by Kotegawa Chisa » January 10th, 2021, 5:05 pm
Koshiro-san, Rena-chan ve Toshiyuki-san ile biraz daha zaman geçirebilirdim. En azından parşömenleri almalarına izin verdikten sonra söyledikleri gibi uzaklaşmak yerine onlara muhabbet etmek istediğimi söyleyebilirdim. Yani eğlenceli olurdu aslında çünkü Ryu-san ve Ryoken-san'ın gelmesine daha bayağı bir süre var ve benim yapacak hiçbir şeyim yok! Üçlüyle karşılaşmadan önce ne kadar sıkıldığımı da hatırlatmak istiyorum, aynısı olacak... Neyse, işlerin pozitif tarafından bakalım. Takım arkadaşlarımın üsse gelmesine artık daha az süre kaldı. Belki taş sektirmeye devam ederim, üstüne biraz antrenman yapar, hava kararmaya başladığında da güneşin batışını izlerim. Üssümüzün bulunduğu bölge bir hayli güzel olduğundan ötürü güneş kızıllaşmaya başladığında onu izlemek keyifli oluyor.
Aklımda bu düşüncelerle birlikte üçlüden uzaklaşırken hemen arkamdan gelen tanıdık bir sesle birlikte irkildim. Kafamı hızlıca arkama çevirdim. Bana seslenen şahsı gördüğümde ise dudaklarım hızlıca yukarıya doğru kalktı, gözlerim hafifçe kısıldı. "Hoşgeldin Butsuo-san!" dedim neşeli bir şekilde. Birkaç saniye boyunca heyecandan ötürü konuşamadım ama sonrasında kendimi toplayarak konuşmaya devam ettim. "Tamda önümüzdeki saatlerde tek başıma ne yapacağımı düşünüyordum, iyi ki geldin Butsuo-san! Ne kadar mutlu olduğumu gerçekten de kelimelerle anlatamam." Hafif bir kahkaha attıktan sonra Butsuo-san'ın sorduğu soru aklıma geldi. "Sarı takımın tamamı burada, parşömenleri vermek zorunda kaldım." Kısa bir süreliğine duraksayarak suratıma ciddi bir ifade takındım. Hemen ardından tekrardan kocaman gülümsememle birlikte konuşmama devam ettim. "Bana yardım etmek ister misin Butsuo-san? Üç kişiyle tek başıma dövüşebilecek kadar güçlü değilim, henüz. Fakat bana yardım edersen işler değişebilir, ikimiz üçünün hakkından gelebiliriz. Tabii senden öylesine yardım etmeni beklemiyorum. Parşömenleri birer birer kırışmaya ne dersin? Hatta istersen üçlüyle ilgilendikten sonra aramızda ufak, dostane bir yarışma yapar ve ikinci parşömeni iddia olarak ortaya koyabiliriz. Ne diyorsun?"
Birkaç saniye öncesine kadar dövüşe devam etmek gibi bir isteğim yoktu fakat Butsuo-san'ın gelmesiyle işler tamamiyle değişti. Butsuo-san köydeki hemen hemen herkes tarafından övülen bir shinobi, her ne kadar geçmişte yaptığı bazı hatalar yüzünden azar işitmiş olsa da yetenekleri hakkında kimse bir şey söyleyemez. Böyle bir shinobiyle birlikte olunca da insan ister istemez neler yapabileceklerini görmek istiyor.
Butsuo-san teklifimi kabul ederse onunla birlikte üçlüye doğru gitmeyi düşünüyorum. Koşuşumuz esnasında ise üçlü hakkında bildiklerimi ona aktaracağım. Dövüş tarzları, kişilikleri, kimden hoşlandıklarını, kısaca her şeyi anlatacağım. Tabii eğer kabul ederse.
► Show Spoiler
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Boy: 1,74
Kilo: 61
Element: Katon
Köy: Ishigakure
Seviye: B - Rank
Rütbe:Jounin
Nam: Sanrı
Puanlar
GP: 0