[Dükkan] Kasumikage Teki
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
[Dükkan] Kasumikage Teki
Şu anki mevcut Ryo miktarı: 50.000 Ryo
Katana (İyi Kalite); 50.000 Ryo
Toplam: 50.000 Ryo
İşlemden sonra kalan Ryo miktarı: 0 Ryo
Katana (İyi Kalite); 50.000 Ryo
Toplam: 50.000 Ryo
İşlemden sonra kalan Ryo miktarı: 0 Ryo

毒
► Show Spoiler
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Re: [Dükkan] Kasumikage Teki
Toplam 130.000
Kan Hapı (Normal) x2 20k
Çakra Hapı (Normal) 10k
Kondisyon Hapı x2 (İyi) 30k
İyileştici Hap (Normal) x2 20k
Yemek Hapı 10k
Kalan; 40.000
Kan Hapı (Normal) x2 20k
Çakra Hapı (Normal) 10k
Kondisyon Hapı x2 (İyi) 30k
İyileştici Hap (Normal) x2 20k
Yemek Hapı 10k
Kalan; 40.000

毒
► Show Spoiler
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Şu anki mevcut Ryo miktarı: 140.000 Ryo
Özel Üretim Matara 30.000 Ryo
Görünüşte çelikten yapılma normallerinden bir tık daha dayanıklı bir mataradır ancak mataranın içinde tabana özenle eklenmiş bir mühre sahiptir. Kullanıcı bu mühüre çakra aktararak mataranın su dolmasını sağlayabilir.
Mataranın su taşıma kapasitesi 0.5 litredir. Mühürün içinde ise maksimum 5 litre su taşınabilmektedir. Matara toplamda 10 defa mühür yardımı ile doldurulabilmektedir. Kişi mühürleme tekniği bilmiyor ise depodaki tükenmiş suyu kendisi dolduramaz. Bu sebeple 5 litrelik su stoğu bittiğinde ya mühür teknikleri bilen birisinden yardım almalı ya da köye döndüğünde işini halletmelidir.
Matara kayışları ile omza asılabilir veya yanlarında bulunan klipsler ile kemere takılabilir. Ek olarak mataranın termos özelliği de vardır. Uzun süre boyunca sıcak sıvıyı sıcak, soğuk sıvıyı soğuk tutabilmektedir.
Toplam 30.000 Ryo,
İşlemden sonra kalan Ryo miktarı: 110.000 Ryo
Özel Üretim Matara 30.000 Ryo
Mataranın su taşıma kapasitesi 0.5 litredir. Mühürün içinde ise maksimum 5 litre su taşınabilmektedir. Matara toplamda 10 defa mühür yardımı ile doldurulabilmektedir. Kişi mühürleme tekniği bilmiyor ise depodaki tükenmiş suyu kendisi dolduramaz. Bu sebeple 5 litrelik su stoğu bittiğinde ya mühür teknikleri bilen birisinden yardım almalı ya da köye döndüğünde işini halletmelidir.
Matara kayışları ile omza asılabilir veya yanlarında bulunan klipsler ile kemere takılabilir. Ek olarak mataranın termos özelliği de vardır. Uzun süre boyunca sıcak sıvıyı sıcak, soğuk sıvıyı soğuk tutabilmektedir.
Toplam 30.000 Ryo,

毒
► Show Spoiler
Mühür tasarlayabilmeniz için mühürleme sanatını bilmeniz veya bilen birinin bunu sizin için tasarlaması gerekiyor. Bu bağlamda eşyayı onaylayamayacağım.
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Bu matarayı benim için alabilmesi ve hazırlayabilmesi için;
Moriai Jouichirou Kişisine, 30.000 miktarında Ryo aktarıyorum.
Moriai Jouichirou Kişisine, 30.000 miktarında Ryo aktarıyorum.

毒
► Show Spoiler
- Kasumikage Teki
- Kusagakure
Yoklama ödülü ve bitirilen görev derken
Şu anki Ryo miktarı; 310.000
Kan Hapı (Normal) x2 = 20.000 Ryo
Çakra Hapı (Normal) = 10.000 Ryo
Kondisyon Hapı (İyi) = 15.000 Ryo
İyileştici Hap (Normal) = 10.000 Ryo
Ara toplam; 55.000 Ryo
Özel Üretim Siyah Bodysuit 50.000 Ryo
Tüm vücudu kol ve ayak bileklerine kadar kapatan esnek yapılı simsiyah bir bodysuit. Yanmayan bir kumaştan yapılmıştır ve kumaşı içinden sıvı geçisine izin verecek şekilde dikilmiştir. Böylece Teki, klan zehrini kullandığında vücudu ile bodysuit arasında sıkışma olmaz. Zehir kumaşın içinden akarak, çakra aktarımı sonrasında bodysuit üstünde bir zırh haline gelebilir. Termal bir yapıda olduğu için vücudu soğuğa karşı korumaktadır. Tek parçadan yapılmıştır ve boyun kısmı yüksek esneme kabiliyetine sahiptir. Ekstra bir dayanıklılık özelliği yoktur.
Özel Üretim Matara 15.000 Ryo
Çelikten yapılma dayanıklı bir matara. 1 litrelik sıvı haznesine sahiptir. Matara kayışları ile omza asılabilir veya yanlarında bulunan klipsler ile kemere takılabilir. Ek olarak mataranın termos özelliği de vardır. Uzun süre boyunca sıcak sıvıyı sıcak, soğuk sıvıyı soğuk tutabilmektedir.
Teki matarayı kemerine takılı taşımaktadır.
Ara toplam; 120.000 Ryo
Özel Üretim Bacak Aparatı (x2) 50.000 Ryo
1 kunai ve 2 shuriken taşıma kapasitesi olan bacak aparatı. Sağ ve sol ayak bileklerinin biraz üstünde takılmaktadırlar. Kişinin eğilmiş konumdayken kolayca kunai veya shuriken çekebileceği şekilde tasarlanmışlardır. Teki sahip olduğu 3 kunainin ikisini bacak aparatlarında, sahip olduğu 5 shurikenin ise dördünü bacak aparatlarında tutmaktadır.
Ara toplam; 170.000 Ryo
Teki, Riaru kuvvetleri ile olan savaşın etkisiyle "Travma Sonrası Stres Bozukluğu" yaşamaya başladığı için kendisi gibi sıkıntılar yaşayan ya da psikolojik destek alan shinobiler için Kusagakure Hastanesi'ne 50.000 Ryo bağış yapmak istemektedir.
Teki ayrıca Kusagakure'nin geleceğini oluşturan akademi öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim almalarına yardımcı olabilme amacıyla Kusagakure Ninja Akademisi'ne de 30.000 Ryo bağış yapmak istemektedir.
Son toplam; 250.000 Ryo
Kalan; 60.000 Ryo
Şu anki Ryo miktarı; 310.000
Kan Hapı (Normal) x2 = 20.000 Ryo
Çakra Hapı (Normal) = 10.000 Ryo
Kondisyon Hapı (İyi) = 15.000 Ryo
İyileştici Hap (Normal) = 10.000 Ryo
Ara toplam; 55.000 Ryo
Özel Üretim Siyah Bodysuit 50.000 Ryo
Tüm vücudu kol ve ayak bileklerine kadar kapatan esnek yapılı simsiyah bir bodysuit. Yanmayan bir kumaştan yapılmıştır ve kumaşı içinden sıvı geçisine izin verecek şekilde dikilmiştir. Böylece Teki, klan zehrini kullandığında vücudu ile bodysuit arasında sıkışma olmaz. Zehir kumaşın içinden akarak, çakra aktarımı sonrasında bodysuit üstünde bir zırh haline gelebilir. Termal bir yapıda olduğu için vücudu soğuğa karşı korumaktadır. Tek parçadan yapılmıştır ve boyun kısmı yüksek esneme kabiliyetine sahiptir. Ekstra bir dayanıklılık özelliği yoktur.
Özel Üretim Matara 15.000 Ryo
Teki matarayı kemerine takılı taşımaktadır.
Ara toplam; 120.000 Ryo
Özel Üretim Bacak Aparatı (x2) 50.000 Ryo
Ara toplam; 170.000 Ryo
Teki, Riaru kuvvetleri ile olan savaşın etkisiyle "Travma Sonrası Stres Bozukluğu" yaşamaya başladığı için kendisi gibi sıkıntılar yaşayan ya da psikolojik destek alan shinobiler için Kusagakure Hastanesi'ne 50.000 Ryo bağış yapmak istemektedir.
Teki ayrıca Kusagakure'nin geleceğini oluşturan akademi öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim almalarına yardımcı olabilme amacıyla Kusagakure Ninja Akademisi'ne de 30.000 Ryo bağış yapmak istemektedir.
Son toplam; 250.000 Ryo
Kalan; 60.000 Ryo

毒
► Show Spoiler
Bağış yaptığınız kurum yöneticileri, bağışlarıınız için teşekkürlerini sunuyorlar.
Onaylanmıştır, iyi oyunlar dileriz.
Onaylanmıştır, iyi oyunlar dileriz.