Önerileriniz
Re: Önerileriniz
Yakın zamanda bir dükkan düzenlememiz olacak, o ara değerlendirilebilir.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
- Shimada Kazuo
Yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum veya belki fark etmiş de olabilirsiniz ama söyleyeyim dedim: Bingo kitabındaki "Kazetani Sozen, Hatsu Ayako, Hitsujikai Waru, Yanagi Ureno" adlı kaçakların fotoğraflarının linkleri mefta olmuş.
In a world without gold we might've been heroes!
Halledildi, tenk yu beybi!Shimada Kazuo wrote: ↑June 27th, 2019, 12:21 amYapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum veya belki fark etmiş de olabilirsiniz ama söyleyeyim dedim: Bingo kitabındaki "Kazetani Sozen, Hatsu Ayako, Hitsujikai Waru, Yanagi Ureno" adlı kaçakların fotoğraflarının linkleri mefta olmuş.
.
"Kral, ben zaten son paragrafta yazdığın şeyleri bi' önceki tur görmemiş miydim?"
"Bu bir niye pasiflik vermiş AQ mesajı değil."
.
"Kral, ben zaten son paragrafta yazdığın şeyleri bi' önceki tur görmemiş miydim?"
"Bu bir niye pasiflik vermiş AQ mesajı değil."
.
- Asakura Midori
Anasayfanın en altındaki Recent Topics'te 5 konu gözüküyor.. onu 10'a çıkartmak mümkün müdür acaba? Malum.. özellikle şu sıralar site çok aktif, gözden kaçanlar olabiliyor

Sayıyı on olarak değiştirdim. Amma velakin, diğer beşliye bakmanız için alttan sayfa değiştirmeniz gerekmekte diyecektim, diğer şekilde de oldu.Asakura Midori wrote: ↑July 19th, 2019, 12:30 pmAnasayfanın en altındaki Recent Topics'te 5 konu gözüküyor.. onu 10'a çıkartmak mümkün müdür acaba? Malum.. özellikle şu sıralar site çok aktif, gözden kaçanlar olabiliyor
İyi okumalar efenim.
Eğer User Control Panel - Board Preferences - Edit Display Options kısmına gelirseniz "Recent Topics" eklentisiyle alaklı daha fazla kişisel ayara ulaşabilirsiniz. On tane konu size fazla geliyorsa azaltabilirsiniz mesela veya yerini değiştirebilirsiniz.
- Kitamura Susumu
- Kusagakure
Kaçaklara, hangi köyün kaçağı olduklarını belirten rütbeler verilebilir. Şu anki kaçak rütbesinin resmini ve rengini kullanmak şartıyla tabii. Dümdüz "Kaçak" yazması yerine "Kusagakure Kaçağı" veya buna benzer bir şey yazılabilir.
("Kim la bu ben bunu tanıyo muyumdur acaba?" diyip milletin ilk mesajını kontrol ederken zırt pırt aklıma geliyodu kısmet bugüneymiş lol.)
("Kim la bu ben bunu tanıyo muyumdur acaba?" diyip milletin ilk mesajını kontrol ederken zırt pırt aklıma geliyodu kısmet bugüneymiş lol.)
-
Serilerde bulunan ancak Jutsu Kütüphanelerinde bulunmayan teknikler için ayrı bir ücret tarifesi uygulanamaz mı? En azından PP gerektirmeyen?
Uygulanabilir bir şey gibi duruyor. Münasip bir vakitte ayarlanabilir.Kitamura Susumu wrote: ↑August 3rd, 2019, 9:38 pmKaçaklara, hangi köyün kaçağı olduklarını belirten rütbeler verilebilir. Şu anki kaçak rütbesinin resmini ve rengini kullanmak şartıyla tabii. Dümdüz "Kaçak" yazması yerine "Kusagakure Kaçağı" veya buna benzer bir şey yazılabilir.
Öneriyi tam olarak anlayamadım ne yazık ki, o yüzden cevap veremeyeceğim.Mirau Danzeirakuda wrote: ↑August 16th, 2019, 5:40 pmSerilerde bulunan ancak Jutsu Kütüphanelerinde bulunmayan teknikler için ayrı bir ücret tarifesi uygulanamaz mı? En azından PP gerektirmeyen?
- Kotegawa Chisa
- Ishigakure
Takımların da bizim oyuncular gibi dört yoklamada bir ödül almasının daha hoş olabileceğini düşünüyorum. Ufakta olsa bir ödül almaları gelişimlerini hızlandıracaktır. Şu anki halimizde takımımızdaki çocuklar bizlere kıyasla çok ama çok yavaş gelişiyorlar.