by Kotegawa Chisa » January 31st, 2019, 2:54 pm
Ne kadar da tatlı! Rei-kun ona sataştığımda kıpkırmızı oldu. Genelde böyle şeyler yapmam fakat bu çocuklarla aramda samimi ve içten bir ilişki olmasını istiyorum. Bu yüzden kimi zaman onlara sataşmam, onlarla dalga geçmem gerekiyor. Aslında bütün bunlar zaten benim kişiliğimi oluşturan şeyler. Yani herhangi bir şekilde rol yapmama gerek yok, içimden nasıl geliyorsa öyle davranmam gerekiyor.
Rei-kun kızarmadan önce bazı notlar almaya başlamıştı. Ne hakkında not aldığına veya neden aldığına dair hiçbir fikrim yok fakat öğrenmeye de niyetim yok. Öğrencimin notlarına bakacak kadar düşük bir öğretmen değilim! Düşünmeli ve kendim bir varsayımda bulunmalıyım.
Konuşma sırasını çocuklara bıraktığımda konuşmaya ilk başlayan kişi Tsugi-chan olmuştu. Kendisi, Ishigakure'nin en önemli klanlarından biri olan Mizutani klanının bir üyesiydi. Açıkçası bunu Tsugi-chan söyleyene kadar fark edememiştim. Bu olduğundan dolayı da kendimden utanıyorum! Koskoca Ishigakure'nin kuruluşunda büyük emekleri bulunan bir klanın varlığını nasıl olurda unutabilirim? Sanırım tekrardan akademiye dönmeli ve tarih çalışmaya başlamalıyım. Bunda utanılacak bir şey yok çünkü öğrenmenin yaşı yoktur!
Tsugi-chan, Mizutani klanından olduğunu söyledikten sonra ailesindeki akrabalarını saymaya başladı. Suratımdan bunları neden bana anlattığı konusunda bir fikrim olmadığı rahatlıkla anlaşılabiliyordu. Sonuçta bugün karşımda bulunan kişi Matsuta-san, Sui-san, Nobuo-san veya Hyosuke-san değil, Tsugi-chan! Öğrencilerimin nereden geldiği zerre umrumda değil çünkü bu onlara olan bakış açımı kesinlikle değiştirmeyecek. Benim için Rei-chan neyse Tsugi-chan'da odur. Onları birbirinden ayıracak yegane özellikleri ise kendi kişilikleridir.
Tsugi-chan'ın ilk başta bunları sahip olduğu egodan dolayı anlattığını düşünmüştüm fakat yanılmışım. Konuşmasının bitimine kadar hiçbir ego belirtisi göstermedi. Yine de bunu göz ardı etmeyeceğim, ona bu konu hakkında söylemem gereken birkaç şey var.
Ailesiyle olan kısımdan sonra ise Tsugi-chan kendini tanıtmaya başladı. Hangi dalda iyi olduğunu bilmediğini söyledi fakat antrenman yapmayı sevdiğini söyledi. Tsugi-chan antrenman yapmayı sevdiğini söylerken pek istekli değil gibiydi. Sanki bu sözcük ona birileri tarafından söyletiliyor gibiydi. Yine de tam olarak emin olmadığım için sessiz kalmayı tercih ettim.
Sonunda beklediğim an geldi ve Tsugi-chan kendinden bahsetmeye başladı. Aynı benim gibi doğada gezmeyi ve hayvanları izlemeyi sevdiği için istemsizce mutlu oldum. Hemen ardından ise en sevdiği yemeğin ne olduğunu bilmediğini söyledi. Ondan sonra ise Shinobi olarak amacının ne olduğunu söyledi. Gerçekten harika bir amacı var! Mizutani Klanı gibi büyük, ünlü shinobilerin olduğu bir klana yaraşır shinobi olmak kolay iş değil. Yine de benim hedefim daha yüksek! Ishichou ile başa baş dövüşebilen bir adamı yenmek istiyorum... Hehehehe, ben kazandım...
Tsugi-chan konuşmasını bitirdikten sonra bakışlarımızı Rei-kun'a çevirdik. Kısa bir süre sessizliğin ardından Rei-kun şaşkın şaşkın bize bakmaya başladı. Yine de toparlanması pek uzun sürmedi ve heyecanlı bir şekilde konuşmaya başladı. Konuşması boyunca sürekli not defterine bakmayı ihmal etmedi. Sanırım Rei-kun için dalgın yerine unutkan tanımlamasını yapmak daha mantıklı olur. Ayrıca konuşmalarının sonuna '-ya' ekliyor. Biraz garip ama daha önce karşılaşmadığım bir şey değil.
Rei-kun ilk olarak Tsugi-chan gibi ailesini tanıttı, sonrasında ise neleri sevdiğini söyledi. Sevdiği şeyler biraz garip fakat bunlar tamda ona yakışan şeyler. Yemek yemeyi sevmediğini, amacının köyüne en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi. Başıyla selam verdikten sonra herhangi bir sorusunun olmadığını söyledi. Arkasından ise tekrardan not defterine baktı ve tekrardan memnun olduğunu söyledi.
Rei-kun sanırım kötü bir hafızaya sahip çünkü ne zaman adımı söyleyecek olsa not defterine baktı. Kısa bir kahkaha attıktan sonra "Rei-kun, sanırım adımı hatırlamak için biraz daha zamana ihtiyacın var." dedim. Kendimi toparladıktan sonra suratımdaki gülümsemeyi koruyarak konuşmama devam ettim. "İlk olarak ikinizin de büyük bir hata yaptığını söylemek istiyorum... Ben sizden kendinizi tanıtmanızı istedim, ailenizi değil. Önemli olan annenizin babanızın kim olduğu değil, sizin kim olduğunuzdur. Bunu aklınızdan çıkarmayın." dedikten sonra bakışlarımı birkaç saniyeliğine Tsugi-chan'a kilitledim ardından konuşmama devam ettim. "Sanırım ilk olarak Tsugi-chan'dan başlayacağım. Taijutsu, Genjutsu ve Ninjutsu dallarından hangisinde iyi olduğunu, bunlarda iyi olduğunu söylemek için yeterliliğin ne olduğunu bilmediğini söyledin... Aslında benim sormak istediğim şey hangi dalı daha çok sevdiğinizdi. Kendimden örnek vermek gerekirse benim önceliğim Taijutsu çünkü vücudumu eğitmeyi seviyorum. Sonrasında ise Genjutsu geliyor çünkü onunla yapabileceklerimin bir sınırı olmadığını düşünüyorum, bu hissi ise gerçekten çok seviyorum. Ninjutsu'yu sevmememin nedeni ise sahip olduğum element. Katon elementine sahibim ve Katon jutsularının hepsi büyük bir yıkım gücüne sahip. Ben bu tarz jutsuları kullanmak istemediğimden dolayı Ninjutsu'ya yönelmedim." Konuşmama kısa bir ara verdikten sonra devam ettim. "Siz henüz birer Genin olduğunuz için istediğiniz dala yönelme şansına sahipsiniz. Bu yaşta verdiğiniz kararlar kesinlikle geleceğinizi etkileyecek, o yüzden hangi dala yöneleceğinizi düzgün bir şekilde düşünün. Hiçbir yeteneğiniz olmasa dahi sevdiğiniz şeyi yapmak önemlidir çünkü sıkı çalışmayla yetenek farkını kapatabilirsiniz." Bakışlarımı Tsugi-chan'ın üzerinden çektim ve Rei-kun'a kilitlendim. "Şimdi gelelim Rei-kun'a. Rei-kun açıkçası konuşmanı duyduğumda hayal kırıklığına uğradım. Tsugi-chan ve benim söylediklerimi karıştırıp kendine uyarlamışsın. Biraz daha özgün olman gerekiyor, kendi cümlelerini seçmeli ve onları bize aktarmalısın çünkü kendini tanıtacak en iyi cümleleri seçebilecek olan kişi sensin. Ayrıca Tsugi-chan'a söylediğim sözlerin hepsini sana da söyledim, hani şu dallarla alakalı olan şeyler." Ardından bakışlarımı ikiliye çevirdim ve "Bunları da aklınızdan çıkarmayın." dedim.
İkilinin cevaplarını duyduktan sonra tekrardan konuşmaya başladım. "Bundan sonra bir takım olduğumuz için birbirimizin yeteneklerini daha iyi öğrenmemiz gerekiyor. Bu yüzden biraz klişe olacak fakat bir antrenman dövüşü düzenlememiz gerektiğini düşünüyorum. Rakibiniz ben olacağım." Ardından elimi çeneme koydum ve birkaç saniye boyunca düşündüm. Sonrasında ise konuşmaya başladım. "Hmm... Buldum! Size sahip olduğum yetenekleri, bildiğim jutsuları söyleyeceğim. Bunu gideceğimiz bir görevin simülasyonu olarak düşünebilirsiniz fakat ben bu görevdeki kötü adamı oynayacağım. Evet, evet güzel olur..." Kısa bir süre daha düşündükten sonra tekrardan konuşmaya başladım. "Iaido stilinde orta seviyelerin biraz daha üstündeyim. Bildiğim jutsular ise Shunshin, Rakumei no Jutsu, Kanryousou ve Kokuangyou no Jutsu. Jutsularımın ne işe yaradıklarını söylemeyeceğim çünkü bir görev esnasında size bu bilgiyi vermezler. Kendiniz öğrenmeniz gerekir... 15 dakikanız var, güzel bir plan yapın sonrasında başlayalım." Konuşmamı bitirdikten sonra çok önemli bir şeyi unuttuğumu fark ettim, bu yüzden tekrardan konuşmaya başladım. "Aah! Çok önemli bir detayı unuttum. Kazanmak için bana kılıcımı çektirmeniz yeterli. Kazandığınız takdirde istediğiniz bir dileğinizi gerçekleştiririm." Sinsice sırıttıktan sonra "Tabii kazanabilirseniz." dedim ve beklemeye koyuldum.
► Show Spoiler
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Boy: 1,74
Kilo: 61
Element: Katon
Köy: Ishigakure
Seviye: B - Rank
Rütbe:Jounin
Nam: Sanrı
Puanlar
GP: 0