[6. Gün - Gündüz Safhası | Jin Ryoken - Kotegawa Chisa - Jirou Ryu] Terkedilmiş Kasaba

GM - Naruto
Game Master
Game Master

[6. Gün - Gündüz Safhası | Jin Ryoken - Kotegawa Chisa - Jirou Ryu] Terkedilmiş Kasaba

Post by GM - Naruto » May 20th, 2021, 11:40 pm

Üssünüzde korumanız gereken herhangi bir şey olmadığı için Chisa ve Ryoken yemek yedikten sonra üsten ayrılıyorsunuz ve yola koyuluyorsunuz. Ryu, yolu Ryoken'in gölgesinde katetmeye karar verdiği için iki kişi ilerlemeye başlıyorsunuz aşina olduğunuz Abeno Ovası'nda. Yolculukta fazla konuşmuyorsunuz. Yapacağınız baskına odaklanmış durumdasınız. Güneş tepeye ilerlemekte. Minik bir korulukta birkaç dakikalığına soluklanmak için durduğunuzda Ryu Ryoken'in gölgesinden ayrılıyor.

Chisa & Ryoken: Ryu gölgeden çıktıktan sonra size dönüyor bir şey söyleyecekmiş gibi. Alnında birkaç boncuk ter görebiliyorsunuz: "İki gündür yemek yemediğim için performansım normalden daha düşük. Saatlerdir gölgede ilerliyor olmamın da buna pek faydası olmadı. Oraya kadar gölgede ilerlemeye devam edersem chakramın büyük bir kısmını harcamış olacağım. Nasıl devam edelim?" diye bir soru yöneltiyor size. Ryoken de bu sabah yemek yemiş olsa bile bir önceki günü tamamen aç geçirdiği için Ryu'yla benzer bir durumda olduğunun farkında.

Mor Takım Üssü'ne olan yolu aşağı yukarı yarıladığınızı tahmin ediyorsunuz.
Off Topic
Bu turdan itibaren Ryu, Chisa ve/veya Ryoken'in kontrolünde. Turları her iki karakter de girebilir. Ryu'nun turunu kendi mesajınıza ek olarak 'offtopic' koduyla girmeniz gerekmekte. Karakterin duygularına odaklanmak zorunda değilsiniz, sadece yapacağı fiziksel hamleleri yazmanız yeterli. Eğer karakterin düşüncelerinin sözkonusu tura bir katkısı olacağını düşünüyorsanız bunlardan bahsetmekte de özgürsünüz. Yani özetle kendi turunuzda Ryu'ya bir şey söyleyip/sorup hemen altında 'offtopic' ile bu sorunuza Ryu'nun ağzından kendiniz cevap verebilirsiniz.

Pasiflik sınırı 24 saattir.

Rplerinizde karakterinizin genel düşünce akışı dışında çok ekstra bir tasvir beklentimiz bulunmamakta. Tabii ki istediğiniz stilde yazabilirsiniz ancak olayların nispeten hızlı akışı için böyle bir kolaylık sağlıyoruz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Re: [6. Gün - Gündüz Safhası | Jin Ryoken - Kotegawa Chisa - Jirou Ryu] Terkedilmiş Kasaba

Post by Kotegawa Chisa » May 21st, 2021, 10:39 pm

Gece (tahmini 1-3 arası) yazıcam.
► Show Spoiler
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Re: [6. Gün - Gündüz Safhası | Jin Ryoken - Kotegawa Chisa - Jirou Ryu] Terkedilmiş Kasaba

Post by Kotegawa Chisa » May 21st, 2021, 11:38 pm

Ryoken-san ve Ryu-san'ın yemek yemeyi inanamıyorum. Uykunuz geldiğinde uyur, tuvaletiniz geldiğinde yapar, acıktığınızda da yemek yersiniz. Bu insanlığın doğasında olan bir şey, unutulması mümkün olmayan bir şey! O halde nasıl unuttular? Hadi Ryu-san'ın dün morali bozuktu, onu anladım ama Ryoken-san nasıl unuttu? Acaba patlamış parşömeni gördüğünde onun da mı morali bozuldu? Aslında evet, dün elimiz boş döndüğümüz için bayağı üzülmüştü. Yani bütün bunların sorumlusu benim... Offf~ kendimi kötü hissettim şimdi.

"Bence gölgede kalmana lüzum yok, kimsenin bizi göreceği de yok zaten. Üsse yaklaştığımızda tekrar girersin ama o da biraz gereksiz gibi. Bahsettiğiniz kadın kör olmasına rağmen nerede olduğunuzu anlayabiliyordu zaten."
► Show Spoiler
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Jin Ryoken » May 21st, 2021, 11:45 pm

Önce Ryu-san'ın sözlerini dinleyip kafa sallamakla yetindim, sonrasında Chisa-chan'ın cümlelerine kulak verdim. Gerçekten, nasıl yemek yememiş olabilirim? Performansım aynı Ryu-san gibi oldukça düşük kalacak. Özellikle Mor Takım'ın üssüne gittiğimizde herhangi bir dövüş gerçekleşecekse, bu bizim için kötü olabilir. Belki o kıza karşı bir şey yapamam ama diğer iki kişiye Ryu-san ile karşı koyabilirdim. Şimdi ise bu konuda endişelerim var. Yine de görüp deneyimleyeceğim. Başka şansım kaldığını düşünmüyorum.

"Chisa-chan'ın dediği gibi Ryu-san, şimdilik gölgede kalmana gerek yok. Senin gibi benimde performansım oldukça düşük. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz."

Diyerek cevap verdim. Yolun kalan kısmına hepimizin yayan devam etmesi iyi olacak.
Off Topic
Jirou Ryu: Ryu dediklerini onaylıyor ve yolun kalanına yayan devam etmeye karar veriyor.
Out: Herhangi bir cevap verme gibi bir durum olmadığından ve Ryu karakterini tam olarak yansıtamayacağımı düşündüğümden rp yi uzatmadan tek cümlelik bir hamle yazdım. Yanlış olduysa düzenleyebilirim.
Image
► Show Spoiler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » May 22nd, 2021, 5:20 pm

Ryu'nun söylediklerinden sonra yolun geri kalanına yayan devam etme kararı alıyorsunuz. Ryu daha önce bu üsse geldiği için Terkedilmiş Kasaba'nın yeri hakkında aşağı yukarı bir fikir sahibi. Gelgelelim, bir önceki gelişinde gece vakti olduğu ve jouninlere yakalanma riski altında kaldığı için yolu nispeten uzatıp farklı bir rotadan geldiğini biliyor. Bu kez öyle bir riski olmadığı için Terkedilmiş Kasaba'ya direkt kuzeyden yaklaşmaları mümkün.

Bir süre daha devam ediyor ilerleyişiniz. En nihayetinde, birkaç yüz metre uzakta başlayan pirinç tarlalarını seçebiliyor gözleriniz. Tarlalar nispeten büyük, ve diğer ucunda kalan binaları minik de olsa seçebiliyorsunuz. Ryu, Terkedilmiş Kasaba'nın patika girişini halihazırda biliyor. Bununla birlikte pirinç tarlaları da bir diğer seçenek. Üçüncü ve nispeten daha uzak gibi görünen seçenek ise yolu uzatıp önce batıya, sonra yeniden güneydoğuya doğru meyillenerek kasabaya farklı bir açıdan girmek.
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Kotegawa Chisa » May 22nd, 2021, 9:21 pm

Üssün adının Terkedilmiş Kasaba olduğunu biliyorum fakat gerçekten de terkedilmiş bir kasabayla karşılaşacağımı düşünmemiştim. Açıkçası köy olmasını bekliyordum. Birkaç yıkık dökük ev, meydanda bulunan bir su kuyusu ve ıssızlık. Lakin düşüncelerimde hiç ama hiç haklı çıkmadım. Burası hayal ettiğimden katbekat daha büyük çıktı... Ama önemli değil gibi ya, sonuçta burada parşömen bulamayacağımızın bilincindeyiz. Kimseleri de bulamayabiliriz, o da olası. Sonuçta parşömensiz bir takım neden üssünde beklesin ki?

Etrafa kısaca bakındıktan sonra kocaman bir gülümsemeyle takım arkadaşlarıma baktım. "Beni takip edin." Kısa ama öz olan konuşmamı bitirdikten sonra da en kısa yoldan köy-- upps, kasabaya doğru hareket etmeye başladım.

Kasabanın içerisine girdikten sonra meydana kadar ilerlemeyi düşünüyorum. Tam ortasına geldiğimi hissettiğimde ise oldukça gür bir sesle "BİZ GELDİK! TURUNCU TAKIM! SADECE SOHBET ETMEK İSTİYORUZ!" diye bağıracağım. Umarım bu sefer, dünün aksine, birilerini bulmayı başarırız. Ama daha önceden de dediğim gibi hiç ümitli değilim.
► Show Spoiler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » May 23rd, 2021, 10:40 pm

!  Message from: GM - Naruto
Jin Ryoken 1. pasiflik uyarısını almıştır. Cevap vermeyerek olduğu yerde beklediği varsayılmaktadır.
Chisa, takım arkadaşlarına beni takip edin dedikten sonra pirinç tarlasına girmek üzere hareketleniyor. Tarla, uzunca bir süredir bakımsız olduğundan mütevellit tamamen yabani otlar tarafından kaplanmış durumda. Bu yabani otlar pirincin yetiştiği verimli topraklarda normalde olacaklarından bir hayli fazla büyümüş durumdalar. Ortalama bir insan boyuna ulaşan bu yabani otların arasına girildiğinde görüş açısının neredeyse sıfıra düşeceği bariz. Köye kadar takribi 100 metre kadar ilerliyor tarlalar.

Chisa, takım arkadaşlarının kendisini takip edip etmediğine bakmak için başını arkaya çevirdiğinde ikisinin de hareketsiz olduğunu görüyor. Ryoken, yüzünde boş bir ifadeyle bakmakta. Ryu da yanında durmakta.
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Jin Ryoken » May 24th, 2021, 3:12 am

Chisa-chan ve Ryu-san'la birlikte yürürken pirinç tarlalarına doğru ilerlemeye başladık. Buradan birkaç yüz metre ileride bulunan pirinç tarlalarını görebilecek konumdaydık. Chisa-chan'ın beni takip edin sözüne karşılık daldığım için cevap vermeyip yerimde bekledim, ancak sonrasında kafamı hafifçe sallayarak kendime geldim. "Kusura bakmayın dalmışım." diyerek ilerlemeye başladım Chisa-chan'ın ardından. Onu takip edecek ve ilerlediği yönden gideceğim.
Image
► Show Spoiler
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Künye:

Post by Kotegawa Chisa » May 24th, 2021, 2:09 pm

Her şeyi planlamış olmama rağmen takım arkadaşlarımın arkamdan gelmiyor oluşunu görmem biraz garibime gitti. Bir anlığına bana güvenmediklerini düşünmüş olsam da neyse ki durum böyle değilmiş. Önce Ryoken-san, sonrasında da Ryu-san daldıklarını söyledi. Yani avel avel bakmalarından biraz anlamıştım ama korkmadım da değil. Herhalde yemek yemediklerinden ötürü bayağı perişan bir haldeler. Keşke benimle gelmeselerdi de üssümüzde dinlenselerdi. Eminim ki böylesi onlar için daha iyi olurdu.

İkili peşimden gelmeye başladığında bende etrafı izlemeye koyuldum. Kocaman bakımsız bir tarlaya doğru ilerlemek üzere olduğumu da fark ettim tabii ki. İlk başta içinden geçip gitmeyi düşünmüştüm fakat sonrasında bu fikrimden vazgeçtim. Sebebi de mor takımın tuzaklarının orada olabileceğini düşünmemdi. Eh~~ Tuzak bulduklarından da kesin olarak emin değiliz ama yine de tedbirli olmakta fayda var.

Zemini görebileceğim yerlere basarak köyün merkezine ulaşmayı düşünüyorum. Böyle tuzak kokan yerleden olabildiğince uzak duracak ve güvenli sayılabilecek bir şekilde ilerleyişimize devam edeceğiz.
Off Topic
Jirou Ryu: Ryoken'in hemen ardından aynı tepkiyi verdikten sonra Chisa'yı takibe başladı.
► Show Spoiler
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » May 25th, 2021, 11:35 pm

Off Topic
Biz Chisa'nın rpsinde pirinç tarlasına girip girmeyeceğini açıkçası anlayamadık ve yanlış bir yorumda bulunmak veya varsayım yapmak da istemedik. Bu sebeple Chisa'nın turunu düzenlemesini rica ediyoruz. Tur düzenlendikten sonra GM'lik turu girilecektir. Bu durumun herhangi bir yaptırımı yoktur.
Locked

Return to “Turuncu Takım Özel Alanı”