Mavi Takım - Gün Sonu

Locked
Sekino Teijo

Re: Mavi Takım - Gün Sonu

Post by Sekino Teijo » July 9th, 2021, 8:34 pm

Teki’ye yardım etmek için hamle yaptığım sıradan aniden parşömen tutuşmaya başladı. İlk başta elimde olmadan refleks olarak birkaç adım geri attım. Ardından hemen aklıma parşömenler hakkında olan kural geldi. Eğer alevlere hızlıca müdahile edebilirsek belki de hala yanan parşömeni kurtarabiliriz diye düşündüm. Bu yüzden etrafa göz gezdirip kullanabileceğim bir şeyler aramaya çalıştım ama ne yazık ki ben bir şeyler bulana kadar parşömen saniyeler içinde küle döndü. Anlaşılan sevinmek için biraz erken davranmışım.

Küle dönen parşömenin yanında ilk şoku atlattıktan sonra neler olduğunu anlamaya başladım. Hiçbir zaman gerçek parşömeni ele geçirmedik. Bugün ele geçirdiğimiz ve bizi çok mutlu eden şey sadece parşömene benzeyen nadide bir ekipmandı. Bu yüzden az önceki sevincim bir anda uçup gitti. Daha takım arkadaşlarım bugün neler yaşadı bilmiyorum ama bu sahte parşömeni almak için büyük bir savaş verdikleri her hallerinden belli oluyor. Bu kadar çaba göstermelerine rağmen emeklerinin saniyeler içinde yok olması hiç de adil değil.

Minik yangından sonra ilk önce Teki ve Butsuo’nun haklı isyanlarını ardından da kurdukları planları dinledim. İkisinin de konuşması bittikten sonra “Bence de ortaya çıkan yeni parşömeni almak için şansımızı denememiz gerekiyor. Teki’nin dediği gibi Butsuo kadar hızlı olabileceğimi sanmıyorum ama bu durumu belki lehimize kullanabiliriz. Eğer olurda Butsuo birileri ile çatışmaya girerse arkadan sürpriz bir saldırı yapabilirim.” Diyeceğim. Ardından da her ikisine birden “Çok hoş şeyler yaşamadığınızı her halinizden anlıyorum ama bugün bilmem gereken önemli bir şey oldu mu?” diye soracağım.
Künye
İsim: Sekino Teijo
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 25.000
Prestij: 2
Ün: 10

Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Medikal Ninja olmak. Detay vermem gerekirse kendimi eğitecek birini bulduktan sonra Medikal Ninja olup hali hazırda yaralandıkları zaman yakalanma korkusu ve fahiş fiyatlardan tedavi olmak zorunda kalan yeraltı dünyası sakinlerine bir alternatif olmak istiyorum. Zamanla onları tekelime bağlayarak hem güç hem de bolca para elde etmek istiyorum.

Komplikasyon
Paranoyak. Özellikle her şey istediğim gibi güllük gülistanlık gittiği zamanlarda bir anda herkesten ve her durumdan şüphelenebilirim. Bu durum benim elimde olan bir şey değil. Yıllarca yalnız olup kimseye güvenmediğim için kazandığım kötü bir alışkanlık/hastalık.

Özellikler

Taijutsu
Iaido C-Rank
Çift Silah Stili D-Rank(Katana)
Kendou D-Rank(Katana)
Shigure D-Rank(Katana)
Temel Taijutsu E-Rank
Temel Ninja Ekipmanları Eğitimi E-Rank

Ninjutsu
Raijin no Jutsu B-Rank
Kangehika C-Rank
Yusubi no Jutsu D-Rank
Dendou no Jutsu D-Rank
Girigiri D-Rank
Kawarimi no Jutsu E-Rank
Bunshin no Jutsu E-Rank
Henge no Jutsu E-Rank
Nawanuke no Jutsu E-Rank
Kakuremino no jutsu E-Rank

Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 2
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2 [Favori]
[Zeka] Farkındalık: 3
[Zeka] İzcilik: 1

Ekipman/Eşya
Katana(İyi Kalite)
Katana(İyi Kalite)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Image
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » July 11th, 2021, 4:04 pm

6. GÜN

-Takım parşomeni, aynı yerde durmakta.

Gün Sonu Raporu:
► Show Spoiler
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Post by GM - Naruto » February 6th, 2022, 12:52 am

SON SAFHAYA HAZIRLIK

- Teijo'nun katanaları Touma ile birlikte yok olmuş durumda.

Son Durum:

Kalan Ekipmanlar:

• Oita Butsuo:

- 5mt. Sentetik Misina
  • Kasumikage Teki:

- 5mt. Sentetik Misina
- 2 Sis Bombası
  • Sekino Teijo:

- 4 Shuriken
- 2 Kunai
- 5mt. Sentetik Misina

Yaralanmalar:

• Oita Butsuo:

Karakter ağır bir elektrik akımına maruz kaldığı için vücudunun çeşitli yerlerinde deri çatlakları mevcuttur. Bu çatlaklar sızlamakta ve yanmış gibi hissettirmektedirler. Karnına yediği mızrağın onu delip geçmesi sebebiyle aldığı yara ona çok kan kaybettirmiş olup, aşırı derecede de ağrımaktadır. Karakterin kan kaybı limitlerine kadar dayanmış ve sonrasında durdurulabilmiş olduğundan, karakter hareket etmek dışında başka bir şey yapabilecek konumda değildir. Savaşacak gücü ve enerjisi yok denecek kadar azdır. Sık sık üşümekte, baş dönmeleri ve halsizlikle mücadele etmektedir.
  • Kasumikage Teki:

Karakterin burnu kırılmış durumdadır. Bununla beraber vücudunun hemen hemen her yerini çeşitli morluklar ve eziklikler kaplamaktadır. Karakter yorgun hissetmekte ve her yeri ağrımaktadır, fakat kesinlikle savaşamayacak bir konumda değildir. Chakrasının kabaca yarısına sahip olduğunun bilincindedir.
  • Sekino Teijo:

Karakterin karnına saplı derin bir kunai bulunmaktadır. Bununla beraber vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar mevcuttur. Bu yanıklar ciddi olmasa da ağrı ve sızı oluşturmaktadır.

Toplamda Sahip Olunan Sınav Parşomeni Sayısı: 0
Toplamda Sahip Olunan Medikal Çanta Sayısı: 0
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Mavi Takım Özel Alanı”