[2. Gün - Gündüz Safhası] Tepeler
- Sekino Teijo
Re: [2. Gün - Gündüz Safhası] Tepeler
Yerde yatan savunmasız Ringo’ya yaklaşmak istesem de bu kaotik durumda bunu kolayca yapabileceğimi pek sanmıyorum. Hele ki sırtımdan iki kez vurulduktan sonra artık önceliğim darbe almamak olmalı. Şimdilik çok ciddi bir yaram olmasa da aynı şekilde üçüncü kez vurulduktan sonra yine bu kadar şanslı olmayabilirim. Bu yüzden Kawarimi no Jutsu kullanarak arka taraftaki boş fıçılardan biriyle yer değiştirmeye çalışacağım. Bu sayede beni hedef tahtasına çeviren kişiden de kurtulmuş olacağımı düşünüyorum.

- GM - Naruto
- Game Master
Teijo, katanalarını bırakıp Tora mührünü yapıyor ve isabetli bir şekilde arkada kalan boş fıçılardan biriyle yer değiştiriyor. Usagi ve Haru, Teijo yok olup yerinde bir fıçı belirdiği anda binanın dışarıdan bakan birine göre sol arka tarafında kalan köşede bir sis bulutu seçiyorlar. O sis bulutunun olduğu yere anlık olarak odaklandıklarında karanlığın içerisinde istiflenmiş fıçıları fark edebiliyorlar. Teijo oraya bir yere Kawarimi'lenmiş olmalı. Ancak karanlık sebebiyle Teijo'yu göz ucuyla seçemiyorlar, algılarını oraya yönlendirmeleri gerekiyor.
Az önce Teijo'nun olduğu yerde bir fıçı belirirken Haru'nun sütunu çoktan yerden çıkmaya başlamış oluyor. Zemin ile 20 derecelik bir açı yaparak ilerleyen sütun fıçıyı paramparça ederek yoluna devam ediyor.
Butsuo, kolları önde bir şekilde Haru'ya doğru fırlıyor. Bu esnada hemen önünde parçalanan fıçının sesini duyuyor ve Teijo'nun artık orada olmadığını farkediyor. Haru'ya ilerlemekteyken sol dizinin hemen altında kalan bir kısma önden oldukça sert bir darbe yiyor. Darbenin etkisiyle havada dengesini yitirir gibi oluyor ve elleri Haru'ya ulaşamıyor. Akrobasi yetenekleri sayesinde kontrolsüz bir şekilde düşmekten kurtulup Haru'nun bir metre kadar ilerisine iki ayağının birden üzerine iniyor. Az önce Teijo'nun olduğu yerdeki fıçıyı parçalayan ve kendisine de isabet eden sütunun çıkış noktasının bir adım kadar önünde. Hâlâ havadayken ve yere sağlam bir şekilde inmeye çabalarken sağında da bir chakra aktivasyonu hissediyor ancak bu konuda bir şey yapamıyor.
Butsuo ve Haru bir anlık bakıştıktan sonra Suta Butsuo'nun üzerine çullanıyor. Butsuo, soluna doğru düşerken üzerindeki ağırlık tarafından sırtüstü yere mıhlanıyor. Yere çarptığı anda iki omzunda da anlık bir elektrik patlaması hissediyor. Panterin Butsuo'nun kafası kadar büyük olan patileri Butsuo'yu yere sabitlerken patilerden çıkan pençeler yavaş yavaş uzayarak omuzlarının hemen üzerinden zemine ulaşıyor. Gözleri, bıyıkları, patileri ve kuyruğu mavimsi bir aurayla parlayan panter, öfkeli bir şekilde Butsuo'ya hırlamakta. Aralarında yaklaşık 10-15 cm var. Butsuo devasa panterin cildinin üzerinde akan chakrayı hissedebiliyor ve bu chakranın sürekli elektrik enerjisine dönüştüğünü farkediyor. Bu elektrik enerjisi henüz Butsuo'ya etki etmese de az önceki tecrübesine dayanarak alacağı bir pençe darbesinde bu enerjiye maruz kalacağını çözebiliyor. Panterin kendisine kasti olarak henüz bir zarar vermemiş olduğunu kolaylıkla anlayabiliyor Butsuo. Ancak pençelerin patiden çıkmasıyla bundan çekinmeyecek olduğuna da şüphesi yok.
Usagi, Suta'nın hemen arkasından içeri atılıyor ve el mühürlerini bitirip Haru'nun yanına konumlanıyor.
Teijo, fıçıyla yer değiştirdiği anda az önce duvara çarpmış olan Ringo ve içeri dalan kartalın 3-4 metre ötesinde beliriyor. Kendisinin gelişini iki kanadını da açıp Ringo'nun önünde konumlanmış olan kartal da farketmiş gibi. Yüzünün kendisine doğru döndüğünü ve göğüsünün şişmeye başladığını farkediyor hayvanın.
Off Topic
Teijo'nun katanaları yanında değil, parçalanan fıçının olduğu yerde, sütunun altında. Biri yere saplı, diğeri ise yerde duruyor. Bu detayı yazmayı unutmuşuz, "Out" olarak ekliyoruz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- Kurosawa Haru
- Kusagakure
Ani şekilde hızlandı Haru, hızlanırken mızrağının boyunu uzattı. Butsuo'nun ellerinin hiçbir şekilde ulaşamayacağı bir mesafeye ulaşacaktı. Az önce ne olduğunu tam kestiremiyordu ama, üstünlüğü artık ellerine aldıklarından emindi Haru. Mızrağın uç kısmını Butsuo'nun boynuna doğru uzatacaktı, pantere dokunmamaya özen göstererek. Bu hareketin, dövüşün bittiğini anlatan sözsüz gösterge olmasını bekliyordu. "Sakin ol aygır! Dövüşmeye gelmedik!" Kaşları çatıktı, sinirliydi. Ringo'nun darbe almış olması Haru'nun da sinirlerini bozmuştu. Eğer Butsuo'yla gözgöze gelebilirse, göz temasını hiç bozmadan Teijo'ya seslenecekti: "Sen de sakin ol Sarı! Sakin olun be!" Teijo'yu göremese bile, buralarda bir yerlerde olduğuna ve kendisini duyduğuna emindi. Bu anlamsız kargaşaya son vermek istiyordu. Kaldı ki, aslında dövüş çoktan bitmişti bile. Üstünlük onlardaydı.
- Kita Usagi
- Ishigakure
Haru sözlerini sarf ederken Usagi de Suta'ya işaret verecekti. "Omuzlarından bastır Suta." Butsuo'yu öldürmesini istemiyordu. Ne var ki, herhangi bir hareketlilikte pençelerini kullanmasında da bir sakınca görmüyordu. Haru sözlerini bitirdiğinde ise Usagi konuşmaya başlayacaktı. "Butsuo-kun, dövüşmeye gelmedik." Bousen'i tutabildiği kadar tutacaktı. Tutmasına gerek var mıydı bilemiyordu. Ama tedbirden zarar gelmezdi. Dövüşü halihazırda bitirmişlerdi zaten. Bu durumda karşılarındakinin onları dinleyeceğine emindi.
► Show Spoiler
- Oita Butsuo
- Ishigakure
Sikerim kaplanını da dövüşünü de! Kuyruk acım çok büyük şu an! Çok fena tepemin tası attı ama sakin olmalıyım... Sakin... sakin... sakin... "BUTSUO BENİM ADIM BE!" BEN SANA... BEYAZ DİYOR MUYUM? DEMİYORUM! ISHOCHOU'SU SENİN BEYNİN KAS OLMUŞ DER, BAŞKA KÖYDEN KIZ GELİR AYGIR DER! YETTİ BE CANIMA!
Dövüşmeye geymedik Butsuyo-kun, konuşmak istiyoyuz Butsuyo-kun... Bunu söylemek için yenmeyi mi beklediniz! Dövün geçin de gururumuzla oynamayın bari ulan! Kendileri üç (3) kişi geldiği yetmiyormuş gibi bir de hayvanları da getirmişler! Bir kişi gelseydi konuşsaydık güzel güzel, kaçak çay bile içirirdik lan!
Neyse, zaten pek avantajlı bir konumda değiliz, herhalde gezegenler hizaya falan girerse bir şansımız olur. Sınavın da ikinci günü. Sinirli olsam da konuşmak en iyi seçenek gibi duruyor.
"Kaplan..." Bunun cinsiyeti ne lan? "...arkadaş üstümden çekilmeyi kabul ederse ne istiyorsanız dinleyebiliriz bence. Bu şekilde çok AŞAĞIDA olduğum için duymakta güçlük çekiyorum." Kami-sama sen büyüksün ya rabbim. "Sen ne diyorsun Teijo?" dedim yattığım yerden kafamı çevirerek gözlerimle Teijo'yu bulmaya çalışırken.
Dövüşmeye geymedik Butsuyo-kun, konuşmak istiyoyuz Butsuyo-kun... Bunu söylemek için yenmeyi mi beklediniz! Dövün geçin de gururumuzla oynamayın bari ulan! Kendileri üç (3) kişi geldiği yetmiyormuş gibi bir de hayvanları da getirmişler! Bir kişi gelseydi konuşsaydık güzel güzel, kaçak çay bile içirirdik lan!
Neyse, zaten pek avantajlı bir konumda değiliz, herhalde gezegenler hizaya falan girerse bir şansımız olur. Sınavın da ikinci günü. Sinirli olsam da konuşmak en iyi seçenek gibi duruyor.
"Kaplan..." Bunun cinsiyeti ne lan? "...arkadaş üstümden çekilmeyi kabul ederse ne istiyorsanız dinleyebiliriz bence. Bu şekilde çok AŞAĞIDA olduğum için duymakta güçlük çekiyorum." Kami-sama sen büyüksün ya rabbim. "Sen ne diyorsun Teijo?" dedim yattığım yerden kafamı çevirerek gözlerimle Teijo'yu bulmaya çalışırken.
- Sekino Teijo
Fıçı ile yer değiştirerek büyük bir tehlikeden kaçmayı başardım. Ancak ne yazık ki Butsuo benim kadar şanslı değildi. Ben yer değiştirdikten sonra hem albino arkadaşın yarattığı sütun dan darbe yiyip hem de ortama az önce giriş yapan panter ile boğuşmak zorunda kaldı. Tüm bunlardan sonra Ringo hala baygın olmasına rağmen üstünlüğü yavaştan kaybetmeye başladık. Sıradaki hamlemizi planlamaya çalışırken aniden karşı takımdan beklenmedik bir teklif geldi. Şu anki konumumuzda konuşmaktan zarar geleceğini düşünmüyorum. Bu yüzden Butsuo konuştuktan sonra kısır bir sesle sadece"Olur" diyerek onun planına uyacağımı belirteceğim. Hala karşı tarafa tam güvenmediğim için yerimin tam olarak belli olmasını istemiyorum. Diyeceklerini dinledikten sonra duruma göre ortaya çıkabilirim.

- GM - Naruto
- Game Master
Off Topic
Dövüşmeyi bırakmış gibi bir haliniz var. Arena modu kapatılmıştır.
Bousen'i bekletiyor Usagi, ancak konuşmaları duyunca artık tekniği uygulamanın bir anlamı olmadığını fark ediyor. Bu yüzden de tekniği iptal ediyor, harcadığı chakra israf oluyor.
Butsuo, üzerindeki devasa hayvan ve kendisiyle konuşmaya çalışan shinobiler arasında gidip geliyor birkaç kez. Bu esnada sözlerini sarfediyor. Ardından Teijo'nun olduğu tarafa çeviriyor kafasını.
Teijo, konuşmaların ardından karşısında tehditkar bir şekilde durmakta olan kartalın göğsünün az öncekinin tam tersine hafifçe indiğini farkediyor önce. Olası bir tehlike olmadığını farkettiğinde ise cevabını veriyor Butsuo'ya.
Off Topic
Yeşil Takım, gizli turlara başlamak istiyor. Konudaki Mavi Takım oyuncularının bu husustaki kararlarını onlara gönderilmiş olan özel mesaja iletmeleri gerekmektedir.
- GM - Naruto
- Game Master
Haru, Teijo'nun kendisine hafifçe yerden yuvarladığı kar küresini alıyor ve cebine attıktan sonra az önce bulunduğu konuma giderek Teijo'nun ikinci katanasına da el koyuyor. Şuanda iki elinde de birer katana bulunmakta. Bu katanalardan biriyle Teijo'ya durması gerektiği yeri işaret ediyor.
Butsuo, panterin en azından bastığı noktaları değiştirmesi için birkaç cümle sarfediyor ancak panter hiç oralı olmuyor. Kendisine verilen komutları sonuna kadar yerine getirmeye kararlı gibi.
Ringo ayaklanıp Haru'nun sorduğu soruya cevap veriyor. Bununla birlikte Teijo'nun bulunduğu noktaya doğru yürümeye başlıyor. Usagi de benzer şekilde yeni ayaklanmış takım arkadaşının yanına ilerliyor. İkisi birlikte, henüz hareket etmemiş olan Teijo'ya yürümeye başlıyorlar.
Teijo, az önce Haru'nun fazla yaklaşmaması için kendini şartlandırıp kar küresinden vazgeçtiği için üzerine yürüyen iki kişiyi görünce sakin ortama rağmen rakiplerinin kendisine saldırma ihtimalini düşünüyor istemsizce. Haru ona gitmesi gereken yeri işaret etmesine rağmen kendisinin hareket etmesine fırsat vermeden üzerine gelen ikili paranoyasını tetikliyor hafiften. Komplikasyonu sebebiyle içten içe şüpheleniyor.
Ringo'nun kanaması hafif olsa da hala devam ediyor. Bir süredir yırtmış olduğu gömleğiyle tampon yapmakta ancak hafif hafif sızdırmayı süzdürüyor yarası. Vücudunda hafif bir üşüme hissetmeye başlıyor Ringo. Bu sebeple şuan olmasa bile kısa bir süre sonra bunun etkilerini görmeye başlayacağından emin.
Butsuo, panterin en azından bastığı noktaları değiştirmesi için birkaç cümle sarfediyor ancak panter hiç oralı olmuyor. Kendisine verilen komutları sonuna kadar yerine getirmeye kararlı gibi.
Ringo ayaklanıp Haru'nun sorduğu soruya cevap veriyor. Bununla birlikte Teijo'nun bulunduğu noktaya doğru yürümeye başlıyor. Usagi de benzer şekilde yeni ayaklanmış takım arkadaşının yanına ilerliyor. İkisi birlikte, henüz hareket etmemiş olan Teijo'ya yürümeye başlıyorlar.
Teijo, az önce Haru'nun fazla yaklaşmaması için kendini şartlandırıp kar küresinden vazgeçtiği için üzerine yürüyen iki kişiyi görünce sakin ortama rağmen rakiplerinin kendisine saldırma ihtimalini düşünüyor istemsizce. Haru ona gitmesi gereken yeri işaret etmesine rağmen kendisinin hareket etmesine fırsat vermeden üzerine gelen ikili paranoyasını tetikliyor hafiften. Komplikasyonu sebebiyle içten içe şüpheleniyor.
Ringo'nun kanaması hafif olsa da hala devam ediyor. Bir süredir yırtmış olduğu gömleğiyle tampon yapmakta ancak hafif hafif sızdırmayı süzdürüyor yarası. Vücudunda hafif bir üşüme hissetmeye başlıyor Ringo. Bu sebeple şuan olmasa bile kısa bir süre sonra bunun etkilerini görmeye başlayacağından emin.
Off Topic
Bu turda yalnızca Teijo RP yapacaktır.
- Sekino Teijo
Bir anda çok değişik şeyler olmaya başladı. Bunların en ilginci ise hain Ringo’nun bize destek çıkmasıydı. Bu davranışını takdir etsem de hala tam olarak ona güvenmiyorum. Çünkü ne yaparsa yapsın ya da ne söylerse söylesin geçmiş görevde yaptığı şüpheli hareketlerini unutmuş değilim.
Haru’ya olan nefretim katlanarak artmaya devam ediyor. İlk katanamı çaldıktan sonra şimdi de sıra ikincisine geldi. Zaten az önce ninja ekipmanlarımı da çalmak istedi. Bu hızla ilerlemeye devam ederse birkaç dakika sonra sıra kıyafetlerime bile gelebilir. Rütbe atlamayı hepimiz istiyoruz tamam ama bunun için hırsızlık yapacak kadar ileriye gitmeye de gerek olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hepimiz köyümüzü temsil eden onurlu shinobileriz. Ya da öyle olmamız gerekiyor.
Karanlık köşemden Haru’ya kötü kötü bakarken Ringo ve Usagi’nin etrafı aramak için yaptıkları konuşmayı dinledim. Teki’nin yanına gitmeden önce etrafı aramak istiyorlardı. Etrafı aramaları konusunda hiçbir sorunum yok. Fakat etrafı aramak için bir anda ikisinin de bana doğru gelmeye başlamalarından hoşlanmadım. Birkaç eski fıçıyı aramak için ikisinin de aynı anda harekete geçmesi oldukça tuhaf. Üstelik Ringo, yarasının tekrar kanamaya başlamasına rağmen bu sözde etrafı arama görevine öncelik veriyordu. Fıçıları kendi canından bile fazla önemsediğini hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle bir önceki görevde yarım bıraktığı işi bitirmek istiyor. Yaralı olduğu için de bu iş de yardım etmesi için Usagi’de fıçıları aramayı bahane ederek ona katıldı. Haru’nun kılıçlarımı alması bile planlarının bir parçası olabilir. Hatta belki de bugün ziyaret etmek için bizim takımı seçmelerinin tek nedeni Ringo'nun sınavı bahane ederek benden kurtulmak istemesidir. Sonuçta Temari-san da söyledi. Bu sınav çok ölümcül olabilir.
Ringo’nun bir başka hain planını daha ortaya çıkardıktan sonra sakinliğimi korumaya çalıştım. Katanalarım olmasa bile teslim olarak karşı tarafın işini kolaylaştırmayı düşünmüyorum. Sonuna kadar pes etmeyeceğim. Bu yüzden Haru’nun gösterdiği yere baktıktan sonra ellerimi yavaşça havaya kaldırarak karanlık köşemden ileriye doğru 1-2 adım atacağım. Gösterilen yere gitmek yerine bana doğru gelen ikiliye yaklaşmayı planlıyorum. Adımlarımı attıktan sonra “Peki teslim oluyorum. Siz kazandınız.” Diyeceğim. Hemen sonrasında ise Girigiri kullanarak yakınımdakilerinin dikkatini dağıtmaya çalışacağım. Eğer başarılı olursam ardından vakit kaybetmeden bir kunaimi elime alarak son hızda pantere doğru koşarak kunaimi ona saplamaya çalışacağım. Yeteri kadar hızlı olamazsam tüm vücudum ile pantere yüklenerek Butsuo’yu kurtarmaya çalışacağım. Haru iki elinde de benim katanalarım ile oyun oynadığı için etraftan çıkardığı değişik sütunları kullanabileceğini sanmıyorum. Girigiri ile Ringo ve Usagi’yi şaşırtabilirsem takım arkadaşımı kurtarabileceğimi düşünüyorum.
Haru’ya olan nefretim katlanarak artmaya devam ediyor. İlk katanamı çaldıktan sonra şimdi de sıra ikincisine geldi. Zaten az önce ninja ekipmanlarımı da çalmak istedi. Bu hızla ilerlemeye devam ederse birkaç dakika sonra sıra kıyafetlerime bile gelebilir. Rütbe atlamayı hepimiz istiyoruz tamam ama bunun için hırsızlık yapacak kadar ileriye gitmeye de gerek olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hepimiz köyümüzü temsil eden onurlu shinobileriz. Ya da öyle olmamız gerekiyor.
Karanlık köşemden Haru’ya kötü kötü bakarken Ringo ve Usagi’nin etrafı aramak için yaptıkları konuşmayı dinledim. Teki’nin yanına gitmeden önce etrafı aramak istiyorlardı. Etrafı aramaları konusunda hiçbir sorunum yok. Fakat etrafı aramak için bir anda ikisinin de bana doğru gelmeye başlamalarından hoşlanmadım. Birkaç eski fıçıyı aramak için ikisinin de aynı anda harekete geçmesi oldukça tuhaf. Üstelik Ringo, yarasının tekrar kanamaya başlamasına rağmen bu sözde etrafı arama görevine öncelik veriyordu. Fıçıları kendi canından bile fazla önemsediğini hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle bir önceki görevde yarım bıraktığı işi bitirmek istiyor. Yaralı olduğu için de bu iş de yardım etmesi için Usagi’de fıçıları aramayı bahane ederek ona katıldı. Haru’nun kılıçlarımı alması bile planlarının bir parçası olabilir. Hatta belki de bugün ziyaret etmek için bizim takımı seçmelerinin tek nedeni Ringo'nun sınavı bahane ederek benden kurtulmak istemesidir. Sonuçta Temari-san da söyledi. Bu sınav çok ölümcül olabilir.
Ringo’nun bir başka hain planını daha ortaya çıkardıktan sonra sakinliğimi korumaya çalıştım. Katanalarım olmasa bile teslim olarak karşı tarafın işini kolaylaştırmayı düşünmüyorum. Sonuna kadar pes etmeyeceğim. Bu yüzden Haru’nun gösterdiği yere baktıktan sonra ellerimi yavaşça havaya kaldırarak karanlık köşemden ileriye doğru 1-2 adım atacağım. Gösterilen yere gitmek yerine bana doğru gelen ikiliye yaklaşmayı planlıyorum. Adımlarımı attıktan sonra “Peki teslim oluyorum. Siz kazandınız.” Diyeceğim. Hemen sonrasında ise Girigiri kullanarak yakınımdakilerinin dikkatini dağıtmaya çalışacağım. Eğer başarılı olursam ardından vakit kaybetmeden bir kunaimi elime alarak son hızda pantere doğru koşarak kunaimi ona saplamaya çalışacağım. Yeteri kadar hızlı olamazsam tüm vücudum ile pantere yüklenerek Butsuo’yu kurtarmaya çalışacağım. Haru iki elinde de benim katanalarım ile oyun oynadığı için etraftan çıkardığı değişik sütunları kullanabileceğini sanmıyorum. Girigiri ile Ringo ve Usagi’yi şaşırtabilirsem takım arkadaşımı kurtarabileceğimi düşünüyorum.

- GM - Naruto
- Game Master
Teijo, Usagi ve Ringo'ya doğru bir kaç adım atıyor. Bu sırada da onlar da Teijo'nun olduğu yere doğru ilerliyorlar. Fıçılara 3-4 metre kala yan yana geliyorlar ve Teijo laflarını sarf ediyor. İkili onu geçip gitmeden hemen önce, Teijo planladığı gibi sağ eline chakrasını odaklayarak Girigiri tekniğini aktif diyor. Sağ tarafında bulunan ikiliye doğru elini sallıyor aniden.
Usagi ve Ringo bir adım Teijo'dan uzaklaşıp hemen savaş konumuna geçiyorlar. Teijo onların anlık boşluğundan faydalanıp ileriye doğru bir adım atıyor koşmaya başlayıp, aynı anda da bir kunai çıkartıyor çantasından.
İkinci adımını attığında ise etrafı sarılmış oluyor.
Haru, refleksif olarak tek bir adım alarak Teijo'nun önünü kesiyor, Suta ve onun arasına giriyor. Tehditkâr bir şekilde iki kılıç elinde. Usagi ve Ringo ise Teijo'nun arkasına geçiyorlar savaşa hazır bir şekilde. Gin ise Teijo Girigiri'yi aktif ettiği gibi uçar duruma geçmiş oluyor ve heybetli bir şekilde odanın ortasındaki 20 derecelik sütunun ortalarında bir yere konuyor. O da tehditkâr bir şekilde Teijo'ya bakmakta. Suta, kuvvetli bir şekilde kükrüyor Butsuo'ya doğru. Ağzından çıkan salyalar Butsuo'nun suratına yapışıyor. Butsuo'nun üzerindeki baskı artıyor.
Teijo'nun etrafı sarılı. Odanın ortasında duruyor. Arkasında, 2-3 adım uzağında Usagi ve Ringo duruyor. Teijo'ya göre Ringo sağ tarafında, Usagi ise sol tarafında. Haru da ondan 3-4 adım ileride, Suta ve Butsuo'nun hemen önünde duruyor. Haru'nun arkasında, Teijo'ya göre sağ tarafa doğru yerden 20 derecelik açı ile çıkan sütunun ortalarına doğru da Gin durmakta.
Herkes harekete hazır. Teijo bu manzarayı görünce anlık duraksamak durumunda kalıyor zira planladığı gibi Suta'ya ulaşamayacak gibi görünüyor.
Usagi ve Ringo bir adım Teijo'dan uzaklaşıp hemen savaş konumuna geçiyorlar. Teijo onların anlık boşluğundan faydalanıp ileriye doğru bir adım atıyor koşmaya başlayıp, aynı anda da bir kunai çıkartıyor çantasından.
İkinci adımını attığında ise etrafı sarılmış oluyor.
Haru, refleksif olarak tek bir adım alarak Teijo'nun önünü kesiyor, Suta ve onun arasına giriyor. Tehditkâr bir şekilde iki kılıç elinde. Usagi ve Ringo ise Teijo'nun arkasına geçiyorlar savaşa hazır bir şekilde. Gin ise Teijo Girigiri'yi aktif ettiği gibi uçar duruma geçmiş oluyor ve heybetli bir şekilde odanın ortasındaki 20 derecelik sütunun ortalarında bir yere konuyor. O da tehditkâr bir şekilde Teijo'ya bakmakta. Suta, kuvvetli bir şekilde kükrüyor Butsuo'ya doğru. Ağzından çıkan salyalar Butsuo'nun suratına yapışıyor. Butsuo'nun üzerindeki baskı artıyor.
Teijo'nun etrafı sarılı. Odanın ortasında duruyor. Arkasında, 2-3 adım uzağında Usagi ve Ringo duruyor. Teijo'ya göre Ringo sağ tarafında, Usagi ise sol tarafında. Haru da ondan 3-4 adım ileride, Suta ve Butsuo'nun hemen önünde duruyor. Haru'nun arkasında, Teijo'ya göre sağ tarafa doğru yerden 20 derecelik açı ile çıkan sütunun ortalarına doğru da Gin durmakta.
Herkes harekete hazır. Teijo bu manzarayı görünce anlık duraksamak durumunda kalıyor zira planladığı gibi Suta'ya ulaşamayacak gibi görünüyor.