis Bombası, 2'li Paket
Kan Shinobi Hapı
Chakra Shinobi Hapı
Yemek Shinobi Hapı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » November 27th, 2020, 10:06 pm

2. GÜN

- Haru, Takım parşomenlerinden birini Kuytu Mağara’nın en dip noktasına, diğerini ağaç eve bırakıyor.
- Haru, tuzağı istediği şekilde istediği lokasyona kurmayı başarıyor.
- Haru, gece çıktığı avda 2 birim gıda elde ediyor.

Gün Sonu Raporu:
► Show Spoiler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » December 16th, 2020, 11:09 pm

Akşam saatlerinde geçecek rpleriniz için 3 günlük süre bu mesaj itibariyle başlamıştır. Bu 3 günün sonunda gece hamlelerini yapmanız için ‘Hamleler’ başlığı mesajlaşmaya açılacaktır. Bununla birlikte, ‘Hamleler’ başlığında sonraki safhada yemek yiyip yemeyeceğinizi belirtmek zorundasınız. Gece safhası da tamamlandıktan sonra gün sonu raporunuz verilecek, gün sonu raporunun hemen ardından 2. Gün gündüz safhasının hamleleri için ‘Hamleler’ başlığı yeniden açılacaktır.

Sizlerden bu süreçte kişi başı 2 ila 5 rp beklemekteyiz. Bu rplerde gün içinde yaşadıklarınızı ve hislerinizi anlatabilir, sohbet edebilir, önünüzdeki gece safhası ve bir sonraki gündüz safhasında yapacağınız şeylerle alakalı taktik konuşmalarınızı yansıtabilirsiniz. En az birer rpnizi, taktiksel konuşmalara ayırmanızı rica ediyoruz.

Son olarak, gündüz safhası için üsten ayrıldıktan sonra gece safhasında üsse ‘dönmemiş’ bir pozisyondaysanız bulunduğunuz yere bağlı olarak kendi başınıza rp yapabilirsiniz.

Yaralanmalar:

• Kurosawa Haru:

Karakterin burnu kırılmıştır. Özellikle burun köprüsünün şişikliği yakın mesafeden dikkat çekmektedir. Şişiklik yer yer morlukla kaplıdır. Çok ince bir şekilde sızlasa da, oraya dokunulduğu anda karakter irkilmekte ve vücudu anlık bir acıyla dolmaktadır. Burnuna başka bir darbe alması durumunda gerçekten, ama gerçekten çok acıyacağı aşikârdır. Bir safha dinlenme ve bir medikal çanta ile tedavi edilebilecek bir yaralanmadır. Kalıcı bir izin kalıp kalmayacağı tedavi edildikten sonra belli olacaktır.
Okawa Ringo
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Okawa Ringo » December 17th, 2020, 12:50 am

"Kimsenin canı dans etmek istemiyor." dedi, elindeki kunaiyi son sürat döndürürken. Diğer eli ise yapraklarla oynamaktan ve onları parçalamaktan dolayı yapış yapış, büzüş büzüş bir hal almıştı. Sıkıldı, biraz iç geçirdi ama yine de bugünü de sıkıntısız atlatabildiği için mutluydu. Usagi ne düşünüyor hiç bilmiyordu ama artık akşam olmuştu. Güneşin kendini gizlediği, utangaç kirpiklerinden süzülen ışıklarını artık sakladığı vakitlerdi. Yüzüne belirli belirsiz bir gülümseme geldi genç adamın. Tekrar söze girdi. "Ben dans etmeyi sevmem zaten Usagi. Sadece sıkıldım." dedi. Ardından yüzü kızardı. Bok yemiş bir surat ifadesinin yüzünü kaplamasından sonra tekrar söze girdi yaptığı hatayı düzeltmek için. "Senden sıkılmadım tabii! Yanlış anlama..." dedi. Bu nazik insan olma işini bir türlü beceremiyordu, beynine git gide yük biniyor ve saçmalamaya meyilli ağzı onu hep yarı yolda bırakıyordu. Yine de bir şekilde sıyrılıyordu. İşte, Haru geliyor uzaktan... Usagi'nin söyleyeceği her ne varsa, onu yarıda kesip önüne baktı. "İşte, bizimki geliyor!" dedikten sonra tek hamlede oturduğu yerden kalkıp kendini yere bıraktı. Hamlanmış kolları ve paslanmış bacaklarını bir iki adım attıktan sonra açmayı başarmıştı. Meraklı adımlarla Haru'ya doğru ilerledi.

İlerledikçe, gördüğü manzaranın tahmin ettiğinden biraz farklı olduğunu hissediyordu. Haru'nun burnunun şişliği farkedilebiliyordu. Balon gibi olmamıştı belki ama bir terslik olduğu ortadaydı. Kırılmış ya da çatlamış olabilirdi, bilemiyordu. Haru'ya ilerlediği anda arkasını dönerek Usagi'ye doğru elini kaldırdı. El hareketleri ile medikal çantayı getirmesini istedi. Dün yara aldığı zaman, Haru onun yaralarını tedavi etmişti. Şimdi yardım etme sırası ondaydı. Beceriyordu aslında, nazik olabilirdi. Hem bu yanı kadınların yanındayken pek ortaya çıkmıyordu. Bu konuda şanslıydı en azından.

"Oha! Kim benzetti bu kadar seni?!" dedikten sonra elini kapatma isteği duydu kocaman, lanet olası ağzını sonsuza kadar kapatmak istedi. Ancak bu tepki, onunla alakalı da değildi. Haru'yu savaşırken görmüştü. Onu tek yumrukta köyüne yollayan Butsuo'yu zorlanmadan yenen bu kızın bu kadar kötü durumda olması, şaşılacak şeydi. Haru da etten ve kemiktendi. Bunu biliyordu fakat yine de şaşılası bir durumun ortasındaydı işte. Şaşkınlığını kısa sürede atlattı. Yanında bir şey getirebilmiş gibi de gözükmüyordu zaten. Siktir et, boşver... Sağ salim gelebilmiş olması daha önemliydi. Gülümsedi. Uzun boylu, beyaz saçlı ve yaralı kıza doğru bir adım daha attı.

"Tedavi edelim seni. Gelebilmiş olman bizim için yeterli." Söylediklerinden sonra Haru'nun konuşmasını bekleyecekti. Anlatacağı çok şey olmalıydı. Mühim değildi, önemli değil hiç biri. Strateji yapmak, taktik konuşmak için bolca vakitleri vardı.
Image
‎ ‎ ‎■ Künye
Image
‎ ‎ ■ Puanlar