Sorularınız
Re: Sorularınız
Gizli teknikler hariç olmak üzere;
Öğrenmediğiniz tekniklerin isimlerini biliyorsunuz. Yani görürseniz tanırsınız. Çalışma prensiplerini az çok biliyorsunuz, yani "Goukakyuu no Jutsu ağızdan alev topu atar, kullanıcı isterse bu topu önünde sabit de tutabilir" tarzında özetleyebilirsiniz. Bundan daha ilerisi Ninshuu becerinize bakar.
Öğrenmediğiniz tekniklerin isimlerini biliyorsunuz. Yani görürseniz tanırsınız. Çalışma prensiplerini az çok biliyorsunuz, yani "Goukakyuu no Jutsu ağızdan alev topu atar, kullanıcı isterse bu topu önünde sabit de tutabilir" tarzında özetleyebilirsiniz. Bundan daha ilerisi Ninshuu becerinize bakar.
- Kotegawa Ooki
Bingo Kitabında A-Seviye altındaki aranan suçluları tek başına avlayabiliyor muyuz?
Rehberde bunu demiş. Başta en az iki kişi olmamız gerektiğini söylesede sonra A ve S için spesifik olarak en az 2 kişi olmamız gerektiğinden bahsetmiş. Reset öncesinde de biri tek başına çıktığı için emin olamadım. Burada denilmek istenen E-D-C-B için tek başımıza başvurup, başvuru sırasında yanımızda kimlerin katılacağını belirtmemiz yeterken; A-S için ava çıkacak oyuncuların ayrı ayrı başvurması mı gerekiyor denilmek istenmiş?"GM - Naruto" wrote: Bunun için, ilk önce en az 2 kişi olmanız gerekli. Özel iletişim yöntemleriyle toplaşın, karar verin ve avlamak istediğiniz kaçağın konusuna av grubunda kimlerin olacağını yazın. A ve S - Rank suçlular için yalnız başvuramazsınız, en az 2 kişi, en fazla 4 kişi olmanız gerekmektedir.

- Ryuugan Mikauzi
GM'a fazladan yük getireceği için mi ek kontenjan açılmıyor ? Yoksa karakter kartındaki herhangi bir sıkıntı veya hata yüzünden mi onay almıyor yaratılan karakterler bu durumu çok merak ediyorum.
( Direk kişisel kurguya yada GM'lı köy görevlerine atlamazdık free rp akardık, geçmiş rp si yazardık.. şimdiye karaktere belli bir derinlik katmış olurdum çok hoş olurdu.)
( Direk kişisel kurguya yada GM'lı köy görevlerine atlamazdık free rp akardık, geçmiş rp si yazardık.. şimdiye karaktere belli bir derinlik katmış olurdum çok hoş olurdu.)

O eski sistemden kalan düzeltmeyi unuttuğum bir ibare olmuş. Bütün kaçakları minimum 2, maksimum 4 kişi avlayabiliyorsunuz.Kotegawa Ooki wrote: ↑September 20th, 2018, 3:19 pmBingo Kitabında A-Seviye altındaki aranan suçluları tek başına avlayabiliyor muyuz?
Rehberde bunu demiş. Başta en az iki kişi olmamız gerektiğini söylesede sonra A ve S için spesifik olarak en az 2 kişi olmamız gerektiğinden bahsetmiş. Reset öncesinde de biri tek başına çıktığı için emin olamadım. Burada denilmek istenen E-D-C-B için tek başımıza başvurup, başvuru sırasında yanımızda kimlerin katılacağını belirtmemiz yeterken; A-S için ava çıkacak oyuncuların ayrı ayrı başvurması mı gerekiyor denilmek istenmiş?"GM - Naruto" wrote: Bunun için, ilk önce en az 2 kişi olmanız gerekli. Özel iletişim yöntemleriyle toplaşın, karar verin ve avlamak istediğiniz kaçağın konusuna av grubunda kimlerin olacağını yazın. A ve S - Rank suçlular için yalnız başvuramazsınız, en az 2 kişi, en fazla 4 kişi olmanız gerekmektedir.
Her kontenjan dolumunda ek kontenjan açılırsa, kontenjan sisteminin bir anlamı kalmıyor diye düşünüyorum. Kontenjanlar GM'lerin kaldırabileceği yüke göre belirleniyor. Eğer daha fazla yükün altına girebileceklerini düşünüyorlar ise arttırabilirler. Eğer böyle bir durum olmazsa yoklamada pasife düşen karakterlerin yerine bekleyenler alınacaktır.Ryuugan Mikauzi wrote: ↑September 20th, 2018, 5:45 pmGM'a fazladan yük getireceği için mi ek kontenjan açılmıyor ? Yoksa karakter kartındaki herhangi bir sıkıntı veya hata yüzünden mi onay almıyor yaratılan karakterler bu durumu çok merak ediyorum.
Yakın zamanda karakter kartlarını inceleyip eğer varsa gerekli uyarıları yapacağım, böylece kontenjanda yer olunca hızlıca onay işlemlerini tamamlarız.
-
Merhabalar! İlk olarak uzun zamandır anime rp yapmak istiyorum diye ağlayan biriyim, sitenizi bulduğuma çok sevindim.
İkinci olarak, acaba sitede shinobi olmayı bırakmış bir karakter ya da dükkan sahibi köylü gibi rütbeler alma şansımız var mı bunu öğrenebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim.
İkinci olarak, acaba sitede shinobi olmayı bırakmış bir karakter ya da dükkan sahibi köylü gibi rütbeler alma şansımız var mı bunu öğrenebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Selamlar ve hoş geldiniz.
Sistemde sadece Chuunin rütbesinde köy Shinobi'lerini veya C - Rank kaçakları canlandırabiliyorsunuz.
Sistemde sadece Chuunin rütbesinde köy Shinobi'lerini veya C - Rank kaçakları canlandırabiliyorsunuz.
- Kotegawa Ooki
Kaon no jutsu'da ısıtılan şeyle temas zorunluluğu var. Bu ısıtma işlemi sırasında ısınan şeyden hasar alıyor muyuz? Mesela metal eritmekten bahsedilmiş. O eriyen şeyle temas halinde oldumuz için hasar alır mıyız?
E-Seviye jutsular geliştirme sırasında gp açısından D gibimi sayılıyor?
Evrende para yatırmak/çekmek için banka yada benzeri bir şey var mı?
Öğrenilen gizli jutsular başkalarına verilebilir mi? Yada daha genel olarak pp ile parşömeni aldıysak bunu kullanıp sonra Akademideki Kütüphaneye koyup o tekniği tüm köye açmamız mümkün mü?
E-Seviye jutsular geliştirme sırasında gp açısından D gibimi sayılıyor?
Evrende para yatırmak/çekmek için banka yada benzeri bir şey var mı?
Öğrenilen gizli jutsular başkalarına verilebilir mi? Yada daha genel olarak pp ile parşömeni aldıysak bunu kullanıp sonra Akademideki Kütüphaneye koyup o tekniği tüm köye açmamız mümkün mü?

Almazsınız.Kotegawa Ooki wrote: ↑September 29th, 2018, 1:39 amKaon no jutsu'da ısıtılan şeyle temas zorunluluğu var. Bu ısıtma işlemi sırasında ısınan şeyden hasar alıyor muyuz? Mesela metal eritmekten bahsedilmiş. O eriyen şeyle temas halinde oldumuz için hasar alır mıyız?
Gerekli rehberi okuyun soru sormadan önce.Kotegawa Ooki wrote: ↑September 29th, 2018, 1:39 amE-Seviye jutsular geliştirme sırasında gp açısından D gibimi sayılıyor?
Bildiğiniz kadarı ile yok.Kotegawa Ooki wrote: ↑September 29th, 2018, 1:39 amEvrende para yatırmak/çekmek için banka yada benzeri bir şey var mı?
Mümkün değil.Kotegawa Ooki wrote: ↑September 29th, 2018, 1:39 amÖğrenilen gizli jutsular başkalarına verilebilir mi? Yada daha genel olarak pp ile parşömeni aldıysak bunu kullanıp sonra Akademideki Kütüphaneye koyup o tekniği tüm köye açmamız mümkün mü?
- Shimada Kazuo
Fuuinjutsu öğrenmek normalde 5PP ile mümkün oluyor, bu tahmin ettiğimden biraz yavaş olacak gibi o yüzden şu soruyu sormak istiyorum: "Karakter mühürleme sanatında usta bir eğitmenle anlaşır." Sistemde açıklama bu şekilde yapılmış. Ben bir eğitmen aramak adına konu açıp anlatıcı istersem bu süreci hızlandırabilir miyim?
In a world without gold we might've been heroes!
Ben çok heyecanlıyım Kazuo. Çünkü hep bu sorunun cevabını öğrenmek istedim ve o gün sanırım çok yakın.
Eğer bunu deneyip görürsen hepimiz öğrenebiliriz! Aman tanrım, karnımda kelebekler uçuşuyor şu an heyecandan!!
Eğer bunu deneyip görürsen hepimiz öğrenebiliriz! Aman tanrım, karnımda kelebekler uçuşuyor şu an heyecandan!!