Yürüyüşüm ana yola göre çok daha ufak, ancak çift yön bir caddeye doğru uzanıyordu. Gecenin karanlığını aydınlatan fenerler eşliğinde yürümeye devam ediyordum. Burada bir gece hayatı mevcut değildi, zaten böyle sakin ortamlar benim için daha idealdi. Burada insanlar genellikle geç saate kadar içmeyi bir huy haline getirmiş gibi gözüküyorlardı. Bu huy, orta yaşın üstündeki kesim tarafından edinilmişti, gençler ise daha çok canlı müzikli birkaç mekanda toplaşıyordu. Yine de bu sakinliği sevmiştim, benim için yaşanabilecek ideal yerlerden birisiydi. Ara sıra etrafı gözleyerek ilerlettiğim yürüyüşüm, bir patikaya uzanmış ve patikanın ardından ise iki katlı bir villaya ulaşmıştım.
Duvarsız bir ön bahçeye sahipti bu villa, bahçeye birkaç masa atılmıştı. Sol tarafta bir talim alanı vardı, tahta adamı gördüğüm zaman istemsizce gülümsemiştim. Taijutsu konusunda hiçbir zaman yetenekli olamadığım aklıma geliyordu. Masada oturan shinobilere doğru kaydı gözüm. Sonrasında tekrardan incelemeye başladım etrafımı. Villanın sürgülü, büyük giriş kapısı tamamen açık bir şekilde duruyordu. Alt kat duvarsız, geniş bir odaydı. Ev baya eski bir evdi, çok uzun yıllardır burada hizmet veriyor olmalıydı. Ishigakure'nin buraya nasıl bir yerleşke kurduğunu bilmiyordum, eğer bir yerlerde böyle bir bilgi kulağıma çalındıysa bile aklıma getirmekte zorlanıyordum.
Etrafıma bakınmaya devam ederken, masada oturan shinobilerden birisinin sesini duymamla birlikte sakince gözlerimi ona doğru çevirdim. Siyah saçlı, uzun bir shinobiydi bana seslenen. Nunchaku kullanan, benim yaşlarımda birisi. Hafif bir tebessümle yanına doğru birkaç adım atarak sesimi yükseltmeden duyurabileceğim bir mesafeye geldim. "Jounin Jin Ryoken, Ishichou Danışmanı Sohei-san'ın yakın korumasıyım. Onun emriyle özel bir görev için geldim, ancak birkaç sıkıntı çıktı. Benim için Ishigakure'ye gidip gelecek bir shinobi arayışındayım. Acil bir durum söz konusu. Burada öyle birisi var mı?" Oldukça soğuk çıkan ses tonumla birlikte, gözlerimi shinobinin gözlerinin içine dikiyordum.
[Ryoken & Kagi] Gözyaşı
- Jin Ryoken
- Ishigakure
Re: [Ryoken & Kagi] Gözyaşı

► Show Spoiler
- GM - Naruto
- Game Master
Re: [Ryoken & Kagi] Gözyaşı
Laflarını bitirmenle beraber shinobi ayağı kalkıp yanına geliyor. Hakikaten net 1.80, belki biraz daha fazla. Atik duran shinobi seri adımlarla sana yaklaşıyor ve elini uzatıyor. "Tokujo Takayama Naru." Yakından baktığında burnunun kırık olduğunu anlıyorsun. Ya da daha doğrusu kırık kaynamış. Çok uzak bir geçmişte olmasa gerek.
"Tabii," diyor akabinde, elini sıksan da, sıkmasan da. "4, 5 saat içerisinde bir mesaj ulaştırabiliriz. Durum neydi?" dedikten sonra, pek de cevabını beklemeden arkaya doğru "Shigeru! Oooi, Shigeru! Koca kıçını getir buraya!" diye bağırıyor. Bir kaç saniye sonra uzaklardan gelen "Geldim, geldim! Çatlama Kami-sama'nın belası!" sesini duyması ile beraber hafif sırıtarak sana doğru dönüyor. "Pardon. Evet. Durum neydi?" diyerek, bu sefer ciddiyetle sana odaklanıyor. İnce, şerit gibi gözlerini sana dikmiş durumda.
Masadaki diğer iki shinobi de kendi aralarında laflamaya devam ediyorlar, fakat kulaklarının az çok sende olduğunu biliyorsun. Farkındalık becerin çok yeterli olmadığından aralarında konuştukları şeyler hakkında pek bir fikrin oluşmuyor.
"Tabii," diyor akabinde, elini sıksan da, sıkmasan da. "4, 5 saat içerisinde bir mesaj ulaştırabiliriz. Durum neydi?" dedikten sonra, pek de cevabını beklemeden arkaya doğru "Shigeru! Oooi, Shigeru! Koca kıçını getir buraya!" diye bağırıyor. Bir kaç saniye sonra uzaklardan gelen "Geldim, geldim! Çatlama Kami-sama'nın belası!" sesini duyması ile beraber hafif sırıtarak sana doğru dönüyor. "Pardon. Evet. Durum neydi?" diyerek, bu sefer ciddiyetle sana odaklanıyor. İnce, şerit gibi gözlerini sana dikmiş durumda.
Masadaki diğer iki shinobi de kendi aralarında laflamaya devam ediyorlar, fakat kulaklarının az çok sende olduğunu biliyorsun. Farkındalık becerin çok yeterli olmadığından aralarında konuştukları şeyler hakkında pek bir fikrin oluşmuyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.