[Komaeda Togami] Sızma

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.
Komaeda Togami
Kaçak
Kaçak
Künye:

Re: [Komaeda Togami] Sızma

Post by Komaeda Togami » February 17th, 2019, 3:36 am

Vücudumdaki chakra akışını kesmemle birlikte, uzun sayılabilecek bir süredir bana eşlik eden enerji de kesilmiş ve tekniğim duraksamıştı. Gözlerimi açtığımda, değişen herhangi bir şey görmemiş olmam bana bunun bir genjutsu olmadığını kanıtlar nitelikteydi. Dinlenmeye başladığım sırada düşündüğüm şeyler göz önüne alındığında, gerçekten de tahmin ettiğim gibi olmuş ve içten içe rahatlamıştım. Bu kadar uzun bir süre boyunca herhangi bir genjutsuyu farkedememiş olmak kendime duyduğum güveni büyük oranda baltalardı. Tekniğimi yeniden aktifleştirmek üzere yoğunlaşıp el mühürlerini uyguladım ve Chizuru’nun görüntüsünün ayrıntılarına ulaştım zihnimde. Jutsumun yeniden başladığını işaret eden enerjiyi hissettiğimde ise, yoluma devam etmeye hazırdım. Daha ne kadar ilerlemem gerektiğini bilmiyordum, ya da karşıma ne çıkabileceğini. Ancak bu saatten sonra geri dönmek söz konusu olamazdı.

Hazırlıklarımı tamamladıktan sonra az ilerideki bir başka dala doğru sıçradım ve bir sonrakine yönelmek adına gözlerimle taramaya başladım çevremi. Asıl şok, işte tam olarak bu noktada vurmuştu beni. Bir şeyler gerçekten farklı hissettiriyordu. Ve son iki saatin aksine ilk defa ilerlediğimi hissediyordum. Refleksif olarak bir sonraki dala konduğumda, beynimin içindeki düşünceler çoktan çatışmaya başlamıştı bile. İki saattir hiç yol katedememiştim. Bir genjutsu tekniği altında, olduğum yerde dönüp durmuştum yalnızca. Ve kaybettiğim zamanı bir kenara koyarsam hem fiziksel hem de mental anlamda yıpranmıştım. Dinlenmeden önce bacaklarımın titrediğini net bir şekilde görmüş, kararlarımı sorgulamaya başlamıştım. Yaptığım tek şey, geri dönmenin imkansız olduğunu kendi kendime defalarca hatırlatmak olmuştu bu süreçte. Ancak canımı en çok sıkan nokta tam şuanda bulunduğum pozisyondu. Her zaman gurur duyduğum gözlem yeteneklerim beni yarı yolda bırakmıştı. Yapabildiğim tek şey ise kendime kızmaktı. “İki saat.” diye mırıldandım huysuz bir tavırla: “İki saat.” Daha fazla mı çalışmalıydım? Belki de. Teknik farkedebilmem için çok mu güçlüydü? Bilmiyordum. Varolan tek gerçek, kaybettiğim zaman ve enerjiydi.

Yeniden harekete geçmeden önce, kendi kendime harekete devam etmem gerektiğini hatırlatmam gerekmişti birkaç kez. Kaybettiğim zaman büyüktü evet, ve bu iki saatte tüm ayrıntılarıyla işlediğim plan tamamen harap olmuş olabilirdi. Chizuru’nun dahil olduğu çeteden birileri bu iki saatlik zamanda köye ulaşmış olabilirdi. Raizo’nun savunması başarısız olmuş olabilirdi. Chizuru’nun öldüğü haberi şuan gittiğim yere ulaşmış yahut ulaşmak üzere olabilirdi. Ölü birinin basitçe yürüyüp gelmesinin nasıl karşılanacağını tahayyül bile edemiyordum. Tüm planımın gözlerimin önünde eriyor olması ihtimali söz konusuydu. Yine de yapılacak bir şey olmadığı netti, ve iki saat önce de demiş olduğum gibi, vazgeçmek opsiyonlarım arasında değildi. Şansıma güvenmek ve ilerlemeye devam etmek zorundaydım. Ormanın sıklaştığını görebiliyordum, yapmam gereken tek şey, Chizuru’nun kılığında ilerlemeye devam etmek ve ne olacağını görmekti, planımın tamamen paramparça olmamış olduğunu ümit ederek.
Image
İsim: Komaeda Togami
Boy: 1.79
Kilo: 68
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: B - Rank
Rütbe: Chuunin
Nam: Sanrı

Puanlar
  • GP: 0
  • VP: 0
  • PP: 0

• Güç: E
  • Çeviklik: E
  • Potansiyel: B
  • Kondisyon: C
  • Zihin: A
  • Varlık: B

Beceri Listesi
  • [Güç] Atletizm: F
  • [Çeviklik] Akrobasi: F
  • [Çeviklik] El Hassasiyeti: F
  • [Çeviklik] Saklanma: F
  • [Kondisyon] Form: F
  • [Potansiyel] Ninshuu: F
  • [Varlık] Aldatma: D
  • [Varlık] Empati: D
  • [Varlık] Sosyalleşme: F
  • [Zeka] Farkındalık: E
  • [Zeka] İzcilik: E
  • [Zeka] Bilim: F

Teknikler
  • Fuuton: Atsugai
  • Fuuton: Renkuudan
  • Yochi Uryou no Jutsu
  • Bunshin Bakuha
  • Shunshin no Jutsu
  • Kuchiyose no Jutsu
  • Kuroshisha
  • Kurohaku
  • Kurohane
  • Omotsuki
  • Utakata
  • Teishi no Jutsu
  • Hanasaku no Jutsu
  • Magen: Henge

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • Gölge Cübbesi
  • Kotome
  • Tanto (Dayanıklı/Hasarı Yüksek/Tutuşu Rahat/Hafif)
  • Kote (Dayanıklı/Konforlu/Hafif/Sessiz)
  • Suneate (Dayanıklı/Konforlu/Hafif/Sessiz)
  • File İçlik (Dayanıklı)
  • Shinobi Hapları, 3'lü Paket (3 Yemek Hapı, 3 Kan Hapı, 3 Chakra Hapı)
  • İlkyardım Çantası
  • Maymuncuk

Linkler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » February 21st, 2019, 2:16 am

Artık ilerlerken ormanın değiştiğine şahit olabiliyor oluşun seni rahatlatıyor. Sıklaşan ağaçlar ve artan yapraklar ile beraber, artık gerçekten ormanın içerisinde olduğundan eminsin. Bir Genjutsu altında olmadığın da aşikâr. Manzara ise, benzer fakat ilerlediğini belirtir nitelikte.

Aşağıdaki bataklığı kesiyorsun zıplarken hep. Yarım saat kadar sonra, bataklığın çamurlu zemin ile bitiştiği yerde yıkık bir kulübe görüyorsun. Bir dala atlayıp, aşağıyı detaylıca incelemeye başlıyorsun.

Bulunduğun dal, 10 metre küsür yukarda. Aşağıdaki çamurlu zemin bulunduğun ağaçtan bir 20 metre kadar sonra bataklığa dönüşüyor. Zemin kahverengi, yer yer yeşil. Bataklık ise yemyeşil, sanki çimenleri iyi biçilmiş bir bahçe gibi. Bataklıkta yer yer kısa ağaçlar görüyorsun. Çevrede ise sık ve dev ağaçlar var. Kulübenin yarısı yıkılmış ve bataklığa doğru batmış. Kapısı resmen yukarıya bakacak şekilde. 45 derecelik bir açıyla bataklığa batmış görünüyor. Çevresinde herhangi başka bir yapı göremiyorsun.

Ortam loş ışıklı ancak yer yer dalları aşabilen güneş ışıkları çevrede sarı sarı benekler oluşturuyor. Çevrede herhangi bir canlı görmüyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Komaeda Togami
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Komaeda Togami » February 21st, 2019, 8:45 pm

Nihayetinde, belki de saatler sonra bir şeylerin değiştiğine şahit olmak oldukça ferahlatıcıydı. Ağaçların şekilleri değişiyor, dalların sıklığı artıyor, yapraklar yoğunlaşıyordu. Attığım her bir adımın, sıçrayışlarımla birlikte ayağımın altında ince ince çıtırdayan dalların, çeşitli şekillerde beni aydınlatan ışık huzmelerinin ve yüzümde hissettiğim rüzgarın beni farklı bir noktaya, ileriye taşıyor olduğunu bilmek iç hesaplaşmamı bir nebze olsun rahatlatmayı başarabilmişti. Kendime hala kızgındım, başarısızlık ihtimalini kendi ellerimle güçlendirip yükseltmiştim. Ancak henüz bir şey kaybetmiş değildim ve bu noktadan itibaren planımın geri kalanının kusursuz işlemesi için elimden gelen her şeyi yapmaya kararlıydım. Dikkatimi koruyacak, çevreyi kolaçan etmeye devam edecek, kendimi olabildiğince az miktarda yoracak ve olası dış tepkilere karşı hazırlıklı olacaktım. Hepsini aynı anda yürütmem kolay değildi elbet, gelgelelim -henüz yeni hasar almış olsa da- kendime güvenim oldukça yüksekti. Hataya mahal vermeyecektim.

Yarım saat kadar sonra, dikkatimi çeken yıkık bir kulübe karşısında şüpheyle duraksadım olduğum dalda. Geçtiğimiz sürede herhangi yeni bir şeyle karşılaşmamış olmam, bu yeni manzara karşısında normalden daha tetikte olmamı sağlıyordu. Boşa geçen saatlerimin ardından en nihayetinde gözle görülür ve elle tutulur bir sonuca ulaşabilmiştim. Bunun ‘gerçekten de’ yalnızca boş bir kulübe olması ihtimalinin oldukça yüksek olmasını pek takmıyordum. Bir farklılığa, bir yeniliğe ihtiyacım vardı. Üzerinde durduğum yerden yüksekliği takribi 10 metre olan dalda hafifçe çökerek çevreyi gözlemlemeye başladım. Kulübe adeta devasa bir çim alan gibi görünen bataklıkla çamur zeminin sınır noktasında lokalizeydi. Oldukça tuhaf bir şekilde, yaklaşık kırk beş derecelik bir açıyla sırtüstü yatmış gibi görünüyordu aynı zamanda. Çevrede herhangi bir canlı belirtisi göremiyordum, ancak durum değerlendirmesi yapmam gerektiğini anlamak zor değildi.

Bulunduğum pozisyonu korumaya devam ederken, kafamda ormana girdiğim andan beri yaşadığım şeyleri döndürmeye başladım. Bir genjutsuya yakalanmıştım, ve kurtulmam oldukça uzun zaman almıştı. Genjutsu demek, shinobi demekti. Ve özellikle ormanın girişine yerleştirilmiş, muhtemelen birisi geldiğinde aktifleşecek olan bu genjutsu bölgeye dair şüphemi arttırıyordu. Halihazırda Hako’nun söylediklerinden aradığım yerin burası olduğunu biliyordum. Ancak şimdi hatalı olmadığıma neredeyse tam anlamıyla emindim. ‘Bir kulübe.’ diye geçirdim kafamdan. Basit görünüyordu, yıkık ve kullanılamaz gibi. Ancak olaya bir diğer yönden bakıldığında, ulaşılması güç bir noktaya yerleştirilmişti. En azından shinobilik yeteneklerine sahip olmayan insanlar tarafından. Yeterince kafa yorulursa, kulübenin aslında gizli bir yeraltı sığınağına açılan bir giriş olduğu tahmini yapılabilirdi. Çok realistik değildi, ancak bu gibi çetelerin bu şekilde gizli yerleşim yerleri olduğunu az çok tahmin edebiliyordum. İleride buna benzer bir yapılanma içine girersem, benzer şekilde özel bir savunma mekanizması kuracağıma az çok emindim aslında.

Olduğum yerde ayaklandım, ve etrafı tekrardan şüpheli bir şey olması ihtimaline karşı süzdükten sonra aşağı atlamaya hazırlandım. Kulübeye olabildiğince yakın, yerden yüksekliği ise çok fazla olmayan bir dal arıyordum gözlerimle. Yaklaşık yarısı bataklıkta olan kulübeye sert bir iniş yapmak durumumu sıkıntıya sokabilirdi. Kendi kendime burasının bir sığınak girişi olduğunu söylüyor olsam da, şüphelendiğim şeyin yalnızca basit ve anlamsız bir yapı olması ihtimali hala oldukça yüksekti. Üzerine indiğimde yanlış ve belki de dayanıksız bir noktaya basmam halinde bacaklarımdan biri içeri saplanabilir, dahası ani basınçla kulübenin geri kalanı da bataklığın içine sürüklenmeye başlayabilirdi. Bu, isteyeceğim bir şey değildi. Aradığım kriterlere en uygun dalı bulduktan sonra oraya sıçradım öncelikle. Ardından yeniden çevremi kontrol ettim. Şu an şüpheli gördüğüm herhangi bir şey kulübeye giriş planımı durdurmama ve yeni şeye odaklanmama sebep olacaktı. Herhangi bir problem olmaması durumunda chakramın bir kısmını ayaklarımda odaklayarak nazik bir şekilde kulübenin üzerine, gökyüzüne doğru bakan kısma iniş yapacaktım. Ayaklarıma chakra toplamamın yegane sebebi oldukça nemli olan bataklık zemininde 45 derecelik açıyla indiğim zeminde kayma ihtimalimdi. Bir yandan da kulübenin aniden batmaya başlaması ihtimaline karşın gerisin geri sıçrayabileceğim dalın yerini unutmamaya çalışıyordum. Her şey yolunda giderse, sorunsuzca kulübeye inip bir zarar görmeden ayakta durabilirsem kapıyı açıp içeriyi kontrol edecektim.
Image

Puanlar

Beceri Listesi

Teknikler
  • Yochi Uryou no Jutsu
  • Bunshin Bakuha
  • Shunshin no Jutsu
  • Kuchiyose no Jutsu
  • Kuroshisha
  • Kurohaku
  • Kurohane
  • Omotsuki
  • Utakata
  • Teishi no Jutsu
  • Hanasaku no Jutsu

• Gölge Cübbesi
  • Kotome
  • File İçlik (Dayanıklı)
  • İlkyardım Çantası
  • Maymuncuk

Linkler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » February 24th, 2019, 2:06 pm

Kulübeye göreceli olarak daha yakın bir dal buluyorsun ilerideki bir ağacın gövdesinde. Tek bir hamleyle oraya sıçrıyorsun ve kulubeyi incelemeye başlıyorsun. Kulübenin pozisyonu gereği konmayı düşündüğün zemin de yere 45 derecelik bir açıyla duruyor ve tahmin ettiğin gibi biraz nemli. Kulübenin tahta ön cephesi biraz çürümüş gibi görünüyor ancak yan cephe ile yaptığı köşe taraflar daha sağlam gibi. Kulübenin kapısı da cephenin ön tarafında. Konmayı planladığın yerde ufak bir pencere açıklığı da bulunuyor. Kendini hazırlıyorsun ters bir durum için ve kulübeye doğru fırlatıyorsun kendini.

Havada ayaklarına chakra veriyorsun ve tok bir "pof!" sesi ile konuyorsun iki ayağının üzerinde, kulübenin ön cephesine. Bir saniye kadar irdeliyorsun ne kadar güvende olduğunu. Herhangi bir hareket yok, ne zeminde ne de sende. Kaymıyorsun. Duvar da kırılmamış görünüyor. Evin kendisi de sabit.

Pencereden içeriye bakıyorsun. Kirli bir suyun içerisine giren bir tünel gibi görünüyor. İçerisi loş ışıklı ve dar. Kapıdan bir kaç metre sonra su başlıyor ve kulübenin geri kalanı içeriye yok oluyor. Herhangi bir sığınak var gibi durmuyor, en azından seni bu yönde düşündüren bir delil görünmüyor. İçeride herhangi bir obje yok, masa veya sandalye gibi. Yamuk duran bir kulübeden başka bir şey yok. Pencereden görebileceğin her şeyi görebildiğin için kapıyı açmaya yeltenmiyorsun.

Hala kulübenin yüzeyinde durmaktasın.
Komaeda Togami
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Komaeda Togami » February 26th, 2019, 1:52 am

Çeşitli olasılıkları ve riskleri hesapladıktan sonra bulunduğum daldan kulübeye doğru sıçramış, bu esnada ayaklarıma topladığım ve yoğunlaştırdığım chakra sayesinde eğimli ve hafif nemli yüzeye sorunsuzca konabilmiştim. İlk birkaç saniyem, içinde bulunduğum durumu kontrol etmekle geçmişti. Kulübenin pek de sağlam görünmeyen duvarında yarattığım basınç etkisiyle gözle görülür bir hasar oluşmamıştı. Bununla birlikte ayaklarımda topladığım chakra sayesinde kaymıyordum, ve kulübe için de aynısını söyleyebilirdim. Herhangi bir sorun olmamış gibi gözüküyordu, en azından şimdilik. Planımın bu aşamasını sorunsuzca tamamlayabildiğim için, sıra bir sonrakine gelmişti. Ormanın içinde oldukça şüpheli bir şekilde varolan, ulaşılması oldukça zor bir lokalizasyona yerleştirilmiş ve anladığım kadarıyla sağlam görünen kulübenin içini araştırmak. Karşıma çıkan belki de ilk yeni şey olduğu için fazlasıyla beklenti yükseltmiştim kulübe hakkında, hatalı çıkma olasılığım oldukça yüksekti. Gayet sıradan, çok eski dönemlerde kullanılmış ve şuan herhangi bir fonksiyonu olmayan bir yıkıntıdan ibaret olabilirdi burası. Gelgelelim öyle olsa bile derin ve ayrıntılı bir şekilde kontrol etmeden geçmek mantıklı görünmüyordu gözüme.

Pozisyonumu düzelterek öne doğru hafif bir adım aldım ve eğik duran zeminden pencerenin içini görebilmek adına öne doğru ilerlettim üst vücudumu. Ortamın ışık eksiklikleri kulübenin içine de yansıyordu haliyle, ancak görülebilecek pek de ayrıntı yoktu zaten. İçeri baktığım pencerenin yaklaşık bir metre altında su başlıyor ve kulübenin geri kalanını benim için görünmez hale getiriyordu. Bu iyi değildi. Yine de kafamda çeşitli ihtimaller dönmeye başlamıştı bile. İlki, ve muhtemelen en gerçekçisi üzerinde durduğum kulübenin gerçekten de aradığım yerle tamamen alakasız eski bir yapı oluşuydu. Bana zaman kaybettirecek bir etken. İkinci ihtimal iki farklı dala ayrılmıştı kafamda. Burasının aradığım oluşumun yerleştiği ve gizlendiği yerin girişi olması ihtimali söz konusuydu. Dallar da tam burada devreye giriyordu zaten. Eğer gerçekten burası bir girişse, pek hijyenik olduğunu söyleyemezdim. Gerçi Hako’dan bölgenin zehirli olmadığını duymuştum ancak şıpıdık şıpıdık yüzülebilecek bir yere benzediğini söylemek de alenen aptallık olurdu. Bu ihtimalin diğer dalı ise muhtemelen tüm opsiyonlar arasında en uçuk olandı. Gelgelelim kendi uzmanlık alanım olarak nitelendirebileceğim genjutsudan çok kısa bir süre önce sağlam bir darbe yemiştim ve olasılıkları değerlendirmek zorundaydım. Gördüğüm su kütlesi bir genjutsudan ibaret olabilirdi.

Olasılıkları sırasıyla elemek zorundaydım, böylelikle burası işime yaramayacak bir yer olsa da kafam rahat bir şekilde ilerlemeyi sürdürebilirdim. O ihtimalde bile, burasını bulabilmiş olmam iyi bir işaretti. Her şeyden önce, tekrardan çevremi kontrol ettim olabildiğince dikkatli bir şekilde. Gözlerimle etrafı, çevredeki dalların üzerilerini ve gözümden kaçabilecek herhangi bir ayrıntıyı yakalamaya çalıştım. Bu esnada kulaklarım da olası şüpheli bir sesi duymak üzere hazırlanmışlardı. Biri tarafından görülmek, şu anki halimde istemeyeceğim bir şeydi. Herhangi bir sorun olmadığına emin olduktan sonra gözlerimi kapattım ve chakra akışıma odaklanarak bir anlığına kestim ve yeniden başlattım. Bu, olası bir genjutsuyu kırmak içindi. Belki paranoyaklaşmıştım, ancak sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yerdi nihayetinde. Chakra akışımı kestikten hemen sonra hızlı bir şekilde Chizuru’nun ayrıntılarını zihnimde canlandırıp Magen: Henge’yi yeniden başlatacak ve kulübenin içine göz atacaktım. Herhangi bir farklılık yoksa, bu kez ellerim yeni bir teknik için başlayacaktı mühürlere ve mırıldanacaktım: “Karasu Bunshin no Jutsu.” Oluşan klonuma öncelikle açık pencereden herhangi bir uzvunu uzatması için komut verecektim. Pencere girişine kurulmuş herhangi bir tuzak, işlerin boyutunu değiştirirdi. Bir tuzak olmaması durumunda klonum içeriye girip suya dalacaktı. Komutlarım oldukça netti. Gerek gözleriyle, gerekse de uzuvlarıyla suyun içinde olası herhangi bir şeyi kontrol edecek ve bir şeyler bulmaya çalışacaktı. Karasu Bunshin teknikleri normal klonlara göre oldukça dayanıklılardı, bu sayede suyun altında bu gibi işlemleri sorunsuzca yapabileceğini düşünüyordum. Eğer herhangi bir şey bulursa, yüzeye çıkmadan önce dağılması ve kargalar halinde dışarı çıkması üzerineydi emirleri. Bir tünel, bir kapı, bir kol, herhangi bir şey. Eğer su yalnızca sudan ibaretse insan formunu koruyacak ve o şekilde çıkacaktı sudan. Klonumun konuşamıyor olması ve yok olduğunda benimle bilgi paylaşamaması bir problemdi tabii, ancak belli bir mantık çerçevesine oturtulduğu takdirde bu gibi kompleks hamleleri de yapmak çok zor değildi.
Image

Puanlar

Beceri Listesi

Teknikler
  • Yochi Uryou no Jutsu
  • Bunshin Bakuha
  • Shunshin no Jutsu
  • Kuchiyose no Jutsu
  • Kuroshisha
  • Kurohaku
  • Kurohane
  • Omotsuki
  • Utakata
  • Teishi no Jutsu
  • Hanasaku no Jutsu

• Gölge Cübbesi
  • Kotome
  • File İçlik (Dayanıklı)
  • İlkyardım Çantası
  • Maymuncuk

Linkler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 1st, 2019, 1:04 am

Chakra akışını kesiyor ve tekrar başlatıyorsun, ancak bu sefer herhangi bir Genjutsu etkisini atlattığına dair bir his yok içinde. Herşey normal. Tekrar Magen: Henge tekniğini uyguluyor ve içerisini kesmeye başlıyorsun. Herşey aynı. Hal böyle olunca, klon tekniğini uyguluyorsun ve önünde bir tane daha Togami beliriyor. Senin komutlarını yerine getirip önce elini pencereden içeri sokuyor, ardından ufak pencereden içeri dalıyor. İçeri daldığı gibi hafif nemli zeminde biraz kayıyor ancak çekinmiyor bundan. Usul usul, suyun içerisine giriyor. Önce ayakları, sonra beli, ardından da kafası. Su aşırı çamurlu haliyle, bir bataklık sonuçta. Çok bir şey görebileceğinden sen bile emin değilsin.

Yarım dakika kadar sonra, klon sudan kafasını uzatıyor. Suratında sonuç alamamış birisinin hüsranını görebiliyorsun. Senin mimiklerin ve suratın sonuçta. Eğer bir şeyler görebilseydi veya senin ilgini çekecek bir şeyler bulsaydı, bunu sana kesinlikle ileteceğinden eminsin zira senin klonun.

İçeride herhangi bir şey varmış gibi görünmüyor.

Bununla beraber bir yorgunluk hissediyorsun üzerinde. Magen: Henge tekniğini uzunca bir süre açık tutmanın verdiği bir yorgunluk. Performansını etkileyecek kadar değil ancak yine de aklında tutman gereken bir nokta. Chakra rezervlerinin ufak ta olsa bir kısmını kullandığın gerçeğini suratına vuruyor biraz da. Onun dışında bir sorun yok.
Komaeda Togami
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Komaeda Togami » March 8th, 2019, 7:16 pm

Klonum komutlarıma uyarak oluştuktan hemen sonra elini pencereden içeri doğru uzatmış, olası bir tuzağın aktifleşmesi durumuna karşı beni hazırlıklı hale getirmişti. Ancak herhangi bir şey olmadığı ortadaydı, pencerede bir tuzak olmadığını net olarak söyleyebilirdim. Ardından, pencereden içeri doğru süzülmüştü sakin bir şekilde. Bu esnada ben ise bir yandan çevremi gözlemliyor, bir yandan göz ucumla klonumu takip ediyordum. Kopyam çamurlu suyun içinde yavaş yavaş kaybolurken, herhangi bir şeyle karşılaşmasını umdum. Görüş açısının pek iyi olmayacağı belliydi, ancak el ve ayaklarıyla denk gelebileceği herhangi bir şey önüme farklı bir yol çıkarabilirdi ve küçük de olsa bu ihtimali kaçırmak istemiyordum. Nihayetinde omuzlarıyla birlikte kafası da suyun içine gömüldüğünde bekleyişim başlamıştı. Emirlerim oldukça netti, bir şey bulduğu takdirde dışarı humanoid formda değil, kargalar şeklinde çıkacaktı ve o siyah kuşları gerçekten de görmek istiyordum. Her ihtimale karşı çevremi gözlemlemeye devam ederken, kafamda saniyeleri saymayı sürdürüyordum bir yandan. Beş, on, on beş. Klonum dışarı çıkmamakta ısrar ediyordu, ve bu ne yazık ki her iki manaya geliyor da olabilirdi. Bir şey bulduysa, muhtemelen eliyle yoklayarak ayrıntılarını keşfetmeye çalışıyordu. Bir şey bulamaması durumunda ise nefesini sonuna kadar kullanıp suyun altında kalarak aranmaya devam edeceğine emindim. Tabii dışarı *her ne şekilde olursa olsun* çıkmadan bir yorumda bulunmak imkansızdı.

Yirmi, yirmi beş, otuz. Klonum sudan kafasını çıkardığında, herhangi bir şey bulamadığını anlamıştım. Yüzü ve saçları pis bir kahverengiye bulanmıştı. Çamur, balçık, ya da her neyse. Minik çaplı bir hayal kırıklığı yaşadığım doğruydu, ancak pes etmek için çok erken olduğunun da farkındaydım. Klonumun en azından şu an için daha fazla fayda getirmeyeceğine inandığım için dağılması için komut verdim ve tekniği sonlandırdım. Halihazırda uzun bir süredir aktif olarak kullandığım Magen: Henge chakra rezervlerimi yeterince harcıyordu. İki togami olarak gezmenin pek faydası olduğunu düşünmüyordum. Gerçi zararlı da olmazdı yüksek ihtimalle, genjutsu ile Chizuru görünümüne bürünmüş bir Togami, Togami görünümündeki bir klonu esir almış gibi göstererek oluşumun merkezine giderse oldukça iyi karşılanabilirdi. Yine de Karasu Bunshin’lerin kapasitesi beni bu plandan uzaklaştırıyordu. Evet, dayanıklılardı ancak konuşamıyorlardı ve benden bir miktar uzağa gitmeleri durumunda yok oluyorlardı. Bir klonu yakalayıp getirecek kadar beceriksiz olan Chizuru, pek de iyi bir intiba yaratmazdı haliyle. Derin bir nefes aldım, ve chakra durumumu kontrol ettim gözlerimi bir saniye kadar kapatarak. Hala çok kötü durumda değildim, ancak bariz bir şekilde eksikliğini hissedebiliyordum chakramın. Yine de, cebimde durmakta olan chakra hapı beni nispeten rahatlatıyordu. Gerçi chakra hapım olmasa bile şuanda Magen: Henge’yi iptal edeceğimi sanmıyordum ya, neyse.

Şimdilik, pek bir ilerleme gösterebilmiş değildim. Ancak durmak ve pes etmek için çok geçti. İlerlemeye devam etmek, söz konusu sığınağı bulmak ve planıma devam etmek zorundaydım. Dahası, bundan fazla istediğim bir şey olmadığını söyleyebilirdim. Bu eski yıkık kulübeyi kontrol etmek bir anlığına zaman kaybıymış gibi geldi o an, ancak bu düşünce yalnızca yarım saniye kadar kaldı zihnimde. Kontrol etmemiş olsaydım, ve gerçekten işe yarar bir yer olsaydı kaybım çok daha büyük olurdu. Önlem almakta her zaman fayda vardı, ve temkinli bir şekilde ilerlemeye devam edecektim. Kendime yakında gördüğüm ilk ağacın üzerine sıçradım, ve kulübenin pozisyonuna doğru geldiğim yönü arkama alarak ormanın içlerine ilerlemeye başladım yeniden.
Image

Puanlar

Beceri Listesi

Teknikler
  • Yochi Uryou no Jutsu
  • Bunshin Bakuha
  • Shunshin no Jutsu
  • Kuchiyose no Jutsu
  • Kuroshisha
  • Kurohaku
  • Kurohane
  • Omotsuki
  • Utakata
  • Teishi no Jutsu
  • Hanasaku no Jutsu

• Gölge Cübbesi
  • Kotome
  • File İçlik (Dayanıklı)
  • İlkyardım Çantası
  • Maymuncuk

Linkler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 10th, 2019, 2:31 am

Klonun ile yüz yüze geldikten bir kaç saniye sonra, harekete geçmek için ayaklarına chakra veriyor ve ormana doğru dönüyorsun bir ağaç dalına zıplamak için. Ancak tam o anda, solunda, bir dalda hareketlilik görüyorsun. Aniden adrenalin zerk ediliyor vücuduna ve bir şok dalgası bütün algılarını maksimum seviyeye çıkartıyor.

Kafanı aniden o yöne çevirdiğinde, dala konan ince bir figür görüyorsun. Üzerinde kiremit renginde kısmen dar bir cübbe bulunuyor. Bir kadın. Cübbenin bel kısmında bir kemer bulunuyor, göğüs kısmı da dar yapıldığı için vücut hatlarını seçebiliyorsun. Kolları uzun ancak bileklerini aşacak kadar değil. Kapüşonu var ancak arkasında sallanıyor olmalı, kafasında değil. Ayakarlında shinobi sandaletleri var, cübbe de bileklerine kadar iniyor. Kadın genç, suradında sağ gözünü kapadan bandajlar olduğunu görüyorsun. Beyaz saçlı, ancak Chizuru'nunkinden daha saf bir rengi var.

Seni bir kaç saniye önce görmüş gibi. Vücutu relaks. Tehditkar bir poz sezimlemiyorsun. Empati yeteneklerin aniden saldırı pozisyonuna geçmeni engelliyor ve "bir saniye dur." diyor sana. Bu bir saniyenin sonunda ise, kız konuşuyor senin Chizuru olduğunu farkettiği anda.

"Chizuru? Ne yapıyorsun burada? Sığınaktakilerin aklı çıktı. Kaç gündür yoksun ortalıkta."

Aranızda bir yirmi metre falan var. Suyun içerisindeki klonun camdan sana bakıyor talimat bekler bir şekilde. Sana olan bakışları tedirgin ve heyecan dolu. Yanına yaklaşmak için hazırlanıyor ancak tehditkar değil. Eğer bir şeyler yapmayacaksan ya kulübeye, ya da önünde bir yerlere inecek gibi.

Temsili görünüm:

Image
Komaeda Togami
Kaçak
Kaçak
Künye:

Post by Komaeda Togami » March 11th, 2019, 2:25 pm

Klonumun pis bir çamura bulanmış yüzündeki hafif hayal kırıklığı ifadesi, bana anlamam gereken her şeyi söylüyordu. Şimdilik, bir yere ulaşabilmiş ve bir gelişme katedebilmiş değildik. İlerlemeye devam etmemiz gerekiyordu. Raizo’dan hala bir ses çıkmamıştı, ancak bir şey olmuş olsa bile kolaylıkla bana ulaşamayacağı gerçeği de göz önüne alındığında kendimi tam manasıyla rahatlatamıyordum. Mesafe çok uzundu, ayrıca 2 saat boyunca bir genjutsuda kısılı kalmıştım. Raizo için de aynısı geçerli olabilirdi. Pektabii, bilmediğim şeyler konusunda yorum yapmam zor olurdu. Bu sebeple önümdeki işe odaklanmalı ve arayışıma devam etmeliydim. Klonuma yokolma emrini vermek üzereyken, solumdan gelen hafif çıtırtı sesiyle adeta tüm algılarım o noktaya odaklandı. Bilinçsizce, refleksif olarak kafamı çevirdim ve sesin kaynağını araştırmaya başladım. Fark ettiğim ilk şey, bakmakta olduğum dala konan ince bir figürdü. Göğüs kısmında darlaşan kiremitimsi kırmızı renkteki cübbesinden vücut hatları rahatlıkla seçilebiliyordu. Saçları da eklendiğinde, rahatlıkla Chizuru’yla karıştırılabilirdi. Tabi, bir takım farklar göze çarpıyordu. Chizuru’nun gözleri daha sarımsı bir tondayken tanımadığım -ancak beni, daha doğrusu Chizuru’yu tanıyormuş gibi görünen- kızın gözleri cübbesine benzer şekilde kırmızıya çalıyordu. Daha doğrusu gözü. Sağ gözünü kapatan sargılar vardı. Bu sargıların altından çıkacak herhangi bir şey için önlem almayı aklımın bir köşesine not ederek kendi kendime birkaç kez Chizuru olduğumu hatırlattım.

Kızın saldırgan bir havası yoktu, aksine beni -yani Chizuru’yu- gördüğü için rahatlamış gibi gözüküyordu fazlasıyla. Gelgelelim, bir an önce bir cevap vermezsem şüpheye düşebilir ve dahası suyun içinden bana bakmakta olan klonumu farkedebilirdi. Açıklanması zor bir manzara olurdu, özellikle de kulübeye sıçramak üzere olduğu düşünülünce. Chizuru ve bu kız arasındaki ilişkinin detaylarını bilmiyordum, ancak kızın rahatlaması ve Chizuru’nun bir süredir ortalarda olmayışı sebebiyle azarlayıcı tarzda konuşması çeşitli ipuçları veriyordu bana. Cevabım hem bu kulübenin üzerinde neden durduğumu anlatmalı, hem de klonuma dağılması üzerine net bir komut vermeliydi: “Kargalar.” dedim sakin bir sesle. Sesimi Chizuru’ya benzetmeye çalışmam aptalca görünebilirdi, tekniğim karşımdaki insanın beynine işlediği için, sesi doğru bir tonda vereceğime emindim. Yapmam gereken yegane şey, doğru kelimeleri seçmekti. Halihazırda kızın Chizuru’yu tanıdığı da düşünülürse, üzerinde çalışmış ve geliştirmiş olduğum tekniğimden alacağım faydanın artacağına inanıyordum. Kafamı kulübeye döndürdüm yeniden, bana bakan klonuma doğru: “Buradan geçerken kulübenin içinden kanat sesleri geldi, sanırım bir hayvan burada ölmüş. Kargalar da cesedi yemekle meşgullerdi.” Yüzümü yeniden kıza doğru çevirdim klonumun mesajı almasını umarak. Kulübenin içinde kargalar olmalıydı, Togami değil. Bölünüp kulübenin içinden kargalar formunda çıkması ve gözden uzak bir yerde yokolmasını istiyordum. “Çok akıllı hayvanlar, her zaman kazançlı çıkmayı başarıyorlar.”

Sözlerime devam etmem, kızın sorusunu cevaplamam gerektiğini bildiğim için cümlemin hemen ardından yeniden başladım konuşmaya. Bu esnada kargaların kulübenin içinden çıkmasını diliyordum içten içe: “Birkaç aksaklık çıktı, Satou ve köylüler aptal birkaç çocuğun gazına gelmiş. Teslimatı yapmamak için direttiler. Ortalık biraz karıştı.” Chizuru’nun böyle bir olaya nasıl yaklaşacağını bilmiyordum. Sırıtarak mı? Ciddiyetle mi? Öfkeyle mi? Bu sebeple yüzümü olabildiğince ifadesiz tutmaya çalıştım. Tekniğimin çok minik ayrıntılarla olsa dahi gerekli mesajı karşıya verebileceğini düşünüyordum. Şuan odaklanmam gereken şey, olabildiğince çok bilgi almak ve mümkün olan en kısa sürede sığınağa gitmekti. Doğru zamanlarda doğru cümleleri kurmalıydım, spontan gelişen bu konuşmada her şeyi kafamda tartmaya zamanım yoktu ancak retoriğime her zaman güvenmiştim: “Sizde ne var ne yok? İlerlemeye devam edelim, yorgun ve açım. Yolda konuşuruz.”
Image

Puanlar

Beceri Listesi

Teknikler
  • Yochi Uryou no Jutsu
  • Bunshin Bakuha
  • Shunshin no Jutsu
  • Kuchiyose no Jutsu
  • Kuroshisha
  • Kurohaku
  • Kurohane
  • Omotsuki
  • Utakata
  • Teishi no Jutsu
  • Hanasaku no Jutsu

• Gölge Cübbesi
  • Kotome
  • File İçlik (Dayanıklı)
  • İlkyardım Çantası
  • Maymuncuk

Linkler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 12th, 2019, 12:49 am

Sen konuşmanın yarısındayken, kız kulübeye 2-3 metre uzaklıkta, zemine konuyor. Senin açıklamanı gayet sakin bir şekilde dinliyor seni süzerken. Durumunu kontrol ediyor gibi görünüyor. Ceset ve hayvanla alakalı konuşmaların bittiğinde ise kız bir kaşını kaldırıyor "Sahiden mi?" dermişçesine. Ardından, kargalar fırlıyor pencereden dışarıya, 6-7 tane. Klonunun kargaları. Göğe yükselmeye başlıyorlar. Gaklayarak yükseliyorlar ağaçların üst kesimlerine doğru.

Kız bir süre gözleri ile onları takip ediyor, ardından sana bakıyor, tekrar gözlerini yukarıya çeviriyor. Ancak bu süre içerisinde kargalar çoktan yokolmuş oluyor. "Akıllı oldukları kadar hızlılarmış da." Suratı normale dönüyor, gülümser bir şekilde sana bakıyor. Az önce olanlar ne kadar kafasında yer yapacak emin değilsin. Bir paranoyanın tohumlarını ekmiş olabilirsin belki de.

"Sen bizi bırak da, iyi misin, onu söyle. Boşver teslimatı. O köyden döndükten sonra sığınak yerine buraya uğradıysan zaten sıkıntı büyük." Mini bir kahkaha atıyor ardından.

"Tamam. Yolda laflarız." diyor sakin bir şekilde ve ilerideki bir ağaç dalına zıplıyor. Sen de onun yanına konuyorsun. Kızın zıpladığı dalları takip ederek ilerlemeye başlıyorsun. Yan yanasınız ancak sürekli ilk atlayışı o yapıyor. Shinobi olduğu apaçık belli. Güç seviyesi hakkında ise bir çıkarım yapamıyorsun.

"Başına bir şey geldi sandık. Sahi, n'aptın koca üç gün boyunca? Nerelerdeydin?"

Sorularını sorarken sana bakmıyor, gözü yolda. Ancak lafı bittiğinde dönüp tekrar bakıyor sahiden arkasında mısın diye. Seni sağ gördüğüne gayet sevinmiş ve rahatlamış gibi. Hatta biraz inanamamazlık da var işin içinde.
Locked

Return to “Role Play Arşivleri”