[5. Gün - Gündüz Safhası | Sekino Teijo] Malikane

GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [5. Gün - Gündüz Safhası | Sekino Teijo] Malikane

Post by GM - Naruto » March 7th, 2021, 4:59 pm

Ahırın konumu malikaneye karşıdan bakıldığında solda olduğu için, sol duvardaki kapıyı tercih ediyorsun yönünü belirlerken. Temkinli bir şekilde boş giriş salonunda ilerliyor, kapıya yaklaşıyorsun. Öncelikle birkaç saniye boyunca kapıyı dinliyorsun herhangi bir ses duyup duymayacağını kontrol etmek amacıyla. Az öncekilerle benzer şekilde, ses yok.

Kapıyı açıyorsun ve uzunca bir koridor karşılıyor seni. Sağda iki kapı, solda iki kapı ve tam karşıda bir kapı görebiliyorsun. Tüm kapılar kapalı olduğu için ve koridorda herhangi bir pencere olmadığı için ışığı sadece içinde bulunduğun giriş kısmından alıyor koridor. Loş görünümü sebebiyle tüm ayrıntılarını seçemiyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » March 7th, 2021, 7:19 pm

Bu bilinmeyen topraklardan olabildiğince hızlı bir şekilde uzaklaşmak istesem de ne yazık ki bu isteğimi yerine getirmem pek mümkün değil gibi gözüküyor. Bunun en büyük nedeni her açtığım kapının ardından çok daha fazla kapı ile uğraşmak zorunda kalmam. İlk önce bir tane kocaman büyük bir kapı vardı. Sonra bu kapının arkasından üç tane kapı çıktı. Şimdi ise önümde tamı tamına beş tane kapı var. Malikane değil de sanki büyük bir labirente girmişim gibi hissediyorum. Bu labirent de hayatta kalmak için dikkatli olmam gerekiyor. Tüm kapıları tek tek kontrol edip işime yarayan bir şey bulabileceğimi düşünüyorum. Önceliğim tabi ki parşömenler ama medikal çanta veya gıda bulabilirsem de oldukça işime yararlar. Tek sorunum tüm kapıların arkasını kontrol etmek çok zamanı alacak. Ayrıca ilk gün olanları da unutmuş değilim. Sunalı arkadaşlarımdan birini aynen bu şekilde kapının arkasına pusu kurarak yaralamıştım. Aynısının benim başıma gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yok.

Soldaki kapıdan girdikten sonra karşıma uzun bir koridor ve beş tane kapı daha çıktı. Kapıların konumlarını seçebilsem de koridor birazcık loş olduğu için neler olduğunu tam olarak göremiyorum. Koridor da başka bir şey olup olmadığını kontrol etmem lazım. Bu yüzden giderek ustalaştığımı düşündüğüm gizli tekniğim olan Girigiri’yi kullanarak koridoru kısa bir süreliğine aydınlatmaya çalışacağım. Başarılı olursam hızlıca dikkatimi çeken bir şeyin olup olmadığını kontrol edeceğim. Eğer hiçbir şey dikkatimi çekmezse bir elim katanam da dikkatli bir şekilde bana en yakında olan sol taraftaki kapının yanına giderek sırasıyla kapıları açıp içerlerinde neler olup olmadığını kontrol edeceğim.
Künye
İsim: Sekino Teijo
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 25.000
Prestij: 2
Ün: 10

Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Çift Silah Stili D-Rank(Katana)
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank
Temel Ninja Ekipmanları Eğitimi E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank
Kakuremino no jutsu E-Rank

Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 2
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2 [Favori]
[Zeka] Farkındalık: 3
[Zeka] İzcilik: 1

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 11th, 2021, 11:37 pm

Koridor karşında ileri doğru uzanmaktayken, kapının girişinde beklemektesin. Zihnindeki düşünce akışı, olayları değerlendirip yorumlamanı sağlıyor birkaç saniye içerisinde. En nihayetinde, içerideki manzaraya tam anlamıyla hakim olabilmek için ellerini hafifçe öne doğru uzatıyor ve planladığın şekilde Girigiri tekniğini uyguluyorsun.

Parmaklarının ucunda elektrik patlamaları oluşurken, tekniğin tam manasıyla istediğin şekilde sonuçlanmadığını farkediyorsun. Kafa karıştırma amaçlı kullanılan bu teknikte ortaya çıkan enerji ve parlaklık tüm koridoru tam manasıyla aydınlatmaya kesinlikle yetmiyor. Önündeki ilk 1.5-2 metreyi nispeten aydınlatabiliyorsun bir saniyeliğine. Ancak halihazırda bu bölge koridorun ucuna kıyasla daha seçilebilir olduğu için pek bir şey farketmiyor tekniği uygulamış olman. Dikkatini çeken tek şey, elektrik patlamalarını hafifçe sana geri yansıttığı için farketmiş olduğun duvara sabitlenmiş eski bir şamdan. İçinde çoğu erimiş olan bir mum görebiliyorsun. Tahminine göre koridorun devamında da olmalı bunlardan, ancak seçemiyorsun. Muhtemelen koridorun aydınlatması bunlar sayesinde yapılıyor. Ancak sönük durumdalar.

Farklı bir alternatif düşünmediğin için, birkaç adım ilerleyerek soldaki ilk kapıya ulaşıyorsun. Temkinli bir şekilde aralıyorsun önce kapıyı, ve buranın koridora kıyasla daha aydınlık olduğunu farkediyorsun. Bunun yegane sebebi, bu odada bir pencere olması. Koyu renkli, neredeyse tamamen rengi atmış ve yer yer çürümüş bir perde ışığın içeri yüzde yüz girmesini önlese bile ortamı rahatlıkla seçmene yardımcı oluyor. Düz bir mantıkla, bu pencerenin ilk geldiğin yöne; yani yokuşun tepesindeki düzlüğe baktığını farkedebiliyorsun dışarıyla direkt görüş kontağın olmasa bile.

Oda oldukça sade düzenlenmiş. Giriş salonu kadar geniş değil, ancak küçük de sayılmaz. Basit bir misafir odası şeklinde düzenlendiği hissini veriyor. Tek kişilik bir karyola ve gardrop benzeri iki kapılı bir dolap görüyorsun içeride. Yatağın üstü tertipsiz görünüyor, muhtemelen birileri burada uyumuş ve düzenleme ihtiyacı duymadan ayrılmış.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » March 12th, 2021, 9:31 pm

Girigiri’yi sorunsuz bir şekilde kullanmış olmama rağmen ne yazık ki istediğim gibi tüm koridoru aydınlatmayı başaramadım. Genelde düşmanlarımı sersemletmek için kullandığım bir jutsu olduğu için bu başarısızlığım karşısında çok fazla hayal kırıklığına uğramadım. Hatta aksine yeni bir bilgi öğrendiğim için mutluyum. Ortam ne kadar karanlık olursa olsun bu jutsuyu bir ışık kaynağı olarak kullanamayacağımı öğrenmiş oldum. Son gece dışarı çıkma yasağı kalktığı zaman üssümüze gelecek rakiplerimiz ile mücadele ederken Teki’nin de dövüşebilmesi için tek güvendiğim hareketim buydu. Teki’nin karanlık ile olan problemini sık sık Girigiri kullanarak çözmeyi planlıyordum. Ancak artık bunun işe yaramadığını öğrendiğime göre Teki’nin savaşabilmesi için başka bir yol bulmamız gerekecek.

Girigiri kullandıktan sonra sadece yakınımdaki 1-2 metrelik bir mesafeyi geçici süreliğine aydınlatabildim. Bu geçici aydınlık sayesinde sadece koridorda aydınlatma için kullanılan şamdanı ve içerindeki çoğunluğu erimiş olan mumu görebildim. Bunları gördükten sonra da koridoru nasıl aydınlattıklarını öğrenmiş oldum. Tüm koridor boyunca duvara şamdanlar ve mumlar koyarak onlar sayesinde penceresiz olmasına rağmen geceleri tüm koridoru aydınlatabiliyorlar. Tek sorunları ise her gün gece gündüz sürekli mumları yakıp söndürmek zorundalar. Bu işlemi her gün tekrarlamak zorunda oldukları için bu koridorun onlar için önemli olduğunu düşünüyorum. Diğer türlü her gün böyle zahmetli bir işi yapabilecek bir takım olduklarını sanmıyorum.

Koridorda ilgimi çeken başak bir şey göremediğim için odalara girmeye karar vererek temkinli bir şekilde hemen soldaki kapıdan içeriye girdim. Bu odada pencere olduğu için karanlık konusunda endişelenmeme gerek yok. Etrafa göz gezdirdikten sonra burada birilerinin uyuduğunu fark ettim. Burada biri yaşadığına göre diğer odalarda da aynı durum ile karşılaşabilirim. Tercihlerim sonunda Sarı Takımın konaklama yerini bulmuşum gibi gözüküyor. Sunanıların çok dikkatli olduğunu düşünmediğim için parşömenleri yattıkları yerde saklayabilirler. Bu yüzden bu odayı iyice aramam lazım. Bunun öncelikle Bunshin no Jutsu kullanarak bir klonum yaratmayı deneyeceğim. Başarılı olursam klonumun odadan girdiğim zaman fark ettiğim iki kapılı dolabı açmasını sağlayacağım. Dolapta işime yarayacak bir şey yoksa Bunshini iptal ederek diğer odalarda neler bulabileceğime bakacağım.
Künye

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank

Beceri Listesi

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 14th, 2021, 3:39 pm

Off Topic
Sekino Teijo wrote:
March 12th, 2021, 9:31 pm
...
deneyeceğim. Başarılı olursam klonumun odadan girdiğim zaman fark ettiğim iki kapılı dolabı açmasını sağlayacağım. Dolapta işime yarayacak bir şey yoksa Bunshini iptal ederek diğer odalarda neler bulabileceğime bakacağım.
Ninjutsu Rehberi wrote:
  • Bunshin no Jutsu
    Aşırı kısa bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı 3'e kadar kendi klonlarını çıkartabilir. Klonların oluşumu esnasında bir anlığına bir sis bulutu belirir ve hemen kaybolur. Bu klonlar kütlesizdir ve görüntüden ibarettir. Çimlerde yürürken iz bırakmazlar veya havada sallanan bir yaprak içlerinden geçer. Sivri uçlu şeyler klonu anında patlatır. Klonlar konuşamaz ve kullanıcıdan 20 metreden fazla uzaklaşamaz.
Tur bu bağlamda iptal edilmiştir, tekrar yazılması gerekmektedir.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » March 14th, 2021, 7:00 pm

Girigiri’yi sorunsuz bir şekilde kullanmış olmama rağmen ne yazık ki istediğim gibi tüm koridoru aydınlatmayı başaramadım. Genelde düşmanlarımı sersemletmek için kullandığım bir jutsu olduğu için bu başarısızlığım karşısında çok fazla hayal kırıklığına uğramadım. Hatta aksine yeni bir bilgi öğrendiğim için mutluyum. Ortam ne kadar karanlık olursa olsun bu jutsuyu bir ışık kaynağı olarak kullanamayacağımı öğrenmiş oldum. Son gece dışarı çıkma yasağı kalktığı zaman üssümüze gelecek rakiplerimiz ile mücadele ederken Teki’nin de dövüşebilmesi için tek güvendiğim hareketim buydu. Teki’nin karanlık ile olan problemini sık sık Girigiri kullanarak çözmeyi planlıyordum. Ancak artık bunun işe yaramadığını öğrendiğime göre Teki’nin savaşabilmesi için başka bir yol bulmamız gerekecek.

Girigiri kullandıktan sonra sadece yakınımdaki 1-2 metrelik bir mesafeyi geçici süreliğine aydınlatabildim. Bu geçici aydınlık sayesinde sadece koridorda aydınlatma için kullanılan şamdanı ve içerindeki çoğunluğu erimiş olan mumu görebildim. Bunları gördükten sonra da koridoru nasıl aydınlattıklarını öğrenmiş oldum. Tüm koridor boyunca duvara şamdanlar ve mumlar koyarak onlar sayesinde penceresiz olmasına rağmen geceleri tüm koridoru aydınlatabiliyorlar. Tek sorunları ise her gün gece gündüz sürekli mumları yakıp söndürmek zorundalar. Bu işlemi her gün tekrarlamak zorunda oldukları için bu koridorun onlar için önemli olduğunu düşünüyorum. Diğer türlü her gün böyle zahmetli bir işi yapabilecek bir takım olduklarını sanmıyorum.

Koridorda ilgimi çeken başka bir şey göremediğim için odalara girmeye karar vererek temkinli bir şekilde hemen soldaki kapıdan içeriye girdim. Bu odada pencere olduğu için karanlık konusunda endişelenmeme gerek kalmadı. Aydınlık sayesinde gayet kolay bir şekilde etrafa göz gezdirdikten sonra odadaki dağınıklıktan burada birilerinin uyuduğunu fark ettim. Bu odada biri yaşadığına göre koridordaki diğer odalarda da aynı durum ile karşılaşabilirim. Tercihlerim sonunda Sarı Takımın konaklama yerini bulmuşum gibi gözüküyor. Sunanıların çok dikkatli olduğunu düşünmediğim için parşömenleri yattıkları yerde saklayabilirler. Bu yüzden bu odayı iyice aramam gerekiyor. Aramaya odaya ilk girdiğim zaman dikkatimi çeken çift kapılı dolaptan başlamaya karar verdim. Parşömeni saklamak için mükemmel bir yer gibi duruyor. Tabi aynı zamanda tuzak kurmak içinde hiç fena bir yer değil. Bu yüzden bir katanımı kınından çektikten sonra Raijin no Jutsu kullanarak elektrik akımı vermeye çalışacağım. Jutsumu başarılı bir şekilde yaptıktan sonra dolabın yanına giderek hızlıca bir kapısını açacağım. Eğer herhangi ters bir durumla karşılaşırsam katanamı kullanmaktan çekinmeyeceğim.
Künye

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank

Beceri Listesi

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 15th, 2021, 12:06 am

Raijin'i aktifleştiriyor ve elektrik enerjisi katananın metal yüzeyini kaplarken hızla dolaba doğru yaklaşıyorsun. Temkinli, ancak kararlılığından ödün vermeden hızla kapağa uzanıyor ve kendine doğru çekiyorsun. Nispeten loş olan odanın ışığı dolabın içini dolduruyor. Dolabın içi bomboş.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » March 15th, 2021, 6:41 pm

Büyük umutlar ile açtığım dolabın içinden hiçbir şey çıkmadı. Zaten iki parşömeni birden bir anda bulmayı beklemiyordum ama en azından bir tanesini bulabilseydim çok güzel olurdu. Dolabın boş olduğu görünce hemen jutsumu iptal ederek katanımı tekrardan belime koyacağım. Etrafımda herhangi bir düşman olmadığı için boş yere chakramı harcamak istemiyorum. Bunları yaptıktan sonra da belki dolapta gizli bir bölme vardır diye incelemeye çalışacağım. Şu anda pek göstermese de bir zamanlar ihtişamlı bir Malikane olduğu için belki de içerisinde bazı gizli bölmeler olabileceğini düşünüyorum. İncelememi tamamladıktan sonra hiçbir şey bulamazsam odaya son kez göz gezdirdikten sonra tekrar koridora çıkıp karşımdaki diğer odaya gireceğim. Odaya girmeden önce eğer şamdanlar yakınımdaysa mumları kontrol ederek hala sıcak olup olmadıklarını kontrol etmeye çalışacağım. Aslında bunu odaya girmeden önce yapmam gerekiyordu ama hala biraz gergin olduğum için dikkatsizlik yaptım.
Künye

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank

Beceri Listesi

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » March 16th, 2021, 10:59 pm

Dolabın içinin boş olduğunu gördükten sonra, tekniğini iptal edip katananı yeniden beline asıyorsun. Devamında, dolabın içini incelemeye koyuluyorsun gizli herhangi bir şey bulabilmek ümidiyle. 30 saniye sonra, bu çabanın boşa olduğunu farkediyorsun. Odada herhangi bir şey olmadığına kanaat getirdikten sonra az önce girmiş olduğun kapıya yöneliyor ve koridora geri çıkıyorsun. Arkanda, az önce girdiğin odanın kapısı açık durumda.

İlk iş olarak, Girigiri uyguladığın zaman görmüş olduğun şamdana yöneliyorsun. Aşağı yukarı göz hizana geliyor şamdan. Temas ettiğinde, şamdanın ve içindeki mumun soğuk olduğunu farkediyorsun. Yakın bir zamanda kullanılmamış gibiler. Devamında karşı duvardaki şamdana ilerliyor ve ona da dokunuyorsun. Benzer şekilde, soğuk. Koridorun devamındakilerin de soğuk olacağını öngörebiliyorsun bununla birlikte. İlk girdiğin odanın tam karşısındaki kapıya ilerlemeye niyetliyken, ensendeki tüyleri diken diken eden bir şey oluyor.

Az önce girmiş olduğun, yön duygunu kullanarak malikanenin ön kısmına baktığını tarif ettiğin odanın dışından sesler duyuyorsun. Muhtemelen perdeler kapalı olsa bile yalıtımı pek de iyi olmayan pencereler sayesinde duyabiliyorsun bu sesleri. Dışarıda birileri konuşuyor gibi görünüyor, ancak kim olduklarını veya kaç kişi olduklarını seçemiyorsun.
Sekino Teijo

Post by Sekino Teijo » March 17th, 2021, 7:44 pm

Katanamı belime soktuktan sonra gizli bölmeleri olup olmadığını kontrol etmek için dolabı aramaya başladım. Bir şeyler bulacağım konusunda büyük umutlarım olsa da yaklaşık yarım dakika sonra umut yerini hayal kırıklığına bıraktı. Sonunda ne kadar uğraşırsam uğraşayım bir şey bulamayacağımı anladığım için yaptığım aramanın yeterli olduğuna kanaat getirip dolabı aramayı bıraktım. Dolapta herhangi bir gizli bölme olmadığından emin olduğum için son bir umut odaya göz gezdirerek ilgimi çekecek başka bir şey olup olmadığına baktım. Bu son gözlemimin sonucunda yarım dakika boyunca didik didik aradığım dolap dışında odada başka gizemli bir objenin olmadığını anladım. Artık odada daha fazla vaktimi harcamaya değecek bir şey olmadığı için tekrar koridora çıktım.

Koridora çıktıktan sonra az önce Girigiri sayesinde gördüğüm şamdanın yanına giderek içerisindeki mumu kontrol ettim. Mum soğuktu. Emin olmak için karşı duvardaki şamdanın içerisindeki mumu da kontrol ettim. O da soğuktu. Diğer mumları kontrol etmeye gerek kalmadan elimdeki bilgiler sayesinde şamdanların yakın bir zamanda kullanılmadığını varsaydım. Eğer bu varsayımım doğruysa mumları kullanmadıklarına göre Sunalı arkadaşlar üslerinden ayrılalı baya bir zaman geçmiş demektir. Ayrıca içlerinde karanlığı seven birisi yoksa Malikânede benden başka kimse yok diyebilirim. Bu haberler güzel olsa da şimdilik tam olarak emin olmadığım için hala daha temkinli olmakta fayda var.

Malikânede kimse olmadığı konusunda deliller bulduktan sonra sıradaki odaya araştırmak için bir sonraki hedefim olan çıktığım odanın karşısındaki odaya doğru yürümeye başladım. Tam bu sırada bir anda tüylerim diken diken oldu. Bu ürpertinin sebebi artık burada tek başıma olmadığımdan emin olmamdı. Çünkü az önce çıktığım odanın dışından sesler duymaya başladım. Durum bir anda kötüleşmeye başladı. Eğer Sunanılar geri döndüyse Rena ve Toshiyuki’nin beni gördüklerine çok fazla sevineceklerini düşünmüyorum. Yok başka takımdan birileri geldiyse de Mor takım dışında diğer takımlar ile konuşarak anlaşabileceğimizi pek sanmıyorum. Bu yüzden şimdiden üstünlüğü bana geçirecek bir plan yapmam gerekiyor.

İlk başta sesleri duyunca biraz heyecanlansam da sakin olmam gerekiyor. Potansiyel rakiplerim hala dışarıda oldukları için yanıma gelmeleri için baya bir zaman harcamaları gerekecek. Bu süreçte bende planım için hazırlanmaya başlayabilirim. Aslında basit bir şey düşünüyorum. Dışarıdakiler kim olursa olsun kapıyı açık bıraktığım için içeride birileri olduğunun farkındalar. Bende bu dezavantajı yararıma kullanmak istiyorum. Bilerek ses çıkartarak dışarıdakilerin beni arama zahmetine girmekten kurtarmayı planlıyorum. Bu sayede hızlıca benim olduğum yere gelebilirler. Burada önemli olan ne kadar hızlı gelecekleri. Çok geç kalmalarını istemiyorum. Çünkü patlayıcı parşömeni kullanarak bir tuzak kurmayı düşünüyorum. Tek sorunum kurduğum tuzağı bir dakikadan geç bulurlarsa patlayıcı parşömeni uzaktan aktifleştiremem.

Acımasız planımı gerçekleştirmek için öncelikle birkaç pürüzü halletmem gerekiyor. Hala vaktim varken önümdeki odaya girerek içerisinde tehlikeli bir şey olup olmadığını kontrol etmek istiyorum. İçeri girerken açacağım kapının ses çıkarıp çıkarmadığına özellikle dikkat edeceğim. Odaya girdikten sonra hızlıca ilgimi çeken bir şey var mı yok mu diye bakacağım. Ardından tüm dikkatimi dışarıdaki arkadaşlara vererek gerçek planıma başlamayı düşünüyorum.
Künye

Motivasyon

Komplikasyon

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank