Yaşlı adamın üstü kapalı konuşmasına sinirlendim. Bu küçük öfkemi kardeşim ile de paylaştım. O kadar uğraştıktan sonra elde tutulur bir ipucu bulamadıktan sonra sadece yaşlı adamın ayak işlerini yapmış olduğumuz gerçeği daha da sinirlenmeme neden oldu. Kardeşim her zaman ki gibi sakin bir şekilde beni dinledi. Zaten konuşabileceğimiz fazla bir zaman olmadığı için de yaşlı adamın peşinden hemen masadan kalktık. Bu yüzden, memnuniyetsizliğimi dile getirdiğimde kardeşim sadece kafasıyla beni onaylamakla yetindi.
Hanın kapısında yer alan sandalyeye oturan yaşlı adam birde sigara yakıp içmeye başlıyor. Daha konuya girmediği için aceleyle bir şeyler yapmak istemiyordum. Bu yüzden konuşana kadar beklemeye karar verdim. Ama konuştuğu zaman elle tutulur bir şeyler söylemezse; az önce içtiği sigaranın, biz ayaktayken oturduğu sandalyenin ve sabahtan beri konuşmaya başladığımız süre zarfında takındığı üslubun elbette bir sonucu olacaktı. Neden bilmiyorum ama öfkeli hissetmekten kendimi alıkoyamıyordum. Halbuki adamcağız alt tarafı bir sigara yakmıştı...
Heyecanla beklediğim o an gelmişti. Yaşlı adam merakla beklediğim açıklamasını yapmaya başladı. Konuşmaya başladığında ilk sözleri direkt konuya girip, karargahta şaşırtma mühürleri olduğundan bahsetti. Bunu duyar duymaz derin bir ohh çektim. Yaşlı adama veya handaki kimseye gereksiz yere kızmama gerek yoktu. Çünkü son derece mantıklı bir giriş yaparak konuyla ilgili ilginç bilgilerden bahsetmeye başladı. Sonrasında söylediği sözlerle de neden daha önce kimsenin bu yeri bulamadığı güzel güzel açıkladı. Karargahı bulmak için 4 adet gözcü kulesini bulmamız gerekiyordu. Bu duvarları bulduğumuzda elde edeceğimi koordinatlardan ana karargaha giden koordinatlara erişebilecektik. O kadar uğraştıktan sonra can alıcı bir bilgi elde etmiştik. Bu bilginin üzerine giderek bulmak istediğimiz o lanet karargahın nerede olduğunu bulabilirdik.
Yaşlı adamdan bilgiyi aldıktan sonra kafamda çok büyük bir soru işareti oluştu. Yaşlı adama bakarak '' Söylediğin bilgiler için çok teşekkürler. Sadece ufak bir sorum var. Bu bahsettiğin 4 adet gözcü kulesi nerede pekii ?'' diyecektim. Bize verdiği görevde bazı ekstralar çıktığı için bu bilgiyi de bize ücretsizce verebileceğini düşünüyordum. Heyecanlı bir şekilde yaşlı adamın vereceği cevabı bekliyordum.
[Akatsuya Renshiro & Akatsuya Shoshiro] İki Beden Tek Geçmiş (Part 2)
- Akatsuya Renshiro
- Akatsuya Shoshiro
Re: [Akatsuya Renshiro & Akatsuya Shoshiro] İki Beden Tek Geçmiş (Part 2)
Adamın bize vereceği bilgileri dinlemek içi dışarı çıktığımızda sigarasını ağzına koyup koltuğuna kurtulmuştu o da. Tam olarak masal anlatma atmosferi gibiydi ama benim masal dinleyecek mecalim yoktu. Elle tutulur bir şeyler için koşturuyordum saatlerdir ve artık istediğim şeyleri duymalıydım. Konuşmaya başladığında ise onu can kulağıyla dinlemeye koyulmuştum. Dikkatli dinlemeliydim ki işimize yarayacak hiçbir ayrıntıyı kaçırmamalıydım.
Adamın anlattıklarıyla birlikte, bu konunun bir dedikodudan ileri gidememesinin sebebi açığa kavuşuyor gibiydi. Parçalar yerine oturmaya başlamıştı. Böyle bir ihtimal benim aklıma neden gelmemişti? Tahmin edilebilir olsa bile orayı bulmak mümkün olmazdı. Bu şartlar altında adamın anlattıkları bizim için çok büyük önem arz ediyordu. Bu kadar kilit bilgiler vereceğini düşünmemiştim açıkçası. Bütün söylediklerini aklıma kazıdıktan sonra Ren’e dönerek yola koyulmayı bekleyecektim. Bu kuleleri bulmamız gerekiyordu ve söylediği gibi birbirlerine oldukça uzaklarsa dört kulenin arasında uzun bir yol yürümemiz gerekecekti. Sonunda ise bizi neyin beklediğini bilmiyorduk.
Adamın anlattıklarıyla birlikte, bu konunun bir dedikodudan ileri gidememesinin sebebi açığa kavuşuyor gibiydi. Parçalar yerine oturmaya başlamıştı. Böyle bir ihtimal benim aklıma neden gelmemişti? Tahmin edilebilir olsa bile orayı bulmak mümkün olmazdı. Bu şartlar altında adamın anlattıkları bizim için çok büyük önem arz ediyordu. Bu kadar kilit bilgiler vereceğini düşünmemiştim açıkçası. Bütün söylediklerini aklıma kazıdıktan sonra Ren’e dönerek yola koyulmayı bekleyecektim. Bu kuleleri bulmamız gerekiyordu ve söylediği gibi birbirlerine oldukça uzaklarsa dört kulenin arasında uzun bir yol yürümemiz gerekecekti. Sonunda ise bizi neyin beklediğini bilmiyorduk.

- GM - Naruto
- Game Master
Yaşlı adam anlatımlarını bitirdikten sonra sessizliğe gömülmeyi beklerken, Renshiro’nun sorusuyla hafif yüzünü buruşturuyor. Yerinde hafifçe kıpırdayan adam sanki kafasında bir şeyler tartar gibi yüzünüze kısa bir süre bakmasının ardından “Tabi, şimdi söylememek de olmaz.” diyor istemeye istemeye. Sanki verdiği bu bilgilerin ayrı ücrete tabi olması gerektiği gibi bir tavır takınan yaşlı adam “Dört kule demiştim… Bunlardan bir tanesi Yağmur Ülkesi ile Kuzuryu-gawa Nehri sınırına yakın bir bölgede. Diğeri Doushi sınırına yakın… Bir tanesi Rüzgar Ülkesi sınırına doğru ilerlenen yol üzerinde. Sonuncusu ise Konoha sınırına yakın bir noktada. Tabi sınıra yakın desem de bu farklı algılanmasın, yerini anlayabilin diye bu şekilde söylüyorum. Yoksa sınırın berisindeler, yani diğer ülkelerdekiler size karışmazlar.” diyor. Hemen ardından ise yarım ağızla “Yani muhtemelen.” diyor.
Bu cümlelerinden sonra yerinden kalkmaya hazırlanan adam “Ticaretimiz de bittiyse, herkes yoluna yollansın artık. Bu dört kuleye nasıl gidersiniz, nasıl varırsınız, orası beni ilgilendirmez. Hadi bakalım.” diyor sizinle işi bitmiş, başından savmak istercesine.
Bu cümlelerinden sonra yerinden kalkmaya hazırlanan adam “Ticaretimiz de bittiyse, herkes yoluna yollansın artık. Bu dört kuleye nasıl gidersiniz, nasıl varırsınız, orası beni ilgilendirmez. Hadi bakalım.” diyor sizinle işi bitmiş, başından savmak istercesine.
Off Topic
Konunuzun bir hayli aksadığının farkındayız, bu yüzden tekrar kusura bakmayın. Ancak bundan sonra konunuzu elimizden geldiğince hızlı ilerleteceğiz. Eğer yaşlı adamla başka bir şey konuşmayacaksanız ve kulelerden birine doğru ilerleyecekseniz, son bir RP yazmanızın ardından (çok uzun veya detaylı olmasına gerek yok, sadece konuyu sonlandırır nitelikte olması yeterli) bu konuyu da sonlandırabiliriz. Bu konuyu sonlandırmamız akabinde, bulunduğunuz yerden hangi kuleye gideceğinize dair bir anlatım içeren RP’lerinizi yazarak yeni konu açabilirsiniz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
- Akatsuya Renshiro
Yaşlı beyefendi yönelttiğim sorudan sonra ağzı burnu birbirine girmiş gibi olsa da cevap verdi. Bahsettiği kulelerden dört tane olduğu tekrardan teyit ettikten sonra ekleyerek bu dört kulenin de farklı yerlerde olduğu bilgisini verdi. Dedikleri bölge isimlerini unutmamak için minnak bir kağıt parçasına söylediği şeyleri not edecektim. Aldığımız bu yararlı bilgiyle de yaptığımız ticaretin sonuna gelmiş olduk. Verdiği bilgilerin doğruluğu ise ancak söylediği bölgelerden birisine gittiğimize anlayabilecektik. Yine de bir ipucu bulmak beni mutlu etti.
Yaşlı adam bilgileri verdikten sonra artık anlaşma bittiği için kibarca gitmemizi istiyormuş gibi ufak bir söylemde bulundu. Dediklerini sadece kafamı hafifçe aşağıya doğru sallayarak onayladım. Kardeşime ise gözlerime dış kapıyı işaret ettikten sonra masadan kalktım.
Artık bu yer ve bu adamla herhangi bir işim kalmadı. Bu yüzden burada daha fazla durmanın fazla bir manası yoktu.
Yaşlı adam bilgileri verdikten sonra artık anlaşma bittiği için kibarca gitmemizi istiyormuş gibi ufak bir söylemde bulundu. Dediklerini sadece kafamı hafifçe aşağıya doğru sallayarak onayladım. Kardeşime ise gözlerime dış kapıyı işaret ettikten sonra masadan kalktım.
Artık bu yer ve bu adamla herhangi bir işim kalmadı. Bu yüzden burada daha fazla durmanın fazla bir manası yoktu.
Off Topic
Ne demek efendim. Arkadaşımda yazdıktan sonra diğer konuyu da açacağız. Saygı ve sevgilerle..

- Akatsuya Shoshiro
Adam, Ren’in sorusundan sonra biraz bozulmuş gibiydi. Bizi yarım yamalak bir bilgiyle yola göndermeyi planlamıyordu herhalde. Zaten istediğini yapmıştık. Tabi ki o da bizim istediğimizi verecekti. Nitekim yüzünü buruşturmuş olsa da bizi yeniden uğraştırmamıştı. Bütün kulelerin yerini aşağı yukarı söylemişti. Söylediği yerlere vardığımızda onları bulmak çok zor olmazdı diye düşünüyordum. Tabi ki karşımıza zorluklar çıkacaktı. Buna hazırdık da. Köylere yakın olması oradan müdahale riski olması her zaman dikkat etmemiz gereken bir unsurdu.
Kendince veda konuşmasını da yaptıktan sonra hiçbir şey söylemeden, yalnızca elimi sallayarak ben de veda ettikten sonra Ren’in peşine koyuldum. İlerlerken önce derin bir nefes alacak ve ardından “Artık elimizde elle tutulur bilgiler var. Sonuna yaklaşıyoruz. Benden daha hazır olduğunu biliyorum ama bundan sonrasında daha dikkatli olmalıyız.” Diyerek yoluma devam edecektim.
Kendince veda konuşmasını da yaptıktan sonra hiçbir şey söylemeden, yalnızca elimi sallayarak ben de veda ettikten sonra Ren’in peşine koyuldum. İlerlerken önce derin bir nefes alacak ve ardından “Artık elimizde elle tutulur bilgiler var. Sonuna yaklaşıyoruz. Benden daha hazır olduğunu biliyorum ama bundan sonrasında daha dikkatli olmalıyız.” Diyerek yoluma devam edecektim.

- GM - Naruto
- Game Master
Yaşlı adamdan aldığınız bilgilerden sonra, hedefinize doğru gitmek için adımlamaya başlıyorsunuz. Yaşlı adam ise arkadan size bakmakla yetiniyor sadece ve sanki sizi gözleriyle uğurluyor.
Off Topic
Konu sonlanmıştır.
Akatsuya Renshiro
Detaylar:
Detaylar:
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.