[6. Gün - Gündüz Safhası | Kasumikage Teki - Oita Butsuo] Terkedilmiş Kasaba
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Re: [6. Gün - Gündüz Safhası | Kasumikage Teki - Oita Butsuo] Terkedilmiş Kasaba
Tarlaya direkt grup olarak girmenin mantıklı olmadığını düşünmeye başlamıştı çevresini izlerken boş gözlerle. "Hiyaki tarlayı sen kontrol et. Sinyali biliyorsun zaten. En garantisi bu olacak gibi." Göz gözü görmeyen daracık alanda üç kişi dolaşmaları tehlikeli olabilirdi. Bu yüzden az bile olsa risk almaları çok daha mantıklı olacaktı.
"Oita-san o sırada biz de ambarı kontrol edelim ilk olarak. Birimiz kapıda dursun. Hiyaki'nin sinyalini kaçırırsak işi baya bozabiliriz."
Her adımı ile bir yandan stres seviyesi yükseliyor bir yandan da Butsuo'dan gelecek "Düşman!" bilgisini bekliyordu. Nakada, Urata ya da Ryobe. En azından birisinin burada olduğundan eminlerdi.
"Dar alanda sen daha tehlikeli olabilir gibisin ama karın açlığın beni geriyor Oita-san. O yüzden izninle ambara ben bakabilir miyim? Sen kapıda kalıp benden ya da Hiyaki'den gelecek sinyali bekleyebilirsin."
"Oita-san o sırada biz de ambarı kontrol edelim ilk olarak. Birimiz kapıda dursun. Hiyaki'nin sinyalini kaçırırsak işi baya bozabiliriz."
Her adımı ile bir yandan stres seviyesi yükseliyor bir yandan da Butsuo'dan gelecek "Düşman!" bilgisini bekliyordu. Nakada, Urata ya da Ryobe. En azından birisinin burada olduğundan eminlerdi.
"Dar alanda sen daha tehlikeli olabilir gibisin ama karın açlığın beni geriyor Oita-san. O yüzden izninle ambara ben bakabilir miyim? Sen kapıda kalıp benden ya da Hiyaki'den gelecek sinyali bekleyebilirsin."

毒
► Show Spoiler
- Oita Butsuo
- Ishigakure
Re: [6. Gün - Gündüz Safhası | Kasumikage Teki - Oita Butsuo] Terkedilmiş Kasaba
Hiyaki-san tarlayı aldı. Aslında bu görevi benim almam daha mantıklı olabilirdi ama Teki'nin bu kararı vermesinin sebebini anlayabiliyorum. Hiyaki-san Teki'ye yardımcı olmak için burada, onu hafife almıyorum veya değersiz görmüyorum. Ama burada Jounin olmaya çalışanlar bizleriz ve bir anda puf olup evimize dönme imkanımız yok. Ondan istediğimiz şey büyük bir fedakarlık olsa bile şartları düşününce en mantıklısı bu. Ayrıca sensör yeteneklerimle sürpriz bir saldırıya karşı bir gözcü görevi de görüyorum. Diğer ikisinin kapasitesini tam olarak bilmesek de Satori-san'ın güçlü olduğunu biliyoruz ve onunla benim eşleşmem hepimizin işini kolaylaştırır.
Teki'nin planına uyacağım. İçeri onun girmesi dahil. Onlardan en az birisi burada ve o kişinin Satori-san olduğunu hissediyorum. Üçünün birden tüm günü üste geçirmeyeceklerini varsayabiliriz ve bu onlardan sayıca üstün olduğumuz anlamına geliyor. Şu an en kilit nokta hızlıca tekrar bir araya gelebilmemiz ve ilk destek birimi olarak burada önemli bir rolüm var.
Birbirimizden ayrılmak beni biraz korkutsa bile biraz da bencilce artık birileriyle, özellikle Satori-san'la karşılaşmak istediğim için bu plan hoşuma gidiyor. "Tamamdır. Dikkatli ol." dedim Teki'ye. Zaten olacak da laf olsun işte. Kimden ne sinyal gelecek bekleyelim bakalım.
Teki'nin planına uyacağım. İçeri onun girmesi dahil. Onlardan en az birisi burada ve o kişinin Satori-san olduğunu hissediyorum. Üçünün birden tüm günü üste geçirmeyeceklerini varsayabiliriz ve bu onlardan sayıca üstün olduğumuz anlamına geliyor. Şu an en kilit nokta hızlıca tekrar bir araya gelebilmemiz ve ilk destek birimi olarak burada önemli bir rolüm var.
Birbirimizden ayrılmak beni biraz korkutsa bile biraz da bencilce artık birileriyle, özellikle Satori-san'la karşılaşmak istediğim için bu plan hoşuma gidiyor. "Tamamdır. Dikkatli ol." dedim Teki'ye. Zaten olacak da laf olsun işte. Kimden ne sinyal gelecek bekleyelim bakalım.
- GM - Naruto
- Game Master
Hiyaki, komutları aldıktan sonra dikkatli bir şekilde tarlaya giriyor. Ardından Butsuo ve Teki kendi aralarındaki konuşmayı tamamlıyorlar. Butsuo kapıda beklemeye başlarken, Teki eski püskü ambara giriyor ahşap kapıyı geçerek. İlk girdiği anda içerisinin hafif loşluğu sebebiyle pek bir şey göremese de Birkaç saniye sonra gözleri ışık yoksunluğuna alışıyor. Pek büyük olmayan ambarın içi tamamen boş gibi görünmekte. Zemin basit ve çürümüş ot parçalarıyla dolu. Ambar duvarlarında yer yer yıkık parçalar mevcut. Ambarın içi, bu noktalardan hafifçe ışık aldığı için içerisi tamamen karanlık değil.
Butsuo, Teki ambarın içine girdikten sonra nöbetine başlıyor. Hiyaki tarlanın içlerine doğru çoktan gözden kaybolmuş durumda. Aradan birkaç saniye ya geçmiş ya geçmemişken yeni bir manzara takılıyor Butsuo'nun gözüne. Ambarın kapısı kuzeye, pirinç tarlalarına doğru bakmakta. Butsuo' pirinç tarlalarına doğru bakarken kendisine göre solda kalan, tarlaların sınırında üç kişi farkediyor. Bu üçlüyü kolaylıkla tanıyabiliyor Butsuo. Çünkü her biri köydaşı. Turuncu Takım üyelerinin tamamı burada gibi görünüyor. Butsuo'yla aralarında 40-45 metre var. Onlar da Butsuo'yu farketmiş gibi görünüyor. Bakışıyorsunuz.
Butsuo Buradan devam
: viewtopic.php?f=117&p=8272#p8272
Terkedilmiş Kasaba ve çevresinin temsili haritası;
Butsuo, Teki ambarın içine girdikten sonra nöbetine başlıyor. Hiyaki tarlanın içlerine doğru çoktan gözden kaybolmuş durumda. Aradan birkaç saniye ya geçmiş ya geçmemişken yeni bir manzara takılıyor Butsuo'nun gözüne. Ambarın kapısı kuzeye, pirinç tarlalarına doğru bakmakta. Butsuo' pirinç tarlalarına doğru bakarken kendisine göre solda kalan, tarlaların sınırında üç kişi farkediyor. Bu üçlüyü kolaylıkla tanıyabiliyor Butsuo. Çünkü her biri köydaşı. Turuncu Takım üyelerinin tamamı burada gibi görünüyor. Butsuo'yla aralarında 40-45 metre var. Onlar da Butsuo'yu farketmiş gibi görünüyor. Bakışıyorsunuz.
Butsuo Buradan devam

Terkedilmiş Kasaba ve çevresinin temsili haritası;

Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- GM - Naruto
- Game Master
Teki, ambarın içine hızlıca göz atarken duvardaki boşluklardan birinden Butsuo'yu görebiliyor konumu gereği. Butsuo'nun bakışlarının bir yöne odaklandığını hissediyor bir anlığına. Ancak Butsuo'nun baktığı yönü görebilecek bir açıklığı yok.
Sen daha bir şey yapmaya ya da demeye kalmadan, binanın dışından oldukça şiddetli bir gürültü işitmeye başlıyorsun. Çevrendeki nispeten kalın duvarlar sesi lokalize etmeni zorlaştırıyor. Basit bir ifadeyle, yüksek bir frekansta öten bir çan sesine benziyor bu gürültü.
Sen daha bir şey yapmaya ya da demeye kalmadan, binanın dışından oldukça şiddetli bir gürültü işitmeye başlıyorsun. Çevrendeki nispeten kalın duvarlar sesi lokalize etmeni zorlaştırıyor. Basit bir ifadeyle, yüksek bir frekansta öten bir çan sesine benziyor bu gürültü.
Off Topic
Teki bu konudan devam edecek.
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Ambara adım attığı gibi vücudu kasılmaya başlamıştı bir anlığına. Dışarıdaki aydınlığı etkisi olsa gerek, içeri adımladığında karşılaşacağı anlık loşluğu tahmin etmemişti. Gözlerinin içerideki ışıksızlığa alışma süresi boyunca bir an karanlığın kendisini ele geçireceğini sanmıştı istemsizce. Kitsune'yi daha sıkı tutmaya başlamış, alnından süzülen bir damla teri net bir şekilde hissedebilmişti.
Ambarın içinde ne hareket vardı ne de ses. Düşmanların zaten burada olmasını pek istemiyordu açıkçası. Dövüşün gerçekleşmesini istediği bir ortam değildi burası. Daha açık ve aydınlık bir alana ihtiyacı vardı. Darbelenmiş ambar duvarındaki boşluklardan biri sayesinde Butsuo'yu görebiliyordu. Takım arkadaşının bakışlarının bir yöne odaklandığını hissetmişti anlık olarak. Boşluğun olduğu duvara sırtını dayayarak ambar dışındaki Butsuo ile konuşacaktı ambarın devamına göz atmadan önce. Zaten birisi burda olsa çoktan saldırıya uğrardı diye düşündüğü için bir tık rahatlatmıştı kendisini.
Fakat aniden kulaklarına hücum eden ses ile ne ambarı doğru düzgün inceleyebilmiş ne de Butsuo ile konuşmasını gerçekleştirebilmişti.
Yüksek bir çan sesi... Jutsu mu? Yoksa saldırıya mı uğradık?! Hiyaki ne durumda?
Düşünceler aniden kafasının içinde dolaşmaya başlamışken refleks olarak parmağını kanatmış ve bir kez daha Kuchiyose no jutsu'yu aktif etmişti. Sesin nereden geldiğini ya da neyden geldiğini bilmiyordu ancak Hiyaki'yi tarlada tek başına bırakmaya artık tamamen karşıydı. Dostunu tekrar zarar görmemiş halde görebilme amacıyla elini vurmuştu ambarın zeminine.
Ambarın içinde ne hareket vardı ne de ses. Düşmanların zaten burada olmasını pek istemiyordu açıkçası. Dövüşün gerçekleşmesini istediği bir ortam değildi burası. Daha açık ve aydınlık bir alana ihtiyacı vardı. Darbelenmiş ambar duvarındaki boşluklardan biri sayesinde Butsuo'yu görebiliyordu. Takım arkadaşının bakışlarının bir yöne odaklandığını hissetmişti anlık olarak. Boşluğun olduğu duvara sırtını dayayarak ambar dışındaki Butsuo ile konuşacaktı ambarın devamına göz atmadan önce. Zaten birisi burda olsa çoktan saldırıya uğrardı diye düşündüğü için bir tık rahatlatmıştı kendisini.
Fakat aniden kulaklarına hücum eden ses ile ne ambarı doğru düzgün inceleyebilmiş ne de Butsuo ile konuşmasını gerçekleştirebilmişti.
Yüksek bir çan sesi... Jutsu mu? Yoksa saldırıya mı uğradık?! Hiyaki ne durumda?
Düşünceler aniden kafasının içinde dolaşmaya başlamışken refleks olarak parmağını kanatmış ve bir kez daha Kuchiyose no jutsu'yu aktif etmişti. Sesin nereden geldiğini ya da neyden geldiğini bilmiyordu ancak Hiyaki'yi tarlada tek başına bırakmaya artık tamamen karşıydı. Dostunu tekrar zarar görmemiş halde görebilme amacıyla elini vurmuştu ambarın zeminine.

毒
► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Duvardaki boşluktan Butsuo'yu görüp nereye baktığını anlamaya çalışırken, duyduğun ani gürültü sebebiyle dikkatin dağılıyor bir anlığına. Ancak bu dikkat dağınıklığından hızlıca sıyrılmayı başarıyorsun Hiyaki aklına gelince. Dostunun tehlikede olması ihtimali, senin için diğer pek çok realitenin önüne geçiyor ve Hiyaki'yi yeniden çağırabilmek için önce geri göndermen gerektiğini düşünüyorsun refleksif olarak. Bir elini yumruk yapıp işaret ve orta parmağını açarak 'Kai' diye mırıldanıyorsun önce. Birkaç saniye boyunca Hiyaki'nin gittiğine emin olmak için bekliyorsun. Devamında, kendini hafifçe kanatıp iki elini birden yere basıyorsun.
Bir saniye kadar sonra, hafif bir sis bulutu patlıyor loş ortamda. Hiyaki, sağlam bir şekilde karşında beliriyor. Yüzünde şaşkın bir ifade olduğunu görebiliyorsun. Seni farkettiği gibi hafif bir rahatlık yerleşiyor yüzüne ve hızlı hızlı konuşmaya başlıyor: "Ne olup bittiğini anlamadım Teki, bir an tarladaydım, sonra sen beri geri gönderdin, sonra hop yine buradayım. Kusura bakma, sanırım bir tuzağa takıldım. Göremedim bile, adımımı attığımda çan çoktan çalmaya başlamıştı."
Hiyaki'nin sözleri dahil tüm bu süreç 15 saniye kadar sürüyor.
Bir saniye kadar sonra, hafif bir sis bulutu patlıyor loş ortamda. Hiyaki, sağlam bir şekilde karşında beliriyor. Yüzünde şaşkın bir ifade olduğunu görebiliyorsun. Seni farkettiği gibi hafif bir rahatlık yerleşiyor yüzüne ve hızlı hızlı konuşmaya başlıyor: "Ne olup bittiğini anlamadım Teki, bir an tarladaydım, sonra sen beri geri gönderdin, sonra hop yine buradayım. Kusura bakma, sanırım bir tuzağa takıldım. Göremedim bile, adımımı attığımda çan çoktan çalmaya başlamıştı."
Hiyaki'nin sözleri dahil tüm bu süreç 15 saniye kadar sürüyor.
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Oluşan sis bulutu sonrasında ortağını tek parça olarak karşısında gördüğünde çok rahatlamıştı Teki. Olabildiğince süzmüştü Hiyaki'yi. Bir yarası olup olmadığını kontrol ediyordu kendince. Hiyaki ise şaşkın bakışlarla Teki'yi izliyordu olanlara anlam vermeye çalışarak.
Kendi tarafında neler olduğunu özetlemişti Hiyaki hızlıca. Teki ise suratına bir gülümseme yerleştirerek "Tek parça halinde dönebildiğin için sorun yok diye düşünüyorum ortak. Seni oraya tek yolladığım için üzgünüm." demişti.
Sözleri bittiği gibi az önce Butsuo'yu gördüğü duvardaki kırık kısma ilerlemişti hemen. Bir eli ile Hiyaki'ye dur işareti yaparak dışarıdaki Butsuo ile konuşmaya çalışacaktı. Sesini olabildiğince kısık tutmaya çalışarak...
"Hey! Oita-san! Hiyaki'yi buraya geri çağırdım. Çan sesi Hiyaki tarafından gelmiş. Tuzak olabilir. Dışarıda durum ne? Bir şey görebiliyor musun?"
Sözleri bittiği gibi Hiyaki'ye dönmüş ve "Çatışma çıkabilir. Hazırlıklı olalım." demişti. Elinde Kitsune ile Butsuo'dan gelecek cevabı beklemeye başlamıştı heyecanlı bir şekilde.
Kendi tarafında neler olduğunu özetlemişti Hiyaki hızlıca. Teki ise suratına bir gülümseme yerleştirerek "Tek parça halinde dönebildiğin için sorun yok diye düşünüyorum ortak. Seni oraya tek yolladığım için üzgünüm." demişti.
Sözleri bittiği gibi az önce Butsuo'yu gördüğü duvardaki kırık kısma ilerlemişti hemen. Bir eli ile Hiyaki'ye dur işareti yaparak dışarıdaki Butsuo ile konuşmaya çalışacaktı. Sesini olabildiğince kısık tutmaya çalışarak...
"Hey! Oita-san! Hiyaki'yi buraya geri çağırdım. Çan sesi Hiyaki tarafından gelmiş. Tuzak olabilir. Dışarıda durum ne? Bir şey görebiliyor musun?"
Sözleri bittiği gibi Hiyaki'ye dönmüş ve "Çatışma çıkabilir. Hazırlıklı olalım." demişti. Elinde Kitsune ile Butsuo'dan gelecek cevabı beklemeye başlamıştı heyecanlı bir şekilde.

毒
► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Hiyaki'yle olan etkileşimini sonlandırdıktan sonra Butsuo'ya seslenmek üzere duvardaki deliğe yaklaşıyorsun. Ağzını açmak üzereyken birilerinin Butsuo'ya hitaben konuştuğunu duyuyorsun. Bu sesin takım arkadaşın olan Butsuo'nun köydaşı olan Kotegawa Chisa'dan geldiğine aşağı yukarı eminsin, kendisiyle daha önce karşılaşmıştın. Delikten yalnızca Butsuo'yu seçebilmektesin, Chisa'nın konumu ve pozisyonu hakkında net bir fikrin yok. Chisa'yı duyduğun için laflarını şimdilik esirgemeye karar veriyorsun ve ağzını kapalı tutuyorsun. Aradan maksimum birkaç saniye geçmiş durumda.
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Butsuo ile bir kez daha konuşamamıştı Teki. Tam sözlerine başlayacakken bu sefer de Chisa olduğunu düşündüğü birinin sesini duymuştu. Şimdi Butsuo’nun neden spesifik bir yere baktığını anlamıştı. Hızlıca Hiyaki’ye doğru dönerek eli ile dur işareti yapmış ve dışarıya kulak kabartmaya devam etmişti.
Mor Takım’ın peşinde sadece kendileri yoktu. Demek ki bir şeyleri doğru hesaplamayı başarmışlardı. Şimdilik gereksiz bir aksiyond girmeyi tercih etmeyecekti ancak yine de Turuncu Takım üyelerini indirebileceği bir açıklık bulabilirse kullanmak istiyordu. Parşömen ile aralarına girişmesini hiç ama hiç istemiyordu.
Mor Takım’ın peşinde sadece kendileri yoktu. Demek ki bir şeyleri doğru hesaplamayı başarmışlardı. Şimdilik gereksiz bir aksiyond girmeyi tercih etmeyecekti ancak yine de Turuncu Takım üyelerini indirebileceği bir açıklık bulabilirse kullanmak istiyordu. Parşömen ile aralarına girişmesini hiç ama hiç istemiyordu.

毒
► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Çanlar susuyor. Hiyaki'ye verdiğin komutla birlikte siz de. Ambarın içinden dışarıyı gözlemeye devam ettiğiniz süreçte Butsuo ve diğerlerinin arasında kısa bir konuşma geçiyor. Konuşmanın sonunda Butsuo'nun köy merkezine gitme fikrini öne sürdüğünü duyabiliyorsunuz. Diğerleri de ona katılmış olacak ki, arka arkaya gelen hızlı adım seslerini seçebiliyorsunuz sizden uzaklaşan. 5-10 saniye kadar bir zaman geçiyor. Bu esnada çevrede kimsenin kalmadığına aşağı yukarı emin oluyorsunuz her ikiniz de.
Butsuo'yu görüyorsun önce harekete geçerken. Ardından ikisi sarı, biri pembe saçlı üç kişi takip ediyor onu. Minik delikten üçünü de görebiliyorsun. Jin Ryoken, Jirou Ryu ve Kotegawa Chisa. Herkes Butsuo'nun dediği gibi köy meydanına gittiyse ambarın kapısı köy meydanından görünmediği için dışarı çıkmak adına bunun size bir fırsat olabileceğini öngörüyorsunuz.
Siz henüz harekete geçmemişken uzaktan bir konuşma sesi duyuyorsunuz. Farkındalık konusunda fena olmadığı için bu sesin Mor Takım üyesi Nakada Satori'ye ait olduğunu anlayabiliyor Teki.
Butsuo'yu görüyorsun önce harekete geçerken. Ardından ikisi sarı, biri pembe saçlı üç kişi takip ediyor onu. Minik delikten üçünü de görebiliyorsun. Jin Ryoken, Jirou Ryu ve Kotegawa Chisa. Herkes Butsuo'nun dediği gibi köy meydanına gittiyse ambarın kapısı köy meydanından görünmediği için dışarı çıkmak adına bunun size bir fırsat olabileceğini öngörüyorsunuz.
Siz henüz harekete geçmemişken uzaktan bir konuşma sesi duyuyorsunuz. Farkındalık konusunda fena olmadığı için bu sesin Mor Takım üyesi Nakada Satori'ye ait olduğunu anlayabiliyor Teki.
Off Topic
Pasiflik süresi Butsuo'nun bulunduğu konuyla eşzamanlı ilerlenmesi için geçici olarak 48 saate çekilmiştir. O konuda belirtilmiş olan kuralların aynısı burada da geçerlidir.
GM'likte ufak bir düzenleme yaptık, bilginize.
GM'likte ufak bir düzenleme yaptık, bilginize.