[1. Gün - Gündüz Safhası | Sekino Teijo] Tepeler

GM - Naruto
Game Master
Game Master

[1. Gün - Gündüz Safhası | Sekino Teijo] Tepeler

Post by GM - Naruto » September 25th, 2020, 12:34 am

Asıl merkeziniz olan eski üs binasının 30-35 metre kadar ilerisindeki tepesi yıkılmış kuleye çıkıyor, dışarıdan bakan gözlerin seni rahatlıkla farkedemeyeceği bir konumda yerleştikten sonra nöbetine başlıyorsun. Üç-dört saat boyunca kuş da uçmuyor kervan da geçmiyor. Bir noktada, belki de kimsenin gelmeyeceğini düşünmeye başlıyorsun. Neyse ki, tam bu düşüncelerinin ortasında göz ucuyla saatlerdir beklediğin görüntüyü yakayalabiliyorsun.

Üs binasının solunda kalan, kel tepeye benzer şekilde pek bir bitki örtüsü bulunmayan minik tepenin üzerinden binaya doğru sallana sallana yürümekte olan iki figür seçebiliyorsun. Birer silüet olarak görünüyorlar sana, ancak gözlemleyebildiğin kadarıyla hararetli hararetli sohbet ettiklerini farkediyorsun. Bu hızla yürümeye devam ederlerse, ana giriş bölgesine on dakika içinde varacaklarını tahmin edebiliyorsun.
Off Topic
Pasiflik süresi 24 saattir.

Rplerinizde karakterinizin genel düşünce akışı dışında çok ekstra bir tasvir beklentimiz bulunmamakta. Tabii ki istediğiniz stilde yazabilirsiniz ancak olayların nispeten hızlı akışı için böyle bir kolaylık sağlıyoruz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Sekino Teijo

Re: [1. Gün - Gündüz Safhası | Sekino Teijo] Tepeler

Post by Sekino Teijo » September 25th, 2020, 6:16 pm

Yıkılmış gözcü kulesine gidip nöbet tutmaya başladıktan sonra aklıma Ishigakure kapısındaki ufak kulübede tuttuğum nöbetler geldi. Devran değişti, mekân değişti, sınava katıldık ama hala nöbet tutmaya devam ediyorum. Açıkçası bu durumdan çok da şikayetçi değilim. Hatta bence bu işte giderek profesyonelleşeme başlıyorum.

Nöbet tutmaya başladıktan 3-4 saat geçtikten sonra hala gelen giden yoktu. Artık bu saatten sonra kimsenin gelmeyeceğini düşünmeye başlamışken Kel Tepe’de bir hareketlilik fark ettim. Uzakta oldukları için kim olduklarını net bir şekilde göremesem de iki siluet kendi aralarında konuşarak gayet rahat tavırlar ile üssümüze doğru ilerliyorlardı. Onları fark ettiğim an Bunshin no Jutsu iptal edeceğim. Kel Tepe, gözlem için gayet güzel bir konum olduğu için tuzak kurmak için yarattığım klonumun bana dezavantaj sağlamasını istemiyorum. Kendi aralarında hararetli bir şekilde konuştuklarına bakarsak onların klon olma ihtimali yok. Tahminen 10 dakika içinde ana üssümüze ulaşacakları için çok fazla vaktim olduğunu sanmıyorum. Parşömen yanımda olduğu ve tabi ki sayı üstünlüğü onlarda olduğu için şimdilik üssü korumak gibi bir düşüncem yok. İçeriyi istedikleri gibi arayabilirler çıktıkları zaman şayet değerli bir şeyler aldıklarını görürsem ona göre belki müdahile edebilirim. Ana planım takım arkadaşlarımdan biri gelene kadar beklemeye devam etmek.

Bulunduğum konumda ses çıkarmadan beklemeye devam ederken bir yandan da tuzak kurmayı düşünmeye başladım. Yanımdaki sis bombaları ve sentetik misinayı kullanıp giriş kapısının oraya bir tuzak kurmak istiyorum. Daha önce hiç tecrübem olmadığı için ne kadar başarılı olurum pek fikrim yok. Tuzağı kurarken işi elime yüzüme de bulaştırmak istemiyorum. Bu yüzden eğer yapabileceksem sis bombası ve misinayı kullanarak misinanın üstüne bastıkları zaman patlayacak şekilde bir bubi tuzağı kuracağım. Eğer planımı devreye sokarken çok fazla ses çıkaracağımı ya da yapamayacağımı düşünürsem sadece içeri giren kişilerin dışarı çıkmasını bekleyeceğim.
Künye
İsim: Sekino Teijo
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 25.000
Prestij: 2
Ün: 10

Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Çift Silah Stili D-Rank(Katana)
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank
Temel Ninja Ekipmanları Eğitimi E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank
Kakuremino no jutsu E-Rank

Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 2
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2 [Favori]
[Zeka] Farkındalık: 3
[Zeka] İzcilik: 1

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » September 25th, 2020, 10:07 pm

Kulenin tepesinden hızlıca aşağı inip, kafanda bir tuzak planı oluşturmaya başlıyorsun. Yapabileceğine dair büyük şüphelerin var, ancak öncelikle ortamın tuzak kurmaya uygun olup olmadığını görmek adına kulenin kapısından hafifçe kafanı uzatıp çevreyi kolaçan ediyorsun. Farkettiğin ilk şey, ikilinin tepeden inişe geçmiş oldukları. Yürüyüş yönleri direkt olarak üs binanız. Ara ara birbirlerine dönüp konuşsalar da, birkaç kez kafalarını etrafa bakar gibi sağa sola yönelttiklerini farkediyorsun. Kuleden çıkman halinde, görülmenin işten bile olmadığını farkediyorsun tam bu anda.

Hala görülmemiş olduğuna aşağı yukarı eminsin, ikili gittikçe yaklaşıyor. Müdahalede bulunmaman halinde 3-4 dakika içerisinde üs binasının kapısına varmış olacaklarını tahmin edebiliyorsun.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » September 26th, 2020, 5:29 pm

Tuzak kurma planımı hala yapıp yapamayacağım konusunda emin değilim. Açıkçası sis bombasının tuzağın kuruluş aşamasında ya da kazayla planladığımdan daha erken patlamasından korkuyorum. Eğer kendi tecrübesizliğim yüzünden böyle büyük bir hata yaparsam olası düşmanlarımın bu fırsatı kaçıracaklarını düşünmüyorum. Hem atladığım başka bir noktada var. Hala bölgeye tam olarak hakim olmadığım için kulenin tuzak kurmayı uygun olup olmadığını da bilmiyorum. Bu yüzden öncelikle bunu kontrol etme gerekiyor. Bu yüzden hızlıca kuleden aşağıya inerek dikkatli bir şekilde kapıdan kafamı uzatarak etrafı kolaçan ettim. Gördüğüm kadarıyla az önce fark ettiğim ikili çoktan tepeden aşağıya inmeye başlamışlar. Hala rahat bir şekilde birbirleriyle sohbet ederek üssümüze doğru ilerliyorlar. Eğer tuzak kurmak için dışarı çıkmam gerekirse kesinlikle onlar tarafından fark edileceğim. Onlar tarafından fark edilmek istemediğim için ikisi de içeri girmediği sürece tuzak kurmaktan vazgeçmem gerekiyor. Şimdilik parşömen güvende olduğu için bekleyeceğim. Eğer içlerinden birisi içeri girip birisi dışarı çıkarsa bir ihtimal sessiz bir şekilde yaklaşıp onu hallederek durumu 1vs1 e getirebilirim. Bu hamle birazcık riskli olsa da ilk günden aynı takımdan olduklarını düşündüğüm iki kişiyi eleyerek bize baya avantaj sağlayabilirim. Şuan sadece sessizce bekleyerek neler olacağını izleyeceğim.
Künye

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank

Beceri Listesi

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » September 26th, 2020, 5:50 pm

Gizliliğini bozmadan gelen ikiliyi izlemeye devam ediyorsun. İyice yaklaşıyorlar, tepeyi inmeyi bitirince silüetler daha da belirginleşiyor. Birisi kadın, birisi erkek olan bu iki kişinin alınbantlarında Sunagakure sembolünü seçebiliyorsun. Kadının sırtında genişçe bir ahşap kutu olduğunu görüyorsun buna ek olarak. Erkek olanda ise zinciri belinde sarılı olarak duran bir kusarigama mevcut.

Tepeyi indikten sonra binanın önündeki boş alana geliyor ikili. Kadın, diğer elemana dönüp parmağını tehditkâr bir şekilde sallıyor, ardından ana binayı gösteriyor. Sonrasında da kızgın bir şekilde önden yürümeye başlıyor. Arkasında üzgün bir köpek misali diğeri de onu takip ediyor. Seni fark etmiş gibi değiller. Aralarında daha fazla konuşmuyorlar.

Ana binanın kapısına gelen ikili, sağa sola bakındıktan sonra gizliliğe pek dikkat etmeden içeriye dalıyorlar ve gözden kayboluyorlar.

Kişilerin görünümleri:

Image
Image
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » September 27th, 2020, 12:08 pm

Üssümüze giderek yaklaşan ikiliyi sonunda daha net bir şekilde görebiliyorum. Bir tanesi kadın ve diğeri de erkek. İkisinde de Sunagakure alın bantları var. Davetsiz misafirlerin bizim köyden çıkmaması güzel oldu. Onlarla savaşmak zorunda kalırsam endişelenecek bir şey olmadan tüm gücümü kullanabilirim. Gerçi hala dövüşme konusunda çok istekli değilim. Kadının sırtında taşıdığı ahşap kutuya bakarsam kukla kullanıcısı olabilir. Diğer elemanda ise kusarigama var. Kadını kuklacı kabul edersem ikili gücünü birleştirdiği zaman hem uzun hem de orta menzilli saldırılar yapabilirler. Hatta yakın mesafeden hem kukla hem de kusarigamali elemanla uğraşmak zorunda kalabilirim. Ahşap kutunun içinde kukla dışında başka şeyler de olabilir. Tutup 3. arkadaşlarını da kutuda saklayarak bir anda durumu 3v1 e döndürme ihtimalleri de var. Eğer savaşacaksam emirleri veren kişi olduğunu düşündüğüm kadını ilk önce etkisiz hale getirip ardından diğer adam ya da adamlarla ilgilenmem lazım. Acaba sadece bizim giriş kapısını patlatıp destek kuvvetlerin gelmesini mi beklesem. Hayır. Parşömeni savunmasız bırakamam. Etrafta bekleyen başka takımlar da olabilir. Tutup sırtımda parşömenle kapıyı patlatmaya gitmek de olası bir savaş durumda bana büyük bir dezavantaj sağlar.

Ne yapacağımı konusunda çok emin değilim. Açıkçası daha ilk günden bu kadar aksiyon beklemiyordum. Tek bir kişi gelseydi farklı planlar deneyebilirdim ama şimdi durum çok farklı. Kadının sırtındaki kutuyu gördükten sonra artık tuzak kurma planında da vazgeçtim. Eğer kuklacıysa tuzakların çok bir anlamı yok. Kuklası sayesinde uzaktan yapımı için uğraşacağım tuzakları kolayca imha edebilir. Şimdilik yine bekleyerek adamların parşömeni bulamadıktan sonra nasıl bir yol izleyeceklerini gözlemleyeceğim. Eğer üssümüzden malzemeleri çaldıklarını fark edersem dikkatlerini bulunduğum yere çekerek kulenin içinde onlarla savaşmayı deneyebilirim. En kötü kuleyi havaya uçurarak onu da silah olarak kullanabilirim.
Künye

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank

Beceri Listesi

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » September 27th, 2020, 3:30 pm

10-15 dakika kadar bekliyor ve binanın girişini kesiyorsun bir yandan da. Elleri boş bir şekilde dışarı çıkıyor ikili. Dışarı çıktıktan sonra bir kaç adım ilerleyip etraflarına bakınıyorlar. Erkek olan hendeği gösteriyor. Kız hendeğe doğru dönüp bakıyor bir süre, ardından kafasını sallıyor ve oraya doğru yürümeye başlıyorlar. İki tepenin arasındaki hendeğe geldiklerinde içerisine doğru bakmaya başlıyorlar. Biri bir ucuna, biri diğer ucuna gidiyor.

Çevreyi ve hendeği iyice incelemeye başlıyorlar. Bir süre daha bunu yapacaklar gibi. Sen ise olduğun yerde beklemedesin.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » September 27th, 2020, 4:40 pm

İçeri giren ikili 10-15 dakika geçtikten sonra elleri boş bir şekilde dışarı çıktılar. Görünürde üstlerinde üssümüzden çaldıkları bir şey yoktu. Tabi çaldıkları eşyaları kadının ahşap kutusuna koymuş olabilirler. Bir diğer kötü ihtimalde ekipmanlarımıza bizim kullanamayacağımız şekilde zarar vermiş olabilirler. Bunları sonra ilgilenmemiz gereken sorunlar şimdi hendeği araştırmaya başlayan bu ikili hakkında ne yapacağıma karar vermem lazım. Çünkü üssü aradıktan sonra vakit kaybetmeden diğer yerleri de aramaya başladılar. Eninde sonunda bu yıkık kuleye de bakmaya geleceklerdir.

Hendeği ararken ayrıldıkları için giderek daha fazla sabırsız olmaya başladıklarını düşünüyorum. Zaten başından beri çok dikkatli değillerdi. Şimdi birde acele etmeye başladıkları için hata yapmaları an meselesi. Bu durumda artık savaşmadan kurtulabileceğimi sanmıyorum. Ya ikiliden biri tek başına kuleye geldiği zaman hızlıca onun işini bitirip diğerinin peşinden gideceğim ya da ikisi birden buraya beraber geldikleri zaman onları bir şekilde şaşırtıp ilk saldırımla birini savaş dışı bırakacağım. Bu iki durumdan herhangi biri gerçekleşmezse galip gelsem bile yaralanmadan kurtulabileceğimi sanmıyorum. Parşömene patlayıcı parşömenle tuzak kurabilirim ama o zaman da Jounin olma şansımızı kendi ellerimle yok etmiş olurum. Bu seçeneği sadece hayatım cidden tehlikeye girince kullanmalıyım. Hala beklemeye devam edeceğim. Beklerken bir kunaiye sis bombası bağlamaya çalışacağım. İkili kuleye girdikleri zaman dar alanda bu kunaiyi onlara fırlatıp sonrasında oluşan sis perdesini kullanabilirim. Kapıdan girdikleri için onları görmesem bile yerlerini az çok tahmin edip birisini yaralayarak savaşta üstün duruma geçerek yaralanmadan bu durumdan sıyrılabilirim.
Künye

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank

Beceri Listesi

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » September 27th, 2020, 5:41 pm

İkili, hendeğin iki ucundan sakin sakin inceleyerek ilerliyorlar. Tamamına göz atmaları yaklaşık 10-15 dakika sürüyor. En nihayetinde, eski üssün kapısının hizasında ve hendeğin ortasında buluşuyorlar. Kızın elini kolunu sallayarak erkeğe cırtlak bir sesle bir şeyler söylediğini duyabiliyorsun. Kelimeleri seçemesen de kızın kızgın gibi göründüğü aşikar. Ardından, kız parmağıyla içinde bulunduğun kuleyi gösteriyor ve çocuğun ensesine vuruyor. Çocuk yine yavru bir köpek gibi kuyruğunu kıstırarak hendeğin üzerindeki köprüden geçip kuleye ilerlemeye başlıyor. Kızın da çocuğun arkasından köprüyü geçtiğini farkediyorsun, ancak kuleye ilerlemek yerine toprağa bastığı anda sırtındaki tahta çantayı çıkarıp yere koyuyor ve üzerine oturuyor. Çanta, kızın oturur halde ayak parmak uçlarının anca yere değebileceği kadar büyük.

Çocuk, sallana sallana içinde bulunduğun kuleye doğru ilerlemeye başlıyor. Kulenin içlerine çekilip sarmal merdivenden bir miktar yukarı çıkıyor ve hazır duruma geçiyorsun. Kule girişinde, çocuk belirdiği anda ise sis bombası bağlanmış kunaini kapıya doğru fırlatıyorsun. Kapıdaki shinobi, üzerine fırlatılmış olan kunaiyi son anda farkedip yana doğru adımlıyor ancak aniden patlayan sis bombasını beklemediği için nefesinin kontrolünü yitiriyor. Sis bombası her ikinizi de içine alırken, çocuktan geldiğini tahmin ettiğin öksürük seslerini duyabiiyorsun. Avantajlı konumdasın.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » September 27th, 2020, 6:21 pm

İkili 15-20 dakika acele etmeden yavaşça hendeği baştan sonra aradılar. Tabi ki hiçbir şey bulamadılar. Bu süre boyunca etrafta başka hiç kimseyi fark edemediğim için sadece iki kişi olduklarını düşünmeye başladım. Yaklaşık 1 saattir yanlarına kimse gelmediğine göre 3. arkadaşları büyük ihtimalle buraya gelmedi. Ya da önceden düşündüğüm gibi kutunun içinde olabilir. Ne olursa olsun o kutunun açılmasına izin vermemem gerekiyor.

Hendekten elleri boş döndükten sonra kız yine adamı azarlayarak bir şeyler söyledi. Üsse girmeden öncede böyle hareketlerde bulunduğu için küçük gruplarında emirleri veren kişi o olmalı. Adamı azarladıktan sonra benim bulunduğum kuleyi işaret ederek adamın ensesine vurarak benim bulunduğum kuleye yolluyor. Kendisi adama eşlik etmek yerine sırtındaki kutusunu yere bırakarak üstüne oturup beklemeye başlıyor. Sonunda uzun zamandır beklediğim fırsat ayağıma geldi. İkisi ayrıldığı için sürpriz bir saldırı yapabilirsem avantaj bana geçebilir.

Kendi takım arkadaşından hem psikolojik hem fiziksel şiddet gören davetsiz misafirim tek başına her zaman yaptığı gibi sallana sallana kuleye doğru geldi. Belki de diğer iki sefer olduğu gibi burada da kimsenin olmadığını düşünüyordu. Ne yazık ki uzun zamandır onun gelmesini bekliyordum. Adam içeri girdikten sonra sis bombası bağladığım kunaiyi ona fırlatarak dikkatini dağıtmaya çalıştım. Küçük bir ihtimal kunai'nin adamın boğazına saplanmasını umsam da rakibim ondan sıyrılmayı becerdi. Fakat arkasından gelen sis bombasını beklemediği için nefesinin kontrolünü kaybederek sis perdesinin içerisinde öksürmeye başladı. Bu noktada daha fazla düşünerek zaman kaybetmek istemiyorum. Kızın zaten dışarıda beklediğini biliyorum. Öksüren gerçekten adam mı? değil mi? Yoksa benim fark etmediğim biri gizlice içeri mi girdi? Bu sorularla zaman kaybetmemem lazım. Bu kadar iyi başka bir fırsat yakalamayabilirim. Bu yüzden hızlıca katanamı çekerek Iaido tekniğimi kullanarak öksürüğün geldiği yere adamın kafasına saldırmayı deneyeceğim. Eğer yapabilirsem tek hamlede adamın işini bitirmek istiyorum. Hamlemi yaptıktan sonra tekrar kınına soktuğum kılıcımı çekerek hazır bir şekilde bekleyecektim. Eğer hala sis bombasını etkisi geçmediyse Shigure stilini kullanarak görmediğim rakibime rastgele saldırarak zarar vermeye çalışacağım. Bu arkadaşın işini bitirdiğimden emin olduktan sonra hızlıca bir sonrakine geçmem gerekiyor. Sis bombası kulenin içinde patladığı için kızın bunu görmediğini umuyorum. Sis bombasını fark etmediyse beklemediği bir zamanda kutunun içinde ne varsa çıkarmasına izin vermeden Raijin no Jutsu ile kılıçlarımı güçlendirerek onu yakın dövüşe zorlayıp işini bitirebilirim. Bakalım yaralanmadan bu işten kurtulabilecek miyim. Sınavın ilk günden bu kadar tehlikeli olacağını bilseydim köyümde nöbet tutmaya devam ederdim.
Künye

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank