Sorularınız
- Saiki Ryouta
Re: Sorularınız
Kekkei Genkai hakkında sitede bir şey bulamadım. Ben mi bulamadım? Yoksa daha o sistem hazır değil mi?

Matsuoka Sojuro wrote: ↑September 2nd, 2018, 6:22 pmGm - Naruto wrote:Kaçaklar standart ekipmanları daha ucuza karaborsadan edinebilirler. Dükkandan yapacakları her alışveriş %20 indirimlidir.
Bu indirimi özel yaratım eşyalarında görebiliyor muyuz? Yoksa sadece standart ekipmanları satın alırken uygulanan bir şey midir?
Okumak, okumak ve okumak...Gm - Naruto wrote:Kaçaklar standart ekipmanları daha ucuza karaborsadan edinebilirler. Dükkandan yapacakları her alışveriş %20 indirimlidir.
Seni Mod Yaratımı konusuna davet ediyoruz. Eğer karakteriniz Kekkei Genkai şeklinde bir şeyler istiyorsa, bunu Mod Yaratma başlığında "Bu benim klanımın Kekkei Genkai'sidir" şeklindeki kurgusuyla yapabilir.Saiki Ryouta wrote: ↑September 2nd, 2018, 6:38 pmKekkei Genkai hakkında sitede bir şey bulamadım. Ben mi bulamadım? Yoksa daha o sistem hazır değil mi?
.
"Kral, ben zaten son paragrafta yazdığın şeyleri bi' önceki tur görmemiş miydim?"
"Bu bir niye pasiflik vermiş AQ mesajı değil."
.
"Kral, ben zaten son paragrafta yazdığın şeyleri bi' önceki tur görmemiş miydim?"
"Bu bir niye pasiflik vermiş AQ mesajı değil."
.
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Mod olarak Sharingan benzeri bir göz yeteneği almamız mümkün müdür ? Bu konuda sınırlama var ise, nasıl bir sınırlama var ?

► Show Spoiler
Mod olarak Doujutsu almanızda bir sınırlama yok. Kurgusunu ve mantığını yedirdiğiniz sürece her şey mümkün. Tek sıkıntı "aslında bende Uchiha kanı varmış" gibisinden olaylara girip direkt Sharingan yaratmaya çalışmak. Orjinal şeyler yaratın istiyoruz kısaca, seride hali hazırda varolan şeyleri tekrar yaratırsanız onaylamama ihtimalimiz aşırı yüksek.
Açıkçası sormaya çekindiğim bir soru ama gene de soracağım. Evrenin konsepti gereği, Genin zamanlarımız biraz arka planda kalıyor. Evet biliyorum bu oyuncudan oyuncuya değişecek bir faktör. Yani isteyen o zamanları irdeleyip, hem geçmiş hemde free rp vasıtası ile güzelce o zamanları değerlendirebilir.
Ama kafama takılan bir kaç detay var.
Birincisi; Oyuncular lejantlarına genin zamanındaki takımını npc olarak ekleyebilir mi? Bu soruyu sormamın sebebi, oynanabilir köylerimiz diğer demirbaş köylere göre küçükler. Bizim yaratacağımız npcler sizleri bir şekilde etkileyebilir ya da mantıksal olarak oyunculardan yarısı bile bu yönteme başvursa abartı bir Shinobi yığınlığı oluşabilir. Bu yüzden bunun mümkün olup olamayacağına emin olamadım.
Gereksiz bir soruysa kusura bakmayın.
İkincisi ise; Yukarıda bir arkadaş bir benzerini sormuş aslında ama tam olarak benim soruma cevap olmuyor. Mevcut Jounin'ler geçmişte Genin takımlarımızın kaptanı olarak Lejanta işleyebilir miyiz? İşleyemiyorsak aynı şekilde takım kaptanlarını da npc olarak oluşturabilir miyiz?
Ama kafama takılan bir kaç detay var.
Birincisi; Oyuncular lejantlarına genin zamanındaki takımını npc olarak ekleyebilir mi? Bu soruyu sormamın sebebi, oynanabilir köylerimiz diğer demirbaş köylere göre küçükler. Bizim yaratacağımız npcler sizleri bir şekilde etkileyebilir ya da mantıksal olarak oyunculardan yarısı bile bu yönteme başvursa abartı bir Shinobi yığınlığı oluşabilir. Bu yüzden bunun mümkün olup olamayacağına emin olamadım.
Gereksiz bir soruysa kusura bakmayın.
İkincisi ise; Yukarıda bir arkadaş bir benzerini sormuş aslında ama tam olarak benim soruma cevap olmuyor. Mevcut Jounin'ler geçmişte Genin takımlarımızın kaptanı olarak Lejanta işleyebilir miyiz? İşleyemiyorsak aynı şekilde takım kaptanlarını da npc olarak oluşturabilir miyiz?

I'm Kita Usagi's bitch.
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Bu durumda bir soru daha sormak istiyorum. Kendi kafamda bir şey var lakin, sadece aradan bir örneğini vererek soracağım. Böylece diğer arkadaşlar yaratmak isterse onlara bir rehber olur.Cynic wrote: ↑September 2nd, 2018, 11:00 pmMod olarak Doujutsu almanızda bir sınırlama yok. Kurgusunu ve mantığını yedirdiğiniz sürece her şey mümkün. Tek sıkıntı "aslında bende Uchiha kanı varmış" gibisinden olaylara girip direkt Sharingan yaratmaya çalışmak. Orjinal şeyler yaratın istiyoruz kısaca, seride hali hazırda varolan şeyleri tekrar yaratırsanız onaylamama ihtimalimiz aşırı yüksek.
Örnek olarak X Dojutsusunu yarattım. Lakin, özellikleri içinde serideki Sharinganın tek bir özelliğinin, gelişmiş halini barındırıyor. Özelliği ise, hızlı hareketleri çok çabuk sentezleyebilme, hareketin başlangıcından itibaren hareketi tahmin etme yapalım. Şimdi, sharingan kullanıcılarında bu özellik vardı biliyorsunuz, X Dojutsusu ise sadece bu özelliğe kurulu ve daha gelişmiş bir şekilde görebiliyor olarak ayarladım. Bunun onaylanma durumu var mıdır ? Sonuçta sharingandan bir özellik barındırıyor olması, onaylanması açısından engel midir ?

► Show Spoiler
Soru sormaktan çekinmeyin. Cevaplamak için buradayız sonuçta. Gerçi rehberlerde bariz yazılı şeyler sorulunca ben çok üzülüyorum o ayrı mesele ama bu soruda bir sıkıntı yok.
Ekleyebilirsiniz, eklemeniz hoş bile olur. Biz her karakterin Lejant gibi ek, GM onayı gerektirmeyen konularını inceliyoruz hoşumuza giden karakterleri kullanmaya çalışıyoruz o karakterin kurgusunda bir şekilde. Çok nadir oluyor bu durum ama yine de bizim için açık bir kapı veya fikir oluyor. O bağlamda doldurulması bence gayet yerinde. Hikayelerini de istediğiniz gibi yazabilirsiniz mantık çerçevesinde olduğu sürece; "şu takım arkadaşı kolunu kaybetti, benim hatam olduğu için şu takım arkadaşı da benden nefret ediyor, diğeriyle de evlendik" gibi. Bunlar karaktere tat katan şeyler.
İşleyebilirsiniz fakat o durum sıkıntı çıkarabiliyor. Mesela o Jounin'in karakteriniz hakkında nasıl hissettiğini siz ayarlayamazsınız veya geçmişinde köklü değişiklikler yaptıracak olaylar başınızdan geçmiş olamaz. Bu tarz şeyler o karakter için hazırladığımız şeyleri etkileyebilir sonuçta. Ama yine de, "beni bu adam vaktinde eğitti" demeniz pek de sıkıntı çıkarmayacaktır.
Oluşturabilirsiniz, bir sıkıntı bulunmamakta sizin yarattığınız karakterlerde.
Bilmem. Başvur, cevaplayalım, denemeden bilemezsinJin Ryoken wrote: ↑September 2nd, 2018, 11:12 pmBunun onaylanma durumu var mıdır ? Sonuçta sharingandan bir özellik barındırıyor olması, onaylanması açısından engel midir ?

- Kotegawa Ooki
O ülkenin veya köyün Shinobilerinin kullandığı ve bildiği özel kodlar veya şifreler var mı?

Bir shinobi, medic-nin olmasa bile başka bir insana chakrasının bir kısmını aktararak rahatlamasına yardımcı olabilir mi?
Uzakta gorev yapan bir shinobi'nin jutsu dışında şehir ile iletişim kurmasının en kısa yolu nedir? Haberleşme ne şekilde gerçekleşiyor?
Uzakta gorev yapan bir shinobi'nin jutsu dışında şehir ile iletişim kurmasının en kısa yolu nedir? Haberleşme ne şekilde gerçekleşiyor?

I'm Kita Usagi's bitch.