[Chouwano Kagi] Mestane
- Chouwano Kagi
- Kaçak
Re: [Chouwano Kagi] Mestane
Takeru'nun sözlerini bitirmesinin ardından yavaşça bir nefes verdi genç kız. Söze girdi: "Kelamı sadeleştirmek kelamı aynı kılar mı sizce mirim? Kelamın maksadı karşıya ilam mıdır yoksa ki özü teskin midir? Eğer maksat ki ilamdır muhattaba; öyleyse yalınlaştırın istediğiniz kadar, mademki siz anladınız, öyleyse herkes anlasın. Fakat eğer maksatıysa ki bu faninin, sırat-ı müstakimin kendisine tebliğ ettiğini ilam etmek, öyleyse ellemeyin sözlerimi öyle kalsınlar; zira ben sözlerin hatibi değil aracısıyım. Ben yalnızca aklımın bana de dediğini aytarım. Mezkur sözden maksattır ki şudur emeli: 'Kagi bilmez bu diyarda ne arayıp istediğini. Safî gelir ve -umalım ki safî- de geçer.' " Biraz durup masadakilere baktıktan sonra devam edecekti sözüne: " Mademki bu diyardaki niyetlerimizi anlattık ve de sorunlarımızı da bitirdiğimize göre bana artık müsade. Var mıdır benden son bir ricanız efendiler? Zira sizleri yemeğinizden alıkoymak istemem."
- GM - Naruto
- Game Master
Yukarıdaki uyarı kapsamında mesajınız düzenlenmelidir.GM - Naruto wrote: ↑November 2nd, 2020, 2:46 am
Off TopicKarakterin böyle konuştuğunu biliyoruz ve bunun rolünü de yapmak istiyor olabilirsiniz ama lütfen daha anlaşılır yazarsanız çok sevinirim. Çünkü bu işi boş vakitlerimizde yapıyoruz ve açıkçası birden fazla konuya baktığımız için bu tarz ufak detaylar vaktimizi çok çalıyor. Anlayış gösterirseniz seviniriz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- GM - Naruto
- Game Master
Off Topic
Chouwano Kagi ilk pasiflik uyarısını almıştır.
- GM - Naruto
- Game Master
Off Topic
Chouwano Kagi ikinci pasiflik uyarısını almıştır.
- GM - Naruto
- Game Master
Off Topic
Chouwano Kagi üçüncü pasiflik uyarısını almıştır. Konu hiç yaşanmamış varsayılacaktır.